2,5 izbový byt v príjemnom prostredí vedľa lesa
Na predaj šikovne riešený 2,5 izbový byt na Hlaváčikovej ulici, Karlova Ves, časť Dlhé diely – Bratislava. Byt sa nachádza na 2/7 poschodí, plocha nehnuteľnosti je 61,85 m2 vrátane pivničnej kobky 2,1 m2. Dispozíciu bytu tvorí - vstupná hala, samostatná kuchyňa, ktorá bola zväčšená o loggiu, obývačka, spálňa, priechodná miestnosť(chodba), ideálna ako pracovňa so vstupom do kúpeľne, samostatného WC a skladu/ šatníka. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, udržiavaný - plastové okná so žalúziami a sieťkami, limanátová podlaha, keramická dlažba, kuchynská linka vrátane spotrebičov (plynový sporák, elektrická rúra, umývačka riadu, zabudovaná práčka, chladnička s mrazničkou, digestor), interiérové dvere, vchodové bezpečnostné dvere, WC geberit, kúpeľňa so sprchovým kútom. Byt je orientovaný na východ, čo zaručuje príjemné ranné slniečko, ktoré uvítate počas letných aj zimných mesiacov. Byt sa neprehrieva a nepotrebuje klimatizáciu. BYTOVÝ DOM: - dom z roku 1994 je zapustený do svahu, nachádza sa v prostredí plnom zelene - panelový dom s výťahom, - 2 byty na poschodí, spolu 14 bytov vo vchode, - zateplený (energetický certifikát B), - nové stupačky a odpad, - zrekonštruovaná vstupná brána na čip, nové schránky. Okolie domu je udržiavané so stromami a parkom. Pohodlné parkovanie priamo pri dome. Veľkou výhodou sú pivnice na poschodí a kočikáreň hneď vedľa bytu. Lokalita Dlhých dielov ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: Tesco kúsok od domu, základná škola spolu so športovým areálom – bežecká dráha, basketbalové, futbalové ihriská, plaváreň, reštaurácie, banka, lekáreň, zástavka MHD hneď oproti domu, detské ihriská a hlavne LES. Najväčším benefitom je poloha hneď pri vstupe do lesa Kráľova lúka /vstup do Karpát. Bývať v meste a mať prírodu po ruke sa tak ľahko nenájde. V byte už nikto nebýva a je dostupný pre nového majiteľa takmer okamžite. Vybavenie bytu a nábytok je na dohode.
Bratislava IV - Karlova Ves
173 000 €
Garáž na predaj, Súkennícka ulica
Na predaj garáž na Súkenníckej ulici v Ružinove, Bratislava. - čistá šírka garáže 2,4 m - bez elektriny - pozemok vo vlastníctve majiteľa garáže - vhodná na garážovanie menšieho auta, alebo motorky - garáž sa nachádza za stráženou rampou susedného objektu Apollo klub Úžitková plocha: 14 m² Zastavaná plocha: 16 m² Plocha pozemku: 16 m²
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Na predaj 3i v pôvodnom stave, Exnárova ulica
Na predaj 3 izbový byt v pôvodnom stave na Exnárovej ulici v Ružinove - Bratislava. Byt sa nachádza na 2/4 poschodí v bytovom dome bez výťahu, úžitková plocha je 71 m2 vrátane 3,3 m2 balkón, 1,5 m2 + 1,15 m2 pivnice. DISPOZÍCIA: - vstupná chodba, šatník, kuchyňa, kúpeľňa s WC (jadro je umakart), priechodná obývacia izba, 2x samostatná izba z toho jedna má balkón. BYTOVÝ DOM: - zateplený (práve sa zatepluje) - nové stúpačky (prebiehajú stavebné práce na ich výmenu) - prebiehajú práce na nový interiér domu, schránky, zvončeky VÝHODY: - vhodný na rekonštrukciu - disponuje balkónom - orientácia na dve svetové strany - len 2 byty na poschodí - v okolí množstvo zelene, ihriská - rýchle spojenie do centra mesta V pešej dostupnosti sa nachádzaju potraviny (Billa, Kraj, Lidl) zástavka MHD (autobus, električka), kultúrny dom, škola, škôlka, detské ihriská či parky (Ostredky, park Andreja Hlinku).
Bratislava II - Ružinov
dohodou
NOVÁ CENA / 5-izbový rodinný dom, Jarovce
Ponúkame na predaj 5-izbový rodinný dom v obľúbenej časti Bratislavy – Jarovce, Urbárska ulica. Dvojpodlažný rodinný dom je umiestnený na rovinatom pozemku o veľkosti 500 m2 a jeho úžitková plocha je 200 m2. Zateplený tehlový dom má elektrickú bránu, nové oplotenie a novú zámkovou dlažbu. Svojim prevedením a polohou spĺňa všetky požiadavky na komfortné a kvalitné bývanie viacčlennej rodiny. Tento dom bol kolaudovaný v roku 2011 ale začiatok užívania je od roku 2013. V dome po celý čas bývania žije len 1 osoba a poschodie domu nebolo takmer vôbec vyuzívané. Základný popis domu: • rožný dom • všetky IS - voda, plyn, kanalizácia, elektrika • podlahové kúrenie / radiátory • krb v obývačke • nový plynový kotol 2022 zn. Immergas • parkovanie pre 5 aut na pozemku Tento dom môže byť ideálna investícia na podnikanie pre svoju polohu, ako napr. detské jasle alebo skôlka. Prízemie s plochou 129 m2: Do domu vchádzame cez vstupnú chodbu, pri vstupe je WC pre hostí a jedna miestnosť, ktorá momentálne slúži ako odkladací priestor. Ďalej pokračujeme do obývacej izby prepojenej s jedálňou a kuchyňou, ktorá je plne vybavená vstavanými spotrebičmi a má samostatnú špajzu. Na prízemí sa nachádza hlavná spálňa s privátnou kúpeľnou, WC a vaňou. Poschodie s plochou 71 m2: Schodiskom sa dostaneme na poschodie, kde sa nachádzajú 3 samostatné miestnosti a veľká kúpeľňa s umývadlom, WC a vaňou. Pozemok: V prednej časti pozemku sa nachádza pravidelne udržiavaná a architektom navrhnutá záhrada s automatickým zavlažovaním. Hneď vedľa čerešne sa nachádza zimná záhrada so všestranným využitím. Bočná časť pozemku je zastrešená a budúcim majiteľom tak ponúka ideálne miesto na vonkajšie posedenie. Technické vybavenie: Kombinované vykurovanie (radiátory a podlahové kúrenie), nový plynový kotol značky Immergas, klimatizácia v spálni, predpríprava na videovrátnik, bezpečnostný alarm, vonkajšie rolety, vnútorné žalúzie, strešné okná značky Velux, optický kábel (Telecom, UPC). Parkovanie: Zabezpečené vo dvore za elektrickou bránou, komfortne sa tu zmestí až 4-5 aut. V dome bola pôvodne naprojektovaná garáž (vstup suchou nohou), ktorú možno po menšej stavebnej úprave obnoviť, aktuálne pripravená na obchodný priestor. Lokalita: Jedna z najobľúbenejších okrajových častí Bratislavy ponúka ideálne prostredie pre rodinný život s pocitom kľudu a výhodami hlavného mesta. Kompletná občianska vybavenosť (obchody, škola, škôlka, reštaurácie, kaviarne atď.) spojená s excelentnou dopravnou dostupnosťou s diaľničným napojením, blízkosťou hrádze, jazier a hraničných priechodov z nej robia jednu z najexkluzívnejších lokalít. Dom je k dispozícii pre nového majiteľa podľa dohody.
Bratislava V - Jarovce
639 000 €
Staromestský byt v tichom dvore na Zochovej ulici
Ponúkame na predaj 3,5-izbový byt v skvelej lokalite centra Bratislavy, v tichom dvore na Zochovej ulici, ktorá prepája hradný kopec a okolie Palisád s historickým centrom mesta. Byt s celkovou výmerou 112 m2 vrátane loggie (2,5 m2) a pivnice (7 m2) sa nachádza na 1/5. poschodí (pod bytom je ešte byt na prízemí) tehlovej budovy z r. 1923, orientovaný je do troch svetových strán. Vstup do bytového domu je cez bránou uzatvorený dvor so zeleňou. Na poschodí sú len 2 byty s vysokými stropmi a hrubými múrmi. Na prízemí domu sa nachádzajú pivnice a atomový kryt. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej predsiene, troch priestranných izieb s rozmermy od 18 m2 do 20 m2, tieto izby sú priechodné a zároveň majú samostatný vstup z predsiene a tretia izba z kúpeľne, veľká kuchyňa, komora, samostatné WC, kúpeľňa, uzatvorená lodžia. Popis bytu: sú tu zachované pôvodné interierové dvere a zárubne, drevené parkety, vysoké stropy, elektrika v byte je pôvodná. Vykurovanie a ohrev vody je plynovým kotlom BUDERUS (2015) umiestneným v kúpeľni. Náklady na byt sú 82 eur/mes. správa (vodné, stočné, odvoz odpadu, fond opráv, upratovanie, správa domu), 90 eur/mes. je elektrina a plyn. V prípade otázok nás prosím neváhajte kontaktovať.
Bratislava I - Staré Mesto
413 000 €
Na predaj 5-izbový mezonet s terasami na Palisádach
Na predaj veľkometrážny 5-izbový mezonet na ulici Fraňa Kráľa – Staré Mesto, ktorý je so svojimi veľkorysými terasami a výhľadmi na všetky dominanty Bratislavy absolútne výnimočnou nehnuteľnosťou. Byt sa nachádza v nadstavbe (2001) s novým výťahom, iba 2 byty na poschodí. Plocha bytu je: 1.NP: úžitková plocha 120 m2 + 42 m2 terasa 2.NP: úžitková plocha 123 m2 + 24,5 m2 terasa + 8,2 m2 balkón Dispozícia: 1.NP: vstupná chodba, kuchyňa s jedálňou, obývačka, kúpeľňa s WC, šatník, komora, 1x veľká terasa. 2.NP: 4x samostatná izba (28 m2, 16 m2, 25 m2, 30 m2), veľká kúpeľňa, terasa a balkón. Byt má vlastný kotol, podlahové kúrenie, krásny výhľad na celé mesto, Bratislavský hrad, Slavín, Dunaj. Orientácia je východ, juh, západ. Vynikajúca poloha - dolná časť Palisád, v okolí ministerstvá, veľvyslanectvá, v blízkosti príroda – Horský park, výborná dostupnosť centra, pár krokov zastávka MHD SAV, kompletná občianska vybavenosť (obchody a služby, ZŠ a MŠ na Palisádach, ZŠ na Hlbokej) v pešej dostupnosti Hodžovo nám., Obchodná ulica, Hlavná vlaková stanica a iné. Parkovanie je zabezpečené vo dvore alebo máte možnosť kúpiť garáž 50 m od bytového domu. Pre viac informácií ohľadne tejto nehnuteľnosti nás prosím neváhajte kontaktovať..
Bratislava I - Staré Mesto
795 000 €
Administratívne priestory v polyfunkčnom objekte Dominant
Na prenájom flexibilné priestory v polyfunkčnom objekte Dominant situovanom na začiatku Petržalky – ulica Námestie Hraničiarov. BUDOVA: rok kolaudácie 2008 tehla / železobetónová skeletová konštrukcia výťah parkovisko pred domom parkovacie miesta v suterénu - podzemné garáže obchodná pasáž priamo pod domom PRIESTORY: priestory, ktoré sú k dispozícii sa dajú prenajať spoločne, alebo každá časť samostatne nakoľko má každá vlastný samostatný vchod. Nachádzajú sa na 2.NP a majú rozlohu: priestor G / pôdorys - 221,3 m2 priestor F / pôdorys - 103,3 m2 priestor C+D+E / pôdorys - 345 m2 LOKALITA a OKOLIE: priamo v bytovom dome Dominant sa nachádza obchodná pasáž Tesco expres, DM drogerie, ČSOB, reštaurácia, kaviareň a iné. DOPRAVNÁ DOSTUPNOSŤ: priama dostupnosť do centra mesta električkou alebo autobusom, zastávky neďaleko bytového domu, rýchle napojenie na D1, mestské dopravné tepny a vnútorný obchvat mesta. CENA PRENÁJMU: cena prenájmu je od 7,- EUR/m2/mesiac + 2,50 EUR/m2/mesiac preddavok na prevádzkové náklady + elektrická energia + DPH. PREVÁDZKOVÉ NÁKLADY ZAHŔŇAJÚ: osvetlenie spoločných priestorov, kúrenie a chladenie celej budovy, upratovanie spoločných priestorov, vodné/ stočné, prevádzku výťahov, odvoz smetí. PARKOVACIE STÁTIE: možnosť prenajať aj samostatné parkovacie státie cena vonkajšieho parkovacieho miesta je 80,- EUR/mesiac cena vnútorného parkovacieho miesta je od 95,- EUR/mesiac SKLADOVÉ PRIESTORY v prípade záujmu je možnosť si prenajať aj skladové priestory v suteréne budovy.
Bratislava V - Petržalka
7 €/mes.
Na predaj 3,5i byt v historickom centre, Medená ulica
Ponúkame na predaj veľkometrážny 92 m2 staromestský 3,5 izbový byt na Medenej ulici v centre Starého Mesta - Bratislava. Byt sa nachádza v tehlovom dome, má hrubé múry ktoré zaručujú maximálne odhlučnenie a výbornú cirkuláciu vzduchu. Vysoké stropy a veľké okná napĺňajú priestor prirodzeným svetlom a vytvárajú príjemnú atmosféru. Byt je komplet zrekonštruovaný, má nové elektrické rozvody, repasované dubové parkety, nové stierky, kuchyňa vyrobená na mieru s novými spotrebičmi, kúpeľňa s vaňou a aj so sprchovým kútom, samostatné WC, loggia orientovaná do dvora s výhľadom na zeleň. V dome sa nachádza vlastná kotolňa, nový výťah a k bytu prislúcha aj pivnica. Nachádza sa na 2.NP (1. poschodie) a ako benefit môžeme vyzdvihnúť slušných susedov. V blízkosti sa nachádza Slovenská národná galéria, Slovenská filharmónia, Historická budova SND, Hviezdoslavovo námestie s reštauráciami a kaviarňami. Vo vzdialenosti do 10 minút pešo sa nachádza obchodné centrum s kinami, reštauráciami a kaviarňami na Dunajskom nábreží, Slovenské národné divadlo, Hlavné námestie, Bratislavský hrad, Dóm sv. Martina, Sad Janka Kráľa.
Bratislava I - Staré Mesto
415 000 €
5-izbový KOPANIČIARSKY VIDIECKY DOM
Ponúkame vám na predaj rodinný dom v príjemnom kopaničiarskom prostredí v obci Kostolné, okres Myjava. Dvojpodlažný rodinný dom má čarovný vidiecky charakter, nachádza sa na mierne svahovitom pozemku s rozlohou 720 m2 a jeho úžitková plocha je 150 m2. Dom má kamenné základy a je čiastočne podpivničený – pivnica má 15 m2. Pôvodom kopaničiarska chalupa prešla kompletnou rekonštrukciou tento rok, pričom niektoré pôvodné stavebné prvky boli repasované, iné boli odstránené a vymenené. Počas rekonštrukcie sa dbalo na zachovanie pôvodného vzhľadu domu a v súčasnosti vyhovuje potrebám moderného bývania. Je to ideálne miesto na trávenie rodinných víkendov a voľných chvíľ, ale aj miesto na trvalé bývanie. Dom je napojený na inžinierske siete – voda, elektrina a čistička. Dispozíciu domu tvorí: Prízemie 90 m2 – vstupná chodba, kuchyňa s obývacou izbou, 2x samostatná izba, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Poschodie 60 m2 – schodisko, galéria, 2x samostatná izba (spálňa), kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Technický stav domu: - obvodové steny sú z nepálenej tehly 60 cm - drevený trámový strop, nová sedlová strecha - krytina BRAMAC - elektrický plynový kotol - v izbách radiátory KORADO - drevená podlaha sibírsky smrek + keramická dlažba - drevené okná - predpríprava pre kuchynskú linku - 2x kúpeľňa s WC - krb v obývačke - studňa na pozemku, hĺbka 26 m - v interiéri domu sa ešte dokončuje sanita, schodisko a iné drobnosti Pozemok a záhrada prechádza poslednými úpravami, je ideálna na relax a oddych, rodinné posedenie a opekačky. Obec Kostolné je stredisková obec s množstvom roztrúsených kopaníc a plnou občianskou vybavenosťou, vzdialená len 10 minút cesty autom od okresného mesta Myjava. V blízkosti obce je množstvo turistických zaujímavostí – Rozprávkový dom, Čachtický hrad a Čachtická jaskyňa, Mohyla Milana Rastislava Štefánika, v dobrej dostupnej vzdialenosti sú prírodne priehrady na kúpanie – Vodná nádrž Dubník ako aj lyžiarske strediská, vzdialenosť od Bratislavy je 99 km. Uvedená cena je vrátane provízie, právneho servisu a poplatkov na katastri. V prípade ďalších otázok nás prosím neváhajte kontaktovat
Kostolné
229 000 €
1,5i byt v centre, tehlovy dom, balkón
Ponúkame na predaj 1,5 izbový byt, Bratislava – Staré mesto - Mýtna ulica. Nachádza sa na 4 posch. zo 6 s výťahom, celková plocha 50,22 m2, z toho čistá plocha bytu 43,50 m2, balkón 6,70 m2, pivnica 2.30 m2. Byt sa predáva so zariadením, disponuje balkónom pozdĺž celého bytu s dvoma samostatnými vchodmi, veľkorysý úložný priestor roll-door v obývačke cez celú stenu, originálne drevené parkety, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, umývadlo, bezpečnostné vchodové dvere Sherlock, klimatizácia, plastové okná, výhľad do dvora. Parkovanie možné v uzavretom dvore a taktiež verejné parkovanie pod domom. Káblová televízia a internet: Optický internet a TV UPC. Nová vchodová brána na čip, vstup možný aj z dvora. Zastávka MHD priamo pri dome, v blízkosti kompletná občianska vybavenosť : BILLA, pošta 5 min, škôlka, základná škola, gymnázium, STU, poliklinika, reštaurácie, kaviarne, pizzeria,, zmrzlina. Byt vhodný aj na investičný prenájom - v byte sú podnájomníci - možnosť ich tam nechať. Uvedená cena 199.900 je vrátane provízie a právneho servisu. Vieme zabezpečiť aj hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje pre porovnanie žiadosti do všetkých bánk zadarmo.
Bratislava I - Staré Mesto
199 900 €