Kvalitný, čiastočne zrekonštruovaný, klasický, 3 izbový rodinný dom v tichej časti obce Ohrady
Hľadáte osvedčený, klasický, praktický, štvorcový rodinný dom? Chcete to mať kvalitný, bez nutnosti ďalších investícií? Chcete to mať v dobrej lokalite? Ak áno, tento dom čaká na Vás! Duna Reality – Ing. Peter Krascsenics exkluzívne ponúka na predaj čiastočne zrekonštruovaný, kvalitný, klasický štvorcový, 3 izbový rodinný dom, 50 km od Bratislavy, 8 km od Dunajskej Stredy, v tichej časti obce Ohrady. Dom je čiastočne podpivničený (cca 10m2), postavený zo sivých pórobetonových tvárníc a pravidelne udržiavaný. Kúrenie je ústredné, s plynovým kotlom ústredného kúrenia, pričom je aj funkčný kotol na tuhé palivo. Voda je z vlastnej studne, ale na pozemku je aj prípojka na verejný vodovod. Odkanalizovanie je do vlastnej žumpy. Vstup je do priestrannej predsiene – chodby, z ktorej sa potom otvárajú jednotlivé miestnosti: - 2 priestranné, svetlé izby - Kúpeľňa so sprchou, WC a miestom pre práčku - Dostatočne veľká kuchyňa s vchodom do obývacej izby. Medzi kuchyňou a obývacou izbou je tenká stena, prípadným odstránením ktorej by sa dala vytvoriť ozaj priestranná obývacia izba s kuchyňou. Z kuchyne je cez špajzu a komoru východ na dvor. Z komory, kde je funkčný kotol ústredného kúrenia na tuhé palivo je vstup do malej pivnice ako aj na priestrannú povalu. Strecha domu je v ozaj dobrom stave. Za domom je vedľajšia stavba, v ktorej je letná kuchyňa – komora, sklad, chliev pre ošípaných, kurín, klietky pre zajace. Medzi domom a vedľajšou stavbou je umiestnený kotol ústredného kúrenia a plynový ohrievač teplej vody. Na dvore je ďalšia studňa. Dvor, ako aj záhrada je udržiavaná. Je tu priestor pre grilovanie, hranie sa detí, posedávanie, pestovanie vlastnej bio zeleniny, ovocia... Je len na Vás! Zastavaná plocha domu: 145m2 Úžitková plocha: 120m2 Ideálna plocha pozemku: 800m2 Cena: 148.000,-EUR. Dohoda možná! Neváhajte, volajte!
Ohrady
148 000 €
2,5 izbový, útulný, udržiavaný rodinný dom, sedliackeho typu, s vedľajšími stavbami v obci Topoľníky
Hľadáte, prakticky riešený, útulný, rodinný dom? Potrebujete priestory pre Váš koníček, alebo len chcete mať priestor pre všetko? Chcete prevádzkovať nejakú remeselnú živnosť? Ak áno, tento dom čaká na Vás! Duna Reality s.r.o. – Ing. Peter Krascsenics exkluzívne ponúka na predaj 2,5 izbový, praktický rodinný dom 60 km od Bratislavy, (45 min cesty po R7) 15 km od Dunajskej Stredy v obci Topoľníky. Dom je postavený z pálených tehál, sedliackeho typu, so zamurovaným gangom (chodbou), pravidelne udržiavaný, vo veľmi dobrom technickom stave. Voda je z verejného vodovodu, kúrenie je ústredné s plynovým kotlom. V prednej časti domu so samostatným vchodom je jedna menšia izba, ktorá slúžila ako kancelária. Je tu možnosť otvorenia dverí v prípade potreby aj z gangu. Do samotné domu je vstup v strede domu na pekne presvetlenú chodbu, z ktorej sa dostaneme do kuchyne. Z kuchyne sa otvára špajza a je vstup do priestrannej obývacej izby v prednej časti domu. Z chodby je potom vstup aj do spálne v zadnej, tichej časti domu. Zo spálne je vstup do priestrannej kúpeľne so sprchou, miestom pre práčku. Z kúpeľne ako aj veľmi prakticky aj z dielne je vstup do WC. Na druhej strane pozemku sú vedľajšie stavby – praktická letná kuchyňa, prístrešok, sklad, ďalší prístrešok, kováčska dielňa. V zadnej časti domu je druhá dielňa, s plynovým kotlom ústredného kúrenia, so schodmi na povalu a s dverami do WC. Za domom je ďalšia vedľajšia stavba – garáž, sklad. K domu patrí pekný pozemok o ploche 1187m2. Všetko je dané pre pekné, pohodové bývanie. Zastavaná plocha domu: 150m2 Úžitková plocha domu: 85m2 Úžitková plocha vedľajších stavieb: 110m2 Cena: 99.000,-EUR. Dohoda možná! Neváhajte, volajte!
Topoľníky
99 000 €
Kvalitný, praktický, zariadený, 3 izbový byt, v TEHLOVEJ BYTOVKE, s VLASTNÝM KÚRENÍM v Dunajskej Str
Vyhľadávaná lokalita, kvalitný byt, nízke režijné náklady. Dané sú najdôležitejšie predpoklady na príjemné bývanie v tomto zariadenom, 3 izbovom byte, na 2. poschodí, v 4 poschodovej, 19 ročnej TEHLOVEJ bytovke na Novej Vsi, v meste Dunajská Streda. Vstup je do priestrannej predsiene so zabudovanou skriňou. Z predsiene sa potom postupne otvárajú všetky ostatné miestnosti – 2 spálne, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC a priestranná, prakticky zariadená obývacia izba spojená s kuchyňou, s množstvom úložného priestoru, barovým pultom, kuchynskou linkou so spotrebičmi, jedálenským stolom, klimatizáciou. Z obývačky je výstup na lodžiu. Kúrenie a príprava teplej vody je zabezpečené samostatným plynovým kotlom, čo zabezpečuje nízke režijné náklady bytu. Plocha bytu je 75m2. Cena: 124.990,-EUR. Dohoda možná! Neváhajte, volajte! Treba vidieť!
Dunajská Streda
124 990 €
3,5 izbový rodinný dom, blízko štátnej cesty 63, v Dolnom Štále pre trvalé bývanie, alebo na chalup
Hľadáte útulný domček? Chcete to mať v dostupnej vzdialenosti a dobrým prístupom na R7? Chcete to mať za výbornú cenu? Ak áno, tento dom čaká na Vás! Duna Reality – Ing. Peter Krascsenics exkluzívne ponúka na predaj 3,5 izbový rodinný dom, postavený z pálených a nepálených tehál, 50 km od Bratislavy, (30 min. cesty po R7), na kraji obce Dolný Štál. Rodinný dom s udržiavaným dvorom plných kvetov je ideálny pre trvalé bývanie, ale aj pre chalupárčenie. Vchod je do priestrannej predsiene, odkiaľ vpravo je vstup do menšej prednej izby. Rovno sa dostaneme do bývalej kuchyne, ktorá slúži teraz ako izba, z ktorej je vstup do priestrannej prednej izby, do kúpeľne s vaňou a do bývalej špajze. WC v dome nie je zriadené, je len vonkajšie na dvore. Z predsiene smerom dozadu sa dostaneme do ďalšej izby. Za touto izbou je zriadená priestranná kuchyňa s vchodom priamo z dvora. V zadnej časti domovej stavby je kotolňa s plynovým kotlom ústredného kúrenia, ako aj chliev pre prasatá. Podlahy sú PVC, dlažba. Kanalizácia je do žumpy, ale je možnosť napojenia sa na verejnú kanalizáciu. Na dvore je aj vedľajšia stavba na odkladanie si náradia. Zastavaná plocha domu je: 110m2 Úžitková plocha: 92m2 Plocha pozemku: 486 m2 (17mX28m) Cena: 64.990,-EUR. Dohoda možná! Neváhajte, volajte!
Dolný Štál
64 990 €
Kvalitný, 3 izbový, byt s pocitom vzdušnosti, voľnosti v Dunajskej Strede, v lokalite Nová Ves
Hľadáte bývanie v byte, kde nebudete cítiť uzavretosť, stiesnenosť, čo je typické pre väčšinu bytov? Chcete bývať v lokalite, kde čerstvý rožok k raňajkám viete zabezpečiť v 50m vzdialenosti od bytu? Mať v blízkosti všetky významné nákupné centrá – Kaufland, OBI 650m, Max 700m? Školu či škôlku 100m? Ak áno, tento byt čaká na Vás! Duna Reality s.r.o. – Ing. Peter Krascsenics exkluzívne ponúka na predaj priestranný, vzdušný, prakticky prerobený, 3 izbový byt, nachádzajúci sa na 4. poschodí 7 poschodového, zatepleného obytného domu V Dunajskej Strede, časť Nová Ves. Byt disponuje s priestrannou predsieňou s dostatkom miesta pre vešiak, skriňu, botník či kreslá. Je spojená s veľkým otvorom s obývacou izbou, čo dáva celému bytu pocit vzdušnosti, voľnosti. Tento pocit umocňujú aj priestranné izby, veľká, atypická prerobená kúpeľňa s vaňou a WC. V kuchyni je nová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, s množstvom úložného priestoru. Z kuchyne je výstup na lodžiu, kde je dostatočný priestor aj na posedávanie pri kávičke. K bytu patrí aj polovica z 15m2 veľkej, murovanej pivnice. Úžitková plocha bytu je 76m2. Cena: 124.990,-EUR. Dohoda možná! Kvalitný byt, neváhajte, volajte!
Dunajská Streda
124 990 €
Bývalá maštaľ pre kravy so 769m2 zastavanou plochou a 5.300m2 pozemkom v Kostolných Kračanoch
Duna Reality – Ing. Peter Krascsenics ponúka na predaj maštaľ, predtým používanú na chov kráv, v bývalom areáli poľnohospodárskeho družstva v Kostolných Kračanoch pri Dunajskej Strede. K objektu prislúcha pozemok o celkovej ploche 5.300m2, ktorý je vedený ako „zastavaná plocha a nádvorie“. Vlastná studňa, prípojka na elektrickú energiu. Možnosť využitia na poľnohospodársku výrobu, ale aj na rôzne iné podnikateľské aktivity (stolárska alebo zámočnícka dielňa, výroba betónových dielov, sklady....) Vjazd je možný vysokozdvižným vozíkom. Celková zastavaná plocha maštale: 769m2 Úžitková plocha: 610m2 Plocha pozemku: 5.300m2 Cena: 249.000,-EUR. Dohoda možná! Neváhajte, volajte!
Kostolné Kračany
249 000 €
Veľký, 4188m2 pozemok v centre obce Tomášikovo
Hľadáte perfektné miesto pre vlastný ranč? Chceli by ste rozvíjať svoje aktivity v oblasti vidieckeho turizmu, pohostinstva, ubytovania? Hľadáte pozemok pre výstavbu rodinných domov? Ak áno, táto nehnuteľnosť je pre Vás! Duna Reality – Ing. Peter Krascsenics ponúka na predaj veľký, 4188m2 pozemok v malebnej obci, v Tomášikove pri Galante, pri štátnej ceste Galanta – Dunajská Streda, 55km od Bratislavy, 32 km od Senca, 15km od Galanty, 15km od Dunajskej Stredy. Na pozemku stojí 4 izbový, sedliacky rodinný dom s vedľajšími stavbami so 274m2 zastavanej plochy. Samotný dom bol v roku 1960 prestavaný z pálených tehál, ostatné časti sú aj nepálených tehál. Nehnuteľnosť sa nachádza v strede obce, predsa v pokojnej časti, nakoľko od štátnej cesty ju delí menší park. Je v susedstve Eszterházyho kaštieľa z 18. storočia, s pekným, veľkým parkom. V obci rozbiehajú rozsiahle turistické investície. Momentálne je k dispozícií vodný kolový mlyn s expozíciou mlynárstva, možnosť splavu po pltiach, člnoch, náučný chodník.... O obci Tomášikovo: „Leží v Podunajskej nížine pri rieke Čierna voda. Cez dedinu vedie cesta spájajúca Galantu a Dunajskú Stredu. Najstaršia písomná správa je z r. 1590 vo forme Tarlos. Obec od svojho vzniku patrila do šintavského panstva. Jeho prvými zemepánmi boli Thurzovci, po nich od r. 1642 Esterházyovci, ktorí zostali jej zemepánmi až do zrušenia poddanstva. Kaštieľ tejto rodiny bol postavený v roku 1760, o niekoľko rokov v nej bola vytvorená polepšovňa pre šľachtické ratolesti, od r. 1763 sirotinec, od r. 1967 osobitná internátna škola.. Pamätihodnosťami obce sú kostol Najsvätejšej Trojice, postavený v roku 1710. V cintoríne je jaskyňa Lurdskej Panny Márie, ktorá je pútnickým miestom. Kaštieľ v súčasnosti nie je verejnosti prístupný. Vedľa neho sa nachádzal prekrásny park, dnes sa zachovalo z neho len torzo. V chotári … obce na ľavom brehu malého Dunaja stojí kolový mlyn, ktorý postavil v roku 1893 Ján Maticza. Mlyn v súčasnosti patrí Vlastivednému múzeu v Galante a je v nej expozícia mlynárstva. V obci sa nachádzajú všetky základné služby.“ Krásny pozemok, výborná lokalita! Nenechajte si ujsť! Cena: 355 000 €. Neváhajte, volajte!
Tomášikovo
355 000 €
Výborná lokalita, rodinný dom s pekným, rohovým pozemkom, široké možnosti využitia v Dunajskej Stred
Hľadáte perfektné miesto pre Vaše podnikanie? Chcete bývať v meste s výhodami dedinského života? Chcete mať útulný domček, alebo chceli by ste mať pri sebe prípadne aj 2 bytové jednotky s garážou pre 2-3 autá? Chcete okamžité bývanie? Ak áno, tento dom je pre Vás! Duna Reality s.r.o. – Ing. Peter Krascsenics exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom v dobrej lokalita mesta Dunajská Streda, na rohu ulíc Gyulu Szabóa a Lesnej. Je to rodinný dom s 2 vchodmi. Ten hlavný je do predsiene so zabudovanými skriňami, so vstupom do kúpeľne so sprchou a WC, ako aj do priestrannej obývacej izby spojenej s kuchynskou časťou. Z obývačky je potom vstup do spálne. Druhým vchodom sa dostaneme do predsiene a potom do priestrannej izby, z ktorej sa otvára kúpeľňa s vaňou a WC, ako aj vedú schody do podkrovnej, veľkej izby. Je teda možnosť vytvoriť si aj 2 bytové jednotky, alebo ich spojením aj 4 izbový dom. Dom je v dobrom technickom stave. Kúrenie je lokálne elektrickými kachľami. Z druhej ulice je pristavaná dlhá garáž, aj pre 3 autá, prípadne na iné využívanie(komora, dielňa, letná kuchyňa...) K domu patrí dostatočne veľká, slnečná záhrada. Zastavaná plocha domu je: 76m2, vrátane garáže 118m2 Úžitková plocha: 66m2 Plocha pozemku: 486m2 Cena: 125.000,-EUR. Neváhajte, volajte!
Dunajská Streda
125 000 €
Pozemok oproti areálu termálneho kúpaliska v Topoľníkoch
Duna Reality – Ing. Peter Krascsenics ponúka na predaj pozemok oproti areálu termálneho kúpaliska v Topoľníkoch. Jedná sa o ornú pôdu v INTRAVILÁNE obce o rozmeroch cca 9m x 330m o celkovej ploche 3020m2. V územnom pláne obce figuruje ako plocha určená na rekreáciu s maximálnym počtom podlaží stavieb 3, a s koeficientom zastavanosti 0,2. Vhodná napr. na výstavbu chát.... Cena: 8,-EUR/m2. Dohoda možná! Neváhajte, volajte!
Topoľníky
24 160 €
Z väčšej časti zrekonštruovaný, klasický, štvorcový rodinný dom, 3 izbová a 1 izbová časťou, na viac
Hľadáte rodinný dom s väčším pozemkom pre svoju rodinu? Chcete ho mať v centre, blízko školy, obchodu....., predsa v tichej, pokojnej časti? Chcete si prispôsobiť dvor podľa vlastných predstáv? Nechcete zbytočne veľa platiť za energie? Chcete, aby táto kúpa bola aj investíciu na prípadnú výstavbu ďalších domov? Ak áno, tento dom čaká na Vás! Duna Reality s.r.o. – Ing. Peter Krascsenics exkluzívne ponúka na predaj z väčšej časti zrekonštruovaný ( treba ešte prípadne vymeniť krytinu na streche, a naniesť farbu), čiastočne podpivničený, jednopodlažný, klasický štvorcový, 4 izbový rodinný dom 55km od Bratislavy, 32 km od Senca, 15km od Galanty, 15km od Dunajskej Stredy, v strede obce, predsa v pokojnej časti obce Tomášikovo. Na dome boli vykonané nasledovné rekonštrukčné práce: - Vymenené všetky rozvody - Tepelná izolácia podlahy, stropu, obvodového plášťa domu - Nové drevené eurookná s izolačným trojsklom - Nové podlahy – laminát, dlažba - Nové kúpeľne, jedna so sprchou, jedna s vaňou - Nový plynový kotol ústredného kúrenia - Nový komín pre prípadný krb so zosilneným základom v obývacej izbe Vchod je do priestrannej predsiene, s miestom pre všetko potrebné. Z predsiene vpravo je vstup do jedenej samostatnej, jednoizbovej časti, s vlastnou kuchynkou, kúpeľňou a WC. Rovno je priestranná 2. kúpeľňa, s vaňou a WC. Vľavo sa dostaneme do centra domu, cez celú šírku domu sa ťahajúcu obývaciu izbu spojenú s kuchyňou. Je tu dostatok miesta, aj keď by ste chceli zábavu s partiou Vašich priateľov. Je tu nový komín, so zosilneným základom aj pre prípadnú krbovú pec, kvôli atmosfére, alebo aj pre ešte nižšie náklady na kúrenie.(aj teraz sa platí len 85,-eur/ na mesiac na plyn...) Pri kuchynskej časti je aj príručná špajza. Z obývačky je vstup do 2 veľkých, predných izieb, do detskej a do spálne. K domu patrí veľký, 2553m2 pozemok pre rôzne využitie. Môžete si zriadiť krásny dvor, okrasnú či úžitkovú záhradu, vysadiť si stromy, alebo aj predať na výstavbu niekoľkých domov.... Na konci pozemku je lesík. Ozaj veľa daností má táto nehnuteľnosť. Zastavaná plocha domu: 125m2 Úžitková plocha: 107m2 Cena: 249.000,-EUR. Dohoda možná! Neváhajte, volajte!
Tomášikovo
249 000 €