Menu Pridať inzerát

Chystáte sa na silvestrovskú oslavu? Ak si oblečiete tieto farby, privoláte si v novom roku to, po čom túžite..

30. 12. 2021

Hovorí sa, že keď si v posledný večer roka oblečiete šťastnú farbu, pomôže vám privolať do života v novom roku šťastie či prosperitu.

Farba je viac než len zhluk pigmentov. Je to komunikačný nástroj, ktorý dokáže ovplyvniť náladu, navodiť atmosféru, podnietiť rozhodnutie, vyvolať fyziologickú reakciu v našom tele. Môže nás pozitívne alebo negatívne naladiť, upokojiť, vyvolať diskusiu. Farby a ich energie nám pomáhajú pochopiť svet okolo nás, zorientovať sa v ňom, pridať do neho vlastný odtlačok, pritiahnuť si do života to, po čom túžime. Možno je na tom kus pravdy, prečo teda tieto farby nevyužiť pri silvestrovských oslavách?

Biela farba predstavuje nový začiatok

Ak plánujete spraviť za doterajším životom hrubú čiaru a rozbehnúť v Novom roku viacero noviniek, najlepšou voľbou bude biela farba. Tá sa vždy spája s novými začiatkami, čistotou a jednoduchosťou. Je ako nepopísaný list, ktorý čaká na váš jedinečný príbeh. Predstavuje sviežosť, duchovnosť, čistotu. Podporuje očistenie myšlienok, pomáha zbaviť sa tých negatívnych, zanechať za sebou to, čo vás brzdí. V niektorých krajinách, napríklad v Brazílii veria, že ak si dáte bielu farbu počas silvestrovskej noci, prinesie vám to šťastie, pokoj a zmierenie. Vo feng shui je biela považovaná za veľmi silnú farbu, pomáha k prehľadnej organizácii vášho domu a pomáha vytvárať harmóniu.

Zelená farba vám pomôže napredovať

Zelená vždy znamenala harmóniu, sviežosť a rast. Je symbolom života, zdravia, energie, prosperity. Reprezentuje nádej do budúcnosti a spája sa s úspechom. V našom svete je dominantná, spája nás s prírodou, vidíme ju vo sviežom zelenom odtieni krajiniek, cez parky a záhrady, až po tmavé lesy. Upokojuje, prináša porozumenie a spojenie. Prináša nám zdravie, lieči a harmonizuje telo i myseľ. Je farbou nekonečnej lásky, rodiny, sveta. A preto je symbolom štedrosti a hojnosti. Ak je úspech, financie a ambície niečo, čo od nového roka očakávate, stavte na zelené silvestrovské šaty alebo doplnky.

Červená farba pritiahne šťastie

Dynamická a odvážna červená farba púta pozornosť, vyvoláva najsilnejšie emócie, stimuluje nás a dodáva nám energiu, a preto je ideálna práve na silvestrovskú oslavu. Je farba akcie, sily a dominancie. Spája sa so šťastím, hojnosťou a podporou. Ak si ich chcete privolať, dajte si krásne červené šaty a na párty vás nikto neprehliadne. Červená otvára Čínsky nový rok, využíva sa pri šťastných a radostných oslavách, ako je spln, narodenie bábätka, oslava narodenín významných ľudí, pretože funguje ako magnet na šťastie. Podľa viacerých štúdií, ak má žena na sebe červenú farbu, muži ju vnímajú ako atraktívnejšiu.

Zdroj: bazar.sk, unsplash.com

 

Diskusia k článku: