Menu Pridať inzerát

3 trendy oblečenia, ktoré budú „in“ túto jar.

24. 01. 2023

Ak chcete byť trendy v novej sezóne, potrebujete udržať krok s módou a vytvoriť si vlastný štýl. Čo by vo vašom šatníku nemalo chýbať?

Módne trendy jari 2023 sú predovšetkým o výrazných farbách, trblietkach a čistých detailoch. Cargo nohavice, peleríny, elegantné šaty, rifľovina, jemné jarné kvetinky, svetlé nohavice a strapce, to všetko sú populárne trendy tejto sezóny. Štýlová bude aj metalíza, umelá koža a mokasíny. Tento rok budú obľúbené ružové farby inšpirované Barbie a zelené machové a papraďové, ako aj priehľadné detaily pripomínajúce módu Y2K.

Zdroj: RODNAE Productions na Pexels

Vrecká všade

Luxus znamená praktickosť. To, čo je v mužskej móde normou, u žien stále chýbalo. O čo ide? O obyčajné vrecká. Ukazuje sa, že dni chýbajúcich vreciek sa skončili a módni dizajnéri konečne zapracovali vrecká aj na dámske nohavice. A dokonca v niektorých prípadoch dva až tri páry. Využite to a kupujte si nohavice, bundy, svetrešaty s vreckami. Budete nielen praktická, ale aj moderná.

Zdroj: Antony Trivet na Pexels

Uvoľnená rifľovina

Je to oficiálne, obľúbený nízky pás z deväťdesiatych rokov je opäť v móde. Vytiahnite na denné svetlo nízko posadené džínsy, skombinujte s crop topom a ukážte pupok. Ak sa v takejto extravagancii necítite dobre, nevadí. Trendy sú aj džínsy s vysokým pásomvoľné strihy. Rifľovinu si však môžete dopriať aj na šatách či klasických košeliach.  

Zdroj: Anna Shvets na Pexels

Grécka bohyňa

Pre teplejšie jarné počasie obliekajú módni návrhári svoje modelky do šiat v štýle gréckych bohýň. Hľadajte ľahké až priehľadné šaty z hodvábu, šifónu, organzy, saténu, bavlny alebo ľanu. Vyberte si svetlejšie farby, ako je biela, jemné pastely, sivobiela a farba šampanského. Na dotiahnutie vzhľadu si obujte sandále na pásiky, gladiátorské čižmy alebo metalické topánky.

Zdroj: Engin Akyurt na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: