Menu Pridať inzerát

Preneste štýl z letných módnych prehliadok do svojho šatníka.

28. 04. 2022

Svetoví dizajnéri nám túto sezónu odporúčajú ľahké kvetované šaty, výrazné farby, ktoré pútajú pozornosť a trendové kúsky z roku 2000.

Leto sa blíži a konečne môžeme odložiť teplejšie kúsky oblečenia do šatníka. Toto leto bude hravé, horúce, vzrušujúce, plné vôní, farieb a rozviatych volánov, kvetov, veľkých klobúkov i slnečných okuliarov. Pripravte sa na záplavu ženskosti, priesvitných vzdušných látok, háčkovaných topov na viazanie okolo krku a rafinovaných detailov. 

Ak túžite byť trendy, určite nevynechajte tieto tri módne hity.  

Zdroj: Tamara Bellis na Unsplash

Zdôraznite svoju ženskosť

Zimné vrstvy oblečenia postupne odkladáme a nahrádzame ich veľmi ženskými kúskami oblečenia. Ak chcete byť oblečená podľa posledných trendov, určite do šatníka zaraďte kvety, volány, čipky. Využite všetky doplnky, ktoré podčiarknu vašu ženskosť a šarm, od klobúčikov, cez šatky, až po hravé sandále. Nezabudnite na vrstvenie viacerých náramkov, prsteňov, retiazok.

Zdroj: Ussama Azam na Unsplash

Nechajte vyniknúť farby

Leto je časom sviežosti a radosti a túto vidieť aj na výrazných horúcich farbách. Väčšina dizajnérov sa inšpirovala farbami bábiky Barbie a obliekla na mólach modelky do limetkovo zelenej, fosforovo ružovejtyrkysovej. Ak nemáte odvahu obliecť sa od hlavy po päty do takýchto výrazných farieb, doprajte si ich aspoň na doplnkoch.

Zdroj: Ussama Azam na Unsplash

Vráťte sa do prelomu tisícročia

Tento trend je priaznivý pre naše peňaženky, pretože len s malými obmenami sme ho zažili koncom 90. rokov a začiatkom 21. storočia. V aktuálnom štýle nestúpite vedľa, ak si oblečiete rifle tzv. bokovky, ideálne široké, krátke tričká, aby vám bolo vidieť pupok, teplákové súpravy, plisované sukne, extrémne krátke mini sukne, obdĺžnikové slnečné okuliare, klobúčikytopánky s platformami

Zdroj: Jace Oner na Pexels

Zdroj: bazar.sk, unsplash.com, pexels.com

 

Diskusia k článku: