Pozemok pri Striebornici na výstavbu dvoch chát alebo menšieho domu
Ponúkame na predaj pozemok v rekreačnej lokalite Striebornica, Moravany nad Váhom, kúsoček od kúpeľného mesta Piešťany (5km, cca 7min autom). Pozemok je rovinnatý, prístupová cesta z obecnej cesty, zastavanosť maximálne 2x80m2 prízemia, možnosť druhého poschodia je na schválenie. Dostupná je elektrika aj obecný vodovod na pozemku. Okolitá príroda, možnosť hubárčenia, rybolovu, cyklotrasy. Pozemok je vedený ako rekreačný.
Moravany nad Váhom
95 000 €
Na predaj rekreačný pozemok priamo na brehu Liptovskej Mary
Chceli by ste svoje miesto na ktorom môžte oodychovať priamo pri vode, rybárčiť, člnkovať sa, doviezť si sem mobilný domček a prebúdzať sa s výhľadom na jazero? Teraz máte tú príležitosť. Ponúkame na predaj pozemok priamo na brehu druhej najväčšej vodnej nádrže na Slovensku - Liptovskej Mary, v blízkosti aquaparku Tatralandia, jachtového klubu, kontaktnej zoo a mnoho ďalších aktivít v blízkych obciach Liptovská Ondrášová, Liptovský Trnovec. Pozemok je terasovitý, vrchná časť s ohniskom a krásnym výhľadom na Tatry, spodnú časť priamo na brehu. Na predaj ponúkame dva pozemky, jeden mešní o veľkosti 591 m2 a druhý väčší 932 m2, cena 115 €/m2.
Liptovský Mikuláš
67 850 €
POSLEDNÉ dva 1-izbové byt v uzavretej lokalite BYTOVÝ KOMPLEX PODHORSKÁ,
Chcete bývať v novučkom byte len malinký kúsok od kúpeľov a kúpeľného parku? Ponúkame Vám riešenie... 12 moderne navrhnutých bytov v uzatvorenom areáli s vlastným parkovaním už vo výstavbe, dokončenie leto 2024 a kolaudácia posledný štvrťrok 2024. Budujú sa v skvelej rodinnej lokalite, v rýchlej pešej dostupnosti na Kúpeľný ostrov, pri začiatku obce Banka, hneď vedľa známeho kúpeľného mesta Piešťany. Bytový komplex je navrhnutý tak aby nebol záťažou pre životné prostredie a okolie, aby zapadal do okolitého prostredia s dôrazom na zelenú výsadbu. Na pozemku budú osadené dve bytové budovy, každá má 12 bytových jednotiek, jedna s krytým garážovým parkovaním, druhá s parkovacími miestami popri budove. Obe parkovacie zóny budú vybavené nabíjacou stanicou pre elektromobily. Bytový dom bude kvalitne zateplený, vybavený solárnymi panelmi na streche budovy na ohrev vody pre obyvateľov bytov, tepelnými čerpadlami voda-vzduch v spoločnej kotolni, s možnosťou regulácii teploty v každom byte, bezpečnostný systém, samozrejmosťou je kabeláž internetu a tv, predpríprava na vonkajšie žalúzie, uzavretý komplex rampou, kde sa len tak hocikto nedostane a nikto cudzí Vám neobsadí Vaše parkovacie miesto. Byty sú moderne riešené, predávajú sa v stave holobyt, s možnosťou dokončenie na kľúč po dohode podľa predstáv klienta. Na výber máte z 1-izb, 2-izb i 3izb bytov, každý jeden z nich má balkón: 1-izbový 32,16 m² + 4,89 m² alebo 29,44m2 2-izbový 50,19 - 50,65 m² + 4,3 m² 3-izbový 69,29 m² + 4,89 m² Na výber tiež dostatočné množstvo vonkajších parkovacích miest ako aj garážových parkovacích miest. V blízkosti bytov sa nachádzajú potraviny, základná škola s materskou škôlkou, lekári, kostol, obecný úrad, záhradné potreby, poľovnícke potreby, lekáreň, reštaurácia, cyklotrasy. Viac informácii na tel. čísle 0918 211 767 alebo na info@bytypodhorska.sk
Banka
90 000 €
Pozemok na stavbu rodinného domu, Horná Streda, 1300m2
Ponúkame na predaj pozemok v obci Horná Streda, hneď prvá obec pri Piešťanoch. Pozemok sa nachádza v tichej uličke v zastavanej časti obce, prístupný z asfaltovej cesty. Na šírku má pozemok cca 13 m, dĺžku 97m. Pri pozemku sa nachádza elektrická prípojka, plyn, voda v obci sa rieši studňou a žumpou. Lokalita novostavieb rodinných domov.
Horná Streda
80 000 €
Polyfunkčný dom v Piešťanoch so skvelou dostupnosťou na diaľnicu (kancelárie, sídlo, ubytovanie, ord
Ponúkame na predaj väčší polyfunkčný dom v meste Piešťany so skvelou dostupnosťou na diaľničný privádzač D1. Dom momentálne slúži ako ubytovňa, ďalšie spôsoby využitia: kancelárie, sídlo firmy, klinika, ambulancie pre doktorov, zubárov, pokračovanie v ubytovacích službách a iné. Objekt pozostáva z deviatich izieb s viacerých sociálnych zariadení a kuchýň. Prízemie pozostáva z: vstupnej haly so schodiskom, kancelárie, 4 izieb, 2 kuchýň, 2 kúpeľní s viacerými toaletami a sprchami, kotolne, skladov, veľkej zastrešenej terasy s drevostavbou. Pôvodne sa nachádzala aj garáž (možnosť obnovy vstupu z ulice). Poschodie: hala s krbom spojená s jedálňou a kuchyňou, 5izieb, špajza, sklad pre upratovačku, kúpeľňa, terasa s grilom. Niektoré priečky je možné jednoducho odstrániť a zväčšiť si tak otvorený priestor. Dom prešiel pred pár rokmi čiastočnou rekonštrukciou aj výmenou kotla. Kúrenie v dome zabezpečuje kotol Vaillant EcoTec, ohrev vody prietokovým ohrievačom Protherm 200l, dom je napojený na všetky siete a má aj studňu. Vonkajšie priestory: parkovacie miesta vo dvore pre 2-3 automobily, drevené sklady pre odloženie potrebných vecí, tovaru, materiálu, ďalšie súkromné parkovacie miesta pred objektom pre 4-5 áut. Úžitková plocha objektu cez 500m2, plocha: pozemku 601m2. Stav objektu: objekt si vzhľadom na dlhodobejšie využitie ako ubytovňa vyžaduje rekonštrukciu vnútorných priestorov. Cena 210 000 €
Piešťany
210 000 €
Rodinný dom ako stvorený na podnikanie blízko centra mesta
Ponúkame na predaj rodinný dom vhodný na podnikanie v širšom centre mesta Piešťany, parkovanie možné bez poplatkov (nespoplatnená časť mesta v pešej dostupnosti do centra). Výhodná poloha určuje hlavné využitie budovy na komerčné účely, prípadne spojiť prácu s bývaním. Dom je postavený z tehly, je čiastočne zrekonštruovaný, vyššie stropy, nový plynový kotol Buderus. Budova pozostáva z troch miestností, predsiene, kuchyne so špajzou, samostatnej toalety a kúpeľne. K domu prislúcha garáž pre jedno auto, dá sa do nej dostať aj z vnútra domu, prípadne ju prestavať na ďalšiu miestnosť. Možnosť využitia domu ako sídlo firmy, kancelárske priestory, školiace a výučbové stredisko, ambulancie, kaviareň, pekáreň, menšia reštaurácia, predajňa, beauty salón a mnoho ďalšieho. .
Piešťany
190 000 €
Pozemok pri Striebornici na výstavbu chaty alebo menšieho domu
Ponúkame na predaj pozemok v rekreačnej lokalite Striebornica, Moravany nad Váhom, kúsoček od kúpeľného mesta Piešťany (5km, cca 7min autom). Pozemok je rovinnatý, prístupová cesta z obecnej cesty, zastavanosť maximálne 80m2 prízemia, možnosť druhého poschodia je na schválenie. Dostupná je elektrika v tesnej blízkosti pozemku a obecný vodovod. Okolitá príroda, možnosť hubárčenia, rybolovu, cyklotrasy, .. Rozmery pozemku š. vpredu 21m, 30 dĺžka a 11m š. vzadu. Pozemok je vedený ako rekreačný.
Moravany nad Váhom
49 000 €