Menu Pridať inzerát

Máte doma bábätko? Na Bazar.sk nájdete kvalitný detský sortiment za nízke ceny

20. 05. 2021

Detský sortiment nemusí stáť horibilné sumy! Na Bazar.sk nájdete mnoho používaných kúskov v dobrej kondícii, ktoré môže vaše dieťa ešte využiť.

V minulom článku sme vám poradili na čo sa zamerať pri kúpe vhodného kočíka, bezpečenej autosedačky, baby monitoru a pohodlnej postieľke pre vaše bábätko. Ak čakáte prírastok, máte doma novorodeniatko, dojča alebo batoľa tento článok je pre vás ako stvorený.  V druhej časti si priblížime výber chodítok či zábran, aby bolo vaše dieťa v bezpečí. Na našej stránke nájdete kvalitný detský sortiment za primerané ceny. Ak je vaše dieťa väčšie a veľa vecí už nevyužije - inzerujte na Bazar.sk, zbavte sa nepotrebného a privyrobte si!

Chodítka a hopsadlá

Ideálnou hračkou pre prvé kroky vášho dieťaťa je práve chodítko. Práve to umožňuje malým deťom chodiť bez rizika pádu. Dbajte na to, aby bolo chodítko stabilné a na zváženie sú tiež bezpečnostné prvky, ako bzdiace bloky, ktoré zabránia pádu zo schodov. Nie každý je však zástancom chodítok, podľa mnohých dieťatu nenapomáhajú, práve naopak. Ak už vaše dieťa chodiť vie, ale je neisté a nestabilné - zvoľte detský vozík na tlačenie, ktorý má nie len funkciu hračky, ale dieťaťu dodá stabilitu.

Detské ohrádky a zábrany

Detské ohrádky sú pre rodičov skvelým pomocníkom. Malí neposední lezúni sa z nej ďaleko nedostanú a pritom majú svoj kútik, kde sa môžu hrať, bez toho, aby ich rodičia museli mať pod neustálym dohľadom. Existuje neskonečné množstvo farebných a dizajnových prevedení - pri všetkom by ste však mali myslieť na pohodlie vášho dieťaťa, skladnosť produktu a jeho umiestnenie. Pri kúpe sledujte najmä nosnosť ohrádky, umiestnenie dverí či držiakov, ktoré pomôžu vašej ratolesti vstať.

Kolísky a hojdačky

K detskému sortimentu jednoznačne patria kolísky a hojdačky. Nepotrebujete veľkú záhradu, postačí aj malý priestor a aj v byte môžete umiestniť závesnú hojdačku pre dieťa. Ak je váš drobec aktívny, rád lozí či chodí, kúpte mu hojadacieho koníka. Pre novonarodené a menšie deti sa bude hodiť hojdacie vibračné kresielko alebo tradičná kolíska.

Zdroj: Bazar.sk, Pixabay.com

Diskusia k článku: