Chata Vysoké Tatry obec Štôla
Realitná kancelária Tvoje bývanie Vám ponúka chatu v obci Štôla , ktorá sa nachádza v srdci Vysokých Tatier. Chata má zastavanú plochu 45 m2 a úžitkovú plochu 85 m2. Na prízemí je vonkajšia terasa, chodbička, obývačka prepojená s kuchynkou, kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatného WC. Na poschodí je chodba a spálňa. K chatke prináleží pozemok o rozlohe 193 m2 + podiel na prístupovej ceste. K chate sú pripojené inžinierske siete kanalizácia, voda a elektrina. Chata je celodrevená. VÝHODY Obec Štôla sa nachádza v prekrásnom, tichom prostredí Tatranského národného parku. Nachádza sa 11 km od Štrbského plesa, 17km od Tatranskej Lomnice. Je tu veľa možnosti športového vyžitia(beh, cyklistika, turistika, bežkovanie), Pre svoju výbornú polohu je vhodná aj ako investícia na prenájom. Príďte na obhliadku a určite si aj Vy túto lokalitu zamilujete. Cena chaty aj s pozemkom je 129 000,- € vrátane provízie pre realitnú kanceláriu.V cene sú zahrnuté právne služby(kúpne zmluvy, návrh na vklad na kataster) V realitnej kancelárii TVOJE BÝVANIE s.r.o. máte všetko pod jednou strechou (Predaj, Prenájom, Kúpu Nehnuteľností, vyriešenie Stavebného Povolenia až po Výstavbu Domu, vybavenie Hypotéky - špecialistami na hypotéky s 25 ročnými skúsenosťami, Poistenie Domu, Vinkuláciu pre banku) Poskytujeme právne služby zdarma(Vyhotovíme kúpne zmluvy o predaji nehnuteľnosti, návrh na vklad na kataster
Štôla
129 000 €
Chata vo Vysokých Tatrách obec Štôla
Realitná kancelária Tvoje bývanie Vám ponúka chatu v obci Štôla, ktorá sa nachádza v srdci Vysokých Tatier. Chata má zastavanú plochu 26 m2 a úžitkovú plochu 41 m2. Na prízemí chodbička, obývačka prepojená s kuchynkou a kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Na poschodí je spálňa. K chatke prináleží pozemok o rozlohe 302 m2, na ktorom sa nachádza vonkajšie posedenie + podiel na prístupovej ceste. K chate sú pripojené inžinierske siete kanalizácia, voda a elektrina. Chata je celodrevená. VÝHODY Obec Štôla sa nachádza v prekrásnom, tichom prostredí Tatranského národného parku. Nachádza sa 11 km od Štrbského plesa, 17 km od Tatranskej Lomnice. Je tu veľa možnosti športového vyžitia (beh, cyklistika, turistika, bežkovanie), Pre svoju výbornú polohu je vhodná aj ako investícia na prenájom. Príďte na obhliadku a určite si aj Vy túto lokalitu zamilujete. Cena chaty aj s pozemkom je 130000,- € vrátane provízie pre realitnú kanceláriu.V cene sú zahrnuté právne služby (kúpne zmluvy, návrh na vklad na kataster). V realitnej kancelárii TVOJE BÝVANIE s.r.o. máte všetko pod jednou strechou: predaj, prenájom, kúpu Nehnuteľností. Od podania stavebného povolenia, až po stavbu domu. Zabezpečíme financovanie Vašej Nehnuteľnosti prostredníctvom Hypotéky (úveru) - špecialistami na hypotéky s 25 ročnými skúsenosťami. U nás si priamo Nehnuteľnosť poistíte, vinkulujete v prospech banky. Poskytujeme právne služby zdarma (Vyhotovíme kúpne zmluvy o predaji nehnuteľnosti, vrátane návrhu na vklad na kataster).
Štôla
130 000 €
Chata vo Vysokých Tatrách obec Štôla
Realitná kancelária Tvoje bývanie Vám ponúka chatu v obci Štôla , ktorá sa nachádza v srdci Vysokých Tatier. Chata má zastavanú plochu 46 m2 a úžitkovú plochu 86 m2. Na prízemí je vonkajšia terasa, chodbička, obývačka prepojená s kuchynkou, kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatného WC. Na poschodí je chodba a spálňa. K chatke prináleží pozemok o rozlohe 296 m2, na ktorom sa nachádza detské ihrisko + podiel na prístupovej ceste. K chate sú pripojené inžinierske siete kanalizácia, voda a elektrina. Chata je celodrevená. VÝHODY Obec Štôla sa nachádza v prekrásnom, tichom prostredí Tatranského národného parku. Nachádza sa 11 km od Štrbského plesa, 17 km od Tatranskej Lomnice. Je tu veľa možnosti športového vyžitia(beh, cyklistika, turistika, bežkovanie), Pre svoju výbornú polohu je vhodná aj ako investícia na prenájom. Príďte na obhliadku a určite si aj Vy túto lokalitu zamilujete.
Štôla
123 000 €
Rozľahlý pozemok so starším domom
Realitná kancelária Tvoje Bývanie ponúka exkluzívne na predaj 11 árový rozľahlý pozemok so starým rodinným domom 7 km od Košíc. Dom je vhodný na kompletnú rekonštrukciu , alebo zbúranie. Na pozemku sa nachádza el.prípojka, plyn, žumpa a studňa. Vodovodná kanalizácia je 10m od pozemku s možnosťou pripojenia na obecný vodovod. V obci je výborná občianska vybavenosť - obchod, materská škôlka,obecný úrad, obecná knižnica atd. Cena domu je 139 000,- € vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. V cene sú zahrnuté právne služby(kúpne zmluvy, vkladové listiny na kataster) Realitná kancelária TVOJE BÝVANIE s.r.o. U nás máte všetko na jednom mieste. (predaj / prenájom nehnuteľností, hypotéky, poistenie domu a vinkulácia pre banku) Sme špecialisti na hypotéky s 24 ročnými skúsenosťami na Slovenskom trhu. Poskytujeme právne služby zdarma. Vyhotovíme kúpne zmluvy o predaji nehnuteľnosti, vkladové listiny na kataster.
Beniakovce
139 000 €
Stavebný pozemok na predaj A31, Zelený vŕšok, Stará Lesná, Vysoké Tatry
Tvoje Bývanie ponúka v lokalite Zelený vŕšok v obci Stará Lesná na predaj stavebný pozemok určený v súlade s územným plánom obce na výstavbu rodinného domu. Nádherný výhľad na panorámu Vysokých Tatier je samozrejmosťou. Pozemok sa nachádza v svahovitom teréne a je napojený na všetky inžinierske siete: kanalizačná, vodovodná, elektro a plynová prípojka. Inžinierske siete sú zrealizované a skolaudované. V spolupráci so spoločnosťou Telekom sú zrealizované hlavné vetvy optickej siete pre napojenie na vysokorýchlostný internet a televíziu. Ukončené cesty s finálnou asfaltovou vrstvou, chodníky zo zámkovej dlažby a vonkajšie verejné osvetlenie. Širšie vzťahy: Dobre situovaná lokalita sa nachádza cca 3,5 km od zastávky tatranskej električky (TEŽ), cesty Slobody a asi v strede medzi mestom Vysoké Tatry (Smokovce) a Tatranskou Lomnicou. Cyklotrasy, bežky, turistika priamo v okolí. Mimo reštaurácií v obci nájdete asi vo vzdialenosti 2 km známe tatranské hotely ponúkajúce plný sevis (bazény, wellness, občerstvenie, bowling a pod.)
Stará Lesná
221 560 €