Menu Pridať inzerát

Chystáte sa na letný festival? Pozrite si, aké trendy sú in a ktoré sú už out.

19. 05. 2022

Rozhodnúť sa, ktorý hudobný festival tento rok navštívite je ľahké. Čo si obliecť, aby ste boli trendy, je náročnejšie.

Zdá sa, že riešiť svoj vzhľad alebo festivalový štýl, keď sa budete prepadávať v blate, schovávať pred horúcim slnkom alebo stáť v rade na vychladené pivo, nie je na mieste. Lenže pri davoch, s ktorými musíte na festivale počítať, je dobré premyslieť si váš outfit vopred tak, aby bol nielen štýlový, ale najmä funkčný. Ak to urobíte dobre, bude vám pohodlne a môžete si vychutnávať zábavu. Ak to chytíte za zlý koniec, dosiahnete pravý opak.

Zdroj: Wendy Wei na Pexels

Na čo pamätať, keď sa balíte

Svoje najlepšie oblečenie určite nechajte doma. Zoberte si ľahké veci, vhodné na horúce letné dni, tak, aby sa vám v ňom ľahko pohybovalotancovalo. Pamätajte, možno pretancujete celú noc. Počítajte s tým, že sa spotíte alebo zmoknete, takže látka vašich šiat či tričiek by mala byť z rýchlo schnúceho materiálu. Vyberte si farby, na ktorých nebude vidieť pár škvŕn, pretože zrejme nebudete svoje veci prať. Pamätajte, že svetlé a neónové oblečenie už opäť vyšlo z módy.

Zdroj: Wendy Wei na Pexels

Zabudnite na podpätky

Dážď neznamená koniec festivalu, väčšinou zábava pokračuje. Zídu sa vám preto gumené čižmy. Sú ľahké, skladné a už sú z nich neodmysliteľné festivalové kúsky. Naopak, v horúčavách využijete sandále, kúpite ich za pár eur a ľahko zbalíte. Žabky si však neberte, skôr sa hodia na opaľovanie pri mori, nie pre návštevníčku festivalu. Vysoké podpätky síce predĺžia vaše nohy a dotiahnu outfit k dokonalosti, ale veľmi si v nich nezatancujete.

Zdroj: Kristina Paukshtite na Pexels

Kvety vo vlasoch už neohúria

Kvetinové čelenky boli krásne, zaujali a patrili k najväčším festivalovým trendom, ale po toľkých rokoch nastal čas zbaviť sa ich. Namiesto nich si dajte na hlavu klobúk, ktorý vás ochráni proti slnku a ak bude nepremokavý, aj proti dažďu. Ak si predsa len chcete dopriať trochu farby a hippie štýlu, využite farebné šatky, ktoré si môžete zaviazať do vlasov. Trend trblietok na  tele však zostáva naďalej, pokojne si ho doprajte a okrášlite si ligotom ruky aj nohy.

Zdroj: Bùi Thanh Tâm na Unsplash

Zdroj: bazar.sk, pexels.com, unsplash.com

Diskusia k článku: