Menu Pridať inzerát

Čo čítate cez leto? Na Bazar.sk si nájde svoju literatúru každý knihomoľ

13. 07. 2021

Snáď každý čitateľ má žáner, ktorý preferuje. Aký je ten váš?

Radi prežívate svoju letnú dovolenku pri mori, jazere alebo na záhrade či balkóne s literatúrou? Ak ste aj vy typ človeka, ktorý si nevie predstaviť voľné chvíle bez dobrej knihy ste tu správne. Na Bazar.sk nájdete čítané, ale aj nové knihy za nízke ceny. Po akej literatúre siahnuť v čase tepla a aký žáner by ste nemali vynechať? Dozviete sa v nasledujúcich vetách.

Historické romance

Najmä milovníčky historických románov, odohrávajúcich sa za čias minulých, sa rady prenášajú do obdobia zámkov, kaštieľov či hradov. Prežiť lásku očami slečien súcich na vydaj, odvážnych rytierov či dievčin z obyčajného ľudu je vzrušujúce. V letnom období padne dobre prečítať si "ľahkú" literatúru a zabudnúť na svet naokolo.

Detektívky, horory, thrillery...

Detektívky vás v horúčavách zaručene schladia. Pri príbehoch o kriminálnikoch a ich dolapení vám naskočia zimomriavky. Máte v obľube mrazivú nórsku detektívku? Alebo preferujete slovenských autorov, ktorí dokážu vierohodne popísať reálne situácie v našom štáte? Detektívka by na letnej dovolenke rozhodne nemala chýbať. Druhou alternatívou sú horory a thrillery, ktoré sú však nie sú vhodné pre slabšie povahy.

Odborná literatúra

To, že leňoší vaše telo neznamená, že tak musí robiť aj myseľ. S odbornou literatúrou trafíte málokedy vedľa. Čokoľvek si prečítate vám rozšíri obzory a dodá informácie, ktoré ste doteraz nepoznali. Obľubujete techniku, históriu, bylinkárstvo či sociálne vedy? Zaujíma vás medicína či psychológia? Chcete sa rozvíjať za pomoci pozitívneho myslenia alebo sa inšpirovať svetovými mysliteľmi? Na Bazar.sk nájdete širokú škálu rôznorodých kníh.

Príjemné čítanie!

Zdroj: Bazar.sk, Pixabay.com

Diskusia k článku: