Búda pre psa- 4 veľkosti
Búdka pre psa Roky Mám na predaj novú búdku pre psa, vyrobenú z kvalitného smrekového dreva. Farba: hneda alebo šedá Súčasťou búdy sú aj ochrané lišty proti ohrýzaniu, krytky na nohách, predelová lišta,odklápacia strecha a plastové dvierka vo vchode do búdy. Vďaka týmto vlastnostiam búda poskytne vášmu psíkovi pohodlné a priestranné útočisko, ochráni ho pred nevľúdnym počasím, ale tiež pred silným slnečným žiarením a vetrom. Veľkou výhodou búdy, je dodanie v demonte, čím jednoducho v prípade potreby, vymeníte búdu aj vo voliere bez toho, aby ste ju museli rozmontovať.(veľmi jednoduchá montáž :)). Na rohoch búdky a strechy je okrasná hliníková lišta Na streche je lepenka. V spodnej časti domčeka je OSB doska zelenej farby, ktorá umožňuje jednoduché čistenie. Nožičky majú plastové ukončenie , aby drevo nenavlhlo od zeme. Domček má odklápaciu strechu pre lepšie čistenie Všetky detaily nájdete v priložených fotkách. V ponuke mám 4 rozmery búd pre najmenších psíkov až po búdy pe maxi psíkov. -ROKY 2 Špic, Jazvečík, Shih-tzu, Francúzsky bulkoček, Bostonský teriér, Jorkšírsky teriér, Pudel malý, Kavalier King Charles Spaniel, ... Rozmer (DxŠxV):110 cm x 78 cm x 78 cm Rozmer otvoru do domčeka je 27,5 cm šírka x 40,5 cm výška; vnútorný rozmer podlahy: 97 cm x 65 cm – CENA 189,- EUR - ROKY 3 Slovenský kopov, kokeršpaniel, baset, border kólia, bigl ... Rozmer (DxŠxV)- 125 cm x 88 cm x 86 cm Rozmer otvoru do domčeka je 29 cm šírka x 49,5 cm výška; Vnútorný rozmer podlahy:108,5cm x 72 cm - CENA 239,- EUR - ROKY 4 nemecký ovčiak, belgický ovčiak, rotvajler, rodézsky ridžbek, labrador ... Rozmer (DxŠxV)- 152,5 cm x 107 cm x 95 cm Rozmer otvoru do domčeka je 35,5 cm šírka x 58 cm výška Vnútorný rozmer podlahy:139cm x 90 cm - CENA 299- EUR .................................................................................... ROKY 5 nemecká doga, bernardín, írsky vlkodav ... Rozmer: (DxŠxV)- 170 cmx 115 cm x 113 cm Rozmer otvoru do domčeka je 46 cm šírka x 77 cm výška Vnútorný rozmer podlahy:161cm x 103cm - CENA 419,- EUR Búdka je dodávaná v demonte . Je poskladaná v 1 krabici . V krabici sa nachádza ilustrovaný návod na poskladanie. Všetky potrebné skrutky sú v balení. V prípade záujmu dovezieme aj zmontovanú. Búdy máme skladom- doručenie obvykle do 3-4 dní. Cena dopravy: búda ROKY2, ROKY3: 6,90€ ROKY4, ROKY5: 14,90€ Inzerát je platný do zmazania.
Tvrdošín
189 €
Zateplená búda pre vlčiaka
Ponúkam na predaj novú ZATEPLENÚ búdu pre vlčiaka, vyrobenú z kvalitného smrekového dreva. Farba hneda alebo šedá , ako je uvedené na obrázkoch. Súčasťou búdy sú aj - ochrané lišty proti ohrýzaniu, - krytky na nohách, - predelová lišta, - odklápacia strecha - plastové dierka vo vchode do búdy Váha búdy až 75kg Všetky 4 vnútorné strany domčeka sú oteplené polystyrénom hrúbky 4 cm a podlaha hrúbkou polystyrénu 2cm. Polystyren je prekrytý zo všetkych strán preglejkou hrubky 5 mm. Na streche je lepenka. Domček má odklápaciu strechu pre lepšie čistenie . Všetky detaily nájdete v priložených fotkách. Veľkou výhodou búdy, je DODANIE V DEMONTE, čím jednoducho v prípade potreby, vymeníte búdu aj vo voliere bez toho, aby ste ju museli rozmontovať.(veľmi jednoduchá montáž :)).V krabici sa nachádza ilustrovaný návod na poskladanie. Všetky potrebné skrutky sú v balení. V prípade potreby s montážou- pomôžeme :) Rozmer pre vlčiaka - Roky 4 s rozmerom - 152,5 cm dĺžka x 107 cm šírka x 95 cm výška ; rozmer otvoru do domčeka je 35,5 cm šírka x 58 cm výška; vnútorný rozmer podlahy je 131 cm x 80 cm - cena činí 447,- EUR Búdku máme obvykle skladom Odosielame kuriérom, alebo osobne privezieme. Cena dopravy: 14.90€ Inzerát je platný do zmazania.
Tvrdošín
429 €
Poduška na hojdačku- vodeodolná-160cm, 180cm
Vodeodolné podušky na záhradné hojdačky na predaj. PODUŠKY 160cm bez vankúšov .................................................................................... Rozmer : 160 cm dĺžka, 60 cm je výška operadla, 50 cm je hĺbka sedenia. Farba: zelená, sivá, béžová, čierna, hnedá, bordo Cena: 69€ Cena dopravy: 3,90€ ................................................................................... PODUŠKY 160cm S VANKÚŠMI Rozmer podušky : 160 cm dĺžka, 60 cm je výška operadla, 50 cm je hĺbka sedenia. Rozmer vankúša: 48x48cm Počet vankúšov: 2 Farba: zelená, sivá, béžová, čierna, hnedá, bordo Cena: 77€ Cena dopravy: 3,90€ ........................................................................................................................................................................ PODUŠKY 180cm bez vankúšov .................................................................................... Rozmer : 180 cm dĺžka, 60 cm je výška operadla, 50 cm je hĺbka sedenia. Farba: zelená, sivá, béžová, čierna, hnedá, bordo Cena: 79€ Cena dopravy: 3,90€ ................................................................................... PODUŠKY 180cm S VANKÚŠMI Rozmer podušky: 180 cm dĺžka, 60 cm je výška operadla, 50 cm je hĺbka sedenia. Rozmer vankúša: 48x48cm Počet vankúšov: 2 Farba: zelená, sivá, béžová, čierna, hnedá, bordo Cena: 89€ Cena dopravy: 3,90€ .................................................................................... Hrúbka podušky je 8 - 13 cm v závislosti od miesta prešitia. Vonkajšia tkanina je silná a nepremokavá - odolná voči náhlemu a krátkodobému pôsobeniu vody. Spodná tkanina je polypropylénová čiernej farby. Je parotesná, teda chráni pred absorpciou vlhkosti zospodu. Polypropylén zaručuje silu o odolnosť voči roztrhnutiu. Údržba a čistenie: Podušku stačí čistiť vlhkou špongiou a použitím mydla alebo iného čistiaceho prostriedku. Inzerát je platný do zmazania
Tvrdošín
69 €
Napájačka a krmítko pre hydinu-15l
Ponúkam na predaj nový set ktorý pozostáva z 15 L napajačky a krmitka na 15 kg krmiva pre hydinu. Napajacka aj krmitko má učko na zavesenie. Rozmery napajačky: spodný priemer 36 cm ; výška 40 cm Rozmery krmitka: spodný priemer 36 cm ; výška 43 cm Zloženie je z plastu , ktorý sa ľahko čistí. Napajačku aj krmitko je možné jednoducho rozobrať a vyčistiť. Cena za set: 36,- EUR + doprava Posielam prepravnou spoločnosťou na dobierku, balenie 1 kartóne. Inzerát je platný do zmazania.
Tvrdošín
36 €