Rekreačný pozemok na Liptove, Liptovská Mara RÁZTOKY 129e/m2
Ponúkame Vám rekreačný stavebný pozemok  v novovznikajúcej rezidenčnej štvrti Liptovského Mikuláša  - časť Ráztoky, neďaleko Aquaparku Tatralandia. Pozemok  má rozlohu 637m2 , je rovinatý s orientáciou na všetky svetové strany. Výhodou pozemku je lukratívna poloha blízko pobrežia Liptovskej Mary s krásnymi výhľadmi na Západné Tatry a Nízke Tatry, blízka dostupnosť ( 2km) do najväčšieho aquaparku na Slovensku, Tatralandia, 1km ATC Liptovský Trnovec.  Cena pozemku vrátane IS je stanovená na 129€/m2. Na pozemkoch bude elektrina, voda a kanalizácia. Maximálna výška zástavby v predmetnom bloku sú 2 nadzemné podlažia a index zastavanej plochy je maximálne 15 %. Realitná kancelária Vám vie zabezpečiť servis ohľadom postavenia domu podľa vlastných predstáv na kľúč, taktiež bezproblémové vybavenie úveru u našich úverových špecialistov. V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti.
Liptovský Mikuláš
82 173 €
Rekreačný pozemok na Liptove, Liptovská Mara RÁZTOKY
Ponúkame Vám rekreačný stavebný pozemok  v novovznikajúcej rezidenčnej štvrti Liptovského Mikuláša  - časť Ráztoky, neďaleko Aquaparku Tatralandia. Pozemok  má rozlohu 522m2 , je rovinatý s orientáciou na všetky svetové strany. Výhodou pozemku je lukratívna poloha blízko pobrežia Liptovskej Mary s krásnymi výhľadmi na Západné Tatry a Nízke Tatry, blízka dostupnosť ( 2km) do najväčšieho aquaparku na Slovensku, Tatralandia, 1km ATC Liptovský Trnovec.  Cena pozemku vrátane IS je stanovená na 159€/m2. Na pozemkoch bude elektrina, voda a kanalizácia. Maximálna výška zástavby v predmetnom bloku sú 2 nadzemné podlažia a index zastavanej plochy je maximálne 15 %. Realitná kancelária Vám vie zabezpečiť servis ohľadom postavenia domu podľa vlastných predstáv na kľúč, taktiež bezproblémové vybavenie úveru u našich úverových špecialistov. V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti.
Liptovský Mikuláš
82 998 €
Nové stavebné pozemky Liptovská Mara pri ATC Liptovský Trnovec
Ponúkame Vám nové rekreačné stavebné pozemky v druhom rade pri VN Liptovská Mara, katastrálne územie Liptovský Trnovec,  neďaleko Aquaparku Tatralandia. Pozemky majú rozlohu od 271m2 do 506m2 , sú rovinaté s orientáciou na všetky svetové strany. Výhodou pozemkov je lukratívna poloha v tesnej blízkosti pláže vodnej nádrže Liptovská Mara s krásnymi výhľadmi na Západné Tatry a Nízke Tatry. Od pozemkov je blízka dostupnosť od autokempingu Mara Liptovský Trnovec, ( 2km) do najväčšieho aquaparku na Slovensku Tatralandia. Existuje aj vlastný vstup ku priehrade. Cena pozemkov vrátane IS je stanovená na 200€/m2. Na pozemkoch bude elektrická prípojka, prípojka vody, možná prípojka plynu, ktorá sa rieši individuálne a kanalizácia zatiaľ riešená vlastným septikom.  Maximálna výška zástavby v predmetnom bloku sú 2 nadzemné podlažia a index zastavanej plochy je maximálne 30 %. Pozemky od ATC a parkoviska pred ním, delí asfaltová cesta. Realitná kancelária Vám vie zabezpečiť servis ohľadom postavenia domu podľa vlastných predstáv na kľúč, taktiež bezproblémové vybavenie úveru u našich úverových špecialistov. V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti.
Liptovský Trnovec
60 000 €
Rekreačný pozemok na Liptove, Liptovská Mara RÁZTOKY
Ponúkame Vám rekreačný stavebný pozemok  v novovznikajúcej rezidenčnej štvrti Liptovského Mikuláša  - časť Ráztoky, neďaleko Aquaparku Tatralandia. Pozemok  má rozlohu 638m2. Je rovinatý s orientáciou na všetky svetové strany. Výhodou pozemku je lukratívna poloha blízko pobrežia Liptovskej Mary s krásnymi výhľadmi na Západné Tatry a Nízke Tatry, blízka dostupnosť ( 2km) do najväčšieho aquaparku na Slovensku, Tatralandia, 1km ATC Liptovský Trnovec.  Cena pozemku vrátane IS je stanovená na 160€/m2. Na pozemkoch bude elektrina, voda a kanalizácia. Maximálna výška zástavby v predmetnom bloku sú 2 nadzemné podlažia a index zastavanej plochy je maximálne 15 %. Realitná kancelária Vám vie zabezpečiť servis ohľadom postavenia domu podľa vlastných predstáv na kľúč, taktiež bezproblémové vybavenie úveru u našich úverových špecialistov. V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti.
Liptovský Mikuláš
102 080 €
Stavebný pozemok Pavčiná Lehota , Demänovská dolina 646m2
Deal Real Estate Vám ponúka na predaj 3 stavebné pozemky v lukratívnej časti Liptova, v obci Pavčiná Lehota, na začiatku Demänovskej doliny. Celkovú plochu majú 2212m2, pri predaji v celku by bola cena 110€/m. Každý z tých 3 pozemkov má 646m2 Orientovaný je rovnomerne na všetky svetové strany, je lokalizovaný na okraji zastavaného územia obce. Tvar pozemku je obdĺžnikový. Pozemok je rovinatý. K pozemku vedie obecná komunikácia.). Pozemok je začlenený do územného plánu  na IBV. V blízkosti pozemku sa nachádza lyžiarsky svah Ski Žiarce s vlekom, bobová dráha, zastávka autobusovej dopravy, obecný obchod. Cca 10 km vzdialené je známe lyžiarske stredisko Jasná pod Chopkom, ktoré poskytuje široké možnosti zjazdového lyžovanie, bežeckého lyžovania, cykloturistiky, skialpinizmu, turistiky, a ďalších rekreačných aktivít. Aquapark Tatralandia aj priehrada Liptovská Mara, s možnosťou vodných športov sú vzdialené tiež cca 10 km. Cena je uvedená za m2. V tejto fáze, sa veľkosti pozemkov dajú ešte upraviť. V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti.
Pavčina Lehota
77 520 €
Stavebné pozemky na Liptove, Liptovská Sielnica
Ponúkame Vám nové stavebné pozemky v rezidenčnej štvrti Zelené údolie, ktorá je situovaná na konci malebnej dedinky Liptovská Sielnica, blízko vyhľadávanej Liptovskej Mary. Pozemky, sú rovinaté s orientáciou na všetky svetové strany a majú rozlohu 467 – 1000 m2, pričom aktuálne je stále možnosť si prispôsobiť veľkosť pozemkov svojim potrebám a prianiam. Všetky pozemky budú vybavené prípojkami na vodu, elektrinu a kanalizáciu (všetko prípojky až k domu). Súčasťou výstavby sietí bude aj kompletne zabezpečené verejné osvetlenie a postupne časom bude dobudovaná asfaltová prístupová komunikácia. Je možnosť dokúpiť pri krajných pozemkoch aj pozemky vo svahu v cene cca 30€/m2 / m2. Realitná kancelária Vám vie zabezpečiť servis ohľadom postavenia domu podľa vlastných predstáv na kľúč, taktiež bezproblémové vybavenie úveru u našich úverových špecialistov. Cena za pozemok je stanovená  na 96€/m2.  V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti . Aktuálnu štúdiu Vám investor rád poskytne po kontaktovaní.
Liptovská Sielnica
45 888 €
Rekreačná chata Zora
Predstavujeme Vám na predaj rekreačnú chatu ZORA, ktorá je momentálne obľúbená chata v tvare písmena A. Ponúka dostatok priestoru na oddych pre 5 až 6 ľudí vďaka veľkým presklenným oknám. Chata s rozmermi 8,8m x 10,47 m má celkovú úžitkovú plochu 76,12 m2, zastavanú plochu 92,13m2 Dispozičné riešenie - Rekreačná chata pozostáva z dvoch podlaží. Na prízemí sa nachádza kúpeľňa, technická miestnosť, obývačka spojená s kuchynskou linkou a jedálenským stolom. Nočnú časť tvorí detská izba, ktorú možno využiť aj ako hosťovskú izbu či pracovňu. Na poschodí sa nachádzajú dve spálne, ktoré majú dostatok úložného priestoru. Chata má sedlovú strechu. V cene ŠTANDARD sú obklady, dlažby v kúpeľni a sanita. Podlahy- laminátová podlaha. interiérové dvere- obložkové, zásuvky vypínače, bez svetiel. Zdroj vykurovania: Elektrický kotol Terasa môže byť drevená za príplatok 5.000€ Cena je s DPH V prípade záujmu Vás srdečne  pozývame do prevádzky výroby, nachádzajúcej sa  Liptovskom Mikuláši.
Liptovský Mikuláš
150 000 €
Apartmány na Liptove, Žiar – Západné Tatry
Ponúkame Vám predaj polyfunkčného objektu s dvomi apartmánmi na Liptove v obci Žiar, ktorá je ústim jednej z najznámejších tatranských dolín, Žiarska dolina. Nachádza sa na veľkom slnečnom pozemku s výmerou 1 352m2. Objekt bol skolaudovaný v roku 2003, napojený je na obecný vodovod, kanalizáciu a elektrickú prípojku. Polyfunkčný objekt s celkovou úžitkovou plochou 300m2 pozostáva z prízemia a podkrovia. Priestory na prízemí slúžili ako výrobňa, predajňa s kanceláriou, sklad. Nachádza sa tu aj sociálne zariadenie. Sú napojené na všetky IS. Priestory sú vhodné na rekonštrukciu buď na trvalé bývanie, prípadne na agroturistiku. Na poschodí sa nachádzajú 2 identické apartmány, každý s obytnou plochou 46,50m2 (spolu 93 m2) + schodisko s teraskou o výmere 22,30m2. Dispozične pozostávajú z chodby, kúpeľne s WC, obývacej izby s kuchyňou a dvoch samostatných spální. Celková ubytovacia kapacita je osem osôb bez prístelky. Za objektom sa nachádza krásny rovinatý pozemok s výhľadmi na Západné Tatry, ktorý momentálne slúži na športové vyžitie. Nachádza sa tu aj plne vybavený altánok s murovaným grilom a posedením. Pozemok by sa dal využiť na výstavbu ďalších apartmánov, prípadne domu. Terény v okolí obce sú v zime premenené na sieť lyžiarskych trás s východiskom na konečnej zastávke autobusu a veľkého parkoviska.  Nad obcou Žiar sa plánuje výstavba golfového ihriska. V blízkosti sa nachádza lyžiarske stredisko Dolinky, salaš, turisti ocenia vstup do Žiarskej doliny s výstupmi na Baranec, Baníkov, Roháče, Volovec .... V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti.
Žiar, Liptovský Mikuláš
dohodou
Stavebný pozemok na Liptove, Liptovská Porúbka 700m2.
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v intraviláne obce Liptovská Porúbka. Pozemok sa nachádza na rovinatom pozemku v časti Pri Váhu, hneď vedľa Pečivárni Liptovský Hrádok. K pozemku vedie dostatočne široká príjazdová cesta, ktorá je v spoločnom vlastníctve so susedným domom. Cez pozemok vedú všetky IS okrem plynu (plyn je pri ceste - 30m od pozemku). Na pozemku sa nachádza starý včelín a skleník (bez problémov možno odstrániť). Pozemok je slnečný a ideálnych rozmerov na stavbu domu alebo rekreačnej chaty. Je tu tiché a krásne prostredie obklopené horami. Na pozemku je narazená aj studňa. Samotný pozemok ma rozmery cca 25m x 20m, plus podiel ½ na príjazdovej ceste, ktorá ma cca 4m x 50m (od cesty k hranici pozemku cca 25m). Pozemok má celkovú rozlohu cca 700m2 a cena je stanovená na  43.000€ Realitná kancelária Vám vie zabezpečiť servis ohľadom postavenia domu podľa vlastných predstáv na kľúč.  V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti.
Liptovská Porúbka
43 000 €
Rekreačná chata- Drevenica lesná - novostavba
Ponúkame Vám na predaj montovanú dvojpodlažnú rekreačnú chatu „Drevenica lesná“. Má rozmer 9,0 x 5,3m a úžitkovú plochu 80,4m2. Na prízemí sa nachádza obývacia izba s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa, WC a vstupná hala. Na poschodí sú 3 spálne a WC.  Ponúka sa s minerálnou izoláciou alebo korkovou izoláciou v štandardnej ponuke s bitumenovým šindlom Katepal. Predáva sa ako základná konštrukcia stavby, hrubá stavba, kompletná drevená časť stavby a to buď s montážou, alebo bez. Uvedená cena je so základovou platňou, elektro a vodo inštaláciami. Na výstavbu treba vlastniť pozemok. V prípade Vášho záujmu Vám radi zodpovieme na Vaše otázky.
Liptovský Mikuláš
84 900 €
Rodinný dom na Liptove, Pribylina
Ponúkame Vám exkluzívne predaj rodinného domu na Liptove, v  obci Pribylina. Nachádza sa na pozemku o rozlohe 576m2, zastavaná plocha pod domom je 95m2,  úžitková plocha 150m2. Dom pozostáva z nadzemného podlažia kde sa nachádza obývačka spálňa, kuchyňa s kachľovou pecou, špajza, kúpeľňa  s vaňou s el.bojlerom, samostatné WC a schodisko na 2. nadzemné podlažie. Na 2.NP sa nachádzajú 3 izby, jedna s orientáciou na V, izby na J majú spoločný balkón. Kúrenie je riešené el. konvektormi. Dom je čiastočne podpivničený, s úžasnou pivnicou, ktorú by vedeli oceniť najmä vinári. Je v pôvodnom stave. Na pozemku sa nachádza aj humno. Dom je vzhľadom na vyhľadávanú polohu využiteľný na rekreačné bývanie, ale aj na trvalé bývanie. Neďaleko, cca 500m sa nachádza Múzeum liptovskej dediny, pred domom autobusová zastávka. Obec má kompletnú občiansku vybavenosť. Od obce 500m je priamo vstup do Račkovej doliny, cca 7 km je vzdialený Grand Hotel Permon, s jedným z najlepších welnessom na Slovensku, Štrbské pleso do 20km, okolie je predurčené na turistiku v Západných ale aj Vysokých Tatrách, vychádzky, hubárčenie, rafting na dravej rieke Belá,....V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti.
Pribylina
135 000 €
Rekreačný pozemok na Liptove, Liptovská Mara RÁZTOKY
Ponúkame Vám rekreačný stavebný pozemok  v novovznikajúcej rezidenčnej štvrti Liptovského Mikuláša  - časť Ráztoky, neďaleko Aquaparku Tatralandia. Pozemok  má rozlohu 672m2 , je rovinatý s orientáciou na všetky svetové strany. Výhodou pozemkov je lukratívna poloha blízko pobrežia Liptovskej Mary s krásnymi výhľadmi na Západné Tatry a Nízke Tatry, blízka dostupnosť ( 2km) do najväčšieho Aquaparku na Slovensku, Tatralandia, 1km ATC Liptovský Trnovec.  Cena pozemku vrátane IS je stanovená na 120€/m2. Na pozemkoch bude elektrina, voda a kanalizácia. Maximálna výška zástavby v predmetnom bloku sú 2 nadzemné podlažia a index zastavanej plochy je maximálne 15 %. Realitná kancelária Vám vie zabezpečiť servis ohľadom postavenia domu podľa vlastných predstáv na kľúč, taktiež bezproblémové vybavenie úveru u našich úverových špecialistov. V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti.
Liptovský Mikuláš
80 640 €