Kanadský zrub v stave holodomu v Gelnici, časť Mária Huta
Exkluzívne ponúkame na predaj rodinný dom – typ kanadský zrub, v okrajovej časti mesta Gelnica – Mária Huta. Dom je v stave holodomu – okná s trojsklami, vstupné dvere, komplet rozvody. Dom má podlahovú plochu 52m2. Na prízemí sa nachádza obývacia izba s kuchyňou a kúpeľňa s WC. Na poschodí je spálňa, ktorú je možné upraviť na dve miestnosti. Nehnuteľnosť je pripojená na všetky siete (elektrina, plyn, vodovod, kanalizácia). Zrub sa nachádza na pozemku 1374m2. Na pozemku sa nachádza aj drevená budova, ktorá bola využívaná ako stajňa pre koňa. Prístup je po spevnenej asfaltovej ceste. Lokalita s krásnym okolím, blízkosť lesov. Turistika, cyklistika, hubárčenie. Cena na vyžiadanie v realitnej kancelárii.
Gelnica
dohodou
Chata so záhradou v lokalite Kavečany Chmelnica
Exkluzívne ponúkame na predaj záhradu s chatkou v záhradkárskej lokalite v lokalite Kavečany Chmelníky. Pozemok 674m2, chata má zastavanú plochu 20m2, obytná plocha cca 50m2. Pozemok mierne svahovitý, orientovaný na juh, celý deň slnko. Elektrina 220 aj 380V, voda zo studne a žumpa s dobrým prístupom. Na chatu je prístup po poľnej ceste autom až na pozemok. Poschodová chata vybudovaná v 80tych rokoch, postavená z betónových panelov, podpivničená (1,5 x 5m) je. Má ihlanovú strechu pokrytú trapézovým plechom. Pri vstupe sa nachádza kuchynka s posedením, kúpeľňa so sprchou a splachovacím WC. Na poschodí je izba s krbom. Podkrovie je pripravené na rekonštrukciu (obložené drevom). Na záhrade je posedenie, hojdačka, ovocné stromy. Na pozemku sa nachádza aj kôlňa a malá dielnička. Pozemok je ideálny na výstavbu rekreačnej stavby s celoročným užívaním o rozmeroch 10%tnej zastavanosti plochy pozemku, poprípade zrekonštruovanie a zväčšenie pôvodnej chaty. Lokalita využívaná na celoročné bývanie. Vyhľadávaná lokalita v čistej prírode. Blízkosť ZOO, vyhliadková veža, bežecké dráhy na Hrešnej, cykloturistika, hubárčenie.
Košice I - Kavečany
68 000 €
Rodinný dom v obci Čakanovce - veľký pozemok, tichá lokalita v blízkosti prírody
Exkluzívne ponúkame na predaj moderný rodinný dom, hrubú stavbu v obci Čakanovce. Nehnuteľnosť sa nachádza v stave uzavretej hrubej stavby (stavba z tvárnic ITONG, plastové okná trojsklá, dvere, predpríprava na krb). Stavba sa nachádza na rovinatom pozemku s rozlohou 703m2, úžitková plocha domu 134m2, podlahová plocha 119m2. Počet izieb 4 (obývačka s kuchyňou, 3 izby). Jedna veľká kúpeľňa s WC a jedno osobitné WC s umývadlom pri vchode. Vstup do komory z kuchyne, z chodby do technickej miestnosti. Z obývacej izby výstup na krytú terasu (15m2). Šatník so vstupom z jednej z izieb. Obecný vodovod, elektrina, príprava na žumpu. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite v obci Čakanovce. Do Košíc cca 22km, možnosť využiť diaľnicu. Obec Čakanovce sa nachádza mimo hlavnej cesty, tichá lokalita, je obkolesená lesmi a lúkami. Ak hľadáte nové bývanie v blízkosti prírody a nie ďaleko od Košíc, mohlo by to byť práve toto miesto.
Čakanovce
189 000 €
Pozemky na výstavbu v obci Zlatá Idka, prírodné prostredie, vyhľadávaná lokalita
Exkluzívne ponúkame na predaj tri veľké pozemky na výstavbu rodinných domov v Zlatej Idke. Pozemky sa nachádzajú v miestnej časti Čarné. Majú nepravidelný štvoruholníkový tvar, sú čiastočne rovinaté, čiastočne svahovité, časť je zalesnená. Na pozemku sa nachádza kanalizácia, obecný vodovod a prípojka elektrickej energie. Pozemky sú ohraničené potokom. Ceny pozemkov: 1. 111 230 € 2. 111 230 € 3. 99 050 € Nehnuteľnosti sa nachádzajú v zastavanom území, v blízkosti stoja rodinné domy. Obec Zlatá Idka je vyhľadávanou lokalitou v prírode, možnosť turistiky, lyžovania, bežky, cyklistiky, hubárčenie. Od Košíc len 23km.
Zlatá Idka
99 050 €
Pozemok na výstavbu v mestskej časti Košice Pereš - všetky siete
Exkluzívne ponúkame na predaj pozemok na výstavbu rodinného domu priamo mestskej časti Košice Pereš. Pozemok sa nachádza v zastavanej časti obce, na pozemku sa nachádza záhradný domček. Rozloha pozemku je 982m2, šírka cca 15m, dĺžka cca 67m. Nová kanalizácia, prívod plynu, mestský vodovod, elektrina a prípojka internet Antik. Pozemok je oplotený, so vstupnou bránou. Prístupová cesta po spevnenej vozovke. Cena komplet so všetkými realitnými službami.
Košice II - Pereš
225 000 €
Rekreačný pozemok vhodný na výstavbu chaty v blízkosti vodnej nádrže Domaša
Exkluzívne ponúkame na predaj pozemok na výstavbu rekreačnej chaty v blízkosti vodnej nádrže Domaša, v tichej lokalite. Pozemok je rovinatý, má tvar nepravidelného štvoruholníka, 200m2, rozmery cca 13 * 16m. K parcele vedie prístupová cesta. Elektrina je pri pozemku. Pláž je vzdialená cca 200m (viď 2 fotografie). Ide o vyhľadávanú lokalitu, v blízkosti sa nachádza množstvo rekreačných chát. Oblasť Domaša patrí k najteplejším priehradám na Slovensku. Miesto ponúka možnosti na vodné športy, opaľovanie na pláži, kúpanie no aj krásne okolie, lesy vhodné na turistiku, cyklistiku či hubárčenie.
Holčíkovce
25 000 €
3 izbový veľký zrekonštruovaný byt na Hemerkovej ulici, sídl. KVP, Košice
Exkluzívne ponúkame na predaj 3 izbový byt na sídlisku KVP, Hemerkova ulica. Byt je veľký, slnečný, 72m2, kompletne zrekonštruovaný a čiastočne zariadený (predáva sa s chladničkou, umývačkou). Kúpeľňa s vaňou. Samostatné WC. Na oknách rolety, resp. žalúzie. Vstavané skrine. Nachádza sa na 11. poschodí z 12tich. Byt má balkón aj pivnicu. Orientácia juh – východ. Mesačné náklady cca 200€. Vyhľadávaná lokalita, krásne výhľady, kompletná občianska vybavenosť. Byt je kúpou voľný.
Košice II - Sídlisko KVP
173 000 €
Pozemky na výstavbu v obci Bretejovce, rovinatý, slnečný - znížená cena!
Exkluzívne ponúkame na predaj dva pozemky na výstavbu rodinných domov. Pozemky sa nachádzajú v novej lokalite v obci Bretejovce, kde už prebieha výstavba a sú schválené v územnom pláne. Sú rovinaté, oba majú veľkosť 600m2, šírka cca 17m, dĺžka 36m. Siete (voda, elektrina) v blízkosti pozemkov. Pozemky s krásnym výhľadom, tichá lokalita. Dostupnosť do Košíc 15km, do Prešova 21km. V prípade záujmu volajte, radi poskytneme bližšie informácie.
Bretejovce
59 000 €