Predaj komerčného pozemku Komárno
Ponúkame na predaj skvelú investičnú príležitosť v podobe priemyselného pozemku o rozlohe 6000m2 v priemyselnej zóne. Pozemok disponuje možnosťou zastavateľnosti až do 50 % s maximálne dvoma podlažiami. K cene pozemku je aj vydané platné stavebné povolenie na výstavbu dvoch priemyselných objektov. Je to ideálne miesto pre výstavbu skladových priestorov, výrobných hál alebo iných priemyselných objektov. Pozemok je v súčasnosti vo vlastníctve firmy, a teda existuje možnosť odpočtu DPH, čo je pre potenciálnych kupujúcich výrazným finančným benefitom. Rovnako je to výhoda pre firmy, ktoré hľadajú strategické umiestnenie pre ich podnikanie a plánujú výstavbu na tomto pozemku. Lokalita tejto nehnuteľnosti je ďalším výrazným plusom. Priemyselná zóna, v ktorej sa pozemok nachádza, je dobre dostupná, medzinárodná cesta Budapešt - Bratislava - Brno -Viedeň vo vzdialenosti 13 km. Tento fakt zvyšuje hodnotu pozemku a predstavuje atraktívnu investičnú príležitosť. Cena za tento pozemok je rovnako atraktívna ako jeho poloha a potenciál. Cena zohľadňuje veľkosť, zastavateľnosť ako aj lokalitu pozemku. Stav nehnuteľnosti je bez závad, pripravený na okamžitú výstavbu. Všetky potrebné dokumenty sú v poriadku a pripravené pre rýchly a bezproblémový prenos vlastníctva. Ďalšie informácie poskytneme záujemcom na požiadanie. Táto ponuka je výnimočná svojou polohou, veľkosťou aj potenciálom. Je ideálna pre podnikateľov s viziou, ktorí hľadajú miesto pre rozvoj svojho podnikania. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a staňte sa vlastníkom tohto lukratívneho pozemku. Kontaktujte nás a dohodnite si termín obhliadky už dnes. Tešíme sa na spoluprácu a veríme, že táto investícia sa vám mnohonásobne vráti.
Komárno
302 800 €
Predaj kúrie v obci Bátovce
Predstavujeme Vám exkluzívnu ponuku historického sídla, ktoré kombinuje bohatú históriu s moderným komfortom a eleganciou. Táto výnimočná nehnuteľnosť sa nachádza v malebnom prostredí obce Bátovce, ktorá je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokoj a súkromie v srdci Štiavnických vrchov, no zároveň nechcú byť ďaleko od infraštruktúry. Historická kúria, ktorá prechádza láskyplnou a detailne premyslenou kompletnou rekonštrukciou v spolupráci s pamiatkovým úradom, ponúka úžitkovú plochu 160 m2. Dispozícia nehnuteľnosti zahŕňa veľkú spoločenskú miestnosť s kuchynským kútikom o rozlohe 70 m2, kde dominuje impozantná kamenná stena a obojstranný krb. Tento prvok dodáva interiéru nielen neopakovateľnú atmosféru, ale aj teplo a pohodu pri večernom posedení s rodinou či priateľmi. Predstavte si, ako si užívate relax pri praskajúcom ohni, či už vo vnútri, alebo na terase, ktorá je dokonalým miestom pre oddych a spoločenské stretnutia. Okrem toho Vás čakajú tri priestranné spálne, dve kúpeľne s toaletou a jedna samostatná toaleta, ako aj praktická technická miestnosť. Celkový stav nehnuteľnosti je v procese rekonštrukcie, jej dokončenie bude s vysokým štandardom a kvalitou, ktorú očakávate od domova tohto kalibru. Pre záujemcov o kúpu v aktuálnom stave ponúkame výraznú zľavu z ceny. Tento majestátny dom ponúka nielen luxusné bývanie, ale aj neobmedzené možnosti pre podnikateľské aktivity, či už snívate o vlastnej kaviarni, ateliéri, butiku alebo chcete priestor využiť ako prestížne sídlo Vašej firmy. Nehnuteľnosť je dokonalou voľbou pre tých, ktorí hľadajú unikátne a reprezentatívne miesto s osobitým charakterom. Ponorte sa do života plného pokoja, súkromia a historického šarmu. Táto kúria nie je len domovom, je to miesto, kde sa stretáva minulosť s prítomnosťou, a kde každý kút rozpráva vlastný príbeh. Ak túžite po neopakovateľnej atmosfére a štýle, táto nehnuteľnosť je pripravená, aby sa stala súčasťou Vašej rodinnej histórie. Neváhajte a staňte sa súčasťou niečoho výnimočného. Táto historická kúria čaká, aby ožila novým príbehom – možno práve Vašim. Kontaktujte nás pre viac informácií alebo dohodnite osobnú obhliadku a presvedčte sa na vlastné oči o jedinečnosti a kúzle, ktoré tento dom ponúka. Tešíme sa na Vašu návštevu a na to, ako Vám môžeme pomôcť nájsť cestu k Vášmu novému vysnívanému domovu.
Bátovce
dohodou
Krásny slnečný pozemok na predaj Banská Bystrica, stavebný
Ponúkame na predaj krásny slnečný pozemok v Banskej Bystrici, vo vyhľadávanej lokalite Suchý vrch. Ideálna rozloha 500m2 a k dispozícii všetky siete. Nádherné výhľady na mesto a okolité hory si zamilujete na prvý pohľad. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: - Banská Bystrica - Suchý vrch - veľkosť pozemku 500m2 - možnosť výstavby - inžinierske siete pri pozemku MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: Pozemok je mierne svahovitý, slnečný a sčasti oplotený. Vedie k nemu asfaltová cesta a nachádza sa v zastavanej časti Suchého vrchu, s nádherným výhľadom na Banskú Bystricu. Môžete si vychutnať pokoj tichej štvrte a pritom ste naskok do centra mesta. Broker Consulting, a.s. je spoločnosť, ktorá Vás prevedie celým procesom predaja vďaka svojim špičkovým špecialistom na financie i reality s ľahkosťou, bez starostí a pocitom bezpečia. Fotografie, text a video sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Broker Consulting, a.s. a žiadna ich časť nesmie byť publikovaná a kopírovaná bez jej súhlasu.
Banská Bystrica
129 999 €
Na predaj - Administratívna budova, výrobná hala a sklady pri Dunajskej Strede.
Spoločnosť Broker Consulting ponúka na predaj administratívnu budovu s výrobnou halou a priestranným pozemkom na začiatku Dunajskej Stredy. Jedná sa o budovu s administratívou, výrobnou halou, skladovými priestormi aj na nebezpečný materiál a so spevnenou plochou na ďalšiu prístavbu. Celý objekt je oplotený a disponuje s 2 samostatnými vstupmi, vysúvacou bránou, nakladacou plošinou a bezproblémovou manipuláciou s tovarom. Celková rozloha: 5500m² Podlahová/úžitk. plocha : 1600m² PRÍZEMIE: Výrobná časť: -budova výrobnej haly je o rozlohe 500 m2, lakovňa, sklad na nebezpečný materiál, kotolňa - presklená kancelária o rozlohe 15 m2 - kuchyňa s jedálňou o rozlohe 41m2 POSCHODIE: Administratíva: -administratívna priestory sú nad výrobnou časťou - 3 menšie kancelárie a 1 veľká - šatne, sprchy, toalety Na pozemku sú všetky IS: studňa a vodovod, El. napätie 230/400V, plyn, kanalizácia, odvoz odpadu. Pri administratívnej budove sú murované sklady s veľkými zásuvnými bránami s možnosťou prístupu aj nákladným vozidlami. Areál má bezproblémový vjazd pre nákladné vozidlá ako aj pre kamióny a pred areálom je parkovisko pre osobné autá. Vďaka dobrej polohe sa dá budova využiť okrem výrobno-skladovacích možnosti aj na logistický sklad. Cenu Vám radi poskytneme v našej RK.
Vydrany
686 000 €
Exkluzívne na predaj 3 izbový byt v centre Devínskej Novej Vsi
Broker Consulting ponúka na predaj čiastočne zrekonštruovaný 3-izbový byt, ktorý sa nachádza na ulici Jána Smreka v Bratislave v mestskej časti Devínskej Novej Vsi. Byt ponúka úžitkovú plochu 67,4 m2 + pivnica približne 1,5m2 a nachádza sa na 9/12 poschodí bytového domu. K bytu prislúcha loggia orientovaná na východ a noví majitelia si na nej môžu vychutnať rannú kávičku. Byt je slnečný a priestranný. Vyznačuje sa praktickou dispozíciou. Byt bol čiastočne zrekonštruovaný. Zariadenie ostáva podľa dohody s majiteľmi. V bytovom dome boli renovované stúpačky. V blízkej dobe sa chystá zateplenie bytového domu spojeného s výmenou výťahov. DISPOZÍCIA: vstupná chodba, obývačka so vstupom na loggiu, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta, kuchyňa, spálňa a ďalšia izba, ktorá je momentálne využíva ako jedáleň, ale v minulosti slúžila ako detská izba. Vybavenie: plastové okná, plávajúca podlaha v izbách, kúpeľňa murované jadro, vymenené stúpačky, pivnica. Hlavné výhody bytu: - možnosť prispôsobenia a úpravy podľa svojich predstáv - vynikajúca lokalita, tichá plná zelene, občianska vybavenosť a taktiež zastávka MHD kúsok od bytového domu - výborná kompletná občianska vybavenosť v blízkom okolí sa nachádzajú obchodné centrá, reštaurácie, škôlka, škola, detské ihrisko, kostol, zdravotné stredisko, neďaleký les na možnosť rekreácie a športu. LOKALITA: Dobrá lokalita v strede Devínskej, kompletná občianska vybavenosť je v pešej dostupnosti; v tesnej blízkosti je veľké detské ihrisko, obchod Terno, obchodíky, banka, parčíky. Dostatok zelene. Neďaleko je škola, škôlky, umelecká škola, športoviská, reštaurácie, zdravotné stredisko, pošta, kostol, MHD. Do centra mesta sa MHD dostanete za 25-30 min., vo Volkswagene ste za 10 min, obchody LIDL, OC Tesco Glavica, Terno, Kraj v pešej dostupnosti, OC Bory Mall - 6 minút autom/ MHD. Veľkou výhodou je veľa zelene na sídlisku a les vzdialený asi 7 min. pešo. Blízke okolie DNV je nádherné a jedinečné - Národná prírodná rezervácia Devínska Kobyla so vzácnymi druhmi rastlín i živočíchov a s turistickými chodníkmi, Sandberg, rieka Morava, cyklotrasy, cyklomost do Rakúska, miestny rybník - poskytujú veľa možností na turistiku, prechádzky, rybolov, cyklistiku, rodinné výlety. Kúpna cena: 180 000 EUR Názor makléra: Ponuka bývania v tomto byte je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou a zároveň na skok od prírody. Byt ponúka množstvo výhod a benefitov. Byt je vhodný aj na okamžite nasťahovanie bez nutnosti ďalších rekonštrukcii, alebo ho tiež využiť ako investičný byt vzhľadom na neďaleký Volkswagen. Je situovaný v tichej časti sídliska .V cene sú započítané komplexné právne služby, vklad KZ na kataster a úhradu poplatku. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
dohodou
NA PREDAJ 5 izbový tehlový rodinný dom s potenciálom
POPIS Na predaj veľký 5 izbový, tehlový, dvojgeneračný a podpivničený rodinný dom o úžitkovej ploche okolo 250 m2 + dvoj-garážou ( 50 m2) a terasou (30 m2). Celková výmera pozemku je 788 m2. Rodinný dom má 2 nadzemné podlažia a 1 podzemné. Na prvom NP sa nachádzajú: chodba, kúpeľňa s toaletou, kuchyňa, komora, obývacia izba a východ na terasu a záhradu + veľká prechodná garáž do dvora pre minimálne 2 autá. Na druhom NP sa nachádza šatník, 4 samostatné izby a z toho tri majú výstup na balkón. V podzemí sa nachádza technická miestnosť s novším plynovým kotlom a celým systémom na ohrev teplej vody, toaleta, vaňa, vinná pivnica s krbom a ďalšie miestnosti k spracovaniu vína + sklady. Na streche sa nachádzajú solárne panely pre ohrev teplej vody. Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 1977. Dom je suchý a vo veľmi zachovalom pôvodnom až čiastočne rekonštruovanom stave. V záhrade sa nachádza menší bazén, niekoľko hospodárskych budov, skleník. Možnosť dokúpiť a mať vlastný vinohrad. Nehnuteľnosť je bez tiarch a po dohode je kúpou voľná. OKOLIE Rodinný dom sa nachádza na Pezinskej ulici neďaleko obecného úradu, kostolu sv. Martina ako aj zastávky SAD smer na Pezinok, Bratislavu alebo Modru. V neďalekej Modre (len 3 km) sa nachádza kompletná občianska vybavenosť so všetkými službami ako sú rôzne obchody a obchodíky, samoobsluha LIDL alebo BILLA, zdravotné stredisko, lekáreň, banky, pošta, reštaurácie, materská škola, základná škola ale aj stredná škola.
Vinosady
349 990 €
Historická budova v centre mesta
V exkluzívnom zastúpení vám ponúkame na predaj komerčné priestory v centre pohraničného mestečka Šahy o celkovej výmere pozemku 333 m2. Prízemie budovy je situované ako otvorený priestor s vysokými stropmi, ktoré dotvárajú atmosféru tejto historickej budovy. Dlhé roky slúžilo prízemie budovy ako predajňa hračiek a tak ponúka novému majiteľovi možnosť využitia na rôzne podnikateľské aktivity. Poschodie nebolo pôvodným majiteľom využívané a tvoria ho dve väčšie a tri menšie miestnosti, ktoré ponúkajú novému majiteľovi možnosť rekonštrukcie na apartmánový byt, prípadne kancelárske priestory. K tejto nehnuteľnosti prislúcha aj zadný dvor ohraničený susednými budovami, ktorý taktiež ponúka prechod medzi prízemnou časťou a poschodím budovy. Pre viac informácií o tejto zaujímavej ponuke si neváhajte dohodnúť osobnú obhliadku. V cene 199.000€ sú zahrnuté komplexné realitné služby: - právny servis - vypracovanie všetkých typov zmlúv - finančný servis - vybavenie hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti - poplatky spojené s notárskym overovaním podpisov na kúpnych zmluvách - správny poplatok 66€ pri prevode vlastníckeho práva na okresnom úrade, katastrálny odbor.
Šahy
199 000 €
3 izbový byt v Lukáčovciach na predaj, znížená cena
Ponúkame výhradne, 3 izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii v obci Lukáčovce neďaleko Nitry. Tehlový bytový dom pozostáva zo 4 bytových jednotiek a pivničných priestorov. Samotný byt má rozlohu 56 m2 a nachádza sa na 1. poschodí a je orientovaný na juhozápad. Je tvorený dvoma nepriechodnými a jednou priechodnou izbou, kuchyňou a kúpeľňou. K bytu prislúchajú 4 pivničné priestory v celkovej rozlohe až 34 m2. Rekonštrukcia z roku 2017 obsiahla plastové okná, obklady, dlažby a plávajúce podlahy. Kúrenie je riešené formou plynových, resp. tiež tuhým palivom. Náklady na energie a vodu, sú 121€, Odpad je riešený formou septiku.
Lukáčovce
68 900 €
3,5 izbový byt na predaj - Poprad - Stráže
Ponúkame na predaj 3 a pol izbový byt v Poprade časti Stráže pod Tatrami. Byt sa nachádza v dvojposchodovom tehlovom bytovom dome so 6 bytovými jednotkami na 2 poschodí. K bytu prislúcha veľká murovaná pivnica a garáž obe na prvom nadzemnom podlaží - prízemí, bytového domu. Byt je vo výbornom čiastočne zrekonštruovanom stave. Má novú kúpeľňu spojenú s toaletou a novú kuchyňu, okná vymenené za plastové. Je upravený pre pohyb na vozíčku. Dispozične - po vstupe do predsiene je vľavo kúpeľňa s toaletou, rovno vchádzate do kuchyne s jedálenským kútom, na pravo za dvojkrýdlovými dverami je priestranná obývačka s východom na presklenú loggiu 3m2. Rovno za jedálenským kútom vchádzate do miestnosti so šatníkom a vpravo a vľavo sú 2 izby - spálne. Vedľa kuchyne je miestnosť s plynovým kotlom a za ňou špajza. Orientácia bytu východ-západ ponúka slnečný presvetlený byt s výhľadom na Vysoké Tatry. K bytu o výmere 82m2 prislúcha aj veľká murovaná pivnica s výmerou 6m2 a garáž s výmerou 16m2. Z povaly majú majitelia odkúpenú 1/6 nad svojim bytom, ktorá sa dá tiež využiť ako mezonetová nadstavba bytu. Blízka diaľnica ponúka rôzne aj komerčné možnosti využitia. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby ako aj komplexné finančné poradenstvo. Zabezpečíme vklad na kataster a správny poplatok na vklad vlastníckeho práva zaplatíme za Vás. V prípade záujmu alebo bližších informácií nás neváhajte kontaktovať.
Poprad
dohodou
Výnimočný veľký pozemok v BanskoŠtiavnických vrchoch
BROKER CONSULTING vám exkluzívne ponúka výnimočný a rozsiahly pozemok len 2,5 km od centra Banskej Štiavnice. Jedná sa o samotu s možnosťou dobudovania Tajchu. Na pozemku sa nachádzajú 4 nehnuteľnosti . Penzión -stavba je z vonku dokončená cca na 95% , z vnútra je v stave stavebnej rozpracovanosti (voda kanál, elektrika cca 60%,zateplenie stropu cca 75%. Staršie domy sú v pôvodnom stave so súpisnými číslami a stavebnými povoleniami Jazero je vstave st. rozpracovanosti so st. povolením(Vybudovaná je hrádza a podzemná časť vypúšťacieho systému). Odporúčanie makléra: nehnuteľnosť ponúka podnikateľské možnosti na rekreáciu, výstavbu nových domov – chalúp...... veľmi krásna a žiadaná lokalita. Pozemky k nehnuteľnostiam predstavujú cca 11 ha (TTP, orná pôda, les). Pozrite si fotografie a vychutnajte si video. Cena nehnuteľností s pozemkami je 1.350.000.-€ so všetkými službami ktoré spoločnosť Broker Consulting ponúka. Zabezpečujeme právny servis a poradenstvo v oblasti realít, vrátane financovania a poistenia.
Banská Štiavnica
1 350 000 €
Pozemok na výstavbu RD v Malých Levároch
Broker Consulting ponúka ideálny stavebný pozemok o výmere 570m2 v lokalite Agátová Alej II v obci Malé Leváre. Všetky inžinierske siete na hranici pozemku, prístup po novovybudovanej ceste s verejným osvetlením. Pozemok ponúka možnosť výstavby rodinného domu s príslušenstvom bez akýchkoľvek obmedzení. Nachádza sa na okraji obce v blízkosti lesa a ponúka neobmedzené možnosti trávenia voľného času. V prípade záujmu vieme zabezpečiť služby architekta a stavebnej firmy s dlhoročnými skúsenosťami. Cena je konečná vrátane provízie RK, poplatkov, právnych služieb a profesionálneho, bezplatného , finančného poradenstva.
Malé Leváre
73 970 €
Rodinný dom Kľačno predaj, novostavba, pozemok 472 m2.
Rodinný dom Kľačno predaj, novostavba, pozemok 472 m2. Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Kľačno cca 17 km od Prievidze. Jedná sa o samostatne stojací dom so sedlovou strechou s betónovou škridlou. Je to novostavba pred kolaudáciou. Dom je postavený z tvárnic Ypor o hrúbke 300 mm a zateplený polystyrénom o hrúbke 150 mm. Okná sú plastové. Kúrenie v dome je riešené krbom s vykurovacím telesom - podlahové v kuchyni, chodbe, kúpeľni s WC. izby majú radiátory. Dom je napojený na obecný vodovod a splašková voda má odpad vedený do septiku. Dispozičné riešenie domu: zádverie, vstupná chodba, kúpeľňa spolu s WC, vstup do obývacej izby s krbom. Kuchyňa je prepojená s obývacou izbou. A samostatné vstupy do 2 izieb. S obývacej izby je výstup na terasu, ktorá je orientovaná na južnú stranu. Hneď vedľa terasy je umiestený bazén. Okná sú orientované: kuchyňa na sever, izby na východ a obývačka na juh. Pozemok je čiastočne oplotený. Zadná časť pozemku sa nachádza vo svahu a bude ju treba ešte upraviť podľa vlastných predstáv. V okolí obce Kľačno sa nachádzajú lyžiarske vleky (Fačkovské sedlo, Čičmany) a v lete možnosť kúpania (Bojnice, Rajec, Turčianske Teplice), alebo možnosť turistiky. V rámci občianskej vybavenosti obce sa tu nachádzajú 2 obchody, krčma, kostol, futbalové ihrisko, lyžiarsky vlek bez zasnežovania. V tesnej blízkosti domu sa nachádza aj autobusová zastávka. Začiatok výstavby: 20.12.2016 Koniec výstavby: 26.1.2023
Kľačno
150 000 €
Na prenájom - veľký pozemok s parkovacími miestami v Podunajských Biskupiciach.
Ponúkame na prenájom rozsiahly pozemok s park.miestami v Podunajských Biskupiciach. Výmera pozemku : 2258 m2 Jedná sa o priemyselnú zónu s investičným potenciálom, keďže sa pozemok momentálne využíva ako parkovacia plocha s betónovým podkladom. POLOHA A POTENCIÁL POZEMKU : - momentálne sa pozemok využíva ako parkovacia plocha pre 105 áut - investičný potenciál pozemku: v blízkosti dopravné napojenie - strategická dopravná poloha - diaľnica - umiestnenie inžinierskych sietí priamo pri pozemku - prístupová cesta z hlavného smeru od križovatky Slovnaftu Cena celého parkoviska : 2.000,- eur/mesačne + DPH V prípade bližších informácií nás môžete kontaktovať.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
2 000 €/mes.
PREDAJ STAVEBNÉHO POZEMKU 510 m2 – V CENE STAVEBNÉ POVOLENIE S PROJEKTOM NA RD – MOŽNOSŤ OKAMŽITE
Ponúkame na predaj stavebný pozemok o výmere 510 m2 na výstavbu rodinného domu v Modre v novej lokalite Malé Hliny. V cene pozemku je stavebné povolenie s vypracovaným projektom na 4-izbový RD. Zastavaná plocha je 127 m2. Pozemok sa nachádza v kompletne vybudovanej lokalite – asfaltová príjazdová komunikácia, chodníky zo zámkovej dlažby, osvetlenie. Na pozemku sú všetky IS – elektrina, voda, kanalizácia, plyn a optický internet. Vjazd na pozemok so šírkou 19 m a dÍžkou 27 m je priamo z komunikácie. Lokalita: zastávka prímestskej autobusovej dopravy, školy, škôlky, lekárne, pošta, kúpalisko, futbalový štadión, obchody, supermarkety. Môžete si vychutnať prechádzky po hrebeni Malých Karpát, priame susedstvo menších obcí spojených s tradíciou vinárstva a neďalekých rekreačných stredísk - Harmónia a Zochova chata. Lokalita Malé Hliny sa nachádzajú v blízkosti pripravovaného obchvatu prepojenia Bratislavy s mestami Pezinok a Modra, čo vytvára výnimočný komfort bývania. Cena nehnuteľnosti je vrátane kompletného právneho, poradenského a hypotekárneho servisu.
Modra
139 000 €
Na predaj 4-izbový rodinný dom, 10 ár pozemok
Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný 4-izbový rodinný dom s 8 árovým pozemkom v obci Suchá nad Parnou. Zastavaná plocha 99 m2, úžitková plocha 128 m2. Dom sa nachádza v tichej lokalite. Okrem prístrešku na auto sa na pozemku nachádza záhradný domček na náradie. Dom je pripojený na obecnú vodu aj kanalizáciu, pozemok je oddrenážovaný. Podlahové kúrenie zabezpečuje elektrický kotol a bojler slúži na ohrev úžitkovej vody. Celkové mesačné náklady na prevádzku sú 210 EUR. Na prízemnom podlaží je veľká obývačka spojená s kuchyňou a výstupom na terasu za domom, spálňa a kúpeľňa s vaňou a wc, technická miestnosť. Na chodbe pri vstupe je umiestnená roldoor skriňa. Na poschodí nájdete 2 spálne a kúpeľňu s rohovou vaňou. Vstupy do jednotlivých miestností sú riešené bezbariérovo pomocou zasúvacích dverí. V kuchyni je okrem kuchynskej linky na mieru aj ostrovček s indukčnou varnou doskou, spolu s jedálenskou a obývacou časťou tvorí podstatu denného priestoru domu. Krb s prieduchmi spája príjemné s užitočným a je alternatívnou možnosťou vykurovania. Dom sa predáva čiastočne zariadený, pridáme Vám aj kosačku na trávu.
Suchá nad Parnou
270 000 €
Rodinná chata vo Vysokých Tatrách pre 7 ľudí
Predám chatu vo Vysokých Tatrách v obci Štôla. Chata ponuka skvele zhodnotenie vďaka turizmu a dostupnosti do vyhľadávaných lokalít ako je Štrbské pleso, Starý Smokovec, Tatranská Lomnica alebo mesto Poprad. Chata má vlastné parkovacie miesta pre dve auta. Je napojená na verejnu kanalizáciu. Prízemie: veranda, obývacia časť spojena s kuchyňou, samostatná toaleta a kúpeľňa, terasa. 1. nadzemné podlažie: chodba, spáleň a balkón. Zahrada: pozemok je orientovaný na južnú svetovú stranu. Technické informácie o nehnuteľnosti: - rok výstavby 1970, - kompletná rekonštrukcia 2020, - podlahová plocha 40 m2, - pozemok 302 m2, - terasa, - tri parkovacie miesta pri chate, - kompletná rekonštrukcia, - plávajúca podlaha, - drevené schodište, - plechová strecha, - elektrické kúrenie. Cena je vrátane provízie, poplatku za vklad na kataster, odporučenia vhodného znalca, overenia bonity, výberu a sprostredkovania najvýhodnejšej hypotéky spomedzi všetkých bankových inštitúcií. Tešíme sa na Vás na obhliadke. Fotografie a sú chránené autorským právom.
Štôla
dohodou
Trojpodlažný rodinný dom v Liptovskej Ondrašovej na predaj
Broker Consulting ponúka na predaj trojpodlažný rodinný dom, ktorý sa nachádza v mestskej časti Liptovská Ondrašová. Tehlový dom je postavený na rovinatom teréne o veľkosti 266m2. Celková plocha pozemku predstavuje 585m2. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa výmenu plastových okien, podlahy v miestnostiach príslušenstva a v obytných miestnostiach a novú strechu. V prednej časti sa nachádza predzáhradka s altánkom a krbom a taktiež pristavaná garáž pre jedno auto. Na prízemí sa nachádza technická miestnosť, vhodná aj ako úložný priestor alebo dielnička. Ďalej kuchyňa s murovaným krbom, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatná toaleta a dve spálne. Schodmi sa dostaneme na prvé nadzemné podlažie, na ktorom sa nachádza obývacia izba, kuchyňa s komorou na potraviny, kúpeľňa zariadená vaňou a toaletou a ďalšie dve spálne. Na druhom nadzemnom podlaží sú dve spálne, jedna s balkónom o výmere 1,2m2. IS: voda, kanalizácia, elektrika, plyn. Energetický certifikát predložený nebol. Mesačné náklady sa pohybujú vo výške 170€/m. Dom sa nachádza vo vynikajúcej lokalite, so širokou občianskou vybavenosťou, napriek tomu patrí k tichším lokalitám. Aj preto je nehnuteľnosť vhodná pre rodiny s deťmi, ako aj na prenájom pre turistov vzhľadom na jeho priestrannosť a dva samostatné vchody. V blízkosti sa nachádzajú lyžiarske strediská, Aquapark, Liptovská Mara, Bešeňová, no na svoje si prídu aj milovníci turistiky. Lokalita: Liptovský Mikuláš • kompletná občianska vybavenosť • jasle, materská, základná, stredná odborná škola a tiež gymnázium v meste • množstvo turistických atrakcií • skvelá infraštruktúra (vlaková, autobusová doprava, diaľnica) • 2km Aquapark Tatralandia, 15km Jasná – Nízke Tatry, 16km Bešeňová V prípade záujmu je možná dohoda na cene. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby ako aj komplexné finančné poradenstvo. Zabezpečíme vklad na kataster a správny poplatok na vklad vlastníckeho práva vo výške 66€ zaplatíme za Vás. V prípade záujmu alebo bližších informácií nás neváhajte kontaktovať.
Liptovský Mikuláš
dohodou
Trojizbový rodinný dom na predaj - Liptovská Lúžna
Ponúkame na predaj trojizbový rodinný dom v Liptovskej Lúžnej. Starší dom v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu, na ktorú je možnosť získať prostriedky z Plánu obnovy. Rodinný dom je podpivničený - dva pivničné priestory boli v minulosti využívané na uskladnenie úrody a druhý ako letná kuchyňa. Na hlavnom podlaží sa nachádzajú dve izby, kuchyňa, kúpeľňa a vstupná chodba. Za vstupnou chodbou je špajza so schodiskom do podkrovia, kde je vybudovaná ešte jedna izba. Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 734m2, ktoré sú vo výhradnom vlastníctve majiteľa - z toho 114m2 je spoločný dvor. Na pozemku sa nachádza aj humno s drevárňou a maštaľou. Ďalší pozemok - záhrada vo výmere 702m2 je v podielom vlastníctve - 5/9 je vo vlastníctve majiteľa. Obec Liptovská Lúžna má kompletnú občiansku vybavenosť, rozprestiera sa v lone prekrásnej prírody Nízkych Tatier, v blízkosti sa nachádza vodný svet Gothal, lyžiarske stredisko Donovaly, Malinné Brdo, Bešeňová. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby ako aj komplexné finančné poradenstvo. Zabezpečíme vklad na kataster a správny poplatok na vklad vlastníckeho práva zaplatíme za Vás. V prípade záujmu alebo bližších informácií nás neváhajte kontaktovať.
Liptovská Lúžna
75 000 €
Pozemok Lošonec, na predaj
Predstavujeme vám exkluzívnu príležitosť získať pozemok v intraviláne obce o rozlohe 17 274m2, ktorý je ako stvorený na realizáciu vášho vysnívaného domova alebo inej nehnuteľnosti. Tento bývalý lom sa nachádza v malebnej a tichej časti obce Lošonec, v tesnej blízkosti lesov Malých Karpát. Z okien budúcej stavby budete mať jedinečný výhľad na okolitú prírodu, bývalý lom a lesy. Predstavte si život v úplnom súlade a harmónii s prírodou, kde budete mať každodenný prístup k čerstvému vzduchu, tichu a pokoju. Benefity nehnuteľnosti: Stavebné povolenie na výstavbu chaty s rozlohou 90m2, ktoré je možné obnoviť. Plocha pozemku na výstavbu nehnuteľnosti o výmere 1635m2. Dostupné inžinierske siete: voda, elektrina pred pozemkom. Úplná samota a nerušený pokoj. Krajské mesto Trnava vzdialené iba 20km od obce. Investičný potenciál a hodnota v čase. Okolitá oblasť je plná prírodných a kultúrnych miest ako sú Jaskyňa Driny, Smolenický zámok, rekreačná oblasť Jahodník či Majdán. Malé Karpaty sú rajom pre milovníkov prírody, turistiky, cyklistiky a histórie. Nenechajte si ujsť túto výnimočnú šancu na život alebo investíciu v srdci nádherného prírodného prostredia Malých Karpát. Tu máte možnosť začať nový životný príbeh v objatí prírody. V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme „všetko pod jednou strechou“, predaj nehnuteľnosti, rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny či iný úver podľa podmienok kupujúceho.
Lošonec
102 000 €
NOVINKA! 3 izbový byt na predaj Banská Bystrica, kompletná rekonštrukcia
Lucia Špilda Nosálová ponúka exkluzívne na predaj kompletne zariadený a zrekonštruovaný 3 izbový byt v Banskej Bystrici- Javornícka ulica. V rámci sídliska Sásová jedna z najlepších ulíc, kde je možné takmer bez problémov zaparkovať . V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť vrátane pár minút na zastávky MHD. 3izbový byt s nepriechodnými izbami (veľká NKS), čo je veľká výhoda pre zachovanie súkromia. Vstupná chodba s veľkou vstavanou skriňou pre uloženie vecí. Priestranná obývacia izba otočená na východ, s dostatkom svetla a pekným výhľadom. V kuchyni si milovníci varenia i jedenia prídu na svoje. Je ergonomicky a účelne zariadená, s východom na zasklenú lódžiu, kde si môžete vychutnať kávu s nedeľným koláčikom. Kúpeľňa so sprchovým kútom je spoločná s WC. Pračka nie je súčasťou zariadenia. Dve izby - spálňa a detská izba s poschodovou posteľou. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: • Banská Bystrica, Sásová – Javornícka ulica • 3-izbový byt • panel / zateplenie • kompletná rekonštrukcia • celková plocha: 71,1 m2 (byt 69,3 m2 + pivnica 1,8 m2 + lódžia 3,12m2) • 1. podlažie / 8 • výťah • parkovanie – parkovanie pri dome • kúrenie – ústredné VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU: • byt je po kompletnej rekonštrukcii, ktorá bola realizovaná v roku 2006 • plastové okná so žalúziami • plávajúca podlaha / dlažba • menená elektroinštalácia v murovanom jadre i v celom byte • bezpečnostné vstupné dvere • stierky • kúpeľňa so sprchovým kútom a wc MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: • orientácia bytu na V • bytový dom prešiel rekonštrukciou (zateplená fasáda, zrekonštruovaná strecha, ) • bytový dom má vlastnú kotolňu • na streche fotovoltaiku pre ohrev teplej vody • byt je bez ťarchy AKÉ JE OKOLIE BYTU: • NA DOSAH KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ – Sásová , ktorá vám bude k dispozícii. Obľúbené, strategické, najväčšie sídlisko v Banskej Bystrici. Okolie ocenia najmä rodiny s deťmi. Kvalitné školské zariadenia, detské ihriská nájdete len pár minút od domu. Zastávky MHD neďaleko od bytu. Zdravotnícke stredisko, lekáreň, reštaurácia, kaviarne, obchody, pošta, fitnescentrá. Výjazd na diaľnicu R1 len 3 minúty autom. Milovníci športov majú pár minút lyžiarske stredisko Šachtičky, Selce. Krásna príroda pod Panským dielom, Sásovská dolina predurčená na prechádzky, turistiku či beh. Z NÁŠHO POHĽADU: Atraktivita tejto ponuky spočíva najmä v jej výbornej lokácii sídliska Sásová a v jej orientácii do pokojného vnútrobloku, čo bytu dáva naozaj tichú atmosféru. Byt má potenciál najmä pre mestských ľudí, ktorých prioritou je skutočne výborná „vybavenosť na pešo“, ale ich bývanie musí byt mimo ruchu mesta. Kladne hodnotíme nepriechodnú dispozíciu, už zrealizované rekonštrukčné práce, ktoré je možné si už teraz s menšou investíciou prerobiť podľa vlastných predstáv. Plusom je zrekonštruovaná prístupová cesta a parkovacie miesta. Akékoľvek ďalšie otázky Vám zodpovieme na obhliadke. Kompletný právny servis súvisiaci s kúpou nehnuteľnosti a finančné poradenstvo pre kupujúceho je u nás samozrejmosťou.
Banská Bystrica
154 990 €
2-izbový byt v centre Zvolena v pôvodnom stave
Predaj 2-izbového bytu v centre Zvolena Ponúkame na predaj priestranný 2-izbový byt v srdci mesta Zvolen na ulici Bystrický Rad. Tento byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome v tichej lokalite, čo zabezpečuje pokojné bývanie v centre mesta. Vlastnosti bytu: Dispozícia: 2 izby, kuchyňa, kúpeľňa, toaleta, lodžia. Stav bytu: Pôvodný stav s možnosťou vlastnej úpravy a modernizácie. Okná: Plastové okná Podlahy: Parkety Pivnice: 2 Internet: Pripojenie k optickému internetu je k dispozícii. Bezpečnosť: V bytovom dome sú bezpečnostné dvere Lokalita: Byt sa nachádza v centre mesta Zvolen, čo poskytuje výbornú dostupnosť k obchodom, reštauráciám, službám a kultúrnym zariadeniam. Okolie bytového domu je pokojné a zároveň s dostatočnou infraštruktúrou pre komfortné bývanie. Pre viac informácií a na zabezpečenie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.
Zvolen
119 000 €
Na predaj 4 - izbový rodinný dom, Mojmírovce
Ponúkame na predaj 4 - izbový rodinný dom v novostavbe v lokalite Mojmírovce. Konštrukcia rodinného domu: Porfix-pórobetón o hrúbke 30 cm, zateplenie sadrokartónom o hrúbke 10 cm a strešná krytina s väzníkovým krovom a škridlou značky Terann. Dom má úžitkovú rozlohu o výmere 101 m2 a zastavanú rozlohu o výmere 113 m2 s terasou o výmere 12m2.Rozloha pozemku je 6,5 ára s podielom na prístupovej ceste o výmere 0,5 m2. Dom sa predáva v štádiu holodomu pred kolaudáciou: vnútorné základné omietky, vypínače a zásuvky Legrand štandard, podlahové kúrenie teplovodné s tepelným čerpadlom, komín Schiedel. Nehnuteľnosť sa skladá so vstupnej chodby, so samostatného WC, z technickej miestnosti s WC, samostatnej kúpeľne so sprchovým kútom, vaňou, umývadlom, kuchyňou so špajzou a tromi samostatnými izbami a obývacou miestnosťou s výstupom na terasu. K domu sú pripojené všetky inžinierske siete: elektrika, voda, kanalizácia a prístup k domu je z asfaltovej cesty.
Mojmírovce
219 900 €
Orná pôda Rusovce, predaj
Broker Consulting ponúka na predaj ornú pôdu v katastri obce Rusovce, okr. Bratislava V, ide o niekoľko parciel v lokalite medzi diaľnicou a štátnou hranicou s Rakúskom, výmera od cca 12000 do 104 000 m2. Parcely sú zapísané v registri „E“ a je možné ich kúpiť aj samostatne alebo skombinovať po častiach, napr.: 12000, 29000, 34000, 40000 alebo 63000 m2. Pozemok je aktuálne obrábaný. Niektoré parcely majú priamy dotyk so štátnou hranicou. Cena za 1 m2 je vo výške 3€. Uvedená cena je vrátane provízie RK. V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. Obhliadku je možné dohodnúť na našej bezplatnej zákazníckej linke. BC_BA01_JUSE_002627
Bratislava V - Rusovce
312 000 €
Orná pôda Rusovce, predaj
Broker Consulting ponúka na predaj ornú pôdu obce Rusovce, okr. Bratislava V, výmera cca 3160 m2, šírka pozemku 10 m. Pozemok je zapísaný v registri „E“. Je situovaný v lokalite Lúčne polia na strane obce v tesnom kontakte s diaľnicou. Pozemok je aktuálne obrábaný a je prístupný piramo z poľnej cesty. Uvedená cena je vrátane provízie RK. V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. Obhliadku je možné dohodnúť na našej bezplatnej zákazníckej linke. BC_BA01_JUSE_002627
Bratislava V - Rusovce
10 100 €
Priestranný rodinný dom
ZNÍŽENA CENA + dohoda na cene možná Ponúkame Vám na predaj priestranný RODINNÝ DOM v meste Turzovka - časť Predmier, ktorý sa nachádza v príjemnom a tichom prostredí s rozľahlou okolitou prírodou. https://my.matterport.com/show/?m=kcJmNpzjrUR Rodinný dom je postavený v roku 1991, situovaný na pozemku o rozlohe 353 m2 s úžitkovou plochou približne 200 m2. Kúrenie je zabezpečené kotlom na plyn/tuhé palivo. Na ohrev vody slúži bojler. V dome je zavedený optický internet a kanalizácia. Voda je z obecného vodovodu. Dispozícia: Dom je riešený ako radový, viacpodlažný so sedlovou strechou s možnosťou využitia podkrovia. Prvé podlažie je situované na teréne, sú v ňom riešené technické a hospodárske miestnosti domu - predsieň, práčovňa, 2x sklad, kotolňa, garáž a výstup na záhradu. Druhé podlažie je riešené ako obytné - Kuchyňa, Spálňa, Obývacia izba, kúpeľňa, WC, 2x Loggia Na treťom podlaží sa nachádzajú 4 samostatné izby, 2x Loggia + miestnosť pre sociálne zariadenie. Z neho vedú schody do priestranného podstrešného priestoru. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
Turzovka
180 000 €
Na predaj rozostavaný rodinný dom, Golianovo
Ponúkame rozostavaný montovaný dom na predaj na pozemku o výmere 420 m2 v lokalite Golianovo, okres Nitra, spolu s podielom na prístupovej ceste o výmere 360 m2 (v pomere 1/3). Pozemok je mierne svahovitý so všetkými inžinierskymi sieťami: plyn, elektrika a voda. Nehnuteľnosť je čiastočne oplotená. K stavbe je kompletná projektová dokumentácia a právoplatné stavebné povolenie. Predajná cena je 112 000 €.
Golianovo
112 000 €
Exkluzívne ponúkame na predaj pozemok Banská Bystrica-Šalková
Exkluzívne! Lucia Nosálová pod záštitou Broker Consulting a.s. , ponúka na predaj , veľkorysý pozemok blízko mesta! Doprajte si relax blízko centra a pritom takmer na samote, kde budete mať dosť miesta pre domáce zvieratká, koníčky alebo ovocné stromy. Nádherný pozemok vo východnej časti Banskej Bystrice smerom na Môlču, vhodný v súčasnosti na záhradu alebo aj verejnoprospešné služby. Rovinatý pozemok blízko potoka s neobvyklou rozlohou až 3482m2 je oplotený. Prístup od hlavnej asfaltovej cesty je cez potok v súčasnosti prepojený lávkou. Orientovaný je na západ. Pozemok sa v súčasnosti nenachádza v územnom pláne obce ale siete sú v dosahu. K dispozícii sú vyjadrenia od StVPS a SSE. Šalková je mestská časť Banskej Bystrice, kde sa pohodlne dostanete aj mestskou dopravou či vlakom, má svoj obchod, poštu, futbalový aj kynologický klub a veľa možností na turistiku, cykloturistiku. Objavte čaro tejto lokality! BC_BB01_MALI_003000
Banská Bystrica
117 900 €
Predaj 2 izbového bytu v pôvodnom stave
Ponúkame na predaj 2 izbový byt v pôvodnom stave na Fedákovej ulici v Bratislave, v mestskej časti Dúbravka orientovaný na juhozápad. Byt sa nachádza na 7 poschodí z 8 s výťahom. Rozloha bytu je 46 m2 bez balkóna s pivnicou 1,5 m2. Bytový dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou v roku 2019, počas ktorej boli vymenené stúpačky, nová hydroizolácia a zateplenie celého domu vrátane strechy. Mestská časť Dúbravka poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť s obchodmi, službami, reštauráciami, kaviarňami , školami a škôlkami. V blízkosti sa nachádza nákupné centrum OD Saratov, detské ihriská a známy športový areál na Pekníkovej ulici. K cene bytu bude pripočítaná provízia 3000 eur pre realitnú agentúru Broker Consulting, ktorá Vám vie poskytnúť kvalitné finančné poradenstvo a realitné služby.
Bratislava IV - Dúbravka
155 000 €
Ponúkame na predaj pozemok Banská Bystrica-Iliaš, siete blízko pozemku
Lucia Nosálová pod záštitou Broker Consulting a.s. , ponúka na predaj stavebný pozemok! ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: • Banská Bystrica- Iliaš • veľkosť pozemku 800 m2 • možnosť výstavby MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: • inžinierske siete cca 40 m od pozemku • napojenie na na verejný vodovod i elektrinu Pozemok je podľa územnoplánovacej informácie určený na zastavanie 1 max. 2 podlažným rodinným domom. Je prístupný priamo od asfaltovej komunikácie do svahu a potom je rovinatý. Ku všetkému sú vyjadrenia od príslušných inštitúcii. Na pozemku sa nachádza el.vedenie na ktoré je predbežný rozpočet na prekládku aby sa zmenšilo ochranné pásmo. Podľa predbežných opatrení je nutné dodržať 30 m ochranné pásmo od lesa. Doteraz bol pozemok využívaný len ako záhrada ale nachádzajú sa tu aj základy po starom dome. Iliaš je lokalita, ktorá ponúka rýchlu dostupnosť do mesta, k obchodným centrám aj výjazd na rýchlostnú cestu R1. Cyklotrasy, pešie túry či splav Hrona aj toto môžete v tejto lokalite zažiť. Ak máte záujem o väčší pozemok , je možné odkúpiť aj ďalšiu časť záhrady vo svahu získať tak pozemok až o výmere 1749 m2. Viac informácií Vám bude poskytnutých na obhliadke. BC_BB01_MALI_003000
Banská Bystrica
74 800 €
Na prenájom kancelársky priestor v centre mesta Lučenec
Na prenájom kancelársky priestor na frekventovanej ulici mesta Lučenec, na 1. poschodí – podkrovie. Nebytový priestor cca o výmere 8 m2 s príslušenstvom (spoločné sociálne zariadenie, chodba). Vchod do nebytového priestoru zo spoločnej chodby. Cena nájmu za mesiac 100,-€ (vrátane energií). Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí depozit – dvojmesačné nájomné. Energetický certifikát nebol vyhotovený. Cena energií: 20 Euro / mesiac
Lučenec
100 €/mes.
1 2 3 4 5 6 7