Menu Pridať inzerát

Hľadáte si prácu? Skúste šťastie na týchto pozíciách doma či v zahraničí

31. 05. 2021

Máte prácu, ktorá vám nevyhovuje? Skúste šťastie na týchto pracovných pozíciách!

Doba nie je ľahká a nájsť si prácu, ktorá vás uživí a zároveň vás bude aj trochu baviť nemusí byť ľahké. Na webe Bazar.sk nájdete mnoho pracovných ponúk, ktoré sú rozdelené na dve hlavné sekcie - práca v zahraničí a práca na Slovensku. Skúste šťastie a nájdite si zamestnanie snov! 

Práca v zahraničí 

Nájsť si prácu v zahraničí a žiť v cudzine nie je pre každého. Práca mimo Slovenska častokrát prináša väčší zárobok a s tým spojené benefity. Ak ste v minulosti v zahraničí pracovali alebo ste sa konečne odhodlali urobiť závažný krok a opustiť naše krásne Slovensko pre väčší zárobok, alebo vyššiu životnú úroveň, ostáva vám len vybrať si destináciu. Mnoho ľudí odchádza za prácou do susedného Rakúska či Nemecka. Najmä tu nájdu uplatnenie ako opatrovateľky a zruční muži sú žiadaní ako zvárači, klampiari či vodiči.

Brigády v zahraničí vhodné najmä ako privyrobenie si počas leta pre študentov tiež nie sú na zahodenie. Zamestnávatelia tiež hľadajú ľudí na rôzne pozície aj do Anglicka, Holandska či Talianska. Uplatnia sa tu ľudia s praxou v gastronómii či au pairky. Znalosť jazyka na aspoň základnej úrovni je takmer všade nevyhnutná - avšak odhodlaný človek urobí pre svoju vysnívanú prácu čokoľvek. Veľa šťastia! 

Práca na Slovensku

Začiatok letnej sezóny je poväčšine vždy priaznivý pre študentov, ktorí si hľadajú brigádu na leto. Pracovníci v cestovnom ruchu a gastro priemysle nájdu svoje uplatnenie najmä v tomto období. V kurze sú tiež práce na doma, administratívna či práca cez internet. V ponuke sú tiež voľné pracovné pozície v  bankovníctve a poisťovníctve, bezpečnosti a ochrane majetku či  automobilovom priemysle. V doprave a logistike sa vo väčšine uplatňujú muži, avšak nie je to pravidlom! Svojich zamestnancov tiež hľadá manažment, IT či strojárstvo.

Zdroj: Bazar.sk

Diskusia k článku: