Menu Pridať inzerát

Ako si rýchlo privyrobiť na vianočné darčeky? Začnite s predajom na Bazar.sk

08. 11. 2019

Vianočné obdobie je pre mnohých finančne náročné. Za posledné roky sa u nás dokonca pomaly udomácňuje, že ľudia neváhajú a kvôli darčekom si vezmú dokonca aj pôžičku. Môžete si však na ne zarobiť aj inak.

Asi nikto nie je nadšený z nákladov, ktoré počas Vianoc musí zvládnuť. Čaro týchto sviatkov nie je v tom, aby si ľudia lámali hlavy s tým, odkiaľ získať peniaze navyše. Sú o pokoji a rodine. Preto ak si chcete na vianočné darčeky zarobiť bezbolestne, využite Bazar.sk a predajte veci, ktoré už nepotrebujete.

V každej domácnosti sa nájdu zbytočnosti, ktoré len prekladáme z miesta na miesto a je nám ľúto ich vyhodiť. Zachovalá, alebo často dokonca nová, vec nepatrí do koša. Čo teda s ňou? Vytvorte si inzerát na našom portáli a začnite s predajom. Pred Vianocami to má dokonca hneď dve výhody - doma upracete a k tomu si finačne trochu polepšíte. Okrem toho pomôžete aj planéte. Veci totiž zbytočne neskončia v odpade a budú ďalej využívané.

Čo všetko môžete predať?

Neviete ako začať? Na Bazar.sk nájdete množstvo kategórií, a podľa nich zistíte, že predať môžete takmer čokoľvek. Oblečenie, elektroniku, súčiastky do áut, veci do záhrady, nábytok a dokonca aj kozmetiku či knihy. V súčasnosti u nás nájdete viac ako 820 000 inzerátov a vy k nim môžete prispieť. Stačí si vybrať doma pár vecí, ktorých sa dokážete vzdať a sú v dobrom stave.

Vianočné darčeky

Ak ste si napríklad kúpili nový mobil, ten starý nemusí ležať zabudnutý niekde vzadu v skrini. Množstvo ľudí si kupuje používané mobily, ktoré su samozrejme v dobrom stave, pretože sú lacnejšie. Podobne to platí aj v prípade počítačov, notebookov alebo fotoaparátov. Predajom pôvodne drahej elektroniky za nižšiu sumu môžete len získať. 

Zbavte sa aj oblečenia, ktoré nenosíte

Poznáte ten pocit, keď ste si kúpili nové oblečenie a neskôr ste zistili, že sa vám vlastne až tak nepáči? Ľudia bezne nájdu v skrini štýlové kúsky ešte aj s visačkou, ktorá je jasným dôkazom toho, že daný kus oblečenia vôbec nepotrebujeme. V prípade detí zas platí, že zo všetkého vyrastú príliš rýchlo, a tak veľa vecí vôbec nestihnú vynosiť. Oblečenie tak môžeťe predať na Bazar.sk

Vianočné darčeky

Zariadzovanie domácnosti vie byť tiež poriadne nákladné, preto ľudia často hľadajú cestu, ako ušetriť. Kúpiť používaný nábytok alebo doplnky je pre nich výborným riešením, preto ak niečo také máte doma, šupnite to medzi svoje inzeráty. Vlastníte knihy, ktoré sa už dnes nevydávajú a je problém ich zohnať? Toto je ďalšia možnosť, ako si viete privyrobiť na vianočné darčeky. Ak sa ich dokážete vzdať, môžete ich predať. 

Reagujte na inzeráty

Nechce sa vám čakať, kým na váš inzerát niekto zareaguje? Na Bazar.sk nájdete aj inzeráty, v ktorých ľudia niečo zháňajú a nie predávajú. V prípade, že niečo z toho, po čom je dopyt, máte doma a nepotrebujete to, môžete jednoducho reagovať na inzerát. Do Vianoc ešte ostáva viac ako 6 týždňov. Ak začnete s predajom už teraz, máte ešte dostatok času na to, aby ste za privyrobené peniaze mohli nakúpiť darčeky. 

Zdroj: Bazar.sk

Diskusia k článku: