Menu Pridať inzerát

Pripravení na jeseň? Na Bazar.sk nájdete trendové kúsky, ktoré vás zahrejú

18. 09. 2021

Pripravení na jeseň? Na Bazar.sk nájdete trendové kúsky, ktoré vás zahrejú

Pre mnohých je najobľúbenejším ročným obdobím leto. Keďže obdobie tepla, plážových radovánok a príjemných teplých nocí sa skončilo, je potrebné pripraviť sa na chladnejšie počasie. Problémom bývajú najmä rána, kedy je potrebné sa obliecť teplejšie či daždivé, psie dni, počas ktorých by sme najradšej ani nevyliezli z postele. Aj preto sa musíte rozlúčiť nielen s letnými párty, ale aj ľahkým oblečením. Jesenná móda nemusí byť nudná či dokonca depresívna. Vyfarbite sa! Na Bazar.sk si každý nájde výhodný módny kúsok.

Kabáty

Nadčasový kúsok, ktorý vám nesmie chýbať v šatníku sa zíde každej dáme alebo pánovi. Klasický čierny, farebný, dlhý, krátky alebo asymetrický? Výber je len na vás a vašom štýle. To, že si oblečiete kabát, nemusí automaticky znamenať, že váš outfit musí byť elegantný. Skúste ho skombinovať nielen s klasickými šatami, sukňou či nohavicami, ale aj s džínsovinou rôzneho strihu. Pridajte tenisky alebo čižmy a viac nezaniknete. A čo farba? O tom, aká je farba tejto jesene sa môžete dočítať v tomto článku.

Svetre

Kto by ich nemiloval? Svetre sú univerzálnym a veľmi praktickým kúskom, ak neviete po čom siahnuť. Rifľami a teplým svetrom nikdy nič nepokazíte. V pominulých rokoch sú v kurze oversize svetre, ktoré zakryjú všetko, čo zakryť treba a aj napriek tomu môžu vyzerať šik. Pridajte doplnky na oživenie a outfit je na svete.

Obuv

A čo na nohy? Ak túžite mať nohy v teple a komforte, zvoľte si pohodlné čižmy. Trendy sa rôznia, nebráňte sa zvieracím vzorom, metalickým farbám či praktickým gumákom v bláznivých farbách. V kurze sú tiež elegantné poltopánky či štýlové botasky a tenisky.

Bazar.sk

 

Diskusia k článku: