EXKLUZIVNE - veľkometrážny 3i moderný byt, Brezová 9, Piešťany
NEW LIVING vám exkluzívne ponúka - velkometrážny moderný 3 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Juh, na Brezovej ulici kúpeľného mesta Piešťany. Občianska vybavenosť tohto obľúbeného mesta je na veľmi vysokej úrovni. Nachádzajú sa tu materské školy, základné školy, gymnázium, stredná odborná škola, markety - Lidl, Kaufland, Tesco, Billa a PT univerzal, pošta, reštaurácie, pizzerie, zdravotné stredisko, veterinár, športoviská, cyklotrasy a chodníky, kolokruh Sĺňava, Aupark, divadlo a pod. Z BD sa dá cyklochodníkom dostať až priamo do centre mesta, pričom všetká vybavenosť je do pár minút v pešej dostupnosti. Celková rozloha bytu je 82,63 m2 s príslušenstvom, z čoho 2,06 m2 tvorí pivnica. Byt disponuje aj viac ako 6 m2 lodžiou. Dispozične rozloženie bytu je na priloženom pôdoryse. V byte je prípojka optického internetu. Orientácia bytu je na 3 svetové strany, JUH - izby, ZÁPAD -obývačka a SEVER - jedálenský kút a kuchyňa. BD disponuje spoločnými priestormi na bicykle a kočíky. BD je zateplený, tak isto má zrekonštruovanú strechu a nový výťah. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred 5 rokmi. V byte sa bývalo minimálne, čo je vidieť v kuchyni na takmer nepoužitých vstavaných spotrebičoch. Je klimatizovaný, krásne presvetlený, s nádherným panoramatickým výhľadom na Malé Karpaty. Množstvo zelene okolo BD je zárukou príjemného bývania či už pre mladých, tak aj pre starších ľudí. Na byte neviaznu žiadne ťarchy. Náklady na bývanie sú cca 185€/mesiac. Cena bytu je so všetkým vstavaným nábytkom a komplet zariadením. Stačí si priniesť osobné veci a bývať. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií o byte, neváhajte a kontaktujte ma V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, hypotekárne poradenstvo, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Piešťany
189 990 €
NEW LIVING - exkluzívne 3izb. byt s loggiou, 71m2, Piešťany
NEW LIVING s.r.o. - exkluzívne na predaj 3izb. byt s loggiou v Piešťanoch na ul. Mateja Bela. Byt sa nachádza na 2 poschodí v bytovom dome ktorý prešiel rekonštrukciou - nový výťah, vchodové dvere, schránky, zateplenie, fasáda .... Výmera bytu je 67m2 + 4m2 loggia. Byt má bezpečnostné vchodové dvere ADLO, murované jadro, vymené plastové okná, predprípravu na dopojenie klimatizácie a je kúpou voľný. Dispozične pozostáva - vstupná chodba, kúpelňa, WC, 3x izba, loggia, kuchyňa a komora. K bytu prislúcha aj pivnica na prízemí bytového domu. Na sídlisku sa nachádza výborná občianska vybavenosť - škôlka, materská škola, základná škola, supermarket, čerpacia stanica, reštaurácia, autobusová zastávka, lekáreň, zdravotné stredisko, fitness, kaderník a iné. Byt je kúpou voľný. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma na č. +421 917719206 V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Piešťany
125 000 €
EXKLUZÍVNE - Záhradky Piešťany - 3i byt s pozemkom - 1.B1-1
NEW LIVING vám exkluzívne ponúka - novostavbu 3 izbového nadštandarného bytu 1.B1-1 so záhradkou, vlastným parkingom a pivnicou, v rezidenčnom projekte Záhradky Piešťany, ktorý je v štádiu výstavby. Predpokladaný termín odovzdania bytu je koncom roka 2025. Rezidenčný projekt, ktorý podľa svojej lokality dostal názov ZÁHRADKY sa nachádza v lokalite „Kanada“ oblúbeného kúpeľného mesta Piešťany. Má výborné napojenie na diaľnicu D1, pešiu dostupnosť na železničnú stanicu, ako aj k nákupnému centru s hypermaketom Tesco. Jeho lokácia ho predurčuje stať sa unikátnym projektom kvalitného mestského bývania v Piešťanoch. Blízkosť centra kúpeľného mesta robia z tohto miesta dokonalý priestor na príjemné a pohodlné bývanie. Samotné mesto poskytuje množstvo príležitostí ku kultúrnemu, ako aj k športovému vyžitiu. Výborné napojenie na diaľnicu D1 alebo neďaleká železničná stanica, sú zárukou bezproblémového spojenia s ďalšími mestami. Celková úžitková plocha tohto bytu 1.B1-1 je 84,68 m2 s príslušenstvom prekrytá terasa 14,14 m2, pivnica 2,45 m2 a samozrejme pozemok s rozlohou cca 180 m2. Dispozične rozloženie bytu je na priloženom pôdoryse. Kúrenie je vodné podlahové plynovým kotlom spolu s ohrevom teplej vody. V cene bytu je aj jedno vonkajšie parkovacie státie v areály BD. Byt sa ponúka v štadiu holobyt. Predpokladaná energetická trieda domu je A0. V cene holobytu: - hliníkové okná s 3-sklom a predprípravou na vonkajšie žalúzie - vodné podlahové kúrenie s vlastným kondenzačným plynovým kotlom - lokálna rekuperácia - predpríprava na klimatizáciu - rozvody vody a kanalizácie v inštalačných predstenách - audio-video vrátnik - murovaná osvetlená pivnica s elektrickou zásuvkou - dlažba na balkónoch a terasách - súkromné vonkajšie parkovacie státie v oplotenom areály Štandard bytového domu: - upravené vonkajšie spoločné plochy s automatickým zavlažovaním - chodníky a spevnené plochy - nabíjacia stanica pre elektroautá - stojisko na kontajneri - optická prípojka internetu - moderné stavebné materiály Predpokladané náklady na bývanie sú veľmi nízke do 120€/mesiac. Cena bytu B1-1 je 240.240,- Eur s DPH. Možnosť odpočtu DPH. Financovanie bytu: 1) 10% min. 10.000€ pri podpise rezervačnej zmluvy 2) doplatok do 20% kúpnej ceny pri podpise zmluvy o budúcej zmluve 3) doplatok kúpnej ceny po predložení právoplatného kolaudačného rozhodnutia s podpisom kúpnej zmluvy Ďalšie informácie nájdete na stránke www.zahradkypiestany.sk Ak máte záujem o viac informácií k projektu a ďalším voľným bytom, neváhajte a kontaktujte ma V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych/nájomných zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, hypotekárne poradenstvo, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Piešťany
240 240 €
Na predaj 4iz. novostavba rodinného domu v Piešťanoch
Na predaj 4iz. novostavba rodinného domu v časti Piešťany - Kocurice Adresa: ulica Družby, parc.č. 156/9, 156/8, 921 01 Piešťany- Kocurice – možnosť odpočtu DPH na rodinný dom – plocha pozemku 695m2 – úžitková plocha domu 112m2 – terasa o rozlohe 23m2 – termín dokončenia / kolaudácie do 31.10.2024 Inžinierske siete: – obecný vodovod – elektrika – kanalizácia – internet (satelitný - Lombard) – plyn (cez cestu) predpokladané mesačné náklady celkom 110,-€ Vybavenie rodinného domu: – zateplenie 15cm polystyrén – múry z tehly Leier 30cm – sadrokartónové stropy – zateplenie podlahy 10cm pochôdzny polystyrén – cementové potery – sadrové omietky – plastové okná a dvere s izolačným trojsklom s prípravou na exteriérové žalúzie – príprava na krb (komín) – podlahové teplovodné kúrenie s tepelným čerpadlom v cene – ovládania kúrenia v každej izbe – 3x vybudované parkovacie státia – Izolácia stropu PURPENOU 35cm – strecha z falcovaného plechu v antracitovej farbe RAL7016 – väzníkový krov – predpríprava na klimatizáciu – podkrovie s odkladacím priestorom o výmere 29m2 – spevnené plochy zo zámkovej dlažby Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma na č. 0908 756 738. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Piešťany
219 500 €
EXKLUZÍVNE - 4i novostavba RD - Horná Streda
NEW LIVING vám exkluzívne ponúka - novostavbu 4 izbového montovaného RD , stojaceho v novej lokalite obce Horná Streda. Pozemok na ktorom sa RD nachádza je oplotený z 3 strán a ma výmeru 575m2. Novovybudovaná lokalita poskytuje kvalitné betónové cesty. Len par metrov od RD sa nachádza vážska cyklomagistrála, zabezpečujúca bezpečnú spojnicu s PN, tak aj s NM/TN. Na presun autom je zasa výborné priame napojenie Hornej Stredy na D1. Samotná občianska vybavenosť obce je na dobrej úrovni. Nachádza sa tu materská aj základná škola, knižnica, pošta, reštaurácie, lekáreň, doktor, vlaková stanica, športoviská, cyklotrasy, zaujimavé pracovné príležitosti a pod. Celková úžitková plocha RD je 112,51 m2 s príslušenstvom a prekrytou terasou. Dispozične rozloženie domu je na priloženom pôdoryse. Kúrenie je vodné podlahové tepelným čerpadlom zn. Hyundai a ohrev teplej vody zabezpečuje bojler. Voda je z vlastnej studne a odpad je odvádzaný do žumpy s objemom 11m3. Parkovacie státia a chodník k RD sú z dizajnovej zámkovej dlažby. Všetky obytné miestnosti majú realizovanú predprípravu na vonkajšie žalúzie. Dom je dokončený do štandartu s použitím kvalitných moderných materiálov. Predpokladaná energetická trieda domu je A0. Použité materiály: - drevenné obvodové nosné steny hrúbky 20cm - systém TwoByFour - vyplnené minerálnou vatou 16cm - zateplenie obvodových stien - polystyren 15cm - väzníkovy krov - strešná krytina Terran Danubia - stropná izolácia minerálna vata 40cm - okná profil Gelean S9000 - trojsklo - tepelné čerpadlo Hyundai Extreme HPMO 8kW monoblok Predpokladané náklady na bývanie sú veľmi nízke do 100€/mesiac. Cena RD ako vidieť na foto je 239.990€ a v cene je aj kolaudačné konanie zabezpečené majiteľom. Za doplatok je možné relizovať v RD: - kuchynská linka so spotrebičmi podla priloženej vizualizácie - 7.000€ - krbové kachle podľa výberu (do 1.500€) s komínom a revíziou - 4.000€ Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií o byte, neváhajte a kontaktujte ma V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych/nájomných zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, hypotekárne poradenstvo, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Horná Streda
239 990 €
Na prenájom 3iz. byt na Nitrianskej ul. v Hlohovci
Na prenájom 3iz. byt na Nitrianskej ul. v Hlohovci Adresa: Nitrianska 948/91, 920 01 Hlohovec – vzdialené 24km od mesta Nitra, 28km od Trnavy a 27km od Piešťan. – úžitková plocha 73m2 – rozloha pivnice 2,3m2 – rozloha loggie 6,8 m2 – k dispozícií poschodia 3/4 a 4/4 – parkovacie státie 1x inžinierske siete – vodovod – elektrika – kanalizácia – optický internet (za príplatok 25,- EUR/mes) vybavenie bytu a použité materiály – nová komplet zariadená kuchynská linka (chladnička+ mraznička, rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu, digestor) – interiérové dvere – dlažba, obklady, sanita – jedálenský stôl + 4 stoličky – bezpečnostné dvere – osvetlenie – vstavené skrine chodba + izby – 1x manželská posteľ –2 x jednolôžková posteľ– plastové okná (izolačné trojsklo) – teplovodné podlahové kúrenie + inteligentné ovládanie mobilom (tepla voda/para z J. Bohuníc) – monolit + výplňové murivo – YTONG + 18 cm tepelná izolácia (minerálna vlna) – odvetraná fasáda – relaxačná zóna pred/ za bytovým komplexom – detské ihrisko v areáli komplexu – výťah – kamerový systém podmienky prenájmu – pri podpise zmluvy 1x mesačný nájom + 1.000,- EUR ako depozit – nasťahovanie od ihneď – dlhodobý prenájom min. 12 mesiacov – fajčenie a zvieratá v byte zakázané Uvedená cena prenájmu je bez energií, ktorých predpoklad je 150,- EUR mesačne. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií neváhajte a kontaktujte ma na tel.č.: 0908 328 220 + email: tomas.galo@newliving.sk Cena energií: 150 Euro / mesiac
Hlohovec
750 €/mes.
Na predaj nadštandardná chata s výhľadom na jazero a hory
Na predaj nadštandardná chata s výhľadom na jazero a hory Adresa: jazero Striebornica, Moravany nad Váhom – plocha pozemku cca 500m2 (v dlhodobom užívaní) – obytná plocha chaty 48m2 – pivnica 6m2 – terasa o rozlohe 30m2 (výhľad na jazero Striebornica) – terasa o rozlohe 16m2 inžinierske siete – obecný vodovod – elektrika – žumpa – internet Telekom mesačné náklady celkom 40,-€ vybavenie chaty – chata je celá murovaná + zateplená 10cm polystyrén – strešná krytina – falcovaný plech (zateplenie strechy 20cm polystyrén) – plastové okná s trojsklom + interiérové žalúzie – teplovodné podlahové kúrenie ovládané cez aplikáciu – ohrev vody elektro-kotlom – kamerový systém cez aplikáciu – krb s rozvodom tepla do izieb – nové vybavenie + spotrebiče (indukcia, chladnička s mrazničkou) + TV + práčka – drevené terasy zo sibírskeho smrekovca – drevená sauna s elektrickou pieckou – vírivka – výsadba na celom pozemku + závlahový systém – oplotený celý pozemok – záhradné sedenie – klíma na chladenie/ kúrenie občianska vybavenosť – základná škola s materskou školou – potraviny – pošta – reštaurácie – hasičský zbor – lekáreň – autoservis rekreačná využitie v okolí – jazero Striebornica – turistika – renesančný kaštieľ – náučný chodník „Moravany nad Váhom“ – tenisové ihrisko – futbalové ihrisko – hrad Tematín – lyžiarske stredisko Bezovec Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma na č. 0908 756 738. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Moravany nad Váhom
150 000 €
EXKLUZIVNE - 1i byt v lokalite Juh, ul. 8.mája, Piešťany
b]NEW LIVING Vám exkluzívne ponúka – 1i byt vo vyhľadávanej lokalite, na ulici 8.mája v širšom centre kúpelného mesta Piešťany. Občianska vybavenosť tohto vyhľadávaného mesta je na veľmi vysokej úrovni. Nachádzajú sa tu materské školy, základné a stredné školy, markety a obchodné centrá, pošta, reštaurácie, pizzerie, zdravotné stredisko, veterinár, športoviská, cyklotrasy a chodníky, divadlo a pod. Priamo od BD vedie cyklochodník do centra ako aj na oblúbený kolokruh Sĺňava, či lodenicu. Celková rozloha bytu je 33,5 m2 s príslušenstvom bez plochy balkóna cca 2,90 m2. Nachádza sa na najvyššom 7. poschodí BD a je orientovaný na západ, vďaka čomu ponúka krásne panoramatické výhľady na malé karpaty a západy slnka. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývacej miestnosti s vyvýšenou posteľou, kúpeľne a balkóna. Byt prešiel len základnou rekonštrukciou (plastové okná a zavesená posteľ) a teda je pôvodnom, no zachovalom stave. V byte je prípojka optického internetu a na oknách sú vnútorné žalúzie. Murovaná pivnica sa nachádza na prízemí BD s výmerou cca 1,55 m2. Parkovanie je verejné na parkoviskách v okolí BD. Samotný BD presiel kompletnou revitalizáciou, zahŕňajucou zateplenie plášťa, rekonštrukciu strechy a balkónov, výmenu stúpacich rozvodov a obnovu vstupnej haly. Náklady na bývanie sú cca 150€/mesiac. Byt je vhodný ako štartovací pre mladého záujemcu, ako aj pre staršiu osobu, vďaka bezbariérovému prístupu. Taktiež je vhodný ako investícia s možnosťou prenájmu alebo airbnb. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií o byte, neváhajte a kontaktujte ma V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, hypotekárne poradenstvo, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Piešťany
79 990 €
Na predaj 1iz. apartmán v exkluzívnej časti mesta Piešťany s bazénom
Na predaj 1iz. apartmán v exkluzívnej časti mesta Piešťany s vlastným bazénom Adresa: Rekreačná 17, 921 01 Piešťany – možnosť odpočtu DPH – obytná plocha bytu 32,10 m2 – terasa o rozlohe 8 m2 – pivnica o rozlohe 2.7 m2 Vybavenie bytu – prízemie bezbariérový vstup – hliníkové okná s izolačným trojsklom – podlahové kúrenie v celom byte – ovládané mobilom – príprava na exteriérové žalúzie – sadrokartónové stropy + sadrové omietky – byt je samostatný, vrátane všetkých meraní – príprava na klimatizáciu – zateplenie – internet lokálny poskytovateľ xtra-net – interiérové dvere – laminátová podlaha + lišty – zariadená kúpeľňa Linea resort – súkromný bazén iba pre majiteľov apartmánov – menší relaxačný bazén – záhrada o rozlohe 5.000 m2 – kamerový systém Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Piešťany
162 320 €
Predaj 4iz novostavby bungalovu v Rakoviciach,AKCIOVÁ PONUKA
Na predaj 4iz. novostavba - bungalovu v obci Rakovice vzdialenej iba 8km od Piešťan adresa: parc.č. 717/363, 922 08 Rakovice – plocha pozemku 624m2 – úžitková plocha domu 114m2 – terasa o rozlohe 40m2 inžinierske siete – obecný vodovod – elektrika – kanalizácia – studňa – internet (optika) predpokladané mesačné náklady celkom 95,-€ vybavenie rodinného domu: – možnosť dokončiť do štandardu, aktuálne 10% zľava na dokončovacie práce – zateplenie 15cm polystyrén – múry z porfixu 30cm – strešná krytina - čierna teran – sadrokartónové stropy – zateplenie podlahy 18cm pochôdzny polystyrén – cementové potery – vápenno-cementové omietky – plastové okná a dvere s izolačným trojsklom – príprava na krb (komín) – teplovodné podlahové kúrenie – vyštrkované parkovacie státia – Izolácia stropu drevovlákno 40cm – internet v každej izbe – hliníkové vchodové dvere – 3x geberit – predpríprava na exteriérové žalúzie – predpríprava na chladenie v celom dome tepelným čerpadlom - Fancoil – predpríprava alarm, fotovoltaika, autonabíjačka – oplotenie okolo domu – legrand vypínače – tepelné čerpadlo Viesman – VITOCAL 111, 8 kw občianska vybavenosť – základná škola s materskou školou – kolkársky oddiel – stredná odborná škola - záhradnícka – dobrovoľný hasičský zbor Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma na č. 0908 328 220 V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Rakovice
215 000 €
Na predaj 2iz. apartmánový byt vo Vrbovom nad priehradou Čerenec
Exkluzívne na predaj 2iz. apartmánový byt B1 vo Vrbovom vzdialenom iba 10 km od mesta Piešťany – možnosť odpočtu DPH Adresa: Rekreačná 1328, 922 03 Vrbové – obytná plocha 54,70m2 – terasa 22,60m2 – poschodie: prízemie – kolaudácia 02/2024 – byt má samostatný vchod – pivnica v cene bytu inžinierske siete – vodovod – elektrika – žumpa – internet Petrocomp (optika) – mesačné náklady celkom 90,- eur vybavenie bytu a použité materiály – omietky a stropy vápenno – cementové – potery cementové – podlahové elektrické kúrenie Fenix + wifi termostat v každej izbe – plastové okná SALAMANDER greenEvolution MD 3-sklo, 6-komorové – biela fasáda + zateplenie 15cm polystyrén – strecha – FATRAFOL + zaštrkovaná strecha – terasa – dlažba 60x60x2cm na terčoch – zábradlie oceľové/ pozinkované v antracitovom prevedení – terénne/ sadové úpravy – parkovacie státie – betónová zámková dlažba – exteriérové LED osvetlenie – exteriérové hliníkové žalúzie v antracitovom prevedení – rozvody vody a kanalizácie + geberit – elektroinštalačné rozvody – kanalizácia zvedená do 2x40 m3 žumpy – vypínače, zásuvky – VALENA LIFE/biela farba – bojler ARISTON VELIS EVO WI-FI 80L Elektrický zásobníkový ohrievač vody 1,5kW – možnosť dokúpiť parkovacie státie 15 m2 - 6 000,- EUR – možnosť dokúpiť pivnicu v rôznych výmerách výborná občianska vybavenosť – priehrada vzdialená 25m – penzión s reštauráciou 100m – kaviareň – drogéria – potraviny – materské školy a základné školy – lekáreň – čerpacia stanica – reštaurácie – zdravotné stredisko – stredná škola (gymnázium) Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma na č. 0908 756 738. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Vrbové
119 500 €
Na predaj výrobný areál vo Vrbovom
Na predaj výrobný areál vo Vrbovom. rozloha pozemku 17600 m2 budovy 3490 m2 administratívna budova - (2 zasadacie miestnosti, 2 kancelárie, sklad, zázemie) 330 m2 Vlastná trafostanica pokrývajúca potreby priemyselnej výroby Vynikajúca prístupnosť do objektu (10 min od diaľnice), v celom objekte asfaltová cesta. Záložná dieslová elektrocentrála. Vybavené autodielňou na servis všetkej techniky. 1 skladová hala, 590 m2 1 veľká výrobná hala pripravená ihneď k produkcii, 2570 m2 : - Pásová píla Bomar Transverse 610.440 - VZV Clark DPM 30 - Páliaci stroj Proxima+príslušenstvo - Infražiariče 3ks - VZV GS 60/12/45 Bauman - Pieskovačka SAPI R.S 2.100 - Zakružovačka XZC 3000/25 - Hydraulický ohraňovací lis AD-S DURMA - Elektrický VZV BT - Sústruh Mauser M1L - CNC Wiest-FBZ Macro 2 - Profilové nožnice Kingsland 55XS - VZV 3t Jungheinrich EFD-VD30G-330ZZ - Mostový žeriav DEMAG DKUN 2-400 - Fréza nástrojárska Reckermann Kombi - Mostový žeriav DEMAG 2t - Mostový žeriav ABUS 5t Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Vrbové
2 000 000 €
Na predaj 3iz. byt v Hlohovci
Na predaj 3iz. byt v Hlohovci Adresa: Nitrianska 948/91, 920 01 Hlohovec – vzdialené 24km od mesta Nitra, 28km od Trnavy a 27km od Piešťan. – úžitková plocha 69 m2 – rozloha pivnice 2 m2 – poschodie 4/4 – rozloha balkóna 4,2 m2 inžinierske siete – vodovod – elektrika – kanalizácia – optický internet – nízke mesačné náklady celkom 120,- eur vybavenie bytu a použité materiály – holobyt- možnosť dokončiť do štandardu (podlahy, interiérové dvere, sanita, obklady cca 11 000,- EUR) prípadne na kľúč (cena podľa výberu dokončenia) – skolaudované – plastové okná (izolačné trojsklo) – teplovodné podlahové kúrenie + inteligentné ovládanie mobilom (tepla voda/para z J. Bohuníc) – monolit + výplňové murivo - YTONG + 18 cm tepelná izolácia (minerálna vlna) - odvetraná fasáda – bezpečnostné dvere – relaxačná zóna pred/ za bytovým komplexom – detské ihrisko v areáli komplexu – výťah – vonkajšie parkovacie státie za príplatok 3.900,- EUR – vnútorné parkovacie státie za príplatok 7.900,- EUR – príprava na klímu – kamerový systém Priamo v bytovom komplexe sa bude nachádzať – reštaurácia – kaviareň – lekáreň – medicentrum – barber/ kaderník – manikúra/ pedikúra – fyzioterapeut/ masáž – fitness centrum – potraviny (plánované) V tesnej blízkosti bytového komplexu sa nachádza – Kaufland – Shell – Takko – Jysk – Kik – Gate – detský obchod Aladdin – Teta drogéria – super ZOO – Pepco – Okey elektro – kvetinárstvo Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma na č. +421 908 328 220 V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Hlohovec
145 490 €
Exkluzívne na predaj 1iz. apartmán s loggiou v Hlohovci
Exkluzívne na predaj 1iz. byt v Hlohovci Adresa: Nitrianska 948/91, 920 01 Hlohovec – vzdialené 24km od mesta Nitra, 28km od Trnavy a 27km od Piešťan. – úžitková plocha 41,2m2 – rozloha pivnice 1,6 m2 – poschodie: 2/4 – rozloha loggie 3,7 m2 inžinierske siete – vodovod – elektrika – kanalizácia – optický internet – nízke mesačné náklady celkom 90,- eur vybavenie bytu a použité materiály – holobyt + za príplatok možnosť dokončenia do štandardu – skolaudované – plastové okná (izolačné trojsklo) – teplovodné podlahové kúrenie + inteligentné ovládanie mobilom (tepla voda/para z J. Bohuníc) – monolit + výplňové murivo - YTONG + 18 cm tepelná izolácia (minerálna vlna) - odvetraná fasáda – bezpečnostné dvere – relaxačná zóna pred/ za bytovým komplexom – detské ihrisko v areáli komplexu – výťah – vonkajšie parkovacie státie za príplatok 3.900,- EUR – vnútorné parkovacie státie za príplatok 7.900,- EUR – príprava na klímu – kamerový systém Priamo v bytovom komplexe sa bude nachádzať – reštaurácia – kaviareň – lekáreň – medicentrum – barber/ kaderník – manikúra/ pedikúra – fizioterapeut/ masáž – fitness centrum – potraviny (plánované) V tesnej blízkosti bytového komplexu sa nachádza – Kaufland – Shell – Takko – Jysk – Kik – Gate – detský obchod Aladdin – Teta drogéria – super ZOO – Pepco – Okey elektro – kvetinárstvo Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma na č. 0908 328 220. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Hlohovec
101 990 €
predaj 4iz. novostavby RD s garážou na Modrovke 1km od diaľnice
predaj 4iz. nadštandardnej novostavby RD s garážou v obci Modrovka 1km od diaľnice Adresa: Modrovka 149, 916 35 Modrovka – plocha pozemku 637m2 – obytná plocha domu 152m2 – terasa o rozlohe 40m2 inžinierske siete – obecný vodovod – elektrika – žumpa 12m3 – internet káblový DSL – studňa predpokladané mesačné náklady celkom 100,-€ vybavenie rodinného domu – podlahové teplovodné kúrenie s tepelným čerpadlom Mitsubishi – plastové okná a dvere s izolačným trojsklom + exteriérové žalúzie + sieťky proti hmyzu – inteligentná domácnosť – LED podsvietenia v celom interiéry + LED svietidlá – krbová vložka s obstavbou – externý prívod vzduchu – kúrenie ovládané v každej izbe individuálne termostatom – zónová regulácia – parkovacie státie 4x + 1x garáž – striekaná PUR izolácia stropu 35cm – na mieru zariadený mobiliár v celom dome – garáž s bránou na motor – vlastná prístupová cesta z dlažby s bránou na motor – 70m2 pochôdzneho skladového priestoru na podkroví – kuchynská linka (chladnička, mraznička, rúra, digestor, umývačka riadu) – centrálna klimatizačná jednotka pre celý dom 3,5kw – práčka kombinovaná so sušičkou – výsadba na celom pozemku + závlahový systém – 2x WC – bezfalcové dvere + magnetickým zámkom – zateplenie 15cm polystyrén – múry z porfixu – strešná krytina - čierna teran – sadrokartónové stropy – zateplenie podlahy 10cm pochôdzny polystyrén – cementové potery – vápenno-cementové omietky občianska vybavenosť – materská škola – reštaurácia – dobrovoľný hasičský zbor Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma na č. 0908 756 738. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Modrovka
299 500 €
zabehnutá prevádzka Gazdovský Hostinec v obci Moravany nad Váhom
predaj zabehnutej prevádzky Gazdovský hostinec v obci Moravany nad Váhom 4 km od mesta Piešťany – plocha pozemku 561m2 – zastavaná plocha 416m2 – úžitková plocha prevádzky 540m2 – obytná plocha podkrovia 75m2 – terasa o rozlohe 80m2 inžinierske siete – voda – elektrika – kanalizácia – plyn Vybavenie prevádzky: – obvodové múry postavené čiastočne z tehly a nepálenej tehly a kameňa – vnútorné priečky postavené z porfixu alebo pálenej tehly Helluz – fajčiarsky salónik postavený zo sendvičových profilov – drevený krov – strešná krytina Bramac hnedá – čiastočne zobytnené podkrovie drevenou prístavbou – radiátorové vykurovanie plynovým kotlom – 2 x krb na tuhé palivo napojený aj na radiátorový obeh vody – 4x klimatizačná jednotka aj s funkciou vykurovania – strešné okná – plastové okná s izolačným dvojsklom – vnútorné žalúzia – čiastočne prestrašená vonkajšia terasa – pánske toalety - umývadlo, 2x pisoár a 1x oddelené WC – dámske toalety - umývadlo, 2x oddelené WC – samostatný salónik pre uzavretú spoločnosť – kancelárske priestory vybavenie kuchyne – pec na pizzu na tuhé palivo – elektrická pec na pizzu – elektrický sporák – plynový sporák – chladiarenské boxy – konvektomat – elektrický robot na cesto – škrabka na zemiaky – fritéza 2x – mikrovlnka – elektrický krájač Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma na č. 0908 756 738. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Moravany nad Váhom
350 000 €
Na prenájom 3iz. byt na Nitrianskej ul. v Hlohovci
Na prenájom 3iz. byt na Nitrianskej ul. v Hlohovci Adresa: Nitrianska 948/91, 920 01 Hlohovec – vzdialené 24km od mesta Nitra, 28km od Trnavy a 27km od Piešťan. – úžitková plocha 69 m2 – rozloha pivnice 2 m2 – rozloha balkóna 4,2 m2 inžinierske siete – vodovod – elektrika – kanalizácia – optický internet vybavenie bytu a použité materiály – komplet zariadená kuchynská linka (chladnička+ mraznička, mikrovlnná rúra, rúra, varná doska, umývačka riadu, digestor) – interiérové dvere – dlažba, obklady, sanita – tapety, koberce, závesy – jedálenský stôl + 4 stoličky – bezpečnostné dvere – osvetlenie – vstavené skrine chodba, – sedačka, taburetka – konferenčný stolík – plastové okná (izolačné trojsklo) – teplovodné podlahové kúrenie + inteligentné ovládanie mobilom (tepla voda/para z J. Bohuníc) – monolit + výplňové murivo - YTONG + 18 cm tepelná izolácia (minerálna vlna) - odvetraná fasáda – relaxačná zóna pred/ za bytovým komplexom – detské ihrisko v areáli komplexu – výťah – kamerový systém Podmienky prenájmu – pri podpise zmluvy 1x mesačný nájom + 1.000,- EUR ako depozit – nasťahovanie od ihneď – dlhodobý prenájom min. 12 mesiacov – fajčenie a zvieratá v byte zakázané Uvedená cena prenájmu je bez energií, ktorých predpoklad je 100,- EUR mesačne. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií neváhajte a kontaktujte ma na tel.č.: 0908 328 220 Cena energií: 100 Euro / mesiac
Hlohovec
790 €/mes.
Exkluzívne - prevádzková budova - možnosť zmeny účelu využitia na 2NP
NEW LIVING s.r.o. - ponúka exkluzívne na predaj prevádzkovú budovu bývalej pekárne na Lipovej ulici v Piešťanoch. Ide o prízemnú budovu s vlastnými parkovacími miestami. Podľa UPI mesta Piešťany je možná rekonštrukcia prioritne na obytné bývanie, prípadne na obchodné zariadenia a iné. Maximálna výška objektu sú 2NP. Budova je v pôvodnom stave, bez tiarch, kúpou voľná. Možnosť financovania aj cez HÚ. Vzhľadom na lokalitu, možnosť vlastného parkovania (min. 6 parkovacích miest) a rekonštrukcie objektu na obytnú budovu, obchodné zariadenie...... má objekt potenciál pre šikovného investora. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma na č. 0917 719 206. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Piešťany
140 000 €
NA PREDAJ NOVOSTAVBA 3iz. BYTU S BAZÉNOM V BLÍZKOSTI PARKU V CENTRE
Na predaj novostavba 3i. bytu s bazénom v blízkosti parku v centre Piešťan adresa: Šafárikova ulica, 921 01 Piešťany - kolaudácia jeseň 2023 - možnosť odpočtu DPH - možnosť financovať hypotekárnym úverom - návrh interiéru v cene bytu – obytná plocha bytu72 m2 – balkón 4,4 m2 – pivnica 2,5 m2 – súkromné parkovacie státie za rampou (doplatok 9.000,- eur) Vybavenie bytu: – 1. nadzemné podlažie – výťah – hliníkové okná s izolačným trojsklom – exteriérové žalúzia elektricky ovládané – internet X-traNET 200 Mbit/s – podlahové kúrenie (vlastné meranie spotreby) – súkromný bazén iba pre majiteľov bytov/apartmánov – zrealizovaná výsadba na rozsiahlom pozemku vo vlastníctve majiteľov – solárne panely (zásobník na teplú vodu 500L) – zateplenie 16cm NOBASIL - areál monitorovaný kamerovým systémom - monolitová konštrukcia / výplň stien tehla Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma na č. 0908 756 738. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Piešťany
304 050 €
Na predaj pozemok v rekreačnej lokalite nad Chtelnicou
Pozemok na predaj v rekreačnej lokalite nad Chtelnicou. - Rozloha pozemku 1600m2, v miernom kopci. - Siete sa na pozemku nenachádzajú, sú v dosahu. - Perfektné miesto na montovanú chatu, ako aj ideálne na huby, bicykel, turistiku. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma na č. 0903 312 009 V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Chtelnica
14 990 €
Na predaj zariadený 3iz. byt v Hlohovci
Na predaj zariadený 3iz. byt v Hlohovci Adresa: Nitrianska 948/91, 920 01 Hlohovec – vzdialené 24km od mesta Nitra, 28km od Trnavy a 27km od Piešťan. – úžitková plocha 80 m2 – rozloha pivnice 2 m2 – poschodie: 4/4 – rozloha balkóna 4 m2 inžinierske siete – vodovod – elektrika – kanalizácia – optický internet – nízke mesačné náklady celkom 120,- eur vybavenie bytu a použité materiály – komplet zariadená kuchynská linka (chladnička s mrazničkou, rúra, varná doska, umývačka riadu, digestor) – interiérové dvere – koberce, závesy – jedálenský stôl + 4 stoličky – bezpečnostné dvere – osvetlenie – vstavená skriňa v chodbe – sedačka, kreslo – konferenčný stolík – TV – exteriérové sedenie – komoda – dokončená kúpeľňa s wc – druhé samostatné wc s umývadlom – skolaudované – plastové okná (izolačné trojsklo) – teplovodné podlahové kúrenie + inteligentné ovládanie mobilom – monolit + zateplenie 16cm – bezpečnostné dvere – relaxačná zóna pred/ za bytovým komplexom – detské ihrisko v areáli komplexu – výťah – vonkajšie parkovacie státie za príplatok 3.900,- EUR – vnútorné parkovacie státie za príplatok 7.900,- EUR – príprava na klímu – kamerový systém Priamo v bytovom komplexe sa bude nachádzať – reštaurácia – kaviareň – lekáreň – medicentrum – barber/ kaderník – manikúra/ pedikúra – fyzioterapeut/ masáž – fitness centrum – potraviny (plánované) V tesnej blízkosti bytového komplexu sa nachádza – Kaufland – Shell – Takko – Jysk – Kik – Gate – detský obchod Aladdin – Teta drogéria – super ZOO – Pepco – Okey elektro – kvetinárstvo Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma na č. +421 908 328 220 V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Hlohovec
195 990 €
NA PREDAJ NOVOSTAVBA 3IZ BYTU S BAZÉNOM V BLÍZKOSTI PARKU V CENTRE
Na predaj novostavba 3i. bytu s bazénom v blízkosti parku v centre Piešťan. adresa: Šafárikova ulica, 921 01 Piešťany - kolaudácia jeseň 2023 - možnosť odpočtu DPH - možnosť financovať hypotekárnym úverom – obytná plocha bytu 69 m2 – balkón 3,4 m2 – pivnica 2,5 m2 – súkromné parkovacie státie za rampou (doplatok 9.000,- eur) Vybavenie bytu: – laminátová podlaha – obklad / dlažba – wc – umývadlo s batériou a skrinkou – sprchový kút – interiérové dvere – rebríkový radiátor – 2 nadzemné podlažie – výťah – hliníkové okná s izolačným trojsklom – exteriérové žalúzia elektricky ovládané – internet X-traNET 200 Mbit/s – podlahové kúrenie (vlastné meranie spotreby) – súkromný bazén iba pre majiteľov bytov/apartmánov – zrealizovaná výsadba na rozsiahlom pozemku vo vlastníctve majiteľov – solárne panely (zásobník na teplú vodu 500L) – zateplenie 16cm NOBASIL - areál monitorovaný kamerovým systémom - monolitová konštrukcia / výplň stien tehla Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma na č. 0908 756 738. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Piešťany
299 250 €
Exkluzívne na predaj 2.iz apartmán - aktuálne skolaudovaný v Iľanove
Exkluzívne na predaj 2iz apartmán - aktuálne skolaudovaný v Iľanove vzdialenom iba 3 km od mesta Liptovský Mikuláš Adresa: Iľanovská 108, 031 01 Iľanovo – vzdialené od diaľnice 3km - možnosť odpočtu DPH – úžitková plocha 37 m2 – rozloha pivnice 4 m2 – poschodie: 3/3 – rozloha loggií 3,8 m2 (orientácia na západ) a 1,3m2 (orientácia na juh) inžinierske siete – vodovod – elektrika – kanalizácia – internet (optika) – mesačné náklady celkom 100,- eur vybavenie bytu a použité materiály – súkromné wellness – kolaudácia 2022 – možnosť krátkodobého prenájmu – plastové okná(trojsklo) – elektrické podlahové kúrenie (inteligentné ovládanie) – tehla+zateplenie 16cm – veľká chodba – veľké súkromné parkovisko pred bytom (elektrická brána+ ovládanie cez mobil) – bezpečnostné dvere – veľká záhrada s potokom a altánkom – komplet zariadený interiér – lyžiareň – vzdialené od diaľnice 3km – možnosť dokúpiť 1 parkovacie miesto za 3.000,- EUR Rekreačné vyžitie v okolí – lyžiarske stredisko Opalisko 4km- 1560m najdlhšia zjazdovka-sedačková lanovka, Jasná 12km, Chopok 17km – aquaparky- Bešeňová 13km, Tatralandia 8km, Lúčky 16km – Liptovská Mara 7km – Demänová jaskyňa 20km – Zoo kontakt 8km – termálny prameň Kaďa 5km – park mini Slovensko 6km – Kvačianska dolina 20km Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma na č. 0908 328 220 V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Liptovský Mikuláš
113 500 €
Exkluzívne na predaj 3i byt v Trnave na Coburgovej ulici
Exkluzívne na predaj 3i byt v Trnave na Coburgovej ulici Adresa: Coburgova 2243/12, 917 01 Trnava – úžitková plocha 66,55 m2 – rozloha pivníc 10,66 m2 a 10,85 m2 – rozloha záhrady 207 m2 – rozloha podkrovia 32,5 m2 – poschodie: 1/2 (vyvýšené) inžinierske siete – vodovod – elektrika – plyn – kanalizácia – internet – mesačné náklady celkom 120,- eur vybavenie bytu a použité materiály – tehla – rok výstavby 1955 – plastové okná (dvojsklo) – vykurovanie vlastné (plynový kotol) – parkovanie pred bytom (vyhradené) – záhrada k bytu (vodovod, elektrina) – dve veľké pivnice s elektrinou – garáž – vyčlenené podkrovie na skladový priestor Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma na č. 0908 756 738. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Trnava
129 500 €
nadštandardný plne zariadený 3i byt v rezorte Linea s výhľadom na Váh
prenájom novostavby 3 izbového bytu vo vyhľadávanej lukratívnej lokalite mesta Piešťany so záhradou a bazénom. adresa: Rekreačná 17, 921 01 Piešťany – možnosť odpočtu DPH – obytná plocha bytu 104,72m2 – balkón o rozlohe 20,7m2 – pivnica o rozlohe 4 m2 – 1x parkovacie státie za rampou pod kamerovým systémom Vybavenie bytu – 3. poschodie – výťah – hliníkové okná s izolačným trojsklom – klimatizácia v celom byte – vonkajšie žalúzia elektricky ovládané – podlahové kúrenie v celom byte – ovládané mobilom – byt je samostatný, vrátane všetkých meraní – komplet vybavenie bytu – veľká kuchynská linka na mieru – nové kuchynské spotrebiče – jedálenský stôl + stoličky – sedačka – 2x TV – 2x manželská posteľ – vstavané skrine na mieru vo vstupnej chodbe a v izbách – nadštandardné prevedenia v interiéry aj exteriéri – plne zariadený Linea resort – súkromný vyhrievaný bazén iba pre majiteľov apartmánov – menší relaxačný bazén – záhrada o rozlohe 5.000 m2 – kamerový systém Podmienky prenájmu – pri podpise zmluvy 1x mesačný nájom + 2000,-€ ako depozit – nasťahovanie možné 15.01.2023 – max 2 dospelé osoby a 2 deti – len malé domáce zvieratá po vzájomnej dohode – dlhodobý prenájom min. 12 mesiacov – fajčenie v byte zakázané Uvedená cena prenájmu je bez ceny energií, ktorých predpoklad je 260,-€ mesačne vrátane služieb a upratovacej služby spoločných priestorov Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. Cena energií: 260 Euro / mesiac
Piešťany
1 200 €/mes.
prenájom 2,5-izbového bytu na Bodone v Piešťanoch
Na prenájom 2,5- izbový byt na ulici Bodona v Piešťanoch. adresa: 7548 ulica Čachtická, 921 01 Piešťany, vchod 43/A. Vybavenie bytu. – úžitková plocha o rozlohe 39,65 m2 – balkón o rozlohe +3,5 m2 – pivnica o rozlohe 6 m2 – 2. poschodie – plastové okná s izolačným dvojsklom – radiátorové kúrenie v celom byte – merače na každom radiátore – nové zariadenia a vybavenie bytu – jedálenský stôl + stoličky – sedačka – TV – práčka – vstavaná skriňa na mieru vo vstupnej chodbe Podmienky prenájmu – pri podpise zmluvy 1x mesačný nájom + 500,-€ ako depozit – nasťahovanie 02.04.2024 – internet a TV Skylink za doplatok 25,-€/mesačne – dlhodobý prenájom min. 12 mesiacov – fajčenie v byte zakázané – max 2 dospelé osoby a 1 dieťa Uvedená cena prenájmu je bez energií, ktorých predpoklad je 150,-€ mesačne. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma na č. 0908 328 220. Cena energií: 150 Euro / mesiac
Piešťany
430 €/mes.
Na predaj 4iz. apartmánový byt vo Vrbovom nad priehradou Čerenec
Exkluzívne na predaj 4iz. apartmánový byt B5 vo Vrbovom vzdialenom iba 10 km od mesta Piešťany možnosť odpočtu DPH byt sa predáva v štandarde (interiérové dvere, parkety/dlažby, komplet zariadená kúpeľná, voľne stojaca vaňa v spálni) Adresa: Rekreačná 1328, 922 03 Vrbové – obytná plocha 87,70m2 – terasa 1 - 33,60m2 – terasa 2 - 74,00m2 – balkón 5,40m2 – poschodie: 1 nadzemné podlažie – kolaudácia 02/2024 – byt má samostatný vchod – pivnica v cene bytu inžinierske siete – vodovod – elektrika – žumpa – internet Petrocomp (optika) – mesačné náklady celkom 150,- eur vybavenie bytu a použité materiály – omietky a stropy vápenno – cementové – potery cementové – predpríprava na klimatizáciu – podlahové elektrické kúrenie Fenix + wifi termostat v každej izbe – plastové okná SALAMANDER greenEvolution MD 3-sklo, 6-komorové – biela fasáda + zateplenie 15cm polystyrén – strecha – FATRAFOL + zaštrkovaná strecha – terasa – dlažba 60x60x2cm na terčoch – zábradlie oceľové/ pozinkované v antracitovom prevedení – terénne/ sadové úpravy – parkovacie státie – betónová zámková dlažba – exteriérové LED osvetlenie – exteriérové hliníkové žalúzie v antracitovom prevedení – rozvody vody a kanalizácie + geberit – elektroinštalačné rozvody – kanalizácia zvedená do 2x40 m3 žumpy – vypínače, zásuvky – VALENA LIFE/biela farba – bojler ARISTON VELIS EVO WI-FI 100L Elektrický zásobníkový ohrievač vody 1,5kW – možnosť dokúpiť parkovacie státie 15 m2 - 6 000,- EUR – možnosť dokúpiť pivnicu v rôznych výmerách výborná občianska vybavenosť – priehrada vzdialená 25m – penzión s reštauráciou 100m – kaviareň – drogéria – potraviny – materské školy a základné školy – lekáreň – čerpacia stanica – reštaurácie – zdravotné stredisko – stredná škola (gymnázium) Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma na č. 0908 756 738. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Vrbové
199 500 €
Na predaj 3iz. byt vo Vrbovom vzdialenom iba 10 km od mesta Piešťany
Exkluzívne na predaj 3iz. byt vo Vrbovom vzdialenom iba 10 km od mesta Piešťany Adresa: Pribinova 1905, 922 03 Vrbové – úžitková plocha 77m2 – rozloha pivnice 4m2 – prízemie – záhrada 239m2 – parkovacie státie 13m2 inžinierske siete – vodovod – elektrika – kanalizácia – internet petrocomp wifi 5G – bytový fond – mesačné náklady celkom 150,- eur vybavenie bytu a použité materiály – kuchynská linka komplet zariadená (vstavaná rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, indukčná varná doska, digestor, chladnička + mraznička) – sedačka + konferenčný stolík – rok kolaudácie 2018 – plastové okná (izolačné trojsklo) – vykurovanie radiátormi – vstavaná skriňa spálňa + manželská posteľ – interiérové žalúzie/ sieťky – veľký uzavretý dvor s altánkom – police v komore – vstavaná skriňa v chodbe – tehla + zateplenie – vápenno-cementové omietky výborná občianska vybavenosť – kaviareň – drogéria – potraviny – materské školy a základné školy – lekáreň – čerpacia stanica – reštaurácie – zdravotné stredisko – priehrada – stredná škola (gymnázium) Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma na č. 0908 328 220 V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Vrbové
184 500 €
EXKLUZÍVNE - stavebný pozemok 4.228m2 na kopaniciach, Polianka
NEW LIVING Vám exkluzívne ponúka – rozľahlý (4.228 m2) pozemok vhodný na výstavbu RD alebo chaty, v malebnom prostredí myjavských kopaníc, v k.ú. Polianka - časť Bôrikovci. K pozemku vedie betónová udržiavaná cesta a v tesnej blízkosti sa nachádzajú ďalšie rodinné domy. Elektrická prípojka sa nachádza priamo na pozemku a vodovod je možno napojiť z neďalekého hlavného rozvodu. Na pozemku sa nachádza niekoľko ovocný sad, hlavne jablone a hrušky. V prípade záujmu, je možné pozemok aj rozdeliť na 2 časti, no majitelia preferujú predaj ako celku. Pozemok je vhodný ako na rekreačné, tak aj trvalé bývanie. Jeho orientácia zabezpečuje celodenné slnečné lúče. Výborná poloha zaručuje turistické a aj cyklistické vyžitie. Neďaleké okresné mesto Myjava poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, no základná vybavenosť je zabezpečená neďalekými obcami Polianka či Jablonka. Panoramatický výhľad z pozemku - https://youtu.be/w6d-1cPt5KI Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 024 791 V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky, šetríme vaše financie: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, hypotekárne poradenstvo, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Polianka
59 990 €
Rodinný dom s garážou - Blesovce, okr. Topoľčany
Ponúkame exkluzívne rodinný dom s garážou a hospodárskou budovou na krásnom pozemku o celkovej výmere 1669m2. Nachádza sa priamov obci Blesovce v kľudnej časti s prístupom autom na pozemok a do garáže. Rodinný dom je postavený z pálenej tehly na betónových základoch z väčšej časti podpivničený (3-4 miestnosti). Prešiel čiastočne zmenou dispozície, keďže sa započala rekonštrukcia. Momentálne pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, z troch izieb, kúpelňe, WC a kuchyňe. K domu prislúchajú ešte ďalšie miestnosti so samostanými vstupmi ako dielňa, sklad .... a potom samostatná hospodárska budova a samostatná garáž s montážnou jamou. V dome je zavedená elektrina, voda, prípojka plynu sa nachádza pred domom. Kúrenie je predpripravené a nakúpené sú kachle Romotop Espera 01, 750 litrová akumulačná nádrž s izoláciou, čerpadlo a 3ks radiátorov. Treba nainštalovať a pozapájať, uvedený materiál je už zahrnutý v cene nehnuteľnosti. Voda je dotiahnutá aj do záhrady, nové čerpadlo a elektronika. Všetky stavby sú zakreslené na katastrálnej mape a zapísané na liste vlastníctva, takže nie je problém financovanie cez hypotekárny úver. Nehnuteľnosť je bez tiarch, kúpou voľná. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.
Blesovce
65 000 €
1 2