Menu Pridať inzerát

Pár jednoduchých tipov ako spraviť očarujúcu záhradnú párty.

14. 06. 2022

Zmeňte svoju záhradu na oázu dobrej zábavy, bez ohľadu na to, koľko metrov štvorcových máte za domom.

Ak by ste radi pozvali priateľov a pripravili im párty, na ktorú budú spomínať ešte dlhé mesiace, pozrite si zaujímavé nápady, ktoré sme pre vás zozbierali. Nezáleží na tom, či pôjde len o posedenie na balkóne či teraske alebo máte k dispozícii veľký dvor. Môžete si vybrať podľa toho, čo vám vyhovuje a grilovať, opekať a posedieť si pri kokteiloch a domácej limonáde.

Zdroj: Renda Eko Riyadi na Pexels

Vyberte si správny záhradný nábytok

Ak chcete uvoľnenú atmosféru a pozývate mladých ľudí, vymeňte sedenie za podlahové vankúše, nízke konferenčné stolíkypohovky. Sedieť môžete aj na stohu slamy, na ktorý prehodíte deku. Odvážni z vás môžu položiť aj koberec a vaši hostia sa budú cítiť ako v obývačke. Nepoužívajte však ten istý nábytok, ktorý máte v dome. Vždy si vyberte taký, ktorý je určený do exteriéru. Nezabudnite vytvoriť tieň, nemusíte používať len slnečník, stačí vám natiahnuť plachtu. Je to štýlový spôsob, ako domov preniesť trochu plážovej atmosféry.  

Zdroj: Taryn Elliott na Pexels

Využite netradičné dekorácie

Kľúčom k zaujímavému stolovaniu je množstvo textúr. Keď použijete látkové obrusy na stoly, vyčarujete príjemnú domácu atmosféru a zútulníte prostredie. Zmažete tak hranice medzi interiérom a exteriérom a vaše sedenie bude pôsobiť výnimočne. Nebojte sa umiestniť riad vedľa venčekov či drobných zväzkov kvetov. Využite tie, ktoré vám rastú v záhrade. Vytvoríte tak pekné prepojenie medzi dizajnom stolovania a okolím.

Zdroj: Cottonbro na Pexels

Rozložte si oheň

Využite záhradu na grilovanie a zadovážte si gril za dobrú cenu. Ideálne je, ak si jedlo pripravíte vopred, aby bolo mäso naložené večer pred tým a keď prídu hostia, už ste ho len dali na gril. Podobne si môžete vopred spraviť šalát, limonády. Ak nemáte gril, ale túžite sedieť okolo ohňa, zadovážte si prenosné záhradné ohnisko. Na párty určite očaríte aj čapovaným pivom, u nás môžete kúpiť alebo prenajať aj výčap s príslušenstvom.

Zdroj: Min An na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: