Menu Pridať inzerát

Športovanie počas leta? Všetko, čo potrebujete (nielen) na letný šport nájdete na Bazar.sk

16. 06. 2021

Milujete šport? Všetko, čo budete na vonkajšie aktivity potrebovať kúpite na Bazar.sk!

S teplým počasím prichádza možnosť športovať nielen v krytých priestoroch fitnesscentra či tréningových hál. Chytanie bronzu, pobyt na čerstvom vzduchu, spaľovanie kalórií a príjemný pocit - toto všetko sú benefity trávenia voľného času športovaním vonku. Nemusíte byť trénovaný bežec ani profesionálny tenista, na to, aby ste sa uržali fit vám postačí hodinka denne, ktorú strávite ľubovoľnou pohybovou aktivitou!

Cyklistika

Tento čoraz viac obľúbený šport je vhodný naozaj pre každého. Môžete ho zakomponovať do bežných činností, ako sú príchod do práce či cesta do obchodu. Ideálne je mať v v okolí cyklistickú trasu, avšak nie je to podmienkou. Bicyklovať sa dá skutočne kdekoľvek. Nikdy však nezanedbajte bezpečnosť - cyklistická helma a vyhovujúci stav bicykla sú na prvom mieste. Dámy môže potešiť štýlový dizajn bicykla s praktickým košíkom.

Bojové športy a sebaobrana

Nikdy nie je na škodu vedieť sa ubrániť! Ak vám táto myšlienka niekedy napadla, je na čase ju zrealizovať. Kúpiť si boxerské vrece, trénovacieho panáka a pár rukavíc dnes nie je problémom. Ak ste začiatočník, stavte na trénera, ktorý vás zaučí. Tréningovú arénu si môžete vytvoriť aj v pohodlí domova - v garáži či na záhrade.

Kolobežkovanie

"Detskú" kolobežku vyskúšal snáď každý z nás. Na trhu sú však nové typy - elektrické kolobežky. Na nej si síce nezatrénujete až do vyčerpania, ale aj tak na nej môžete stráviť príjemné chvíle zábavy.

Korčuľovanie

Príjemná voľnočasová aktivita, korčuľovanie, má mnoho výhod. Tento šport sa radí ku kardio aktivitám, a tak vďaka nemu srdce pracuje viac. Vďaka korčuliam sa vám výrazne zlepší kondička a pravidelné dávky vám zabezpečia krásne vyrysované stehná, lýtka či brucho.

Loptové hry

Kolektívne športy môžu byť skvelou zábavou pre väčšiu partiu ľudí. Minimálne náklady a veľká radosť zo zmysluplného trávenia času vám dodajú endorfíny. Basketbal, volejbal, plážový volejbal, futbal či hádzaná. Súboje medzi tímami sú napínavé!

Vodné športy

Na vodný šport nepotebujete akútne more. Plávanie či provizórne vodné pólo zvládnete aj v domácom bazéne. Ak sa ale chystáte na dovolenku k moru a ste nadšencom adrenalínu, nechajte sa zlákať na vodné lyže, potápanie, jachting či windsurfing.

Pri každom športe nezabúdajte na pravidelnú hydratáciu čistou vodou a opakované natieranie sa opaľovacím krémom proti spáleniu.

Zdroj: Bazar.sk, Pixabay.com

Diskusia k článku: