RODINNÝ DOM – CENTRUM, NITRA – KALVÁRIA – LUKRATÍVNA LOKALITA
Bývať v úplnom centre Nitry a zároveň i v rodinnom dome je snom mnohých ľudí. Priama dostupnosť do centra mesta, či kompletná občianska vybavenosť, ktorú daná lokalita ponúka je niečo, čo ocení každý z nás. Ak hľadáte nehnuteľnosť s veľkým potenciálom, tak zbystrite pozornosť a prezrite si ponuku nehnuteľnosti, ktorá sa nachádza vo vyhľadávanej časti mesta Nitra, na Kalvárii. EXCLUSIVE realitná kancelária Nitra ponúka na predaj murovaný jednopodlažný 3 izbový rodinný dom, ktorý otvára dvere Vašej kreativite vďaka ktorej si viete túto nehnuteľnosť prerobiť presne podľa svojich predstáv. Dispozícia domu: Vstupná chodba, priestranná predsieň, dve nepriechodné obytné izby, obývacia miestnosť, kuchyňa, kúpeľňa s WC a špajza. Pivnica ( 20m2) do ktorej je samostatný vstup z pozemku, či povala, ktorá je po celom obvode rodinného domu s možnosťou prerobenia na obytnú časť. Popis domu: Úžitková plocha: - 141 m2 Rodinný dom v radovej zástavbe Stavebný materiál – tehla – 35 cm Menená nová strecha - krytina: škridla Výška stropu 3,2 m Menené plastové okná Vlastná studňa Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete (voda, elektrika, plyn, kanalizácia) Popis pozemku: Rozloha pozemku: 436 m2 Slnečný, rovinatý pozemok Možnosť rezidenčného parkovania Dokonalé súkromie v centre mesta a ticho nie je všetko, čo Vám daná lokalita ponúka, je to i množstvo zelene, či Kalvársky kostolík, ktorý sa nachádza pár metrov od domu. Zaručene oceníte i blízkosť množstva potravín, kaviarní, reštaurácii, MHD zástaviek a pod. Keďže v uvedenej lokalite sa nehnuteľnosti predávajú len zriedkavo, tak odporúčame ju vidieť na vlastné oči a načerpať atmosféru a možnosti, ktoré Vám ponúka. Tešíme sa na stretnutie s Vami. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU "EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov" ALEBO NA INSTAGRAME "exclusiverealnitra".
Nitra
230 000 €
2 IZBOVÝ BYT - VODÁRENSKÁ, 48 M2 + TERASA - BLÍZKO CENTRA
EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov ponúka EXKLUZÍVNE na predaj príjemný 2 - izbový byt s terasou v novostavbe rezidencie City Paradise vo vyhľadávanej lokalite blízko centra na ulici Vodárenská v Prešove. Byt má výmeru 48 m², nachádza sa na prízemí bytového domu, čo zaisťuje bezbariérový prístup a prislúcha k nemu terasa s rozlohou 10 m2. Vonkajšie parkovacie státia sa nachádzajú pred bytovým domom v uzavretom dvore. Prístup na pozemok je cez elektrickú posuvnú bránu. Dispozícia bytov: - vstupná predsieň, kúpeľňa, toaleta, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, spálňa, detská izba a terasa Popis bytu: - pôvodne 2 - izbový byt prerobený na 3 - izbový - plastové okná s izolačným 2-sklom - plávajúca laminátová podlaha - vstupná predsieň so vstavanou skriňou - obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou - kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, umývačka riadu) - kúpeľňa so sprchovacím kútom a práčkou - samostatná toaleta s umývadlom - orientácia bytu na SZ - optický internet - nízke mesačné náklady - vonkajšie parkovanie (garážové parkovanie po dohode) Popis bytového domu: - 3 - podlažný murovaný bytový dom - skolaudovaný v roku 2019 - zateplený - bezbariérový vstup do bytového domu - uzavretý areál oddelený od prístupovej cesty elektrickou bránou - posuvná brána s diaľkovým ovládaním - osvetlený areál vybavený kamerovým systémom - parkovisko - za bytovým domom detské ihrisko a drevený altánok Byt sa predáva čiastočne zariadený a kúpou je ihneď voľný. Má veľmi lukratívnu polohu. Nachádza sa blízko centra mesta (mimo hlavnej cesty v slepej uličke) v tichej lokalite. V okolí je kompletná občianska vybavenosť a vynikajúca dopravná dostupnosť. Neďaleko sa nachádza základná sieť obchodov, nemocnica, materská a základná škola v dosahu 10 minút chôdze, stredné školy, služby a športoviská. Zastávka MHD vzdialená 20 m od bytového domu. Skutočne zaujímavá ponuka, odporúčam vidieť. Teším sa na spoločnú obhliadku. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusivereality”.
Prešov
159 900 €
3 IZBOVÝ BYT - VODÁRENSKÁ, 48 M2 + TERASA - NOVOSTAVBA
EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov ponúka EXKLUZÍVNE na predaj príjemný 3 - izbový byt s terasou v novostavbe rezidencie City Paradise vo vyhľadávanej lokalite blízko centra na ulici Vodárenská v Prešove. Byt má výmeru 48 m², nachádza sa na prízemí bytového domu, čo zaisťuje bezbariérový prístup a prislúcha k nemu terasa s rozlohou 10 m2. Vonkajšie parkovacie státia sa nachádzajú pred bytovým domom v uzavretom dvore. Prístup na pozemok je cez elektrickú posuvnú bránu. Dispozícia bytov: - vstupná predsieň, kúpeľňa, toaleta, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, spálňa, detská izba a terasa Popis bytu: - pôvodne 2 - izbový byt prerobený na 3 - izbový - plastové okná s izolačným 2-sklom - plávajúca laminátová podlaha - vstupná predsieň so vstavanou skriňou - obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou - kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, umývačka riadu) - kúpeľňa so sprchovacím kútom a práčkou - samostatná toaleta s umývadlom - orientácia bytu na SZ - optický internet - nízke mesačné náklady - vonkajšie parkovanie (garážové parkovanie po dohode) Popis bytového domu: - 3 - podlažný murovaný bytový dom - skolaudovaný v roku 2019 - zateplený - bezbariérový vstup do bytového domu - uzavretý areál oddelený od prístupovej cesty elektrickou bránou - posuvná brána s diaľkovým ovládaním - osvetlený areál vybavený kamerovým systémom - parkovisko - za bytovým domom detské ihrisko a drevený altánok Byt sa predáva čiastočne zariadený a kúpou je ihneď voľný. Má veľmi lukratívnu polohu. Nachádza sa blízko centra mesta (mimo hlavnej cesty v slepej uličke) v tichej lokalite. V okolí je kompletná občianska vybavenosť a vynikajúca dopravná dostupnosť. Neďaleko sa nachádza základná sieť obchodov, nemocnica, materská a základná škola v dosahu 10 minút chôdze, stredné školy, služby a športoviská. Zastávka MHD vzdialená 20 m od bytového domu. Skutočne zaujímavá ponuka, odporúčam vidieť. Teším sa na spoločnú obhliadku. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusivereality”.
Prešov
159 900 €
4 - IZBOVÝ RODINNÝ DOM - PODHORANY, 120 M2, POZEMOK 720 M2
EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 3 novostavby 4-izbových jednopodlažných rodinných domov, ktoré sú v tomto čase vo výstavbe. Pozemky s rozlohou 720 m2 sa nachádzajú v pokojnej lokalite obce Podhorany v blízkosti lesa s krásnym výhľadom na okolie. Domy majú úžitkovú plochu 120 m² a ich súčasťou je terasa a úložné podkrovie. Predpokladaný termín dokončenia výstavby je leto 2024. Dispozícia domu: - výborná orientácia hlavných miestností a oddychovej časti domu na JV stranu - vstupná predsieň, toaleta, obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou a jedálenským kútom, špajza, kúpeľňa s toaletou, 3 spálne, chodba, technická miestnosť, terasa a úložné podkrovie Popis domu: - zastavaná plocha 174 m2 - železobetónová základová doska - hrubá stavba murovaná z tehál (300 mm) - zateplená fasáda (EPS - 150 mm) - izolácia základov (XPS - 100 mm) - valbová strecha s betónovou krytinou Terran DANUBIA čierna - krov - fúkaná izolácia (300 mm) - sadrové omietky - plastové vchodové dvere so svetlíkom - plastové okná s izolačným trojsklom - biela/antracit - vinylová podlaha - interiérové dvere a obložky - podlahové teplovodné kúrenie - predpríprava pre tepelné čerpadlo (dotácia na nového majiteľa) - napojený na verejnú sieť elektriny a vody - kanalizácia zvedená do žumpy - predpríprava pre napojenie na verejnú kanalizáciu - predpríprava pre exteriérové žalúzie a klimatizáciu - terasa s rozlohou 24 m2 - úložné podkrovie Domy sa predávajú v štádiu dokončenia podláh, interiérových dverí, osvetlenia a čiastočných exteriérových úprav.  V prípade záujmu o dokončenie rodinného domu do štádia štandardu, prípadne na kľúč je možná dohoda so stavebníkom. Popis pozemku: - pozemok má rozlohu 720 m2 - mierne svahovitý - obdĺžnikový tvar - rozmery cca 18 x 40 m - vstup na pozemok zo SZ strany - slnečný s krásnym výhľadom na obec a okolie – Kapušiansky hrad - prístup na pozemok po súkromnej prístupovej ceste (v cene je zahrnutý podiel na ceste) Obec Podhorany sa nachádza 13 km od krajského mesta Prešov, cca 12 min. autom. Disponuje pomerne bohatou občianskou vybavenosťou.  V obci nájdete základnú (1 - 4) a materskú školu, potraviny COOP Jednota, pizzériu, multifunkčné a detské ihrisko, obecný úrad a kaderníctvo. Nájdete tu minerálny prameň a na svoje si prídu aj milovníci hubárčenia a lesných prechádzok. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusiverealpresov”.
Prešov
229 900 €
RODINNÉ SÍDLO - DONOVALY - 629 M2 POZEMOK - TOP MIESTO
EXCLUSIVE, obchodník s prémiovými nehnuteľnosťami, Vám výhradne prináša predaj KANADSKÉHO ZRUBU z masívnej guľatiny v rezorte DONOVALLEY v úplnom centre lyžiarskeho strediska DONOVALY. Unikátna drevená stavba, stojaca na pozemku s rozlohou 629 m2, Vás očarí už po zaparkovaní svojho vozidla. Vzdušná dispozícia, ohromná svetlosť dennej časti, zimná terasa, 3 spálne, 3 kúpeľne a neskutočné výhľady na okolitú scenériu, Vás presvedčia o tom, že sa sem chcete vrátiť každý víkend. Lyžiarske svahy na dosah, bežkárske trate, gastronómia len na skok, vlastný welness s fínskou saunou, oddychovou miestnosťou a vírivkou pod hviezdami sú zárukou jedinečnosti tejto horskej usadlosti. Nádherné výhľady na zjazdovku, či večerné centrum Donovál, umocnia pocit výnimočnosti z Vášho rekreačného sídla. A čo napísať na záver? Tí z Vás, ktorí lokalitu DONOVALLEY poznáte, určite viete, že príležitosť vlastniť nehnuteľnosť práve tu, je veľmi ojedinelá. Tešíme sa na spoločné obhliadky.
Trnava
dohodou
RODINNÉ SÍDLO - DONOVALY - 629 M2 POZEMOK - TOP LOKALITA
EXCLUSIVE, obchodník s prémiovými nehnuteľnosťami, Vám výhradne prináša predaj KANADSKÉHO ZRUBU z masívnej guľatiny v rezorte DONOVALLEY v úplnom centre lyžiarskeho strediska DONOVALY. Unikátna stavba, stojaca na pozemku s rozlohou 629 m2, Vás očarí už po zaparkovaní svojho vozidla. Vzdušná dispozícia, ohromná svetlosť dennej časti, zimná terasa, 3 spálne, 3 kúpeľne a neskutočné výhľady na okolitú scenériu, Vás presvedčia o tom, že sa sem chcete vrátiť každý víkend. Lyžiarske svahy na dosah, bežkárske trate, gastronómia len na skok, vlastný welness s fínskou saunou, oddychovou miestnosťou a vírivkou pod hviezdami sú zárukou jedinečnosti tejto horskej usadlosti. Nádherné výhľady na zjazdovku, či večerné centrum Donovál, umocnia pocit výnimočnosti z Vášho rekreačného sídla. A čo napísať na záver? Tí z Vás, ktorí lokalitu DONOVALLEY poznáte, určite viete, že príležitosť vlastniť nehnuteľnosť práve tu, je veľmi ojedinelá. Tešíme sa na spoločné obhliadky.
Bratislava I - Staré Mesto
dohodou
1-IZB.BYT, UL. PROSTEJOVSKÁ – PREŠOV, 31M2, 5/8P, TICHÁ A ŽIADANÁ LOKALITA
EXCLUSIVE realitná kancelária ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 1 izbový byt v tichej a vyhľadávanej časti Prešova na Sídlisku 3, ul.Prostejovská. Nachádza sa na ideálnom 5. poschodí v zrekonštruovanom bytovom dome. Rozloha bytu je 31m2 + nový majiteľ môže využívať loggiu na medziposchodí. Byt má vymenené plastové okná, inak je v pôvodnom stave a po kúpe je ihneď voľný čo vám dovoľuje okamžitú rekonštrukciu podľa vlastných predstáv (môžeme vám zabezpečiť firmu na rekonštrukciu). Dispozícia bytu: Vstupná chodba, kuchyňa, izba, kúpeľňa, toaleta. Zhrnutie: • žiadaná lokalita • 5.poschodie z ôsmich • 31 m2 • 2x pivnica • umakartové jadro • orientácia – západ • čiastočne zariadený Lokalita bytového domu: Prechádzka okolím bytového domu pripomína „promenádu“ v lesoparku a pritom ste nohami na sídlisku, ktoré ponúka kompletné občianske vybavenie ako napríklad potraviny CBA, BILLA, trhovisko, MHD spoj, reštaurácie, lekáreň, fitnes centrum, kúpalisko, lanové centrum, cyklistický chodník (EuroVelo11), základnú, materskú a umeleckú školu. Byt je vhodný pre ľudí, ktorí majú investičný zámer, prípadne hľadajú lacné bývanie v skvelej lokalite. Kúpou je ihneď voľný pre ďalšie využitie nového majiteľa. Neváhajte ma kontaktovať a rád Vám ho ukážem osobne. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusivereality”.
Prešov
79 900 €
"REZERVOVANÉ" RODINNÝ DOM,MALÝ SLIVNÍK,866 M2 POZEMOK,TERASA,GARÁŽ
EXCLUSIVE realitná kancelária ponúka EXKLUZÍVNE na predaj jednopodlažný rodinný dom s terasou, letnou kuchyňou a garážou v tichej obci Malý Slivník neďaleko krajského mesta Prešov. Dom ma úžitkovú plochu 122m2 + terasa (14m2) a garáž (19m2). Z inžinierskych sieti je dom napojený na elektrinu, plyn, vlastnú kopanú studňu, žumpu a vodovodná prípojka sa nachádza na pozemku. V roku 2015 v ňom prebehla čiastočná rekonštrukcia (výmena okien za plastové, výmena vstupných dverí, zateplenie fasády, zrekonštruovaná strecha, nové stierky, radiátory, podlahy, elektrické a vodovodné rozvody...). Ústredné kúrenie a ohrev vody je zabezpečené cez kotol na tuhé palivo alebo prostredníctvom plynového kotla. Táto nehnuteľnosť stojí na rovinatom, udržiavanom a oplotenom pozemku o rozlohe 866 m² s okrasnými drevinami. Dispozícia domu: • predsieň, obývacia izba, kuchyňa, detská izba, spálňa, kúpeľňa, toaleta, chodba, terasa, technická miestnosť, kotolňa, letná kuchyňa, garáž Zhrnutie: • stavebný materiál – tehla, kváder • zateplená fasáda 15cm polystyrén • plastové vchodové dvere a okná • IS: elektrina, plyn, žumpa, kopaná studňa a vodovodná prípojka • vykurovanie tuhým palivom a plynom • úžitková plocha domu je 122m2 + terasa (14m2) a garáž (19m2) • orientácia domu na Juh - Východ – Západ Popis pozemku: • rozloha 866m2 • rovinatý pozemok • oplotený • udržiavaný dvor so záhradou • garáž, dreváreň na pozemku • asfaltová prístupová cesta Názor makléra: Rodinný dom ma zaujal svojou polohou v slepej ulici, mimo hlavnej cesty. Zaujímavá je aj dispozícia domu, kde sa „suchou nohou“ dostanete z obývačky až do garáže. Dom je vhodný pre klientov, ktorí si chcú vychutnávať pokojný dedinský život aj napríklad pestovaním vlastnej zeleniny a chovu hydiny. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať. Teším sa na spoločné obhliadky. VIAC FOTOGRAFIÍ NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusivereality”.
Prešov
169 900 €
"REZERVOVANÉ" 1-IZB.BYT, ul. MAGURSKÁ – PREŠOV, 43M2, 6/8P
EXCLUSIVE realitná kancelária ponúka EXKLUZÍVNE na predaj priestranný 1 izbový byt prerobený kvalitnou rekonštrukciou na plnohodnotný 2 – izbový byt, nachádzajúci sa v Prešove na Magurskej ulici. Stredový byt s rozlohou 43m2 sa nachádza na 6. poschodí zatepleného bytového domu a v roku 2023 prešiel kompletnou rekonštrukciou (výmena elektrických a vodovodných rozvodov, nové stierky, zrekonštruované jadro, nová kuchynská linka na mieru, kvalitné podlahy, vstavaná skriňa, bezpečnostné vstupné dvere, plastové okna). Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a kúpou je ihneď voľný. Dispozícia bytu: Obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa, chodba, kúpeľňa, toaleta Zhrnutie: • 43 m2 • murované jadro • kvalitná kompletná rekonštrukcia • kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi • orientácia – východ/ západ • k bytu prislúcha pivnica • vstavaná skriňa • bezpečnostné dvere Popis bytového domu: • výborná občianska vybavenosť • park vedľa bytového domu • bytový dom je zateplený ma zrekonštruované vstupné priestory Byt je vhodný pre ľudí, ktorí po kúpe svojho nového bývania nechcú mať starosti s rekonštrukciou. V jeho okolí je kompletná občianska vybavenosť, nájdete tu základnú a materskú školu, potraviny, nákupné centrum MAX, fitness, nemocnicu, reštaurácie, taliansku zmrzlinu... VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusivereality”.
Prešov
104 990 €
RODINNÝ DOM - SVÄTOPLUKOVO, OKR. NITRA, POZEMOK 690 M2
Dobré akustické vlastnosti, výborná požiarna odolnosť, ekológia, či vysoká úspornosť, ktorá ochráni i Vašu peňaženku? Ak sú aj toto parametre, ktoré rozhodujú pri výbere Vášho nového vysnívaného bývania, tak pozorne sledujte ponuku, ktorú Vám nižšie predstavíme. EXCLUSIVE realitná kancelária Nitra ponúka EXKLUZÍVNE na predaj nízkoenergetickú novostavbu 4 izbového montovaného drevodomu nachádzajúcu sa vo veľmi tichej a kľudnej lokalite v obci Svätoplukovo, ktorá je vzdialená len 13 km od krajského mesta Nitra. Rozloha rodinného domu: Zastavaná plocha: 116 m2 Úžitková plocha: 97 m2 Veľkosť pozemku: 690 m2 Dispozícia: Vstupná chodba, priestranná moderná kuchyňa prepojená s obývacou miestnosťou, kúpeľňa s vaňou a s toaletou, detská izba, jedna nepriechodná izba, technická miestnosť, spálňa s kúpeľňou v ktorej je sprchový kút a toaleta. Za domom si zamilujete aj zastrešenú terasu (18m2), ktorá je ako stvorená pre dokonalý relax. Vstup na terasu je možný cez veľkoformátové okná z obývacej miestnosti. Parkovanie je bezproblémové priamo pred rodinným domom. Popis rodinného domu: Strešná krytina: Sedlová strecha s podkrovím, ktoré je čiastočne pochôdzne a slúži ako odkladací priestor. Čierna pálená škridla značky TERAN, striekaná izolácia domu i strechy Okná: plastové s izolačným trojsklom Interiérové žalúzie Kúrenie: podlahové elektrické kúrenie značky CALEO, regulovateľné termostatom v každej miestnosti samostatne. Možnosť kúrenia krbom v obývacej miestnosti. Podlaha: plávajúca podlaha Kuchyňa so vstavanými spotrebičmi: elektrická rúra, indukčná varná doska, digestor, vstavaná chladnička. Predpríprava na umývačku riadu. Oplotenie: betónové panely Kamerový systém Možnosť dobudovania pivnice pod terasou 500 l nádoba na zber dažďovej vody Materiál na dokončenie bazénu a dlažby v okolí domu je v cene rodinného domu Inžinierske siete: voda, elektrina, verejná kanalizácia. Nízke mesačné náklady Kolaudácia v roku 2022 Predáva sa kompletne zariadený Okolie rodinného domu disponuje príjemnou záhradou, na ktorej sú vybudované základy pre dokončenie bazénu, či záhradný domček, ktorý sa nachádza v zadnej časti pozemku. Zaručene Vás poteší i množstvo ovocných stromov, ktoré oceníte hlavne počas letných slnečných dní. Rodinný dom sa nachádza v kľudnej a pokojnej lokalite, mimo hlavnej cesty, čo Vám ponúka pokojné a nerušené bývanie. Pešou dostupnosťou sa dostanete k základnej škole, materskej škole, potravinám, MHD zastávke. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať a my Vás veľmi radi prevedieme osobnou obhliadkou. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária Nitra” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusiverealnitra”.
Nitra
219 900 €
3 – IZBOVÝ BYT – 85M2, LOGGIA- 6/7 P – LEVICE – VÝBORNÁ DISPOZÍCIA
Ak jednou z Vašich hlavných preferencií pri hľadaní nového bývania je priestrannosť a dobrá dispozícia, tak nehnuteľnosť, ktorú Vám nižšie predstavíme si zaručene zaslúži Vašu pozornosť. EXCLUSIVE realitná kancelária Nitra Vám ponúka EXKLUZÍVNE na predaj priestranný 3 izbový byt nachádzajúci sa vo veľmi príjemnej a vyhľadávanej lokalite v Leviciach, ulica Pradiarska. Tento zaujímavo dispozične riešený byt má úžitkovú rozlohu 85m2 + 3,5m2 loggiu. Nachádza sa na 6/7 poschodí, čo Vám ponúka krásny výhľad orientovaný na dve rôzne svetové strany: Juh - Sever. Dispozícia bytu: Vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, obývacia izba z ktorej je výstup na loggiu, spálňa, šatník pre dostatok úložného priestoru, jedna nepriechodná izba, kuchyňa a špajza. K bytu prislúchajú i dve murované pivnice. Popis bytu: Čiastočná rekonštrukcia Kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi Plávajúca podlaha Plastové izolačné dvojsklá Predáva sa kompletne zariadený Možnosť parkovania priamo pred bytovým domom Byt je kúpou ihneď voľný O kompletnú občiansku vybavenosť v okolí bytového domu nemusíte mať núdzu. Na svoje si tu prídu i rodiny s deťmi, či mladí ľudia. Pár metrov od bytového domu nájdete zástavku MHD, Billu, základnú školu, materskú školu, zdravotné stredisko SANAT, či detské ihrisko, ktoré sa nachádza hneď za bytovým domom. Ak ešte stále váhate a potrebujete doplniť dodatočné informácie alebo si dohodnúť obhliadku nehnuteľnosti, tak nás neváhajte kontaktovať. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária Nitra” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusiverealnitra”.
Levice
99 900 €
REKREAČNÁ CHATA (MOBIL. DOM) - GREGOROVCE, 975 M2 - PRI LESE
EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov ponúka EXKLUZÍVNE na predaj mobilný dom so záhradným prístreškom na rozsiahlom pozemku s krásnym výhľadom priamo pod lesom v novovzniknutej časti rodinných domov obce Gregorovce. Pozemok má rozlohu 975 m2 a pohodlne sa k nemu dostanete po asfaltovej a neskôr po spevnenej obecnej ceste. Vstup na pozemok je z východnej strany. Popis pozemku: - slnečný a mierne svahovitý, - s trávnatým porastom - pravidelný obdlžníkový tvar - rozmery cca  65 x 15 m - inžinierske siete - elektrina - zdroj vody - vŕtaná studňa - žumpa s trativodom Záhradný prístrešok má zastavanú plochu 92 m2. Je postavený z dreva na betónových pätkách. Prístrešok zabezpečuje prestrešenie mobilného domu a terasy so záhradným sedením, grilom a vírivkou. V súčasnej dobe slúži pre víkendový oddych na záhrade. Obec  Gregorovce sa nachádza len 9 km (9 minút autom) od krajského mesta Prešov. Obec v posledných rokoch napreduje a stáva sa domovom hlavne pre mladé rodiny. Má bohatú občiansku vybavenosť. Nájdete tu materskú školu spolu so základnou školou, potraviny, pohostinstvo, pizzeriu a pravidelne tu premáva SAD s priamym spojením do mesta Prešov. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusiverealpresov”.
Prešov
dohodou
POZEMOK - GREGOROVCE, 975 M2 - PRIAMO POD LESOM
EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov ponúka EXKLUZÍVNE na predaj pozemok s krásnym výhľadom priamo pod lesom v novovzniknutej časti rodinných domov obce Gregorovce. Pozemok má rozlohu 975 m2 a pohodlne sa k nemu dostanete po asfaltovej a neskôr po spevnenej obecnej ceste. Vstup na pozemok je z východnej strany. Popis pozemku: - slnečný a mierne svahovitý, - s trávnatým porastom - pravidelný obdlžníkový tvar - rozmery cca  65 x 15 m - inžinierske siete - elektrina - zdroj vody - vŕtaná studňa - žumpa s trativodom Súčasťou pozemku je záhradný prístrešok, ktorého zastavaná plocha je 92 m2. Je postavený z dreva na betónových pätkách. Prístrešok zabezpečuje prestrešenie mobilného domu a terasy so záhradným sedením, grilom a vírivkou. V súčasnej dobe slúži pre víkendový oddych na záhrade. Obec  Gregorovce sa nachádza len 9 km (9 minút autom) od krajského mesta Prešov. Obec v posledných rokoch napreduje a stáva sa domovom hlavne pre mladé rodiny. Má bohatú občiansku vybavenosť. Nájdete tu materskú školu spolu so základnou školou, potraviny, pohostinstvo, pizzeriu a pravidelne tu premáva SAD s priamym spojením do mesta Prešov. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusiverealpresov”.
Prešov
59 900 €
STAVEBNÝ POZEMOK,1037m2,DOMAŠA-DOBRÁ,SÚKROMIE,5MIN.OD PLÁŽE
EXCLUSIVE realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj zaujímavý pozemok vo vyhľadávanej rekreačnej oblasti DOMAŠA v časti DOBRÁ, ktorý je vzdialený len 5 minút chôdze od pláže. Pozemok o rozlohe 1037 m2 je podľa územného plánu obce určený na výstavbu chaty a prístup k nemu zabezpečuje spevnená prístupová cesta, na ktorej pri kúpe pozemku dostanete podiel. Ide o terén svahovitého typu s výhľadom na vodnú plochu a okolitú scenériu. Lokalita Dobrá ponúka zábavné atrakcie, športové možnosti, vyhliadkovú plavbu na lodi Bohemia a iba 200m je vzdialená reštaurácia Dobra. ZHRNUTIE: – rozloha 1037 m2 – určený na výstavbu chaty – rozmery pozemku: šírka 21m, dlžka 50m - IS: elektrina v dosahu, podzemná voda na troch miestach – podiel na prístupovej ceste v cene – svahovitý typ pozemku Ak chcete mať rekreačnú chatu v súkromí a pritom iba pár sto metrov od pláže táto ponuka je práve pre Vás. Neváhajte ma kontaktovať a teším sa na obhliadku.
Kvakovce
44 900 €
"REZERVOVANÉ" STAVEBNÝ POZEMOK, ŽUPČANY, 494 M2, IS V DOSAHU
EXCLUSIVE realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj terasovitý pozemok v osobnom vlastníctve s rozlohou 494 m2, ktorý sa nachádza iba 6km od krajského mesta Prešov v obci Župčany. Pozemok podľa územného plánu obce je prevažne určený na výstavbu rodinného domu. Inžinierske siete ako voda, plyn, elektrina a kanalizácia sa nachádzajú v  tesnej blízkosti parcely. Prístup na pozemok je z obecnej asfaltovej a spevnenej súkromnej prístupovej cesty, na ktorej získate podiel.  V cene je zahrnutý projekt na rodinný jednopodlažný dom o rozlohe 80m2. Súčasťou pozemku je drevený sklad, ktorý je vidieť na fotkách. ZHRNUTIE: • rozloha 494m2 • orientačné rozmery 19x26m • terasovitý pozemok • určený na výstavbu RD • vzdialenosť 6km od centra mesta Prešov • inžinierske siete v dosahu • v cene je projekt na rodinný dom • súčasťou pozemku je drevený sklad • podiel na prístupovej ceste Obec Župčany je rozvíjajúca sa obec v tesnej blízkosti mesta Prešov, má vynikajúce napojenie na diaľnicu KE-PP, nachádza sa tu kompletná občianska vybavenosť ako potraviny, materská a základná škola, pizzeria, ihrisko a v obci premáva SAD spoj. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať, teším sa na spoločnú obhliadku. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusivereality”.
