Menu Pridať inzerát

Legíny sa hodia do práce, večer do mesta i na kávu cez víkend.

13. 01. 2023

Ak patria legíny k vašim obľúbeným kúskom oblečenia, nemusíte ich schovávať v skrini a vyberať len na cvičenie. Pozrite si naše tipy, ako si ich obliecť pri akejkoľvek príležitosti.

Trend pohodlného a funkčného oblečenia zvýšil popularitu pôvodne športových odevov, medzi ktoré patria aj legíny. Dnes sú už všestranným kúskom v šatníku a dajú sa nosiť mnohými rôznymi spôsobmi a štýlmi. Sú veľmi populárne, pretože sú pohodlné, všestranné, ľahko sa nosia a sú stále v móde. Sú tiež skvelou voľbou pre ženy, ktoré hľadajú pohodlné a flexibilné oblečenie, ktoré môžu nosiť v rôznych prostrediach.

Zdroj: Antonio Friedemann na Pexels

Cez deň do officu

Ak chcete v práci pôsobiť elegantne a sofistikovane, skombinujte legíny s elegantnou blúzkou, hodvábnym topom alebo košeľou s gombíkmi. Na vrch prehoďte blejzer alebo štýlové sako a na nohy si obujte lodičky na podpätkoch. V zime sa hodí aj veľký pletený sveter či rolákzaujímavé čižmy. Budete pôsobiť pohodlne a zároveň profesionálne.

Zdroj: Heitor Verdi na Pexels

Večer do klubu na diskotéku

Pokiaľ ide o obliekanie legín, výber správneho topu a topánok môže znamenať veľký rozdiel medzi denným a večerným oblečením. Ak sa chystáte na diskotéku alebo do baru, vyberte si k legínam elegantnejšie látky a strihy a vyhnite sa príliš ležérnym alebo voľným topom. Neobúvajte si športové topánky či tenisky, namiesto toho zvoľte platformy alebo čižmy na vysokých opätkoch. Nezabudnite na výrazné doplnky.

Zdroj: pixabay

Cez víkend do lesa

Keď chcete pôsobiť v legínach ležérne, vyhnite sa formálnym a príliš obtiahnutým topom. Ideálna je kombinácia s tričkom, mikinou alebo svetrom. Dosiahnete tak útulný a príjemný domácky vzhľad, ideálny na prechádzku v lese alebo venčenie vášho štvornohého priateľa. Pre dokonalé pohodlie si obujte tenisky, snehule alebo ležérne čižmy.

Zdroj: Barbora Židová na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

 

Diskusia k článku: