Znížená cena !! Exkluzívne iba v našej ponuke !!
Predáme útulný 3 izbový byt na 2. poschodí (z 5 piatich ) vo veľmi čistom vchode, tepelne izolovaného bytového domu, s novým výťahom. Byt má tmavú komoru, špajzu, loggiu, plocha bytu je 74m2. Byt má platové okná, v dvoch izbách plávajúcu podlahu, sprchový kút. Blízko sa nachádzajú obchody potraviny, Billa, Nákupné centrum, pošta, služby (kaderník a pod..) Kúpou je voľný !!
Nové Zámky
92 900 €
Výhradne iba u nás !!!
Predáme garsónku na Nábrežnej ulici, 19,5m2, v osobnom vlastníctve na 5. poschodí, v tepelne izolovanom bytovom dome. Jadro je panelové (nie umakart), boli vymenené okná za plastové, bezpečnostné dvere. Podlahy sú parkety (je na nich položený gumolín). Byt má veľmi nízke nájomné, iba 60,- eur!! Predáva sa aj s novým nábytkom , ktorý vidíte na fotkách. Cena 39.900,- eur pri rýchlom jednaní je dohoda možná !!! Voľná !!!
Nové Zámky
39 900 €
Predaj pozemku
Ponúkame Vám na predaj zaujímavý pozemok na rôznorodé využitie, s vynikajúcou polohou vedľa št. cesty I 64. Komárno - Nové Zámky - Nitra Na pozemku je : skolaudovaná (vlastná) trafostanica skolaudovaná prekládka plynu všetka občianska vybavenosť, bolo vykonané odhrnutie ornice navážka zeminy pozemok má výmeru 4850m2 pozemok vytvorený k stavbe napr. rýchleho občerstvenia (pre veľký dopyt) logistického centra pre zásielkové služby...výstavbu čerpacej stanice s reštauráciou a umývacou linkou, atď. V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať.
Hurbanovo
242 500 €
Výhradný predaj ,len cez našu kanceláriu!!!
Predáme útulný 3 izbový byt na 2. poschodí (z 5 piatich ) vo veľmi čistom vchode, tepelne izolovaného bytového domu, s novým výťahom. Byt má tmavú komoru, špajzu, loggiu, plocha bytu je 74m2. Byt má platové okná, v dvoch izbách plávajúcu podlahu, sprchový kút. Blízko sa nachádzajú obchody potraviny, Billa, Nákupné centrum, pošta, služby (kaderník a pod..) Kúpou je voľný !!
Nové Zámky
93 000 €
Predaj garsónky !!!
Predáme garsónku , 19,5 m2, na 6. poschodí, byt je v pôvodnom stave, má parkety,kúpou je voľná!
Nové Zámky
43 000 €
Kúpim Garáž
Kúpime garáž, nemusí byť s montážnou jamou. Platba v hotovosti.
Nové Zámky
15 000 €
PEKNý BYT VO VýBORNEJ LOKALITE Galante
predáme veľmi pekný , útulný byt, obkolesený zeleňou, stromami, parčíkom, detským ihriskom. Blízko je aj základná škola, poliklinika, nemocnica, obchody. Byt je situovaný na 5. poschodí (zo 7) v tepelne izolovanom bytovom dome s vymenenými stupačkami, úplne novým výťahom, (4 mesačným). Dispozične je riešený : vstupná chodba, po pravej strane izba, po ľavej strane kúpeľňa, toaleta, ďalej obývačka , spáľňa. Z priestrannej kuchyne je výstup na loggiu(3,62m2) ktorá bola v rámci tepelnej izolácie bytového domu prerobená, vykachličkovaná. Z kuchyne ( 10,01m2) sa ďalej posúvame do tmavej komory(5,80m2),ktorá má všestranné využitie ako žehliareň, technická miestnosť a podobne, následne do špajze (1,94m2) s oknom. Tento byt umožňuje vlastníkovi mať dostatok úložného priestoru. Celý byt má príjemnú atmosféru. Nehnuteľnosť bola čiastočne prerobená, platové okná, drevené plávajúce podlahy. Plocha bytu je 74m2 plus pivnica 4,71m2. V prípade záujmu nás kontaktujte, radi Vás prevedieme týmto bytom.
Galanta
119 900 €
3 izbový byt - Žerotinova bašta!
Predám 3 izbový byt s loggiou,veľmi vkusne kompletne prerobený,vrátane elektriky, bytového jadra, podláh, bodové svetlá, moderná kuchynská linka, digestor, nové zárubne aj nové dvere, v tepelne izolovanom bytovom dome blízko centra mesta na 4. poschodí (7) byt má plochu 75m2, byt sa predáva aj s veľmi vkusným novým nábytkom. Byt sa nachádza blízko centra na ulici: Žerotinova bašta, na blízku škola, škôlka, obchody, centrum voľného času. Odporúčam obhliadku !
Nové Zámky
dohodou
Utulný, príjemný byt na predaj , s balkónom!
Predáme veľmi útulný, pekný byt blízko železničnej a autobusovej stanice na 4. poschodí tepelne izolovaného bytového domu , v mimoriadne čistom vchode s príjemnými susedmi, čiastočne prerobený,plastové okná, plávajúce podlahy, pekná kuchynská linka, sporák, sprchový kút. Byt má 81m2, 3 nepriechodné izby, balkón, špajzu a prislúcha k nemu aj pivnica.V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel. čísle 0905 966 756 alebo 0905 464 582
Nové Zámky
109 900 €
kúpime pre konkrétneho klienta 1 izbový byt !!!
Kúpime pre konkrétneho klienta 1 izbový byt do 3. poschodia, platba v hotovosti.
Nové Zámky
dohodou
pekný byt vo výbornej lokalite!!
Predáme 2 izbový byt na Vajanského ulici v tepelne izolovanom bytovom dome na 7. poschodí, čiastočne prerobený, s balkónom a špajzou...byt je v osobnom vlastníctve,možnosť kúpiť aj cez hypotekárny úver.Plocha bytu je 67,20m2.Nízke nájomné!! V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Radi Vás prevedieme týmto bytom.
Nové Zámky
85 000 €
Exkluzívne iba v našej ponuke !!! Útulný 3 izbový byt v peknom prostredí !
Predáme veľmi pekný , útulný byt, obkolesený zeleňou, stromami, parčíkom, detským ihriskom. Blízko je aj základná škola, poliklinika, nemocnica, obchody. Byt je situovaný na 5. poschodí (zo 7) v tepelne izolovanom bytovom dome s vymenenými stupačkami, úplne novým výťahom, (6 mesačným). Dispozične je riešený : vstupná chodba, po pravej strane izba, po ľavej strane kúpeľňa, toaleta, ďalej obývačka , spáľňa. Z priestrannej kuchyne je výstup na loggiu(3,62m2) ktorá bola v rámci tepelnej izolácie bytového domu prerobená, vykachličkovaná. Z kuchyne ( 10,01m2) sa ďalej posúvame do tmavej komory(5,80m2),ktorá má všestranné využitie ako žehliareň, technická miestnosť a podobne, následne do špajze (1,94m2) s oknom. Tento byt umožňuje vlastníkovi mať dostatok úložného priestoru. Celý byt má príjemnú atmosféru. Nehnuteľnosť bola čiastočne prerobená, platové okná, drevené plávajúce podlahy. Nájomné je vo výške 98,- eur/mes. Plocha bytu je 74m2 plus pivnica 4,71m2. V prípade záujmu nás kontaktujte, radi Vás prevedieme týmto bytom.
Galanta
120 000 €
Exkluzívne iba v našej ponuke!!!Pekný byt vo vyhľadávanej lokalite!! Znížená cena!
Predáme veľmi pekný , útulný byt, obkolesený zeleňou, stromami, parčíkom, detským ihriskom. Blízko je aj základná škola, poliklinika, nemocnica, obchody. Byt je situovaný na 5. poschodí (zo 7) v tepelne izolovanom bytovom dome s vymenenými stupačkami, úplne novým výťahom, (7 mesačným). Dispozične je riešený : vstupná chodba, po pravej strane izba, po ľavej strane kúpeľňa, toaleta, ďalej obývačka , spáľňa. Z priestrannej kuchyne je výstup na loggiu(3,62m2) ktorá bola v rámci tepelnej izolácie bytového domu prerobená, vykachličkovaná. Z kuchyne ( 10,01m2) sa ďalej posúvame do tmavej komory(5,80m2),ktorá má všestranné využitie ako žehliareň, technická miestnosť a podobne, následne do špajze (1,94m2) s oknom. Tento byt umožňuje vlastníkovi mať dostatok úložného priestoru. Celý byt má príjemnú atmosféru. Nehnuteľnosť bola čiastočne prerobená, platové okná, drevené plávajúce podlahy. Plocha bytu je 74m2 plus pivnica 4,71m2. Nájomné je 98,- eur/mes. V prípade záujmu nás kontaktujte, radi Vás prevedieme týmto bytom. Odporúčame !!
Galanta
119 000 €
Predaj vinice!! Strekov!!
Predám vinicu v obci Strekov (okres Nové Zámky )(bez chatky) plocha 7,5 á pozemok.
Strekov
dohodou
Exkluzívne iba u nás!! Pekný rodinný dom Nové Zámky..
Predáme rodinný dom s garážou na 5 árovom pozemku . Dispozične je riešený: suterén: chodba, vínna pivnica, sklad, špajza, technická miestnosť. 1 NP : vstupná chodba,špajza ,priestranná kuchyňa s krásnou halou , z ktorej je výstup na terasu, (v hale je funkčný krb,) izba, kúpeľňa, toaleta. 2 NP: 3 izby, kúpeľňa, toaleta, chodba, Celému domu pridáva príjemnú atmosféru galéria.(viď,fotky) . Dom poskytuje všetky predpoklady rodinného bývania, avšak je možné ho využiť aj na podnikateľské účely, napr. ako sídlo firmy, kancelárie a pod. V prípade záujmu nás kontaktujte. 0905 464 582
Nové Zámky
238 000 €
Opäť aktuálne!!!
Predáme pozemok vhodný na výstavbu chaty, na pozemku je elektrika, a studňa. Výmera je 301m2. Pozemok je oplotený.
Nové Zámky
21 900 €
Pekná garsónka na Nábrežnej ulici!!!
Prenajmeme nezariadenú garsónku na Nábrežnej ulici v Nových Zámkoch, s novou kuchynskou linkou, chladničkou...voľná !! Pri podpise nájomnej zmluvy je potrebné uhradiť 3x300,- eur Kľúče v realitnej kancelárii .
Nové Zámky
300 €/mes.
Rezervované !!!! Čarokrásna chata na predaj iba v našej kancelárii !
Ponúkame Vám na predaj útulnú chatu v lokalite Čergov - Kolárovo, lokalita sa vyznačuje viacerými možnosťami na relax, alebo turistiku, nájdeme tu cyklotrasu Kolárovo - Komárno , rybník, vodný mlyn Kolárovo. Dispozične je riešená : vstup, denná miestnosť, špajza, kúpeľňa s toaletou, krásna terasa, suché WC. Chata sa predáva spolu s nábytkom, v podkroví je spáľňa s terasou. Nábytok, celé zariadenie zostáva v nehnuteľnosti, tak ako je na fotkách. V chate je elektrika, ďalej je tu vlastná studňa, mestská voda . Okolie chaty je tiež perfektne vybavené, záhradný domček na uloženie náradia, záhradný gril, zapustený bazén s pieskovou filtráciou, kosačka, fúrik.(všetko zostáva v chate) Celý pozemok je pekne upravený a oplotený.
Kolárovo
75 000 €
Rodinný dom vo výbornej lokalite !!
Predáme rodinný dom v NZ , vo výbornej, vyhľadávanej lokalite !! 635m2, á pozemok Ďalšie informácie v realitnej kancelárii. V prípade záujmu o obhliadku, nás neváhajte kontaktovať, kľúče sú k dispozícii.
Nové Zámky
138 000 €
Veľmi pekný byt na predaj!
Predáme veľmi pekný, útulný byt v osobnom vlastníctve,na piatom poschodí tepelne izolovaného bytového domu , blízko autobusovej a vlakovej stanice. Byt je kompletne prerobený, s balkónom, a špajzou. V prípade záujmu nás kontaktujte, radi Vás prevedieme týmto bytom. 0905 464 582.
Nové Zámky
102 000 €
Utulný, príjemný byt na predaj , s balkónom...
Predáme veľmi útulný, pekný byt blízko železničnej a autobusovej stanice na 4. poschodí tepelne izolovaného bytového domu , v mimoriadne čistom vchode s prijemnými susedmi, čiastočne prerobený, plastové okná, plávajúce podlahy, pekná kuchynská linka, sporák, sprchový kút. Byt má 81m2, 3 nepriechodné izby,balkón, špajzu a prislúcha k nemu aj pivnica. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel. čísle 0905 966 756 Rada Vás prevediem týmto bytom. Cena 109.000,- eur
Nové Zámky
109 000 €
Predaj rodinného domu!
Predáme rodinný dom s garážou na 5 árovom pozemku Dispozične je riešený: suterén: chodba, vínna pivnica, sklad, špajza, technická miestnosť... 1 NP : vstupná chodba,špajza ,priestranná kuchyňa s krásnou halou , z ktorej je výstup na terasu, (v hale je funkčný krb,) izba, kúpeľňa, toaleta. 2 NP: 3 izby, kúpeľňa, toaleta, chodba, Celému domu pridáva príjemnú atmosféru galéria.(viď,fotky) . Dom poskytuje všetky predpoklady rodinného bývania, avšak je možné ho využiť aj na podnikateľské účely, napr. ako sídlo firmy, kancelárie a pod. V prípade záujmu nás kontaktujte ,radi Vás prevedieme touto nehnuteľnosťou.
Nové Zámky
238 000 €
Rezervované !!!! Znížená cena !!! Exkluzívne iba v našej ponuke!
Predáme rodinný dom v malebnej dedinke Jasová (vzdialenej od Nových Zámkov 20 km , od termálneho kúpaliska Podhájska 17 km, od mesta Štúrovo 45km). Obec Jasová leží na západnom úpätí Pohronskej pahorkatiny, nachádzajú sa tu aj agátové a dubové lesy, v chotári je minerálny prameň. V obci je pošta, škola, škôlka, telocvičňa, obchody: potraviny, priemyselný tovar. Na rodinnom dome boli vymenené plastové okná, vstupné dvere do domu,inak je v udržiavanom, pôvodnom stave, nový majiteľ ho môže upraviť podľa vlastných predstáv.Kúrenie je plynové , voda obecná. Dispozične je riešený: vstupná chodba, 3 izby (nepriechodné), kuchyňa, kúpeľňa, toaleta, špajza, komora. Nachádza sa tu aj letná kuchyňa, kde bola tiež zavedená voda, kúrenie, plus jedna miestnosť pri letnej kuchyni. Sú tu hospodárske budovy, aj murovaná budova , (podpivničená, ) Na dvore je garáž s montážnou jamou. pozemok je 1245m2, s prístupom aj z druhej ulice. (prípadne nový vlastník môže časť odpredať ako stavebný pozemok) Dom je vhodný aj na využitie ako chalupa na rekreačné účely. V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať, radi Vás prevedieme týmto domom. Pri rýchlom jednaní je dohoda na cene možná.
Jasová
43 000 €
PEKNý BYT VO VýBORNEJ LOKALITE Galante
Predáme veľmi pekný , útulný byt, obkolesený zeleňou, stromami, parčíkom, detským ihriskom. Blízko je aj základná škola, poliklinika, nemocnica, obchody. Byt je situovaný na 5. poschodí (zo 7) v tepelne izolovanom bytovom dome s vymenenými stupačkami, úplne novým výťahom, (5 mesačným). Dispozične je riešený : vstupná chodba, po pravej strane izba, po ľavej strane kúpeľňa, toaleta, ďalej obývačka , spáľňa. Z priestrannej kuchyne je výstup na loggiu(3,62m2) ktorá bola v rámci tepelnej izolácie bytového domu prerobená, vykachličkovaná. Z kuchyne ( 10,01m2) sa ďalej posúvame do tmavej komory(5,80m2),ktorá má všestranné využitie ako žehliareň, technická miestnosť a podobne, následne do špajze (1,94m2) s oknom. Tento byt umožňuje vlastníkovi mať dostatok úložného priestoru. Celý byt má príjemnú atmosféru. Nehnuteľnosť bola čiastočne prerobená, platové okná, drevené plávajúce podlahy. Plocha bytu je 74m2 plus pivnica 4,71m2. V prípade záujmu nás kontaktujte, radi Vás prevedieme týmto bytom.
Galanta
119 999 €
Exkluzívne iba u nás!! Pekný rodinný dom Nové Zámky
Predáme rodinný dom s garážou na 5 árovom pozemku . Dispozične je riešený: suterén: chodba, vínna pivnica, sklad, špajza, technická miestnosť. 1 NP : vstupná chodba,špajza ,priestranná kuchyňa s krásnou halou , z ktorej je výstup na terasu, (v hale je funkčný krb,) izba, kúpeľňa, toaleta., 2 NP: 3 izby, kúpeľňa, toaleta, chodba, Celému domu pridáva príjemnú atmosféru galéria.(viď,fotky) . Dom poskytuje všetky predpoklady rodinného bývania, avšak je možné ho využiť aj na podnikateľské účely, napr. ako sídlo firmy, kancelárie a pod. V prípade záujmu nás kontaktujte, radi Vás prevedieme touto nehnuteľnosťou.
Nové Zámky
239 700 €
Výhradný predaj !!! Iba v našej ponuke !!! Pekný byt s loggiou , blízko centra mesta!
Predáme útulný 3 izbový byt na 2. poschodí (z 5 piatich ) vo veľmi čistom vchode, tepelne izolovaného bytového domu, s novým výťahom. Byt má tmavú komoru, špajzu, loggiu, plocha bytu je 74m2. Byt má platové okná, v dvoch izbách plávajúcu podlahu, sprchový kút. Blízko sa nachádzajú obchody potraviny, Billa, Nákupné centrum, pošta, služby (kaderník a pod..) V prípade záujmu nás kontaktujte, kľúče sú k dispozícii. Kúpou je voľný !! Ďalšie informácie Vám radi poskytneme v realitnej kancelárii, osobne, alebo telefonicky, emailom atď.
Nové Zámky
93 000 €
Pekný dom na predaj !!!
Predáme veľmi pekný, dvojgeneračný rodinný dom , situovaný v tkzv. milionárskej štvrti, s dobrými susedmi. Dom má 6 izieb, 2x kuchyňa, kúpeľňa, 2 x toaleta, krb, dvojgaráž, plus prístavba a krytý bazén, ale je tu aj telocvičňa ,technické miestnosti , skladové priestory (v suteréne)Do domu sú 2 vstupy. Odporúčam !! Pozemok je 740m2. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, radi Vás prevedieme touto nehnuteľnosťou.
Nové Zámky
dohodou
2 izbový tehlový byt v centre !
Predáme 2 izbový byt v úplnom centre Nových Zámkov v tehlovom bytovom dome. Byt má vlastné kúrenie s novým kotlom, plastové okná, plávajúce podlahy. Nachádza sa na prízemí.K bytu prislúcha aj pivnica 7m2. Predávajúci upravili byt na 3 izbový, kde z kuchynskej časti vytvorili izbu. Celá úprava sa však dá dať do pôvodného stavu. Je možná aj výmena za rodinný dom v N.Zámkoch, plus doplatok. Odporúčame obhliadku ! Cena 72.000,- eur
Nové Zámky
72 000 €
Exkluzívne iba u nás v ponuke !!!
Predáme veľmi peknú, útulnú garsónku na sídlisku "JUH", v osobnom vlastníctve, na 5. poschodí tepelne izolovaného bytového domu. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, (viď foto), zvlášť je vstup do toalety a kúpeľne. v byte zostáva aj kuchynská linka, sedacia súprava, po dohode aj iný nábytok. Byt má plochu 24,50m2. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Radi Vás prevedieme týmto bytom.
Nové Zámky
52 999 €