Menu Pridať inzerát

Bazar.sk je tu pre vás aj v týchto neštandardných časoch

24. 03. 2020

Bazar.sk je tu pre vás už skoro 10 rokov a bude tu pre vás aj v týchto neštandardných časoch.

Tešíme sa, že Bazar.sk je pre vás už dlhodobo miestom, kde predávate, čo viac nevyužívate, a zároveň výhodne nakupujete. Sme tu pre vás takmer 10 rokov a inak to nebude ani v týchto neštandardných časoch.

Čas doma vám spríjemníme

Aby sme prispeli k vašej domácej pohode, prinesieme vám každý týždeň 3 články. Okrem tipov na rôzne domáce aktivity vám prinesieme aj rady týkajúce sa štartujúcej záhradkárskej sezóny. Sledujte Blog Bazar.sk a nič vám neunikne. Rovnako sme pridali aj komplexnejší článok ako sa chrániť pred Corona vírusom. Ako sa chrániť pred novým koronavírusom? 

 

Bazar.sk 1

Upracme si naše príbytky

Berte čas, ktorý musíme tráviť doma, ako skvelú príležitosť upratať si naše príbytky. Vytrieďte šatník, upracte garáž či pivnicu. Veci, ktoré už viac nevyužívate môžete nafotiť a neskôr, keď to bude aktuálne, predať alebo darovať. Inzeráty pritom môžete pridať už teraz - platné budú 3 mesiace. Dovtedy sa, veríme, situácia upokojí. Pridať inzerát.

 

Bazar.sk 2

 

Komunikujme teraz, obchodujme neskôr

Ak patríte k tým, ktorí na Bazar.sk nepredávajú, ale nakupujú, využite možnosť pridať si ponuky medzi obľúbené a vrátiť sa k nim neskôr. Buďme pri nakupovaní zodpovední a ohľaduplní - dohodnime sa na obchode teraz, zrealizujme ho neskôr.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať, náš support je vám plne k dispozícii.

Váš Tím Bazar.sk 

 

Zdroj: Bazar.sk

Diskusia k článku: