Menu Pridať inzerát

Milujete turistiku? Teraz je ideálny čas kúpiť si dobrú výbavu.

26. 02. 2023

Ak si kúpite turistické vybavenie z druhej ruky, ušetríte, správate sa ekologicky a zároveň získate kvalitu za zlomok pôvodnej ceny.

Turistika v lese či v horách je skvelý spôsob, ako si vyvetrať hlavu a preskúmať prírodu, ale môže to byť aj drahý koníček. Od správnej obuvi až po outdoorové vybavenie sa náklady môžu rýchlo navýšiť. Nákup vecí na bazar.sk vám však môže pomôcť ušetriť peniaze a zároveň si užívať benefity nádherných prírodných krás.

Zdroj: Oziel Gómez na Pexels

Najdôležitejšie sú topánky

Výstup na vrchol hory a výhľady si veľmi neužijete, ak nemáte tú správnu nepremokavú a dobre sediacu turistickú obuv. Pri nákupe turistických topánok hľadajte modely s pevnou podrážkou a dobrou oporou členku. Nezabudnite si ich vyskúšať a prejsť sa v nich, aby ste sa uistili, že dobre sedia a sú pohodlné.

Zdroj: S Migaj na Pexels

Batoh, do ktorého sa všetko zmestí

Batoh je dôležitý doplnok na výlety aj na turistiku, pretože vám umožňuje nosiť jedlo, vodu a ďalšie nevyhnutné veci. Hľadajte taký, ktorý dobre padne a má dostatok miesta pre všetko vaše vybavenie. Nezabudnite skontrolovať stav popruhov a zipsov, pretože tie sa časom opotrebúvajú najrýchlejšie.

Zdroj: Yaroslav Shuraev na Pexels

Stan, ktorý vás ochráni

Ďalšou položkou, ktorú treba zvážiť pri kúpe turistického vybavenia z druhej ruky, je stan a spacák. Hľadajte modely, ktoré sú ľahké a stan sa ľahko postaví. Pred kúpou ich dobre skontrolujte a uistite sa, či nemajú trhliny alebo diery.

Zdroj: Andrew Main Oster na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: