Nové svadobné šaty biele - 42 -48 - XXL
Predám nové svadobné šaty , z jemného a padavého materiálu . Šaty majú na boku zips. Šaty majú spodničku nepresvitajú . Šaty sú v prednej časti kratšie a v zadu majú malú vlečku . Sú veľmi krásne a nadčasové . Miery : Hrudník : 105 -112 cm Pás : voľný Boky : voľné Dĺžka : 150 -155 cm Šaty posielam na dobierku , cena je už vrátené poštovného . Viac z ponuky klikni na meno alebo rada zašlem na e-mail .
Žilina-Rosinky
69 €
Elegantné spoločenské šaty - 42- 46
Predám krásne nové spoločenské šaty z jemným kvetinovým vzorom na ramienkach a boku šiat. Šaty sú z jemne elastického materiálu. V zadnej časti šiat je gumičkoví chrbát čo umožní veľmi dobre sa prispôsobiť postave. K šatám je organzová štóla . Šaty sú veľmi elegantné a nadčasové . Čistenie : ručné pranie Farba : ako na foto Zapínanie : zips na boku Miery : Hrudník : 96 - 110cm Pás: voľný Boky : voľné Dĺžka : 150cm Šaty zasielam na dobierku. Cena je už vrátané poštovného.
Žilina-Rosinky
67 €
Spoločenské šaty fialové - 32-38
Predám nové spoločenské šaty, vo fialovom prevedení . Šaty sú zdobené v hornej časti kamienkami. Vrchná časť šiat je vystužená. Šaty sú na šnurovanie , preto sa veľmi dobre prispôsobia všetkým typom postáv. Farba : fialová Materiál : šifón Zapínanie : šnurovanie Miery : Hrudník : od 79 cm po 98 cm Pás : 84 cm Boky : voľné Dĺžka : 140 cm ( merané od podpazušia nadol ) Šaty posielam na dobierku . Dodanie je do 48 hodín. Viac s ponuky klikni na meno. Cena je už vrátané poštovného.
Žilina-Rosinky
69 €
1 2 3