Na predaj rodinný dom s hospodárstvom
Ponúkame Vám na predaj starší 3-izbový rodinný dom s veľkým 12 árovým pozemkom, vhodným na pestovanie plodín či chov hydiny. Dom sa nachádza v tichej časti obce Svätoplukovo, je v pôvodnom stave, bez vážnejších nedostatkov, má novšiu strechu. Je pripojený na elektrinu a plyn, voda je z vlastnej studne, kanalizácia formou žumpy. Časť domu je podpivničená a má pochôdznu povalu. Na pozemku stojí samostatná budova s garážou a letnou kuchyňou so špajzou.
Svätoplukovo
154 900 €
Slnečný pozemok v tichej ulici v obci Horné Štitáre, okr. Topoľčany.
Exkluzívne ponúkame na predaj v tichej ulici pozemok na výstavbu RD v obci Horné Štitáre. Pozemok sa nachádza v intraviláne obce. - Výmera pozemku : 684 m2 - Rozmery: 45,90m x 14,90m - Terén: rovinatý - Príjazdová cesta: spevnená komunikácia - Stav: pozemok je oplotený - Inžinierske siete: na hranici pozemku -elektrina, mestská voda, plyn Cena pozemku: 38.000,- EUR vrátane provízie pre RK. ZABEZPEČÍME VÁM: kompletný právny servis garantovaný našou advokátskou kanceláriou. V CENE MÁTE : vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, úhrada správnych poplatkov - poradenstvo. V prípade otázok nás môžete kontaktovať tel. alebo mailom.
Horné Štitáre
40 120 €
Útulná záhradná chatka Kremnica
Barbora Šišmišová v zastúpení spoločnosti Broker Consulting ponúka exkluzívne na predaj záhradnú chatku v krásnom prostredí banského mesta Kremnica. Nachádza sa na slnečnom pozemoku s úžasným výhľadom na Štiavnické vrchy a Sitno z celkovou výmerou 386 m2. Pozemok je orientovaný na juh, terén je mierne svahovitý. Nachádza sa tam elektrina, voda - mestský vodovod s pitnou vodou + vlastná studňa, septik. Dispozícia: Prízemie pozostáva z jednej miestnosti, ktorá slúži ako kuchynka a spoločná miestnosť. Podkrovie, ktoré je využívané ako spacia/nočná časť. Suterén súčastní majitelia využívali ako dennú kuchynku a nachádza sa tam technická miestnosť, pivnička a toaleta. Vyhľadávaná záhradkárska oblasť poskytne novým majiteľom miesto na oddych a relax v lone prírody. Tiež je tam dostatok priestoru na sebarealizáciu pri úprave a zveľaďovaní záhrady aj chatky. Jednoduchý prístup autom až priamom k pozemku. NÁZOR RK: Ak hľadáte miesto kde si chcete oddýchnuť od ruchu mesta je táto chatka ideálnym miestom. Kľudná tichá zahradkárska lokalita ponúka okrem oddychu s rodinou či priateľmi aj možnosti menšej turistiky.
Kremnica
56 000 €
Záhradná chata pri jazere v obci Jakubov
Predáme samostatne stojacu murovanú záhradnú chatu s peknou záhradou v Jakubove okr. Malacky. Nehnuteľnost je situovaná na slnečnej parcele v záhradkarskej oblasti Jakubov, 2 minuty od jazera. Chata vhodná na víkendové/sezónne bývanie. Zastavaná plocha chaty je 23m2, užitková plocha 60m2, plocha záhrady 277m2 + podiel na prístupovej komunikácii. Je to podpivničená dvojpodlažná budova s balkónom a sedlovou strechou, postavená v roku 1985, stále užívaná, priebežne udržiavaná. Pozostáva z: - vyvýšené prízemie - vstup z terasy, samostatná izba, toaleta/kúpelňa, odkladací kumbál - podkrovie - spálna pre tri lôžka, balkón - polozapustený suterén- kuchyňa Vchod do izby na vyvýšenom prízemí je z krytej terasy, ktorá je ideálym miestom na posedenie, relax a oddych. Z tejto miestnosti vedú schody do podkrovia-spálne. Kuchyňa je situovaná v suteréne stavby so samostatným vchodom. Súčastou kuchyne je aj komôrka, na odkladanie potravín. Parkovanie možné pre 1-2 autá priamo na pozemku nehnuteľnosti. Na pozemku sa nachádza samostatne stojaci grilovací krb, sklad na náradie, okrasné a úžitkové stromy a kríky. Chata má samostatnú elektrickú prípojku, na pozemku je studňa s pripojením do chaty a septik, vykurovanie drevom alebo elektrinou. K pozemku je prístup autom po spoločnej komunikacii záhradkárskej oblasti. Obec Jakubov a autobusová zastávka je v pešej dostupnosti cca do 10 minút. V obci Jakubov sa nachádza všetka občianska vybavenosť. Výhody nehnutelnosti: - cyklistické chodníky (hrádza rieky Moravy), či už na slovenskej strane alebo na rakúskej strane hranice, kompa Záhorská Ves - Angern je vzdialená len 8 km - lesy, vychádzky, hubárčenie - jazero, možnosť rybolovu Predajom je nehnuteľnosť ihneď k dispozícii. Kúpna cena zahŕňa právny servis, základný správny poplatok na katastri a províziu RK.
Jakubov
72 200 €
ZNÍŽENÁ CENA !!! Vidiecky 4-izb. domček v pôvodnom stave v obci Kuraľany, okr. Levice
Exkluzívne ponúkame na predaj vidiecky 5-izbový rodinný dom, ideálny pre rodinu s deťmi či už na víkendové pobyty alebo na trvalé bývanie, ktorý dáva priestor na veľké možnosti v obci Kuraľany, 15 km od Podhájskej... ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: • Úžitková plocha RD: cca 98 m2 • Celková rozloha pozemku: 1047 m2 • Samostatná garáž • IS: na pozemku – elektrina, plyn, mestská voda, vlastná studňa, žumpa POPIS: • dom je v pôvodnom stave • potrebná rekonštrukcia • v záhrade sú vysadené ovocné stromy VÝHODY: • Podhájská - 15 km • Štúrovo - 15 km • Želiezovce - 10 km CENA: 40.000,- EUR vrátane právneho servisu a provízie pre RK. • ZABEČÍME: kompletný právny servis garantovaný našou advokátskou kanceláriou. • PRÍPADNÉ FINANCOVANIE a poistenie nehnuteľnosti cez našich finančných špecialistov.
Kuraľany
40 000 €
Investičný pozemok s krásnym výhľadom, 1459 m2 v Rači.
Spoločnosť Broker Consulting, a.s. ponúka na predaj pekný pozemok na investíciu v Rači. Pozemok sa nachádza na miernom svahu nad zastavanou časťou RD a s pekným výhľadom na Raču. - Rozmer pozemku: 1459 m2 - Terén: mierne svahovitý, - Prístup na pozemok je z 2 strán Predajná cena je 160.000,- eur vrátane právneho servisu a provízie pre RK. V prípade bližších informácií k danému pozemku ma môžete kontaktovať.
Bratislava III - Rača
160 000 €
Priestranný 3-izb. byt v Bratislave časť Palisády, predaj
Broker Consulting ponúka na predaj veľký 3-izbový byt v Bratislave I – Staré Mesto na Podjavorínskej ulici (roh ulíc Kozia/Podjavorínskej). Je situovaný v historickej budove s vysokými stropmi na 2. posch./4 (bez výťahu). Celková podlahová plocha je 114,65 m2, z toho plocha bytu je 97,53 m2 + dve pivnice (9,67 +7,45 m2). Byt má balkón z kuchyne. DISPOZIČNÉ RIESŠENIE: veľká obývacia izba (28,72 m2), dve spálne (15,50 a 17,55 m2), priestranná vstupná chodba (11,57 m2) s oddeleným priestorom pre kotol a pračku (1,18 m2), šatník (1,10 m2), kuchyňa (16,7 m2) s balkónom, kúpeľňa s rohovou vaňou a WC (5,20 m2). Byt je po rekonštrukcii v roku 2013/14: bezpečnostné dvere, plávajúce podlahy, v spálňach koberce, štýlová kuchynská linka, nová sanita v kúpeľni, nové rozvody vody a elektriny. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi vrátane umývačky riadu. V roku 2023 bol inštalovaný nový kondenzačný kotol na vykurovanie a ohrev teplej vody. Byt sa nachádza vo výbornej lokalite na hranici pešej zóny pod bratislavským hradom. Lokalita poskytuje komfortné bývanie s rezidenčným parkovaním. V okolí je kompletná občianska vybavenosť, dostupnosť do historického centra je do 5 min. chôdze. Mesačné náklady: 248 €/2 osoby + elektrina 26 €, plyn 25 €, internet a TV 21€ Orientácia: izby severovýchod, kuchyňa a kúpeľňa juhozápad VÝHODY: - dobrá a bezpečná lokalita - vynikajúca dostupnosť - kompletná občianska vybavenosť - ihneď voľný V cene sú započítané právne služby súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške. Obhliadku je možné dohodnúť na našej bezplatnej zákazníckej linke. BC_BA01_JUSE_002627
Bratislava I - Staré Mesto
447 900 €
Novostavba 4 izb. Bungalov
Predáme moderný 4-izbový rodinný dom v podobe útulného bungalovu, postaveného ako nízkoenegetický drevodom. Ide o novostavbu, ktorá vám ponúkne komfort a súčasné bývanie. Nachádza sa v malebnej dedine Voderady, len 5 minút autom od mesta Trnava a rýchlym napojením na diaľnicu D1. Dom disponuje veľkým priestorom a príjemným rozložením izieb, čo zabezpečuje optimálnu pohodu pre vašu rodinu. K dispozícii je moderne členená kuchyňa, svetlá obývacia izba s výhľadom na terasu a tri útulné izby. Okolie domu je obklopené prírodou, čo umožňuje relaxáciu na slnečnej terase alebo v záhrade. Výborná poloha v blízkosti mesta Trnava umožňuje rýchly prístup k všetkým občianskym vybavenostiam, zároveň však ponúka tiché a pokojné bývanie v príjemnom dedinskom prostredí. Ak hľadáte ideálny dom pre váš rodinný život, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií a dohodnutie obhliadky. Tento drevodom môže byť váš nový domov plný pohody a moderného štýlu!
Voderady
279 000 €
Prízemný 2-izb.byt - novostavba s vlastnou záhradkou v Senci.
Spoločnosť Broker Consulting ponúka na predaj slnečný 2-izbový byt s vlastnou záhradkou v štádiu holobytu, v rezidenčnom komplexe Viladomy Senec. Jedná sa o tehlovú – zateplenú novostavbu bytového domu v súkromnej zóne s vlastným parkovacím miestom za rampou na diaľkové ovládanie a v oplotenom areáli. ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA: -výmera bytu : 45,48m2 -balkón : 9,31m2 - oplotená záhrada s rozlohou 91,58m2 - vlastný kotol - kvalitné plastové okná - vnútorné sadrové omietky - k bytu je možné si zakúpiť parkovacie miesto pred bytovým domom - mesačné náklady cca 100,- Eur vrátane energií Dispozične riešenie : vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchynskou časťou a samostatnou spálňou s ktorej je vstup na terasu a do záhrady. VÝHODY : - tichá lokalita v pešej dostupnosti cca 300m obchodné reťazce - Lidl, Kaufland - v blízkosti je samotné centrum mesta, základná škola, škôlka, lekárne, pošta, banky, reštaurácie, zdravotné stredisko a iné..... - neďaleko sú Senecké jazerá, Aqua-park - rýchla dostupnosť a napojenie na hlavné diaľničné smery - autobusová a vlaková stanica Výhodou tejto modernej novostavby je, že sa predáva v stave holobytu, čím dáva každému novému majiteľovi príležitosť si byt dokončiť podľa vlastných predstáv a možnosti a zároveň ponúka pokojné a pohodlné bývanie. Predajná cena : 165.000,- Eur vrátane právneho servisu a provízie pre RK. V prípade záujmu vám vieme vyriešiť financovanie prostredníctvom hypotéky našimi finančnými špecialistami.
Senec
165 000 €
Investičný 1-izb.byt aj s nájomcom,parking, Pekná cesta, Rača-Krasňany.
Útulný a praktický 1-izb.byt aj s parkovacím miestom v Krasňanoch, BA III. Exkluzívne na predaj moderne zariadený 1-izb.byt v trojposchodovom bytovom dome v Rači, mestská časť-Krasňany. Byt je ideálny pre mladých a podnikavých ľudí, prípadne mladú rodinku s 1 dieťaťom, ktorí chcú bývať vo vyhľadávanej novostavbe, ktorá ponúka komfortné bývanie. Nachádza sa na prízemí a má rozlohu 32,5m2 a je veľmi dobre a vkusne zariadený, kde majiteľ bytu dokázal rozumne vyriešiť aj priestor na spanie pre dieťa a tým získal väčšiu časť izby na fungovanie celej rodiny. Je moderne a vkusne zariadený a v celom byte sú použité kvalitné materiály, plastové okná a parkety. K dispozícií zostane kompletné zariadenie ako : kuchynská linka so zabudovanou elektrickou rúrou, indukčnou varnou doskou a k tomu potrebný kuchynský riad, rozkladacia sedacia súprava, jedálenský stôl a stoličky, komoda, televízor a chladnička. V chodbe je veľká vstavaná skriňa s množstvom úložného priestoru na veci. Dispozícia: - vstupná chodba, - kúpeľňa so sprchovým kútom a WC - obývacia izba s kuchyňou - poschodová posteľ vhodná pre dieťa, Bonusom bytu je uzavretý areál s parkovacím miestom priamo pred bytom. O údržbu areálu sa stará externá firma a v bytovom dome je zabezpečené aj upratovanie. Bytový dom je na čip. K bytu prislúcha aj pivničná kobka 4m2. Lokalita: Bytový dom sa nachádza len kúsok prírody. V blízkosti bytu je kompletná občianska vybavenosť reštaurácie a obchody, pošta, materská škola, stredná škola, detské ihrisko a iné. Výhodou je ľahká dostupnosť do centra mesta električkou a výborná dopravná dostupnosť do všetkých časti hlavneho mesta. Byt je momentálne prenajatý a je možné s nájomcami podpísať novú nájomnú zmluvu. Parkovacie miesto pred vchodom je možné si odkúpiť za 10.000,- eur. Cena je 129.000,- Eur vrátane právneho servisu a provízie pre RK.
Bratislava III - Rača
129 000 €
Na predaj Dvojgeneračný rodinný dom v Bardoňove, len 7km od termálneho kúpaliska Podhajská
Broker Consulting predstavuje na predaj starší rodinný dom v lokalite Bardoňovo, len 7 km od termálneho kúpaliska Podhajská. Lokalita: Bardoňovo, ideálna poloha len 7 km od termálneho kúpaliska Podhajská. Okolie ponúka príležitosti pre oddych a relaxáciu v prírode, s blízkosťou k termálnym prameňom. Pozemok o rozlohe 1481 metrov štvorcových, nachádzajúci sa v okrajovej časti obce, poskytuje dostatok priestoru na vaše potreby a možnosti rozšírenia. Dispozičné riešenie domu: Rodinný dom s kompletne podpivničenou štruktúrou. V pivnici sa nachádzajú 4 miestnosti: jedna využívaná ako sklad, kotolňa, kuchyňa a práčovňa Dve podlažia, pripravené na rekonštrukciu a prispôsobenie podľa vašich predstáv. Prízemie disponuje kuchyňou, kúpeľňou a priestorom na uskladnenie (špajzou), spolu s 3 obytnými izbami. Na poschodí sa nachádzajú ďalšie 3 obytné izby, kúpeľňa a opäť špajza. Dom disponuje dvoma Lodžiami a jedným balkónom, ktoré poskytujú príjemný priestor na oddych a vychutnávanie okolitej prírody. Využite príležitosť získať prostriedky z Plánu obnovy na rekonštrukciu tohto staršieho domu. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby ako aj komplexné finančné poradenstvo. V prípade záujmu alebo bližších informácií nás neváhajte kontaktovať. Vaša šanca na nový začiatok v útulnom rodinnom dome!
Bardoňovo
78 600 €
Stavebný pozemok, Nitra Šúdol
Ponúkame na predaj krásny slnečný stavebný pozemok v mestskej časti Nitra - Klokočina / Na Hôrke. Pozemok má výmeru 3836 m2, vedie k nemu mestská prístupová cesta, inžinierske siete - voda, elektrina sa nachádzajú pred pozemkom. Pozemok je v mierne svahovitom teréne, v tichej ulici a je vhodný na výstavbu rodinného domu, poprípade rozparcelovanie na viac stavebných pozemkov. Lokalita poskytuje únik z ruchu neďalekého mesta, napriek tomu, že sa nachádza len 10 min od centra. Je tu kompletná občianska vybavenosť ako sú škola, škôlka, obchody, zdravotné stredisko, pošta, autobusová zastávka. Typ: Vhodný na investíciu, rozparcelovanie a na výstavbu rodinných domov. Pre bližšie informácie a dohodnutie si obhliadky ma prosím kontaktujte. Okrem kompletného servisu zabezpečíme financovanie prostredníctvom najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru, poistenie nehnuteľnosti, právne služby, všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv k nehnuteľnosti.
Nitra
345 240 €
Veľkorysý 2 izbový byt s 2 balkónmi na predaj
Spoločnosť Broker Consulting v exkluzívnom zastúpení klientky ponúka na predaj veľmi pekný priestranný 2izbový byt na Hečkovej ulici v Rači, vo vyhľadávanej lokalite , s výbornou dostupnosťou do centra mesta či už električkou (30 sek. chôdze ) alebo autom (cca 7 min.). Byt sa nachádza na 4/12 poschodí. Jeho výmera je veľkorysá 72,22m2, z čoho: úžitková plocha 64,22m2 2 balkóny 2m2 a 3,5m2 pivničná kobka 2,5m2 Veľkým benefitom je lukratívne zátišie s parkovaním zdarma hneď vedľa domu. Parkovisko slúži iba pre obyvateľov domu, možnosť zastavenia autom rovno pred vchodom pod strieškou čo je veľmi efektívne za nepriaznivého počasia, vykladania nákupu, sťahovania a pod... Supermarket Tesco sa nachádza iba 1 min. Orientácia bytu je V a JZ. Bytový dom je zateplený, má dva výťahy, nákladný a osobný a široké schodisko. Byt bol v roku 2017 zrekonštruovaný, je veľmi dobre dispozične riešený, je krásne presvetlený a nadmieru bezpečný. Má priestrannú chodbu so stenou vhodnou na umiestnenie rolldoru, ďalej sa tam nachádza nástenný vešiak vyhotovený na mieru. Z chodby sa dostanete do veľkej kuchyne s balkónom , obývacej izby a tiež do kúpeľne s vaňou a toaletou. V kuchyni je umiestnená vkusná kuchynská linka v tvare L s novými spotrebičmi (digestor, elektrická varná doska, elektrická rúra - 5 ročné, chladnička - nie je nová), praktická potravinová skriňa a je tam dostatok miesta na umiestnenie jedálenského stola pre šesť osôb. Kuchyňa je prepojená s obývacou časťou , ktorá je presvetlená dvomi veľkými oknami. Izba je dostatočné veľká aj na vytvorenie samostatného pracovného kúta. Z obývacej izby sa vchádza do spálne s balkónom. V celom byte sú plastové okná s pevnými sieťkami v spálni a kuchyni, všade je plávajúca podlaha, v kúpeľni je dlažba. Všetky zárubne a dvere bytu sú drevené. Byt má novú klimatizáciu zn. Samsung. K bytu na 4.poschodí sa vchádza cez uzamykateľnú chodbu pre dva byty, v ktorej sa nachádza na mieru robený botník pre každý byt. Výhodou je slušný, priateľský sused, ktorý sa v byte málo zdržuje. Pre milovníkov prírody sú v tesnej blízkosti krásne lesy Malých Karpát, v letných mesiacoch kúpaliska(300 m), cyklotrasa JuRaVa a kompletná občianska vybavenosť ( obchody (TESCO 1 min.), školy , škôlky, pošta , zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácie, kaviarne) . Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a kompletného právneho servisu. Možnosť rýchlej dohody . V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy nehnuteľnosti a získania najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver.
Bratislava III - Rača
189 000 €
Na predaj 2- izbový byt, Brezno
Ponúkam na predaj 2- izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii na 1. poschodí z 8. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou: zateplená fasáda, zaizolovaná strecha, nový vstupný vchod, menené stupačky. Rok kolaudácie bytového domu bol v roku 1985. Byt sa skladá z 2 samostatných izieb. obývacia miestnosť a pekná priestranná detská izba. Z kuchyne je výstup na prekreslenú loggiu, kde je pekný výhľad na okolité prostredie. K bytu prislúcha zrekonštruovaná kúpeľňa a tiež aj samostatné WC. Byt je vhodný pre rodinu, ale ako aj investičná nehnuteľnosť. Náklady na bývanie sú vo výške 165 Eur/mes pre 3 osoby. V blízkosti bytového domu je škola, škôlka, obchod, zdravotné stredisko, pošta. K predajnej cene ešte prislúcha provízia realitnej kancelárie.
Brezno
64 900 €
2-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite v pôvodnom stave - Kramáre
Broker Consulting Vám ponúka na predaj 2-izbový byt v pôvodnom stave na Uhrovej ulici – Nové mesto. Je orientovaný na juhovýchod a jeho celková výmera je 51,17 m2 + balkón o výmere 11,77 m2. Byt sa nachádza hneď na prvom poschodí. Bytovka je tehlová a sú k dispozícii výťahy aj pivničná kobka o výmere 1,5 m2. DISPOZÍCIA: - Vstupná chodba - Obývacia izba (so vstupom na balkón) - Kuchyňa so špajzou (so vstupom na balkón) - Izba - Balkón - Kúpeľňa -Samostatné WC VÝHODY: - Výhľad na záhradku a tichú ulicu - Veľký balkón s dvoma vstupmi - Vymenené stupačky - Byt nesusedí s žiadnym bytom - Tehlová bytovka - Veľmi dobrá a vyhľadávaná lokalita - Tiché prostredie so zeleňou Byt sa ponúka čiastočne zariadený: kuchyňa s kuchynskou linkou a rúrou, v izbe sa nachádza stavaná skriňa. Byt je vhodný na rekonštrukciu, boli vymenené okná v celom byte (plastové okná) Predaj je možný ihneď. LOKALITA: Poloha ponúka blízkosť prírody - Kamzík, Železná studnička, či Horský park. Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite, tiché prostredie s dobrou dostupnosťou do mesta a lesa. V tesnej blízkosti sú nákupné zariadenia, kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlky, MHD zastávky, mnohé detské ihriská, ako mnohé zdravotné zariadenia, nemocnice a pod. V cene sú započítané komplexné právne služby súvisiace s predajom nehnuteľnosti, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške. Obhliadku je možné dohodnúť na našej bezplatnej zákazníckej linke.
Bratislava III - Nové Mesto
169 900 €
Na predaj 3- izbový byt, Banská Bystrica
Ponúkam na predaj 3- izbový byt , po čiastočnej rekonštrukcii na 2. poschodí zo 4. v panelovej bytovke. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou: zateplená fasáda, izolovaná strešná krytina, nové plastové okná, nové schránky a zateplené pivnice. Byt sa skladá z: 3 samostatných izieb, ako: obývacia časť, spálňa, detská izba. V byte je oddelené Wc od kúpelne, s novými kvalitnými zárubňami i obkladmi, sanitou a dlažbou. V kúpelni je dobre riešená vaňa s umývadlom a skrinkou. Rekonštrukcia bola riešená v roku 2021: nové stierky, maľovky, nové stupačky, murované jadro, nové interiérové dvere, na mieru riešená kuchynská linka. Mesačné náklady na bývanie sú vo výške 165 Eur/mes ( nájom+ energie). V blízkosti bytového domu je celková občianska vybavenosť: škola, škôlka, park, obchod, pošta, autobusová a železničná stanica. Fotky je možné dať na vyžiadanie.
Banská Bystrica
120 900 €
Veľkomentrážny 3 izb byt vo vyhľadávanej časti Dúbravky.
Broker Consulting ponúka na predaj veľkometrážny 3-izbový byt v peknom pôvodnom stave s priestrannou logiou, nádherným výhľadom, vstupnou halou a pivnicou, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej časti Dúbravky. Celková výmera bytu je 105,3 m2 z čoho samostatný byt má 88,4 m2, pivnica 1,7 m2 a loggia 14,9 m2. Nachádza sa na 14. np (z celkových 15) bytového domu s dvoma výťahmi. Rozmery izieb sú nasledovné: Vstupná hala: 15m2 Samostatná kuchyňa: 7,12 Obývačka : 25,5 m2 Spálňa 1: 10,40 Spálňa 2: 16,30 Loggia: 14,9 m2 Pivnica: 1,7 m2 Hlavné výhody bytu: - byt je orientovaný na 2 svetové strany (východnú a južnú) - vstup na logiu z kuchyne a obývacej izby - má výbornú dispozíciu - s výhľadom na Karpaty - hliníkové okná - 380V prípojka - vhodný na prenájom - parkovanie pri dome - kompletná občianska vybavenosť v najbližšom okolí Byt je vhodný tak ako na rekonštrukciu, tak aj na prenájom. Predáva sa kompletne zariadený, ale v prípade požiadavky záujemcu ho vie majiteľ pripraviť do stavu holobytu. V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške . Obhliadku je možné dohodnúť na našej bezplatnej zákazníckej linke.
Bratislava IV - Dúbravka
235 000 €
Veľkometrážny 3-izbový byt v Dúbravke, 105m2
Aj takto by mohlo vyzerať Vaše VYSNÍVANÉ BÝVANIE! Broker Consulting ponúka na predaj veľkometrážny 3-izbový byt v peknom pôvodnom stave s priestrannou logiou, nádherným výhľadom, vstupnou halou a pivnicou, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej časti Dúbravky, hneď oproti Kultúrnemu domu. V blízkosti kompletná občianska vybavenosť. Celková výmera bytu je 105,3 m2 z čoho samostatný byt má 88,4 m2, pivnica 1,7 m2 a loggia 14,9 m2. Nachádza sa na 14. np (z celkových 15) bytového domu s dvoma výťahmi. Byt je vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Rozmery izieb sú nasledovné: Vstupná hala: 15m2 Samostatná kuchyňa: 7,12 Obývačka : 25,5 m2 Spálňa 1: 10,40 Spálňa 2: 16,30 Loggia: 14,9 m2 Pivnica: 1,7 m2 Hlavné výhody bytu: - byt je orientovaný na 2 svetové strany (východnú a južnú) - vstup na logiu z kuchyne a obývacej izby - má výbornú dispozíciu - s výhľadom na Karpaty - hliníkové okná - 380V prípojka - vhodný aj na prenájom - parkovanie pri dome - kompletná občianska vybavenosť v najbližšom okolí Byt je vhodný tak ako na rekonštrukciu, tak aj na prenájom. Predáva sa kompletne zariadený, ale v prípade požiadavky záujemcu ho vie majiteľ pripraviť do stavu holobytu. V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške . Obhliadku je možné dohodnúť na našej bezplatnej zákazníckej linke.
Bratislava IV - Dúbravka
235 000 €
Stavebný pozemok, Čeľadice
Ponúkame slnečný, mierne svahovitý stavebný pozemok v obci Čeľadice. Celková výmera je 1351 m2 s možnosťou rozdelenia na dva pozemky. Pozemok sa nachádza na kraji obce s veľkým potenciálom do budúcna, nakoľko sa v tejto lokalite plánuje výstavba rodinných domov. Inžinierske siete sú v dosahu. TYP: Nehnuteľnosť vhodná na stavbu rodinného domu, ako aj na kúpu s investičným zámerom. V obci je kompletná občianska vybavenosť, škôlka, základná škola 1-9, potraviny, ihrisko, pohostinstvo. VÝHODA: Rýchla dostupnosť na diaľnicu R1, do mesta Nitra, Zlaté Moravce, Vráble. Pre viac informácií a dohodnutie si obhliadky ma prosím kontaktujte.
Čeľadice
68 000 €
NA PRENÁJOM! obchodný / skladový priestor vo dvore s parkovaním, Banská Bystrica, Zvolenská cesta
Ing. Lucia Špilda Nosálová pod záštitou Broker Consulting a.s., exkluzívne ponúka na prenájom priestranný nebytový priestor, ktorý ponúka veľkú flexibilitu využitia. Samostatné kancelárie, firemné zázemie, kuchynka, dve toalety a veľký otvorený priestor s možnosťou vytvorenia skladu, výroby, či už ako plnohodnotný obchodný priestor, showroom, klientske centrum alebo prevádzka služieb. Ide o prízemný priestor, ľahko dostupný autom až pred vchod. Tento priestor je k dispozícii ihneď. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: • Banská Bystrica, Zvolenská cesta • skladový priestor / kancelársky / obchodný priestor • rekonštrukcia • pôdorys stavby = 91,35 x 15,35 m • svetlá výška skladu =6,09 m • rozloha kancelárii =154,22 m2 • rozloha skladu = 1154,7 m2 (vrátane zatepleného skladu (vstavok) • nosnosť podlahy = 2000 kg/m2 • celková plocha pozemku: 4.231m2 • plocha parkovania - priamo pred objektom • vonkajšia plocha pozemku pred halou: 1.700m2 • kúrenie – ústredné • zabezpečenie VYBAVENIE A ZARIADENIE PRIESTOROV: • plastové okná • betónová podlaha / dlažba • skladový priestor • vysoké stropy • stropné osvetlenie • wc, umyvárka MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: • parkovanie pre autá možné priamo v rámci dvora pred bránou, prípadne ďalšie možnosti parkovania v blízkom okolí • k dispozícii ihneď • možnosť dlhodobého prenájmu (na 1 až 5 rokov, prípadne viac) AKÉ JE OKOLIE: ZAČIATOK Zvolenskej cesty – veľmi dobrý prístup z diaľnice R1 od smeru BA aj RK. Revitalizujúca sa časť Zvolenskej cesty s modernými novostavbami, širokou občianskou vybavenosťou a s celodenným pohybom ľudí , dopravy a obchodníkov pre iné firmy priamom okolí ponúkaného skladovo-obchodného priestoru. Široká sieť MHD liniek, výborná dostupnosť do centra, jednoduché parkovanie, rýchle napojenie na obchvat Vám prinesie strategicky veľmi výhodnú polohu pre vaše podnikanie a veľký benefit pre vašich zamestnancov. Z NÁŠHO POHĽADU: Výborná príležitosť získať pre svoje podnikanie takýto šikovný priestor. Je možné ho všestranne využiť, napríklad ako sklad, administratívne či výrobné priestory. Aj napriek tomu, že sa nachádza na veľmi frekventovanej adrese, samotný priestor je ukrytý v tichom dvore obklopenom zeleňou. Celý objekt je oplotený a uzatvárateľný. Akékoľvek ďalšie informácie Vám budú poskytnuté na obhliadke.
Banská Bystrica
1 €/mes.
NA PRENÁJOM moderné kancelárie podľa vlastného výberu + možnosť parkovania
POPIS Broker Consulting ponúka na prenájom kancelárske priestory vo výmere od 200 až do 1.100 m2 (i viac) v modernej administratívnej budove. Budova má výbornú polohu, 24/7 recepciu, dokonalú dopravnú dostupnosť a s dostatočným množstvom parkovania v 5 podlažnom parkovacom dome s možnosťou nabíjania sa pre elektromobily/bicykle. Kancelársky priestor je členený na 5 kancelárií s možnosťou využitia spoločných toaliet ( dámske / pánske). Kancelárie sú klimatizované, majú hliníkové žalúzie, budova má 3 výťahy, 2 únikové schodiská a majú zdvojenú podlahu pre kabeláž. Priamo v budove sa nachádza kantína, kde je možnosť výberu z denných menúčok ako aj kaviareň s chutnou kávou na terase. OKOLIE V priamom okolí administratívnej budovy sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako potraviny TESCO Expres, daňový úrad, centrála UPC, rôzne kaviarne a reštaurácie, benzínové pumpy, pošta, notár, fitness, sad Janka Krála, vlaková stanica s prístupom na Viedeň ako aj rýchla dostupnosť na diaľnicu D1 a obchvat D4 alebo aj rakúsku A6. Priamo pri budove stoja autobusy MHD č. 59, 91, 93, 94, 191. Busom, autom len 5-10 min. do Starého mesta. Taktiež je tu možnosť napojenia sa na cyklotrasu. CENA Cena nájmu je 11,- EUR/m2 + záloha za energie a služby vo výške 5,-/m2 + meraná spotreba elektriny. Cena parkovania podľa dohody. K cene sa pripočítava DPH. Vyžaduje sa depozit vo výške trojmesačného nájmu bez DPH. Preferujeme dlhodobý nájom. Cena energií: 5 Euro / mesiac
Bratislava V - Petržalka
1 900 €/mes.
Obchodné priestory na prenájom v centre mesta Lučenec
Ponúkame exkluzívnu príležitosť pre vaše podnikanie v históriou prepojenej pamiatkovej budove s dokončenou rekonštrukciou na ul. T. G. Masaryka v Lučenci. Priestory sú vhodné pre kancelárie, obchody alebo ďalšie komerčné využitie. Nachádza sa v srdci mesta, s priamym vstupom z hlavnej ulice. Okolie je bohaté na históriu, čo robí túto lokalitu ideálnou pre podnikanie, ktoré si cení charakter a pôvodnosť. •Priestory sú variabilné, poskytujeme možnosť výberu podľa vašich potrieb. • Možnosť využitia priestorov na prízemí a na poschodí, podľa vašich preferencií. • Po kompletnej rekonštrukcii s dôrazom na zachovanie historických prvkov. Moderné vybavenie a technické štandardy sú samozrejmosťou. Ceny za prenájom sú prispôsobené podľa veľkosti priestoru nasledovne: Na prízemí priestor č. 1 je už prenajatý. Zatiaľ voľné priestory sú: - prízemie č. 2 - 30 m2, cena nájmu 300 € + energie/ mesačne - prízemie č. 3 - 50 m2, cena nájmu 550 € + energie/ mesačne Na poschodí dva priestory sú už prenajaté na kozmetický salón (61 m2) a na masérske služby (priestor č. 1 - 35 m2). Ostatné sú zatiaľ voľné: - poschodie č. 2 - dva miestnosti s jedným vstupom 52 m2 ( 28+24 m2), cena nájmu 450 € + energie/ mesačne -poschodie č. 3 - tri miestnosti s jedným vstupom 95 m2 (26+35 a 34 m2), cena nájmu 650 € + energie/ mesačne.
Lučenec
300 €/mes.
Stavebný pozemok, Alekšince
Posledné voľné stavebné pozemky len pár kilometrov od Nitry v obci Alekšince. Výmera 592 m² a 598 m² Pozemky sa nachádzajú v blízkosti občianskej vybavenosti. Sú vhodné na výstavbu rodinného domu, zahrnuté v územnom pláne obce, prístupová cesta je obecná + podiel na ceste. Inžinierske siete - verejný vodovod, elektrina, kanalizácia, optika sa nachádzajú v dosahu. Nehnuteľnosť je vhodná pre klienta, ktorý plánuje výstavbu vlastného rodinného domu, alebo plánuje investovať financie do nehnuteľnosti a preferuje tiché prostredie a rýchlu dostupnosť do mesta Nitra, Hlohovec ako aj smer Priemyselný park Jaguar Land Rover. Obec Alekšince sa nachádza 15 km od Nitry a poskytuje výbornú občiansku vybavenosť. V obci sa nachádza materská a základná škola (1 až 9), pošta, obecný úrad, potraviny, lekáreň, pohostinstvo, ihrisko. Okrem kompletného servisu zabezpečíme právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných zmlúv, kúpnych zmlúv, prepis na katastri nehnuteľností + správny poplatok a poplatky za overenie podpisov u notára. Zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania, získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver, poistenie nehnuteľnosti. Pre bližšie informácie a dohodnutie si stretnutia ma prosím kontaktujte.
Alekšince
35 000 €
Pozemky vhodné na priemyselné alebo poľnohospodárske účely.
Ponúkame na predaj pozemky v Hubovej blízko Ružomberka na Liptove. Jedná sa o pozemky vhodné na priemyselné alebo poľnohospodárske účely. Dve parcely, výmera jednej parcely je 2918m2 - rozmery cca 15,5x189m a druhej parcely 4300m2 - rozmery cca 15,5x278m, Pozemky sú z časti rovinaté a z časti svahovité. Pozemok je slnečný celý deň. Cena medzi 22 - 37€/m2. K daným parceliam je možné prikúpiť aj ďalšie vedľajšie parcely. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby ako aj komplexné finančné poradenstvo. Zabezpečíme vklad na kataster a správny poplatok na vklad vlastníckeho práva zaplatíme za Vás. V prípade záujmu alebo bližších informácií nás neváhajte kontaktovať.
Hubová
22 €
4-izbový mezonet s TERASOU
BROKER CONSULTING a.s. ponúka vo výhradnom zastúpení na predaj 4-izbový mezonet v skvelej lokalite centra Bratislavy, v tichom dvore na Zochovej ulici. Byt s celkovou výmerou 118,49 m2 vrátane terasy (8 m2) sa nachádza na 5/5. poschodí tehlovej budovy z r. 1923, orientovaný je do dvoch svetových strán. Byt bol postavený ako prestavba podkrovia v roku 2010. Vstup do bytového domu je cez bránou uzatvorený dvor so zeleňou. Na prízemí domu sa nachádzajú pivnice a atomový kryt. Dispozícia bytu: SPODNÉ PODLAŽIE: - vstupná chodba - malá pracovňa - WC - kuchyňa so vstupom na terasu - obývacia izba so schodiskom VRCHNÉ PODLAŽIE: - chodba - 3 spálne - kúpelňa s WC - technická miestnosť Popis bytu: byt je vo veľmi dobrom technickom stave. Nakoľko bol byt postavený v roku 2010, je tu nutnosť drobných opráv dizajnového charakteru. Byt je vybavený plynovým kotlom Protherm na vykurovanie. Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnymi ťarchami, je neobývaná. Kúpou je ihneď k dispozícií budúcemu majiteľovi. Náklady na prevádzku bytu sú 82 eur/mes. správa (vodné, stočné, odvoz odpadu, fond opráv, upratovanie, správa domu), 90 eur/mes. je elektrina a plyn. V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške. Obhliadku je možné dohodnúť na našej bezplatnej zákazníckej linke. #business #matejgomolcak #zochova #matejbcas #bcas #brokerconsulting #reality #realityspolu #predajnehnutelnosti
Bratislava I - Staré Mesto
399 000 €
Predaj - 1 izbový byt 43 m2 po krásnej rekonštrukcií na Vlčom hrdle v Bratislave
Broker Consulting a.s. exkluzívne ponúka na predaj 1 izbový byt s rozlohou 39,01 m2 + 4 m2 zasklená lodžia v lokalite Vlčie hrdlo. Byt sa nachádza na 3. poschodí z 11 v panelovom dome s osobným a nákladným výťahom. Byt je po kompletnej rekonštrukcií v hodnote 27tis.€ - vodoinštalácia, elektroinštalácia, podlahy, kuch. linka (Sýkora), zariadenie kuchyne – chladnička, rúra, plynová varná doska, mikrovlnka, roldor cez celú obývaciu izbu, posteľ, plochá TV, nábytok v obývačke, predsieň, nové vnútorné dvere a bezpečnostné dvere, satelit. Byt sa predáva plne zariadený. Dispozícia: vstupná chodba so samostatnou kúpeľnou a samostatným WC, prechodná obývacia izba s lodžiou, kuchyňa. Orientácia bytu je na západ. Pohodlné parkovanie pred domom. Zástavka MHD v blízkej vzdialenosti (autobus 70). Výhodou je rýchle napojenie na diaľničný obchvat a R4 ako aj veľmi dobrá dostupnosť autom do centra – Eurovea 5 minút, Nivy 7 minút. Okolie domu je plné zelene a stromov s detským ihriskom, v blízkosti nájdete lekáreň, lokálny supermarket, reštauráciu, SOŠ Chemickú a využiteľnou plavárňou, a kompletnú občiansku vybavenosť neďaleko v miestnej časti Vrakuňa. Byt je kúpou ihneď voľný bez tiarch. Možnosť HÚ. Vhodný ako investičný alebo štartovací byt. Mesačné výdavky: 180€ vrátane energií. V cene 124 500 € sú započítané komplexné právne služby súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške. Obhliadku je možné dohodnúť na našej bezplatnej zákazníckej linke.
Bratislava II - Ružinov
124 500 €
Pozemok na výstavbu rodinného domu na Poníckej Hute - znížená cena
Broker Consulting a.s. ponúka na predaj rovinatý pozemok na Poníckej Hute, vhodný na výstavbu rodinného domu. Pozemok sa nachádza na konci ulice s novostavbami a je na hranici s rodinným domom. Na LV je vedený ako lúka, ale obec povoľuje výstavbu rodinného domu. Dôležité informácie: rozloha: 1029m2 osobné vlastníctvo Ponická Huta je len 20min. od centra Banskej Bystrice, uprostred krásnej prírody, kde si aj Vy môžete splniť svoj sen o bývaní či podnikaní. V prípade záujmu o ďalšie informácie a obhliadku nás kontaktujte.
Banská Bystrica
64 900 €
Na predaj pozemok na výstavbu rodinného domu v blízkosti Banskej Bystrice
Broker Consulting a.s. Vám ponúka na predaj pozemok, vhodný na výstavbu rodinného domu na Ponickej Hute. Pozemok je rovinatý a nachádza sa na konci ulice s novostavbami rodinných domov, kde obec povoľuje ďalšiu výstavbu. Dôležité informácie: rozloha: 850m2 osobné vlastníctvo Vďaka krásnemu prostrediu uprostred prírody Vám Ponická Huta umožní bývať v pokojnom prostredí a zároveň blízko centra Banskej Bystrice. Bližšie informácie Vám radi poskytneme pri obhliadke.
Banská Bystrica
dohodou
Na predaj pozemok na výstavbu rodinného domu v blízkosti Banskej Bystrice
Broker Consulting a.s. Vám ponúka na predaj pozemok, vhodný na výstavbu rodinného domu na Ponickej Hute. Pozemok je rovinatý a nachádza sa na konci ulice s novostavbami rodinných domov, kde obec povoľuje ďalšiu výstavbu rodinných domov. Dôležité informácie: - rozloha: 1879m2 - osobné vlastníctvo - prípojky na vodu, plyn, elektrinu na pozemku Ponická Huta Vám umožní bývať v pokojnom prostredí uprostred prírody a zároveň blízko centra Banskej Bystrice. Bližšie informácie Vám radi poskytneme pri obhliadke.
Banská Bystrica
dohodou
OBCHODNÝ PRIESTOR na prenájom ( 55 m2 ) s možnosťou parkovania
POPIS Broker Consulting ponúka na prenájom obchodný priestor s výkladom o výmere 55 m2 na Ševčenkovej ulici v Petržalke. Priestor sa nachádza na prízemí v administratívnej budove s 24/7 recepciou. Priestor má vlastný elektromer, možnosť inštalácie vodovodnej prípojky. Toalety (dámske i pánske) sú na prízemí pri recepcií. Budova má výbornú polohu, dokonalú dopravnú dostupnosť a s dostatočným množnostvom parkovania v 5 podlažnom parkovacom dome s možnosťou nabíjania sa pre elektromobily/bicykle. Priamo v budove sa nachádza kantína, kde je možnosť výberu z denných menúčok ako aj kaviareň s chutnou kávou na terase. Možnosť parkovať hneď pred vstupom do priestoru. OKOLIE V priamom okolí administratívnej budovy sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako potraviny TESCO Expres, daňový úrad, centrála UPC, rôzne kaviarne a reštaurácie, benzínové pumpy, pošta, notár, fittnes, sad Janka Krála, vlaková stanica s prístupom na Viedeň ako aj rýchla dostupnosť na diaľnicu D1 a obchvat D4 alebo aj rakúsku A6. Priamo pri budove stoja autobusy MHD č. 59, 91, 93, 94, 191. Busom, autom len 5-10 min. do Starého mesta. Taktiež je tu možnosť napojenia sa na cyklotrasu. CENA Cena nájmu je 15,- EUR/m2 + záloha na energiá a službách vo výške 5,- EUR /m2 + meraná spotreba elektriny. K cene sa pripočítava DPH. Vyžaduje sa depozit vo výške trojmesačného nájmu bez DPH. Preferujeme dlhodobý nájom.
Bratislava V - Petržalka
15 €/mes.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10