Kancelárske priestory v Trnave na prenájom, v lukratívnej časti mesta na Paulínskej ulici
Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory v lukratívnej časti mesta na Paulínskej ulici v Trnave. Priestory sú vhodné ako sídlo pre rôzne obchodné aj neobchodné spoločností, ktoré chcú byť viditeľné a chcú mať svoje sídlo v centre Trnavy s jednoduchým parkovaním pre zamestnancov a ich klientov. Celý objekt budovy je zabezpečený kamerovým systémom, alarmom a kontrolovaným vstupným systémom na hlavných vchodových dverách do budovy, pomocou ktorého je možný 24 hodinový vstup do budovy. Počas nočných hodín je v čase od 18.00 - do 07.00 hod. zabezpečená v budove strážna služba. Budova disponuje výťahom. Parkovanie pre nájomníkov je zabezpečené na parkovisku za budovou, kde je vstup pre nájomníkov možný prostredníctvom čipových kariet a je zabezpečený kamerovým systémom. Ponúkané priestory sa nachádzajú v tesnej blízkosti štadióna Antona Malatinského a obchodného centra City Aréna a iných kultúrnych a športových zariadení. Zostávajú voľné tieto priestory: 1. poschodie: 90 m2 + 10 m2 k tomu ako sklad, alebo kuchynka, od cca. novembra 120 m2. 2. poschodie: 32 m2 a 38 m2 (od septembra), 18 m2, 16 m2 (s vodou) 3. poschodie: 20 m2 (aj s vodou), 2 x 15 m2 (dajú sa využiť samostatne, alebo spolu) Dostupnosť priestorov na prenájom sa môže meniť. Cena za nájomné: 1. poschodie 6 €/mesiac/m2, 2. a 3. poschodie 7,50 €/mesiac/m2, Cena za energie a služby: 1. poschodie 1,43 €/mesiac/m2 + samostatná elektrika, platí sa 2x ročne 3. a 2.poschodie 2,80 €/mesiac/m2, 2x ročne Cena prenájmu 1 parkovacieho miesta je 25 EUR za mesiac. Miestnosti sa prenajímajú na dobu neurčitú s 3 mesačnou výpovednou lehotou. Pri podpísaní zmluvného vzťahu sa platí zábezpeka (záloha za posledné nájomné a energie) vo výške 1 mesačného nájomného a energií a služieb. Táto platba bude odpočítaná posledný mesiac zmluvného vzťahu. Internetové pripojenie v kancelárskych priestoroch si každý nájomca zabezpečuje samostatne.
Trnava
dohodou
NA PRENÁJOM 5-izbový rodinný dom PODUNAJSKÉ BISKUPICE
BROKER CONSULTING ponúka na prenájom 2-podlažný 5 i RODINNÝ DOM v zastavanej časti Podunajských Biskupíc. Celková úžitková plocha domu je 130 m2, zastavaná plocha nehnuteľnosti je 147 m2. CHARAKTERISTIKA NEHNUTEĽNOSTI: - Parkovanie v garáži, vo dvore - Drevené okná - Krb v obývačke s podlahovým vykurovaním v danej miestnosti - Napojenie na verejnú kanalizáciu, vodovod - Parková výsadba, trávnik - Krytá terasa, zámková dlažba - Konštrukcia domu - tehla - Príjazdová cesta - asfalt DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: I.NP - Vstupná hala - Izba hosťovská s rolldor a policami na mieru - Obývacia izba s krbom s podlahovým vykurovaním 
- Kuchyňa vybavená so spotrebičmi (varná doska, umývačka riadu, chladnička), mramorová doska - Jedálenský kút s výstupom na terasu a dvor - Kúpeľňa so sprchovým kútom, toaletou - Terasa so zaťahovacou pergolou, hojdačka - Klimatizácia II.NP - Schodisko - 1.Spáľňa s manželskou posteľou, zabudovaným nábytkom na mieru, rolldor - 2. Spáľňa s manželskou posteľou, zabudovaným nábytkom na mieru - Pracovňa a šatník s rolldor - Kúpeľňa s rohovou vaňou, sprchovým kútom a dvojumývadlom, skrinky na mieru - WC, umývadlo, technická miestnosť - Detská izba s nábytkom na mieru - Podkrovný odkladací priestor - Výstup na balkón POZEMOK A OKOLIE DOMU: - trávnatý koberec, - okrasné kríky a ihličnany - dlažba - príjazd do garáže - brána na diaľkové ovládanie - murované oplotenie - videovrátnik V cene sú započítané komplexné právne služby. Obhliadku je možné dohodnúť na našej bezplatnej zákazníckej linke. #timeabcas #bcas #brokerconsulting #reality #realityspolu #predajnehnutelnosti #timeabcas #bratislava #podunajskebiskupice #BROKER CONSULTING a.s.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
dohodou
Zaujímavý dom v krásnom prostredí priamo pod Kráľovou hoľou na predaj
Ponúkame na predaj rodinný dom s potenciálom na trvalé i rekreačné bývanie v idylickej rýdzo slovenskej obci Šumiac, v srdci Kráľovohoľských Tatier, kde aj umelci našli tie najkrajšie inšpirácie. Šumiac sa nachádza 42 min. autom od mesta Brezna a 52 min. autom od Popradu. Lokalita je vhodná najmä pre milovníkov prírody alebo nadšencov outdoorových športov, napr. turistiky, cyklistiky, atď. Rodinný dom leží na slnečnom, rovinatom pozemku o rozlohe 1 085 m2, na ktorom je postavená aj hospodárska budova a dielňa. Tento dvojpodlažný, 6-izbový dom bez podpivničenia prešiel rozsiahlou rekonštrukciou interiéru v roku 2012, kde sa jednalo najmä o nové rozvody vody, elektriny, kúrenia, nové radiátory, podlahy, dvere, okná, kúpeľňa, kuchyňa, stierky i nová strecha. Tieto práce tvoria zväčša tú najväčšiu investíciu, s ktorou sa už nemusíte trápiť. Nového majiteľa bude čakať už len dokončenie vonkajšieho vzhľadu domu - fasády a prípadne úprava interiéru podľa svojich predstáv. Vyhrievanie domu je zabezpečené ústredným vykurovaním elektrickou pecou značky PROTHERM alebo pecou na tuhé palivo VIADRUS. Na hornom podlaží sa v obývačke nachádzajú kachle na drevo. Dispozícia domu: Prízemie: zádverie, chodba, kuchyňa, 2x obytná miestnosť, technická miestnosť a kúpeľňa s WC. Prvé poschodie: veranda, chodba, obývačka spojená s kuchyňou, obytná izba so samostatným šatníkom, spálňa so samostatným šatníkom, kúpeľňa s WC a sprchový kút. V prípade záujmu je možné riešiť bývanie aj v podkroví. Každé podlažie má samostatný vchod, čo môže byť výhodou v prípade prenajímania alebo viacgeneračného bývania. Zároveň je prízemie s poschodím spojené vnútorným schodiskom. Inžinierske siete: verejná voda, kanalizácia, elektrika. Záhrada je krásna a udržiavaná, rastú na nej okrasné stromy, kríky a kvety. Nadšení záhradkári si prídu na svoje, pretože na pozemku je ešte dosť priestoru na pestovanie vlastnej zeleniny či ovocia a vybudovanie skleníka. V okolí je dostatok zelene, ktorá poskytuje súkromie a dotvára príjemnú vidiecku atmosféru. Príďte bývať alebo chalupárčiť do obci Šumiac , do Nízkych Tatier, kde Vám dokonalý relax a pokoj isto chýbať nebudú. V rámci našich služieb zabezpečíme kompletný právny servis ohľadom rezervačných a kúpnych zmlúv, podanie návrhu na vklad na katastri. V prípade záujmu pomôžeme s vybavením hypotéky a financovaním kúpy tejto nehnuteľnosti.
Šumiac
dohodou
1 2 3 4 5 6 7 8