Menu Pridať inzerát

Vianočné darčeky sú rozdané. Chcete vedieť, čo vám nimi partner naznačuje?

27. 12. 2021

Darčeky môžu o vašom vzťahu veľa napovedať, no nie vždy odhadneme ich význam správne.

Hovorí sa, že darovanému koňovi by sme nemali pozerať na zuby. Lenže ak ste na začiatku vášho vzťahu, hľadáte náznak toho, ako to s vami partner myslí. A práve darček môže veľa naznačiť. Niektoré podarúnky sa javia na prvý pohľad jednoznačné, pri iných treba ten správny význam rozkódovať. Dobrou správou sú určite lístky na podujatie v budúcnosti. Tou horšou spodná bielizeň. 

Zdroj: Roberto Nickson, Unsplash

Darčekový set do kúpeľne

Darčekové balenie mydla, sprchového gélu, vône či inej kozmetiky je stávka na istotu, no môže aj znamenať, že partner si nechal nákup na poslednú chvíľu a už nič vhodné nenašiel. Toto je naozaj darček, ktorý od svojho milovaného nečakáte. Najmä, ak obsahuje produkty, ktoré sú bežne dostupné v obchodných sieťach, ktoré nepoužívate, alebo také, čo sľubujú starostlivosť o vrásky či celulitídu. Na druhej strane, darčekový set dostane úplne inú úroveň, ak obsahuje kozmetiku, ktorú obľubujete a po ktorej túžite.

Zdroj: Jametlene Reskp,Unsplash

Spodná bielizeň

Ak ste si našli pod stromčekom spodnú bielizeň, partnerovi zrejme nielen chýba kus originality, ale môže to byť symbolom nechcenej budúcnosti. Šteklivá spodná bielizeň je totiž skôr pre jeho vlastné potešenie, keďže on sa bude dívať na to, ako ju máte na sebe. Ak je to navyše kúsok, ktorý nemá s vašim vkusom nič spoločné a nie je vám príjemné si ho obliekať, je jasné, že pri výbere vášho darčeka myslel len na seba. Takýto podarúnok vás môže dostať do trápnej situácie a tiež vám ukázať, že medzi vami je zrejme viac rozdielov, než ste si mysleli. Na druhej strane, ak vám daruje kúsok, po ktorom túžite, je to dobré znamenie. Počúva vás a snaží sa vplyniť vaše priania. 

Zdroj: Artem Labunsky, Unsplash

Trblietavé šperky

Šperk je klasickým vianočným darčekom, ktorým sa dá veľa povedať. Môžeme sa naň dívať aj ako na znamenie, ako vážne náš vzťah partner berie a akú budúcnosť (a či vôbec) s nami plánuje. Ak sa šperkom trafí presne do vášho vkusu, je to dôkaz, že vás pozná, myslí na vás a chce, aby ste s ním boli šťastná. Ak vy ale milujete zlato a dostanete striebro, nuž, cesta k zásnubám bude trvať asi dlhšie. Venujte si priestor na vzájomné spoznávanie sa, kým sa dostanete k prsteňu.

Zdroj: Jackie Tsang, Unsplash

Zdroj: bazar.sk, unsplash.com

 

Diskusia k článku: