Spoločenské šaty pre moletky 44-48
Predám nové spoločenské šaty pre moletky . Dodanie do 48 hod. Šaty majú v zadnej časti gumičkový chrbát , čo umožní sa dobre prispôsobiť na postave. K šatám je aj organzová štóla . Farba : zelená Materiál : satín Zapínanie : zips na boku Miery : Hrudník : od 100 cm po 122 cm Pás : voľný Boky : voľné Dĺžka : 155 cm Šaty posielam na dobierku.
Žilina-Rosinky
49,99 €
Nové svadobné šaty biele - 42 -48 - XXL
Predám nové svadobné šaty , z jemného a padavého materiálu . Šaty majú na boku zips. Šaty majú spodničku nepresvitajú . Šaty sú v prednej časti kratšie a v zadu majú malú vlečku . Sú veľmi krásne a nadčasové . Miery : Hrudník : 105 -112 cm Pás : voľný Boky : voľné Dĺžka : 150 -155 cm Šaty posielam na dobierku , cena je už vrátené poštovného . Viac z ponuky klikni na meno alebo rada zašlem na e-mail .
Žilina-Rosinky
69 €
Elegantné spoločenské šaty - 42- 46
Predám krásne nové spoločenské šaty z jemným kvetinovým vzorom na ramienkach a boku šiat. Šaty sú z jemne elastického materiálu. V zadnej časti šiat je gumičkoví chrbát čo umožní veľmi dobre sa prispôsobiť postave. K šatám je organzová štóla . Šaty sú veľmi elegantné a nadčasové . Čistenie : ručné pranie Farba : ako na foto Zapínanie : zips na boku Miery : Hrudník : 96 - 110cm Pás: voľný Boky : voľné Dĺžka : 150cm Šaty zasielam na dobierku. Cena je už vrátané poštovného.
Žilina-Rosinky
67 €
Spoločenské šaty fialové - 32-38 do 48 hod
Predám nové spoločenské šaty, vo fialovom prevedení . Šaty sú zdobené v hornej časti kamienkami. Vrchná časť šiat je vystužená. Šaty sú na šnurovanie , preto sa veľmi dobre prispôsobia všetkým typom postáv. Farba : fialová Materiál : šifón Zapínanie : šnurovanie Miery : Hrudník : od 79 cm po 98 cm Pás : 84 cm Boky : voľné Dĺžka : 140 cm ( merané od podpazušia nadol ) Šaty posielam na dobierku . Dodanie je do 48 hodín. Viac s ponuky klikni na meno. Cena je už vrátané poštovného.
Žilina-Rosinky
69 €
Spoločenské šaty čierne veľ. 38-40
Predám nové spoločenské šaty v čiernom prevedení s kombináciou čipky v hornej časti šiat. Dodanie je do 48 hod. Farba : čierna Zapínanie : zips Miery : Hrudník : 88 -90 cm Pás : 74 cm Boky: voľné Dĺžka : 150 cm od ramena nadol Tovar posielam na dobierku.
Žilina-Rosinky
69 €
Elegantné šaty pre každú príležitosť XS -S
Predám nové spoločenské šaty v jedinečnom nadčasovom prevedení. Šaty sú vystužené košíčkami. Materiál : šifón Zapínanie : zips na boku Farba : fialova + vzor Miery : Hrudník : od 72 po 90 cm Pás : 70 cm Boky : 86 cm Dĺžka : 150 cm Dodanie je do 48 hod. Šaty posielam na dobierku . Pozri aj inú ponuku šiat v mojom albumčeku .
Žilina-Rosinky
29 €
Spoločenské šaty s čipkou veľ. 38-40 -42
Predám nové spoločenské šaty v krásnom prevedení. Šaty sú elastické a preto sa dobre prispôsobia každej postave. V zadnej časti chrbta je čipka ktorá siaha až po pás. Farba : čierna Veľkosť : L - XL - 38 -40 -42 Miery : Hrudník : 80 -105 cm Pás : 75 - 95 cm Boky : voľné Dĺžka : 160 cm Šaty posielam na dobierku. Dodanie je do 48 hod.
Žilina-Rosinky
49 €
Elegantné spoločenské šaty XS-S-M
Predám nové , spoločenské šaty . Sú elastické a preto sa veľmi dobre prispôsobia postave. . V hornej časti sú zdobené kamenmi a striebornou aplikáciou . Farba : ako na foto Dodanie : do 48 hod. Materiál : elastický Miery : Hrudník : 79 - 92 cm Pás : 60 -80 cm Boky : voľné Dĺžka : dĺžka šiat meraná od ramena nadol - 130 cm Šaty posielam na dobierku.
Žilina-Rosinky
19,99 €
Spoločenské šaty so štólou 42 -48
Predám nové spoločenské šaty pre moletky v oceľovo-zelenej farbe . Dodanie do 48 hod. Šaty majú v zadnej časti gumičkový chrbát , čo umožní sa dobre prispôsobiť na postave. K šatám je aj organzová štóla . V hornej časti šiat sú zdobené kameňmi. Farba : oceľovo-zelená Materiál : satín ( taft + satén ) Zapínanie : zips na boku Miery : Hrudník : od 100 cm po 116 cm Pás : voľný Boky : voľné Dĺžka : 155 cm Šaty posielam na dobierku. Dodanie je do 48 hodín. Pozri aj inú ponuku šiat v mojom albumčeku.
Žilina-Rosinky
69 €
Elegantné spoločenské šaty - 40 -46
Predám nové spoločenské šaty v krásnom prevedení , v páse zdobená jemnou aplikáciou. V zadnej časti šiat je gumičkovi chrbát , čo umožní veľmi dobre sa prispôsobiť všetkým typom postáv. K šatám je organzová štóla. Farba : bordová Materiál : satin Zloženie : 5 % elastan, 95 % polyester Čistenie : ručné pranie Rozmery šiat : Miery : Hrudník : 89 -110 cm Pás : voľný Boky : voľné Dĺžka : 145 cm Šaty posielam na dobierku . Viac z ponuky zašlem na e-mail. Cena je už vrátané poštovného.
Žilina-Rosinky
69,99 €
Spoločenské šaty krátke aj pre moletky - 42-46
Predám nové krátke spoločenské šaty vo fialovej farbe. Šaty sú v hornej časti zdobené čipkou cez jedno rameno. Sukňa je asimestrická z viacerých časti. Šaty majú v zadnej časti gumičkoví chrbát. Farba : fialová Čistenie : ručné pranie Zapínanie : zips Miery : Hrudník : 101 - 115 cm Pás : voľný Boky : voľné Dĺžka : 107 cm Šaty zasielam na dobierku. Cena je už vrátané poštovného. Viac z ponuky klikni na meno.
Žilina-Rosinky
49 €
Krásne nadčasove koktailové šaty - 36-42
Predám krásne nové spoločenské šaty krátke. Sú vo veľmi jedinečnom prevedení čipky ,tylu, saténu v hornej časti zdobené jemnými flitrami. Šaty majú hrubšie ramienka . V zadnej časti majú gumičkoví chrbát, čo umožní veľmi dobre sa prispôsobiť všetkým typom postáv. Spodná časť šiat sukne je satén ,vrchná tyl v dvoch vrstvách . Dodanie : do 48 hod. Čistenie : ručné pranie Zapínanie : zips Miery : 91 - 109cm Pás : voľný Boky : voľné Dĺžka : 103 cm Šaty zasielam na dobierku. Cena je už vrátané poštovného. Viac z ponuky , klikni na meno.
Žilina-Rosinky
49 €
Jedinečné spoločenské šaty pre Moletky : 46 -58
Predám krásne ,nové spoločenské šaty pre moletky . Dodanie do 48 hod. Šaty majú v zadnej časti gumičkový chrbát , čo umožní sa dobre prispôsobiť na postave. Vrchná časť šiat je zdobená jemnou flitrou.Ramienka šiat sú nastaviteľné. Šaty majú všitú spodničku. K šatám je organzová štóla. Farba : fialovo-bordová Materiál : satín ( taft + satén ) Zapínanie : zips na boku Čistenie : ručné pranie / chemické čistenie Miery : Hrudník : od 104 cm po 118 cm Pás : voľný Boky : voľné Dĺžka : 155 cm Miery : Hrudník : od 118 cm po 135 cm Pás : voľné Boky : voľné Dĺžka : 155cm Šaty posielam na dobierku . Cena je už vrátané poštovného.
Žilina-Rosinky
69 €
Luxusné spoločenské šaty pre Moletky _46 -52
Predám nové spoločenské šaty v páse zdobené jemnou zlatou aplikáciou. Šaty sú z jemne elastického metriálu preto sa veľmi dobre prispôsobia postave. Ramienka iat sú nastaviteľné . Zapínanie je na zips na boku. Šaty majú gumičkovi chrbát preto sa veľmi dobre prispôsobia všetkým typom postáv. K šatám je organzová štóla . Materiál : šifón - spodnica ( PES ) Zloženie : 5 % elastan, 95 % polyester Dodanie : 48 hod. Čistenie : ručné pranie - chemické čistenie Rozmery šiat : Hrudník : od 110 do 120cm Pás : voľný Boky : Voľné Dĺžka : 155 cm Šaty posielam na dobierku . Viac z ponuky klikni na meno . Šaty zasielam na dobierku .
Žilina-Rosinky
69 €
Spoločenské šaty smotanové s čipkou - 32 -38
Predám nové spoločenské šaty v smotanovej farbe .Šaty sú z jemného padavého materiálu . V hornej časti zdobené jemnými flitrami. Farba je smotanová . Dodanie do 48 hod. Materiál : šifón Zapínanie : zips Farba : smotanová Miery : 34-36-38 Hrudník : 86 - 92 Pás : 66 cm - 79 cm Boky : voľné - voľné Dĺžka : 155 cm Šaty posielam na dobierku. Cena je už vrátené poštovného.
Žilina-Rosinky
69 €
Jedinečné spoločenské šaty pre Moletky -48- 52
Predám krásne nové spoločenské šaty pre moletky .V hornej časti šiat je jemná aplikácia kvetov. Dodanie do 48 hod. Šaty majú v zadnej časti gumičkový chrbát , čo umožní sa dobre prispôsobiť na postave. K šatám je aj organzová štóla . Farba : čierna Materiál : satín ( taft + satén ) + organza Zapínanie : zips na boku Miery : Miery : Hrudník : od 110 cm po 122 cm Pás : voľný Boky : voľné Dĺžka : 150 cm Šaty posielam na dobierku. Cena je už vrátané poštovného. Dodanie je do 48 hodín.
Žilina-Rosinky
69 €
Krásne spoločenské šaty aj pre tehuľky : 38 -48
Predám spoločenské šaty zelenej farby. Šaty sú voľnejšieho strihu a sú vhodné aj pre tehotné . Dodanie je do 48 hod. V zadnej časti šiat je gumičkoví chrbát , čo umožní sa veľmi dobre prispôsobiť sa postave . Materiál : šifón Farba : smaragdovo -zelená Zapínanie : zips na boku Miery : 40- 42 Hrudník : od 98 cm po 119 cm Pás : voľné Boky : voľné Dĺžka od ramena nadol : 155 cm Miery : 36-42 Hrudník : od 86 cm po 115cm Pás : voľné Boky : voľné Dĺžka od ramena nadol : 155 cm Šaty posielam na dobierku .
Žilina-Rosinky
69 €
Spoločenské šaty fialové veľ. 32-36
Predám nové spoločenské šaty, vo fialovom prevedení . Šaty sú zdobené kamienkami v hornej časti šiat. Farba : fialová Materiál : šifón Zapínanie : šnurovanie Miery : Hrudník : od 79 cm po 98 cm Pás : 84 cm Boky : voľné Dĺžka : 140 cm ( merané od podpazušia nadol ) Šaty posielam na dobierku . Dodanie je do 48 hodín.
Žilina-Rosinky
79 €
Svadobné šaty - Spoločenské šaty _ veľ. 40 -46
Predám nové spoločenské / svadobné šaty . Dodanie do 48 hod. Šaty majú v zadnej časti gumičkový chrbát , čo umožní sa dobre prispôsobiť na postave. K šatám je aj organzová štóla . Farba : biela Materiál : satín ( taft + satén ) Zapínanie : zips na boku Miery : Hrudník : od 100 cm po 120 cm Pás : voľný Boky : voľné Dĺžka : 155 cm Šaty posielam na dobierku. Cena je už vrátené poštovného Dodanie do 48 hodín.
Žilina-Rosinky
59 €
Večerná spoločenská róba veľ. 32-34
Predám nové spoločenské šaty . V krásnom nadčasovom prevedení. Farba : fialová Materiál : satén + taft Zapínanie : šnurovanie + zips v páse Hrudník : 79 - 89 cm Pás : 63 -71 cm Boky : voľné Šaty sú bez spodnice. Tovar posielam na dobierku- dodanie je do 48 hodín.
Žilina-Rosinky
99 €
Spoločenské šaty zelené _ veľ. 42-48
Predám nové spoločenské šaty v zelenom nadčasovom prevedení . Dodanie do 48 hod. Šaty majú v zadnej časti gumičkový chrbát , čo umožní sa dobre prispôsobiť na postave. Šaty sú jemne elastické , preto sa veľmi dobre prispôsobia postave. K šatám je aj organzová štóla . Farba : zelená Materiál : satín Zapínanie : zips na boku Miery : Hrudník : od 106 cm po 126cm Pás : voľný Boky : voľné Dĺžka : 150 cm Šaty posielam na dobierku. Cena je už vrátané poštovného.
Žilina-Rosinky
49 €
Krátke spoločenské šaty 40 -42
Predám nové spoločenské šaty v krásnom prevedení. Šaty sú v hornej časti v vystužené v košíčkoch. Materiál : šifón Farba : spodná časť šiat zlatá - vrchný šifón khaki Zapínanie : zips na boku Miery : Hrudník : 90 -98 cm Pás : 76 cm Boky : voľné Dĺžka : v prednej časti 70 cm - zadná dĺžka 150 cm Šaty posielam na dobierku . Pozri aj inú ponuku šiat v mojom albumčeku .
Žilina-Rosinky
35 €
Čierne trendové šaty -M-L - XL
Predám nové spoločenské šaty v krásnom prevedení. Šaty sú elastické a preto sa dobre prispôsobia každej postave. Farba : čierna Veľkosť : XS -S -M Miery : Hrudník : 80 -105cm Pás : 75 - 95 cm Boky : voľné Dĺžka : 145 cm Šaty posielam na dobierku. Dodanie je do 48 hod.
Žilina-Rosinky
39 €
Čierne spoločenské šaty 38-40-42
Predám nové spoločenské šaty v jedinečnom čierno - striebornom prevedení. Šaty sú v hornej časti zdobené striebornými flitrami. V zadnej časti sú na šnurovanie čo umožní dobre sa prispôsobiť postave. Dodanie do 48 hod. Farba : čierna Materiál : šifón Zapínanie : šnurovanie Miery : Hrudník : od 88 cm po 100 cm Pás : od 74 po 88 cm Boky : voľné Dĺžka : 155 cm Šaty posielam na dobierku. Pozri aj inú ponuku šiat v mojom albumčeku.
Žilina-Rosinky
79 €
Krátke spoločenské šaty na venček 36-42
Predám nové spoločenské šaty, v bielo - ružovom prevedení . Šaty sú zdobené kamienkami a páse ružovým saténovým pásom . Farba : biela + ružová Materiál : organza + satén Zapínanie : šnurovanie Miery : hrudník : 79- 92 cm Pás : 63 -78 cm Boky : voľné Miery : Hrudník : od 90 cm po 100 cm Pás : od 74 po 84 cm Boky : voľné Dĺžka : 75 cm ( merané od podpazušia nadol ) Šaty posielam na dobierku . Dodanie do 48 hod.
Žilina-Rosinky
59 €
Modré spoločenské šaty - 34 -38
Predám spoločenské šaty v modrej farbe. Šaty sú voľnejšieho strihu , vhodne strihnuté pod prsiami sú vhodné aj pre tehotné . Dodanie je do 48 hod. V zadnej časti je gumičkový chrbát . K šatám je organzová štóla . Sú jemné a padavé. Nadčasové a veľmi elegantné . V hornej časti na ramene je ozdoba kvetu . Šaty majú vštitú spodničku nepresvitajú. Materiál : šifón Farba : modrá Zapínanie : zips na boku Miery : Hrudník : od 86 cm po 115cm Pás : voľné Boky : voľné Dĺžka od ramena nadol : 150 cm Šaty zasielam na dobierku , cena je už vrátané poštovného.
Žilina-Rosinky
69 €
Krásne spoločenské šaty čierne_ 36-40- L- XL
Predám nové spoločenské šaty v čiernom prevedení s kombináciou čipky v hornej časti šiat. Vrchný diel šiat je podložený telovým saténom . Dodanie je do 48 hod. Farba : čierna + béžová Zapínanie : zips na chrbte Materiál : čipka + šifón Miery : Hrudník : 84- 89cm Pás : 74 cm Boky: voľné Dĺžka : 150 cm od ramena nadol Tovar posielam na dobierku. Pozri aj inú ponuku šiat v mojom abumčeku.
Žilina-Rosinky
69 €
Plážové mini šaty XS -S -M-L -XL
Predám nové mini šaty. Šaty sú elastické a preto sa veľmi dobre prispôsobia postave . Šaty sú vhodné na horúce letné dni alebo ako plážové šaty . Materiál : elastický Farba : horúca ružová alebo smotanová Miery ružové : Hrudník : od 74 - 95 cm Pás : voľné Boky : voľné Dĺžka : 95 cm Miery smotanové: Hrudník : od 85 -100 cm Boky : voľné Dĺžka : 95 cm Dodanie je do 48 hod. Šaty posielam na dobierku . Pozri aj inú ponuku šiat v mojom albumčeku .
Žilina-Rosinky
14,99 €
Zelené spoločenské šaty pre Moletky -42-48
Predám nové spoločenské šaty v zelenom nadčasovom prevedení . Dodanie do 48 hod. Šaty majú v zadnej časti gumičkový chrbát , čo umožní sa dobre prispôsobiť na postave. K šatám je aj organzová štóla . Farba : zelená Materiál : satín Zapínanie : zips na boku Miery : Hrudník : od 106 cm po 126cm Pás : voľný Boky : voľné Dĺžka : 155 cm Šaty posielam na dobierku.
Žilina-Rosinky
69,99 €
Trendové tehu tričko _ biele - veľ. XL
Trendové dámske tričko s veľmi krátkym rukávom, voľnejšieho strihu, široký spodný lem. Okrúhlý priekrčník s úzkym lemom zo zhodného materiálu. Ramená spevnené všitým prúžkom. Tričko má dĺžku do hĺbky bokov. Silikónové zmäkčovadlo zaisťuje splývavosť a mäkkosť na dotyk. Špecifikácia : Single Jersey, 100 % bavlna, finálna silikónová úprava, 150 g/m2 Rozmery: XL: Dĺžka: 70 cm, Prsia: 116 cm
Žilina-Rosinky
13,99 €
1 2