Menu Pridať inzerát

Zúčastnite sa ankety o najlepší autobazár roka aj vy!

21. 11. 2020

Anketa o najlepší autobazár roka je v plnom prúde. Zahlasujte za ten svoj a vyhrajte vecné ceny.

Mnoho ľudí vlastní auto z druhej ruky. Dôvodom sú častokrát financie, ktoré by sa pri kúpe nového auta vyšplhali nad stanovený limit, alebo environmentálne hľadisko. Kúpa ojazdeného auta je v dnešnej dobe pomerne častá vec. Ale viete sa v tom zorientovať?

Ak zvažujete kúpu ojazdeného vozidla v autobazári, rebríček tých najlepších sa vám určite zíde. Už po šiestykrát sa v populárnej ankete AUTOBAZÁR ROKA, hľadá najlepší autobazár na Slovensku. Jej partnerom je aj Bazar.sk, kde nájdete viac ako 400 000 auto-moto inzerátov. Ak máte jazdené auto z bazáru doma aj vy, podeľte sa s ostatnými motoristami a pomôžte sa im zorientovať na trhu. Sami viete, že vybrať si dobré auto v správnom bazári je pre vašu spokojnosť dôležité. V minulom ročníku si až 15 000 zákazníkov svoj autobazár vybralo.

Anketu organizuje portál Autobazar.EU, v spolupráci s Autobazar.SK a Autovia.sk. "Na Slovensku je mnoho poctivých a kvalitných autobazárov, s ktorými sú ľudia mimoriadne spokojní a ktoré si zaslúžia pozornosť. Častokrát o tom nerozhoduje iba šírka ponuky, ale aj osobitý prístup ku klientovi či doplnkové služby. Za účelom zviditeľniť autobazaristov, ktorí si robia svoju prácu dobre a poctivo, vznikla práve táto anketa. Ľudia si tak vedia urobiť lepší obraz o kvalite ponúkaných služieb a vyhnú sa často nepríjemnostiam pri kúpe jazdeného alebo nového auta," hovoria organizátori ankety. Navyše, ak sa zapojíte, ste v hre o atraktívne vecné ceny.

Do súťaže je možné sa zapojiť do 15. 1. 2021 prostredníctvom webovej stránky Autobazarroka.sk. Body môžete udeliť za kategórie - veľkosť ponuky, komunikácia, proces kúpy auta a doplnkové služby.

Víťazi ankety spolu s víťazmi cien budú vyhlásení 30. 1. 2021.

 

Zdroj: Bazar.sk

Diskusia k článku: