Menu Pridať inzerát

Ako prejsť zo zimného šatníka na jarný, aby ste nemuseli kupovať všetko nové.

24. 02. 2023

Jarný šatník vám umožní cítiť sa pohodlne a štýlovo počas striedajúcich sa ročných období a tiež v pohode zvládnuť meniace sa poveternostné podmienky.

Keďže sa zimná sezóna chýli ku koncu, je čas začať uvažovať o prechode na jarnú sezónu. Aj keď môže byť lákavé vydať sa na nákupy nového jarného oblečenia, existuje veľa spôsobov, ako aktualizovať svoj zimný šatník a využiť ho pri príchode novej sezóny. Tu je niekoľko tipov, ako premeniť zimné oblečenie na jarné, štýlové a praktické.

Zdroj: Vlada Karpovich na Pexels

Jarné vrstvenie

Prvým krokom pri prechode do jarného šatníka je odložiť najťažšie zimné oblečenie a zamerať sa na vrstvenie. To znamená použitie ľahších látok a textúr, ako je bavlna, ľan a hodváb. Zvoľte si ľahké bundy, vesty a džínsové bundy, ktoré sa dajú navrstviť cez zimné klasiky, ako sú svetreblúzky či topy s dlhými rukávmi.

Zdroj: Vlada Karpovich na Pexels

Primiešajte farby

Ďalším spôsobom, ako aktualizovať svoj šatník na jar, je pridať trochu farebnosti. Zatiaľ čo zima je o tmavých a neutrálnych odtieňoch, jar je časom jasných a žiarivých farieb. Zakomponujte pastelové farby, ako je mätová zelená, bábätkovská modrá a svetloružová, alebo stavte na výrazné odtiene, ako je koralová, žltá a fuchsiová.

Zdroj: RODNAE Productions na Pexels

Pridajte doplnky

Aj doplnky sú vynikajúcim spôsobom, ako oživiť váš zimný šatník. Vymeňte ťažké zimné topánky za ľahké tenisky alebo členkové topánky. Dodajte svetlú farbu žiarivým šatkám alebo výrazným šperkom. Farebná taška alebo kabelka môže tiež pridať vášmu vzhľadu osobitosť.

Zdroj: Nicholas Githiri na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: