Menu Pridať inzerát

Prichádza letná sezóna: Veľký výber záhradného nábytku za dobré ceny!

29. 04. 2021

Letná sezón sa blíži a vy ešte nemáte záhradný nábytok? Na Bazar.sk nájdete pekné kúsky za nízke ceny.

Kto by už nemiloval posedenie na záhrade alebo terase? Vychutnať si chutné raňajky či kávu, obed, či zaslúženú večeru, celovečerné posedenie pri grile alebo záhradnom krbe, narodeninovú oslavu - to všetko môžete uskutočniť aj na vašej záhrade. V minulom článku sme vám priniesli zopár tipov, ako postupovať, aby ste mali trávnik, po akom túžite. Dnes vám prinášame široký výber záhradného nábytku na terasu alebo pod altánok. Vyberie si každý!

Ako si vybrať nábytok vhodný na vašu záhradu?

Prioritou je zistiť si o danom nábytku čo najviac informácií. Z čoho je vyrobený, ako sa udržiava a či je odolný proti poveternostným podmienkam. Je tiež veľkým rozdielom, kam nábytok umiestnite - máte preň prístrešok? Ak áno, môžete zvoliť pravý ratan či klasické drevo. Ak však nábytok umiestnite pod holé nebo majte na pamäti, že potrebujete materiál, ktorý odolá dažďu, snehu a slnku. V takom prípade zvoľte skôr plast, umelý ratan alebo kov. Zamerajte sa tiež na jeho údržbu. Zvoľte nábytok, ktorý rýchlo a efektívne utriete navlhčenou handričkou a nebude potrebovať žiadne ďalšie zásahy. Takýmto nenáročným materiálom je napríklad umelý ratan.

Záhradné súpravy

Ako sme už spomínali vyššie - na výber sa poväčšine núkajú nádherné drevené materiály, kov a ratan. Pri výbere záhradných súprav sa zamerajte na počet ľudí, ktorí s vami na záhrade zvyčajne trávia čas. Záhradný nábytok je veľká investícia, a tak vyberajte pozorne. Ak si vyberiete nábytok na mieru, niektorí výrobcovia ponúkajú možnosť gravírovania dreva podľa vašich predstáv!

Lavice

Nádherným kúskom, ktorý dodá vašej záhrade nádych retra je záhradná lavica. Veľmi pekne dokáže doladiť celkovú atmosféru záhrady a pri väčšom počte ľudí vás "zachráni".

Ležadlá

Mnohí by povedali, že ležadlá sú výsostnou záležitosťou bazénu. Nie je to celkom tak. Ležadlo podľa vášho vkusu, s mäkkou podložou, dokáže vytvoriť kútik na príjemné chvíle s vašou obľúbenou knihou, dobrou kávou alebo poslúži na chytanie vysnívaného letného opálenia.

Zdroj: Bazar.sk

 

Diskusia k článku: