Predaj 3 izbový byt ,Levice
Realitná kancelária Patriot Reality ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový byt na ul.kpt Nálepku v Leviciach. Byt s rozlohou 69,80 m2 sa nachádza na 2.poschodí v zateplenom bytovom dome bez výťahu. Byt pozostáva z 3 obytných miestností,kuchyne,predsiene,kúpeľne s wc , kumbálu špajze a balkóna. K bytu patríaj malá kobka na prízemí bytového domu s plochou asi 2 m, V rámci čiastočnej rekonštrukcie boli menené pôvodné okná na plastové so žalúziami , kúpeľňa prešla rekonštrukciou - vaňu nahradil sprchový kút , gumolitovú podlahu nahradila dlažba a v kuchyni plávajúca podlaha, v izbách sú parkety.Ostatné vybavenie bytu je v pôvodnom stave. Byt je voľný , okamžite k dispozícii , bez tiarch.
Levice
77 900 €
Prenájom 3 izbový byt Levice
Realitná kancelária Patriot Reality ponúka exkluzívne na prenájom 3 izbový byt na Súkeníckej ulici v Leviciach. Byt s rozlohou 62 m2 sa nachádza na 3.poschodí v bytovom dome s výťahom.Byt prešiel rekonštrukciou v rámci ktorej sa jedna z izieb spojila s kuchyňou čím vznikol väčší priestor, ďalej sa v byte nachádza detskáizba,spálňa s balkónom , samostatné wc a kúpeľňa s vaňou. Samozrejmosťou sú plastové okná so žalúziami, plávajúca podlaha , v kúpelni a wc keramická dlažba.. Byt sa prenajíma zariadený tak ako je to na fotografiách ,vrátane spotrebičov - televízor,práčka,rýchlovarná kanvica a ,žehlička. Cena za prenájom - 550€ mesačne vrátane energií a internetu , pri podpise sa platí 1 mesačný nájom a vratný depozit vo výške 2 mesačných nájmov , spolu 1650€. Hľadáme nájomníka , nájomníkov zamestnaných , poriadku milovných, ktorí budú udržiavať byt v čistote , max. 2 dospelé osoby,alebo 1 dospelá osoba a 1 dieťa ,malé domáce zvieratá sú možné po dohode , v byte je zakázané fajčiť. Byt bude k dispozícii v priebehu mesiaca Máj 2024.
Levice
550 €/mes.
Rekreačný pozemok na predaj
Ponúkame Vám na predaj rekreačný pozemok za Levicami, smer Mýtne Ludany, vhodný na stavbu rekreačného/viničného domu. V okolí pozemku sa nachádza obdobná výstavba. Celková plocha pozemku je 908m2. Časť pozemku vedená ako vinica je 550m2, zvyšnćh 358m2 je vedených ako ostatné plochy. Šírka pozemku je cca 16 m, prístupová cesta je kamenistá, elektrika je pred pozemkom, je možnosť si navŕtať studňu. V okolí pozemku sa už aj trvalo býva, čiže využitie pozemku je naozaj široké.
Levice
12 000 €
Predaj rodinný dom ,Starý Tekov , okres Levice , 1817 m2
Realitná kancelária Patriot Reality ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Starý Tekov , okres Levice. Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 1817 m2 , rozmery pozemku sú 22 x 80 metrov.Dom postavený okolo roku 1940 z tehly pozostáva z 3 obytných miestnosti,kuchyne,komory,kúpeľne ,verandy, v zadnej časti domu sa nachádza maštaľ,a hospodárske miestnosti.Dom je dlhodobo neobývaný , v pôvodnom stave , vyžadujúci si kompletnú rekonštrukciu.V dome bola zavedená elektrina,voda,plyn,momentálne je všetko odpojené.Na dvore sa nachádza žumpa a aj studňa.Na pozemku ,vedľa domu sa nachádza ďaľší malý dom postavený okolo roku 1950 pozostávajúci z 2 izieb,kuchyne a špajzy..Na pozemku sa nachádza aj garáž. Vzhľadom na rozmery a veľkosť pozemku , je tu možnosť výstavby viacerých rodinných domov. Obec Starý Tekov sa nachádza 9km od okresného mesta Levice ,11.minút autom, obec disponuje dobrou občianskou vybavenosťou - obchody,kultúrne strdisko s knižnicou,materská škola,základná škola,lekáreň ,ambulancie,pošta.
Starý Tekov
87 000 €
Predaj rodinného domu , Nová Dedina , 1284 m2
Realitná kancelária Patriot reality Vám ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Nová Dedina vzdialenej 10km od Levíc. Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 1284 m2 , pozemok má obdlžníkový tvar s rozmermi cca 21m x 61m , je rovinatý ,celý deň slnečný . Rodinný dom prešiel v roku 2006 kompletnou rekonštrukciou , pričom sa využíval na bývanie iba príležitostne., Dom pozostáva zo 4 obytných miestností , kuchyne,kúpelne s wc , šatníka,predsiene,2 technických miestností , garáže a drevárne. IS - voda - obecná - zavedená do domu , ohrev vody je riešený bojlerom - studňa - kopaná - hĺbka 11m , možnósť využívať ju na polievanie - elektrina - 220V - plyn - na kúrenie plynovým kotlom Protherm , alebo drevom pomocou 2 krbových kachlí - kanalizácia - riešená je ČOV značky Aquatec Pri rekonštrukcii bola renovovaná aj strecha , poškodené hrady boli vymenené ,ostatné boli spevnené latkami , strešná krytina je značky Rannila . Okná sú plastové ,značka Rehau. Na konci domu sa nachádza garáž ,rozmery 4 x 6m, s montážnou jamou ,vykurovaná , automatická brána s diaľkovým ovládaním. Celý pozemok je zatrávnený , dostatočne veľký na výstavbu ďaľšieho domu , prípadne na stavbu altánku , bazéna , detského ihriska ,výsadbu ovocných stromov ,iných drevín ,kríkov , prípadne zeleninovej záhrady. Mesačné náklady sú asi 180€. Obec má veľmi dobrú infraštruktúru - obchody,škola,lekár,lekáreň .
Nová Dedina
159 900 €
Ponúkame na predaj trojizbový byt v Leviciach, prerobený na štvorizbový.
Realitná kancelária PATRIOT Reality Vám ponúka na predaj 3 izbový byt vo výmere 83 m2 v okresnom meste Levice. Nachádza sa v sedemposchodovom bytovom dome, na prízemí, na Pereckej ulici. Byt je po celkovej rekonštrukcii, ktorá zahŕňala aj nové rozvody elektriky a aj nové osadenie stupačiek. Samozrejmosťou sú plastové okná v byte. Okná majú vonkajšie žaluzie. V byte je aj elektrické podlahové kúrenie. Podlaha je kombinováná "plávačka", s keramickou dlažbou. V kúpeľni s toaletou je osadená rohová vaňa. V kuchyni je na mieru vyrobená kuchynská linka. Jena z izieb je predelená sadrokartónom, nakoľko bola využívaná ako dve samostatné detské izby. V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť, školy, škôlky, obchody. V prípade, že sa rozhodnete pre kúpu tohoto bytu formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa a zabezpečíme financovanie ktorejkoľvek nehnuteľnosti. Pozrite si celú našu ponuku na našej stránke: www.patriotreality.sk. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku vášho nového domova. . .
Levice
104 900 €
Predaj 4 izbový byt -mezonet Kalná nad Hronom - Kalnica - Dohoda na cene možná
Patriot reality Vám ponúka na predaj mezonet v novostavbe v Kalnej nad Hronom časť Kalnica, v bytovom dome sa nachádza 8 mezonetových bytov. Byt ma nezávislé vykurovanie ,plynový kotol Protherm Puma kondenzačný s možnosťou ovladánia mobilným zariadením, káblové rozvody tv a internet ,bezpečnostné protipožiarne dvere 3 kategórie ,plastové okná Salamander ,terasu a balkón . Prízemie je tvorené veľkou obývacou časťou spojenou s kuchyňou s výstupom na terasu ,technická miestnosť plynový kotol ,ďalej wc s umývadlom a špajza .Poschodie pozostáva z 3 miestností,balkóna a kúpeľne s wc. Bytový dom sa nachádza tichej ulici obklopenej detskými ihriskami a neďalekým športovým areálom ,obec Kalná nad Hronom disponuje úplnou občianskou infraštruktúrou ,vzdialenosti Levice 7km, Nitra 39 km. Slovo mezonet pochádza z francúzskeho slova maisonette, čo znamená domček. V skutočnosti sa však jedná o veľký, viacpodlažný byt umiestnený v klasickom bytovom dome. Francúzi ho tak nazvali pretože takéto bývanie imituje bývanie v rodinnom dome tým, že ho rozdeľuje do viacerých úrovní. Veľkým trendom je riešenie bytu v rámci najvyššieho podlažia spolu s podkrovným priestorom, kedy sa pohodlie vo veľkom priestore spája s výhľadom na okolie domu. Prvé podlažie bytu je väčšinou využívané ako spoločenský priestor, nachádza sa tu kuchyňa, jedáleň, obývacia izba, terasa. To ponúka obyvateľom domu oddeliť súkromie od spoločenskej časti tak, že na vyššom podlaží potom nájdeme spálne, detské izby, poprípade šatníky, knižnice či pracovne a úložné priestory. Byt sa predáva dokončený zo sanitou, podalahami kombinácia dlažby a plávačky, kúrením (radiátory), kompletne zariadené WC (geberit) a kúpeľňa, bez kuchynskej linky. V cene bytu je aj vyhradené parkovacie miesto priamo pred bytovým domov. Mesačné náklady pre 4 člennú rodinu -120€ energie, 78€ fond opráv a upratovanie spoločných priestorov, 15 € internet a TV.
Kalná nad Hronom
140 000 €
REZERVOVANÉ Predaj rodinný dom , Svodín
Realitná kancelária Patriot Reality Vám ponúka exkluzívne na predaj poschodový rodinný dom v obci Svodín , okres Nové Zámky . Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 594 m2 v tichej časti obce s bezproblémovými susedmi. Dispozícia domu : - prízemie - kuchyňa,komora, kúpeľňa s vaňou a wc , 2 izby , chodba - poschodie - 3 izby,wc,kúpeľňa so sprchovacím kútom ,chodba - pivnica - dom je celý podpivničený - 4 miestnosti + klenbová pivnica V roku 2017 prešiel dom takmer úplnou rekonštrukciou v rámci ktorej boli vymenené okná ,dvere , aj interérové ,vrátane zárubní,podlaha je kombinácia keramiky,v kúpeľniach vyhrievaná a plavajúcej podlahy v obytných miestnostiach , na kúrenie slúži plynový kotol Buderus , voda je ohrievaná bojlerom. Inžinierske siete : - elektrina - áno - 220V/400V - plyn - áno - voda - áno, obecný vodovod - kanalizácia - žumpa - objem - 10 m3 Mesačné náklady: - plyn - 108€ , voda - 20€ , elektrina - 38€ Dvor rodinného domu je tvorený malou záhradou , trávnikom,skalkou , na uskladnenie náradia je postavená šopa , a na oddych je altánok. Obec Svodín má kompletnú občiansku vybavenosť - materská škola,základná škola, obchody , reštaurácia,pizzéria, zdravotné stredisko,lekáreň. Obec je vzdialená od Štúrova 24km , od Nových Zámkov 40km. Pri vážnom záujme je možná dohoda na cene.
Svodín
dohodou
Predaj 1izbový byt (dva balkóny) Levice centrum
RK PATRIOT Reality ponúka na predaj 1izbový byt v Leviciach. Byt s podlahovou výmerou 36 m² sa nachádza na 1/7 poschodí bytového domu s výťahom, situovaného priamo v centre mesta. Orientácia bytu - východno-západne s klasickou dispozíciou. Predmetný byt je v pôvodnom stave (výmena plastových okien). Byt má 2 balkóny. Bytový dom, v ktorom sa byt nachádza je kompletne zrekonštruovaný. Daná lokalita poskytuje úplnú občiansku vybavenosť. Bližšie info v RK. 0905 938 271
Levice
58 000 €
Predaj záhradnej chaty , Levice , 856m2
Realitná kancelária Patriot Reality exkluzívne ponúka na predaj pozemok so záhradnou chatkou bez súpisného čísla v Leviciach , lokalita Krížny Vrch .Pozemok má rozlohu 856 m2 , šírka 21m , dĺžka 40m . Pozemok s chatkou je vhodný na rekreačné účely , alebo na výstavbu menšieho rodinného domu. Na pozemku sú všetky IS - voda -momentálne nefunkčná,plyn - dočasne odpojený,elektrina. Chatka postavená v roku 1985 z kvádra je v pôvodnom stave, podpivničená - klenbová,vínna pivnica, , súčasťou chatky je spoločenská miestnosť,malá kuchynka,kúpeľňa s wc , podkrovie nie je dokončené.. Na pozemku je vykopaná studňa ,momentálne bez vody.Celý pozemok je zatrávnený s ovocnými stromami. Ideálne miesto na oddych priamo v Leviciach,prípadne na výstavbu domu.
Levice
75 000 €
Garáž na predaj v mestskej časti Levíc, Malý Kiar
Realitná kancelária KK PATRIOT Reality s.r.o. predáva garáž, nachádza sa v mestskej časti Malý Kiar. Rozloha garže je 26 m2. Táto nehnuteľnosť, by sa dala využiť aj ako skladové priestory. Cena 11 500.- EUR.
Levice
11 500 €
Predaj rodinného domu v obci Santovka, okres Levice.
Realitná kancelária PATRIOT Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom v obci Santovka. Obec sa nachádza 16 km od okresného mesta Levice, leží na ipeľskej pahorkatine a je známa svojou prírodnou minerálnou vodou a termálnym kúpaliskom Santovka Wellness. Rodinný dom je poschodový so zastavaným suterénom, ktorý pozostáva so 7 miestností, okrem iného aj úpravovňa vody a práčovňa s vaňou a umývadlom. Dom bol postavený v roku 1995. Prízemie pozostáva z kuchyne, jedálne, špajzy, obývačky, pracovne, garáže a toalety. Na poschodí sú dve spálne, obývačka, šatník a priestranná kúpeľna s WC. Kúri sa pomocou samostatného kondenzovaného kotla. V obci nie je kanalizacia, takže dom má vlastnú žumpu. Voda je obecná. Dom sa predáva nezariadený, je situavaný, ako je vidno z fotiek, na udržiavanom 600m2 pozemku, ktorému dominuje vkusný altánok, jazierko a bazén. FINANCOVANIE: Súčasťou našej kancelárie je finačný špecialistia, s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Zazmluvnené máme všetky banky. V cene je zahrnuté: Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov kúpnej zmluvy, uhradenie právneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností a súčinnosť pri odovzdaní nehnuteľnosti a súčinnosť pri prepise všetkých energií.
Santovka
127 920 €
Znížená cena a väčší pozemok na predaj v Leviciach
Patriot Reality Vám ponúka na predaj krásny pozemok s viničnou chatou, mierne svahovitý, šírka pozemku cca15m, dľžka cca 260m. Pozemok je udržiavaný s vysadenou viniciou a očarujúcim ovocným sadom. Pozemok sa nachádza v oľúbenej lokalite levičanov Staré Levice. Z pozemku je nádherný výhľad do okolia. Veľkou výhodou pozemku v tejto časti mesta je mestský vodovod. Poschodová viničná chatka s pivnicou, je napojená na elektrinu. Pri chatke je potrebná rekonštrukcia, avšak táto investícia Vám umožni naplno si vychutnať tento zaujímavý priestor v každom ročnom období.
Levice
48 000 €
Prenájom kancelárskych a skladových priestorov v Leviciach
Realitná kancelária PATRIOT REALITY ponúka na prenájom dtri kancelárie na ulici Andreja Sládkoviča (budova VšZP). Kancelárie sa nachádzajú na prvom poschodí budovy. Tak ako je z fotografií vidieť kancelárie sú nezariadené, vymaľované na bielo, s plávajúcou podlahou a sú klimatizované. Rozloha prvej kancelárie je 32m2. Druhá kancelária je väčší samostatný priestor a má rozlohu 48m2. tretia kanceléria je menšia a ma rozlohu 16 m2. Kancelárie majú na chodbe sociálne zariadenia. Cena za prvú kanceláriu je 400.- EUR/mesiac, za väčšiu kanceláriu je to 500.- EUR mesačne a za najmenšiu kanceláriu je to 200.- EUR mesačne. Cena za prenájom je konečná, zahŕňa aj energie. Pred budovou je po oboch stranách cesty bezproblémové verejné parkovanie. K dispozícii má majiteľ aj sklad v pivničných priestoroch Všeobecnej zdravotnej poisťovne. Priestor je vykurovaný, čistý, suchý, (viď foto), 42 m2, nájomné 250 EUR aj so službami mesačne.
Levice
400 €/mes.
Rodinný dom v Podlužanoch pri Leviciach, na predaj.
Ponúkame Vám na predaj straší rodinný dom gazdovského typu, ktorý prešiel čiastočnou rekonštukciou, nová strecha, plastové okná, na krásnom veľkom pozemku 1573 m2, len 5 km od Levíc. Dom má 4 izby, kuchyňu, WC s kúpelňou, špajzu, odkladaciu miestnosť, pivnicu a v zadnej časti 2 hospodárske miestnosti. Oproti domu je tzv. letná kuchyňa, ktorá potrebuje kompletnú rekonštrukciu. Okolité nehnuteľnosti sú pekne zrekonštruované a môžu byť inšpiráciu pri úprave domu, či už na víkendové alebo trvalé bývanie. Obec aj dom je napojený na všetky siete a je obývateľný.
Podlužany, Levice
125 000 €
Prenájom priestorov , Levice centrum
Ponúkam na prenájom obchodné priestory v centre Levíc na námestí E.M.Šoltésovej , ktoré sa využívali na prenájom pohostinstva. Objekt je možný využívať aj ako obchodný priestor. Objekt pozostáva s podzemného podlažia s rozlohou 76,8 m2 , nadzemného podlažia s rozlohou 91,5 m2 a terasy s rozlohou 41 m2. V prípade záujmu je možné prenajať si aj parkovacie miesta pri objekte. Budova má zavedené všetky inžinierske siete , má 3 toalety.
Levice
dohodou
Predaj penziónu v obci Nána
Realitná kancelária PATRIOT REALITY dostala ponuku exluzívne predávať penzión Ister v obci Nána v blízkosti Štúrova. Majitelia po zrelej úvahe urobili rozhodnutie, z ktorého vyplynula možnosť odpredať tento rodinný klenot. Cenu by radi dohodli s budúcim kupujúcim osobne. Pre budúcich kupujúcich sa tu otvára možnosť podnikania nielen v cestovnom ruchu, ktorý tu má zapustené hlboké korene, ale otvárajú sa tu aj nové možnosti podnikania napr. v oblasti sociálnych služieb, Penzión má 8 spální s 24 lôžkami. Izby sú dva, tri, štyri alebo päť lôžkové. Každá z izieb je prepojená so samostatnou kúpeľňou so sprchou a toaletou. Na izbách je kuchynská linka, chladnička, elektrická dvojplatnička a mikrovlnka. Väčšina izieb je vybavená klimatizáciou a jedna z dvojlôžkových izieb disponuje bezbariérovým prístupom. Trávenie príjemných, poprípade pracovných chvíľ umožňuje v penzióne Ister spoločenská (śkoliaca) miestnosť pre 32 osôb. Za pekného počasia si je možnosť spríjemniť si pobyt v záhradnom altánku. Zaparkovať auto sa dá hneď pri objekte a to na jednom z 8 dostupných parkovacích miest. Penzión Ister sa nachádza v obci Nána len niečo vyśe kilometra od vchodu do populárneho termálneho kúpaliska Vadaš Termal Resort Štúrovo s množstom atrakcií ako sú bazény, lagúna s umelými vlnami, tobogány, prírodné jazero, krytá plaváreň alebo multifunkčné ihrisko. Cez most Márie Valérie sa poľahky dostanete do maďarského mesta Ostrihom, kde môžete obdivovať impozantnú baziliku. Lákavá je výletná plavba po Dunaji. Na svoje si v oblasti prídu rybári, turisti, fanúšikovia vodných športov a aj cyklisti, ktorí majú na výber pohodové trasy ako cyklookruh okolo pohoria Burda a aj blízke napojenie na riečnu cyklotrasu EuroVelo6.
Nána
dohodou
Predaj 3izbový byt Levice centrum (dva balkóny)
RK PATRIOT Reality ponúka na predaj 3izbový byt v Leviciach. Byt s podlahovou výmerou 82 m² sa nachádza na 6/7 poschodí bytového domu s výťahom, situovaného priamo v centre mesta. Orientácia bytu - východno-západne s klasickou dispozíciou. Predmetný byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou (plastové okná, kuchynská linka). Byt má 2 balkóny a prislúcha mu pivnica s výmerou cca 5 m². Bytový dom, v ktorom sa byt nachádza je kompletne zrekonštruovaný. Daná lokalita poskytuje úplnú občiansku vybavenosť. Bližšie info v RK. 0905 938 271
Levice
118 000 €
Predaj viničný domček , 646 m2 ,Rybník
Realitná kancelária Patriot Reality ponúka na predaj viničný dom s pozemkom s rozlohou 646 m2 v obci Rybník ,okres Levice. Viničný dom bol postavený v roku 1970 , pozostáva z 2 miestností ,komory a vínnej pivnice. V jednej miestnosti je piecka ktorá slúži na varenie a kúrenie. Dom nemá vodu ani elektrinu. Toaleta je riešená latrínou.Na pozemku sa nachádza neudržiavaný vinohrad momentálne zarastený náletovými drevinami , nutné je ho vyčistiť. Pozemok sa nachádza nad obcou ,ďaleko od komunikácií , prístup je zabezpečený poľnou cestou , poskytuje absolútne ticho a kľud , s nádherným výhľadom na Levice a okolie. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú udržiavané viničné domy s vinicami. Rozmery pozemku sú približne 10 x 60 metrov..
Rybník, Levice
12 000 €
Predaj rozostavaný rodinný dom ,Želiezovce , časť Mikula , 1269m2
Realitná kancelária Patriot Reality ponúka exkluzíve na predaj v Želiezovciach ,časť Mikula rozostavaný rodinný dom s hospodárskou budovou na pozemku s rozlohou 1269 m2. Rozmery pozemku sú 19m x 69m . .Dom je čiastočne podpivničený, je tu vytvorený priestor na vínnu pivnicu,technickú miestnosť , sklad , na prízemí sú 3 nepriechodné izby , kuchyňa s halou , kúpelňa,wc , na 1 poschodí sú plánované 3 izby. Súčasťou domu je aj garáž . Dom je postavený z tehiel a z kvádrov , strecha je zo škridle. Z inžinierskych sietí sú zavedené - obecná voda a elektrina , plyn a kanalizácia je dostupná na hranici pozemku. Za domom je postavená hospodárska budova ktorá mala slúžiť na chov hospodárskych zvierat. V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na t.č. 0918727811.
Želiezovce
77 000 €
Predaj 2 izbový byt , 48 m2 , Levice centrum
Realitná kancelária ponúka na predaj 2 izbový byt s balkónom v zateplenom tehlovom bytovom dome v centre Levíc na 3.poschodí zo 4.poschodí.Byt pozostáva zo vstupnej chodby , kúpeľne z rohovou vaňou,umývadlom a wc , kuchyne, obývačky a spálne s balkónom. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - plastové okná,bezpečnostné dvere,kúpeľňa, rozvody elektriny a vody. Byt je čerstvo vymaľovaný.Byt sa predáva nezariadený ,s kuchynskou linkou so spottebičmi. K bytu patrí pivnica . Parkovanie je možné hneď pri bytovom dome , susedia sú bezproblémoví. Byt sa nachádza v centre mesta , v bezprostrednej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - ZŠ,MŠ , kultúrny dom,obchody,služby,park,atď... Mesačné náklady sú 150€ . V prípade vážneho záujmu dohoda na cene možná. V prípade zájmu Vám vieme sprostredkovať vybavenie najvýhodnejšej hypotéky ,prípadne ďaľšieho úveru na financovanie bytu.
Levice
73 000 €
Prenájom 1 izbový byt v Leviciach
Realitná kancelária PATRIOT Reality ponúka na prenájom, priestranný 1 izbový byt na ulici gen. M.R. Štefánika. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, WC, kuchyne s obývačkou a spálne. Byt je po celkovej rekonštrukcii - plavajúca podlaha, keramika, plastové okná a sprchovací kút. Kúpeľňa je vybavená práčkou. Byt sa prenajíma zariadeny. Súčasťou kuchyne je kuchynská linka s plynovým sporákom, chladnička a jedálenský stôl so stoličkami. V spálni je posteľ, šatníková skriňa a televízor. V cene nájomného sú už zarátané energie. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí 1 mesačná kaucia a 1 mesačné nájomné.
Levice
450 €/mes.
Predaj pozemku na Koháryho ulici v Leviciach, rozšírený o prístup z ulice.
Patriot Reality Vám ponúka na predaj pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu. Pozemok je v nepravidelnom štvoruholníkovom tvare, dlžka dvoch strán je cca 51m a 54m, šírka na vrchu pozemku je 23m a v spodnej casti je to 11m. Pozemok je majiteľom udržiavaný. Nachádza sa na Koháryho ulici v Leviciach, v časti mesta s individuálnou bytovou výstvabou. Veľkou výhodou pozemku v tejto časti mesta je, že v dosohu pozemku sú všetky inžinierske siete. Cena pozemku je 70 000.- EUR. Majiteľ dal spracovať na pozemok architektom vizualizáciu na vystavbu trojbytovky. Samozrejme, že pozemok je využiteľný aj pre individuálneho záujemcu.
Levice
70 000 €
Predaj výrobno-skladových priestorov v meste Levice.
Realitná kancelária PATRIOT REALITY vo výhradnom zastúpení vlastnika ponúka na predaj výrobné/ skladovacie/ opravárenské/ obchodné priestory v areáli s výbornou komunikačnou polohou a prístupom v meste Levice. Areál tvoria tri stavby, administratívna budova a dve dielne. Sú prízemné, postavené z tehál. Svetlá výška dielní je 7,8m a 3,5m. Podlaha - betónový poter. V administratívnej budove sa nachádzajú kancelárske priestory so sociálnym zázemím.V aréli je možnosť parkovania. Areál pozostáva z pozemkov o celkovej rozlohe 4737 m2. Stavby na pozemku tvoria z toho 3325 m2. Do areálu sa vchádza z Kalnickej cesty. Areál je oplotený. Pre domácich záujemcov je areál známy aj ako bývalý TEMOS pod nadjazdom. Inžinierske siete: Elektrická prípojka – elektrina 220/380V, vodovodná prípojka - voda, plynová prípojka – plyn. Kanalizácia je napojená na mestskú kanalizáciu. Majiteľ je prístupný rokovaniam aj o prenájme areálu, prípadne niektorej z jeho časti.
Levice
dohodou
Predaj pozemok so záhradným domčekom , Levice ,856 m2
Realitná kancelária Patriot Reality exkluzívne ponúka na predaj pozemok so záhradnou chatkou bez súpisného čísla v Leviciach , lokalita Krížny Vrch .Pozemok má rozlohu 856 m2 , šírka 21m , dĺžka 40m . Pozemok s chatkou je vhodný na rekreačné účely , alebo na výstavbu menšieho rodinného domu. Na pozemku sú všetky IS - voda,plyn,elektrina. Chatka postavená v roku 1985 z kvádra je v pôvodnom stave, podpivničená - klenbová,vínna pivnica, , súčasťou chatky je spoločenská miestnosť,malá kuchynka,kúpeľňa s wc , podkrovie nie je dokončené.. Na pozemku je vykopaná studňa ,momentálne bez vody.Celý pozemok je zatrávnený s ovocnými stromami. Ideálne miesto na oddych priamo v Leviciach,prípadne na výstavbu domu.
Levice
75 000 €
Predaj pozemok . Podhorany , časť Mechenice , 1413 m2
Realitná kancelária Patriot Reality ponúka exkluzívne na predaj pozemok v obci Podhorany , katastrálne územie Mechenice s výmerou 1413 m2 . Rovinatý pozemok s rozmermi as 17 x 80 metrov sa nachádza v tichej,okrajovej časti obce pod lesmi pohoria Tríbeč. Pozemok je vhodný pre výstavbu 1-2 rodinných domov ktorých majitelia hľadajú pokojnú lokalitu na bývanie a zároveň lokaltu blízku Nitre .Obec Podhorany sa nachádza 15km od Nitry , cca 20 min. autom. Na hranici pozemku sú prístupné všetky inžinierske siete - elektrina,voda,plyn,kanalizácia. Prístupová cesta je spevnená . V susedstve pozemku sú postavené rodinné domy. Obec Podhorany poskytuje širokú občiansku vybavenosť - základná škola,materská škola , potraviny,pohostinstvá, reštaurácia,obchod,kultúrny dom.
Podhorany, Nitra
162 495 €