Župčany
43 900 €
3 IZBOVÝ BYT– TRNKOV,89 M²,PARKOVACIE MIESTO - NOVOSTAVBA
EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov ponúka EXKLUZÍVNE na predaj priestranné 3 - izbové byty s balkónom / terasou v novo postavených 3-podlažných bytových domoch v rýchlo sa rozvíjajúcej obci Trnkov vzdialenej len 11 km od Prešova (10 min. autom). Byty majú výmeru 89 m², ku každému bytu prislúcha balkón, pivničná kobka a kryté parkovacie miesto pod bytovým domom. Byty sa ponúkajú v stave holodom a ich kolaudácia prebehla v roku 2021. Dispozícia bytov: • vstupná chodba, kúpeľňa, samostatná toaleta, obývacia miestnosť s výstupom na balkón spojená s kuchyňou, priestranná spálňa a detská izba, šatník/ kumbál Popis bytu: • plastové okná 5 komorové s izolačným 3-sklom – bezpečnostné poistky proti vypáčeniu • vstupné dvere – bezpečnostné, protipožiarne • anhydritový poter s protihlukovou izoláciou (pripravené na pokládku interiérovej podlahy) • sadrové omietky, vrchný náter v bielej farbe ukončený hygienickým náterom • v izbách panelové vykurovacie telesá, v kúpeľni rebríkový radiátor • bytový termostat v jednej referenčnej miestnosti • optický internet • nízke náklady spojené s užívaním bytu Popis bytových domov: • nízkoenergetické, moderné, 3-podlažné novostavby skolaudované v roku 2021 • každý bytový dom disponuje priestranným výťahom pre 6 osôb • bytové domy z tehál zn. Porotherm • vykurovanie zabezpečené spoločným plynovým kotlom • bezproblémové parkovanie – kryté a nekryté parkovacieho miesta • len 14 bytov v bytovom dome • správca bytových domov – Spravbytkomfort, s.r.o. • energetický certifikát “B” Popis lokality: • vybudované inžinierske siete – verejný vodovod, kanalizácia, elektrina, plyn • betónová prístupová cesta s parkovacími miestami a s verejným osvetlením • optický káblový internet • k dispozícii je detské ihrisko a altánok na grilovanie so skladovým priestorom pri bytových domoch Predajné ceny jednotlivých bytov – vrátane pivničnej kobky a 1 krytého pakovacieho miesta: • byty s výmerou 89 m2 v bytovom dome B1 – 169 900 eur (vrátane pivničnej kobky a 1 krytého pakovacieho miesta) • byty s výmerou 89 m2 v bytovom dome B2 (predpríprava na klimatizáciu) – 174 900 eur (vrátane pivničnej kobky a 1 krytého pakovacieho miesta) Obec Trnkov je vzdialená 11 km od mesta Prešov – 10 minút autom (smer Kapušany, Lada). Je obklopená Slanskými vrchmi s výhľadom na Kapušiansky hrad. Nachádzajú sa tu potraviny COOP Jednota (80 m), detské ihrisko, multifunkčné športové ihrisko, posilňovňa, penzión s reštauráciou, obecný úrad. Plánuje sa výstavba materskej školy a domova sociálnych služieb. Ak hľadáte bývanie v modernej lokalite mimo hlavnej cesty, ale zároveň v rýchlo sa rozvíjajúcej obci mimo ruchu mesta s dobrou dopravnou dostupnosťou do mesta Prešov, veríme, že vás táto ponuka osloví. Rady Vám odpovieme na ďalšie otázky a tešíme sa na spoločnú obhliadku. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusiverealpresov”.
Trnkov
169 900 €
REZERVOVANÉ - 2 IZB. BYT – 62M2, BALKÓN- 1/5 P – CENTRUM MESTA - SUPER CENA
VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA!!! Možno práve teraz hľadáte nové bývanie, ktoré bude pre Vás ideálnym miestom pre život a zamýšľate sa nad možnosťou, aké by to bolo žiť v úplnom centre Bratislavy v blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti. Alebo len hľadáte investičný byt, ktorý bude Vaše financie pravidelne zhodnocovať. Ak áno, tak možno ste ho práve našli. EXCLUSIVE realitná kancelária Nitra Vám ponúka EXKLUZÍVNE na predaj veľmi príjemný 2 izbový byt nachádzajúci sa vo vyhľadávanej lokalite v Bratislave, v Novom Meste. Tento krásny 2 izbový byt má úžitkovú rozlohu 59,44m2 + 2,20m2 balkón. Nachádza sa na 1. poschodí a je orientovaný do vnútrobloku, čo Vás dostatočne chráni od ruchu centra mesta. K bytu prislúchajú aj dve pivnice o veľkosti 2,76m2. Dispozícia bytu: Priestranná vstupná chodba so vstavanou šatníkovou skriňou, ktorá ponúka dostatok úložného priestoru, kuchyňa, dve nepriechodné izby, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC a balkón. Popis bytu: • Rekonštrukcia v roku 2009 ( menené rozvody elektroinštalácie, murované bytové jadro, stierky, plastové izolačné dvojsklá) • Vstupná chodba so vstavanou skriňou • Kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, práčka) • Kúpeľňa so sprchovým kútom • Dlažba a plávajúca podlaha • Klimatizácia • Orientácia bytu: Juho – Západ • Poschodie 1/5 • Predáva sa čiastočne zariadený • Možnosť rezidenčného parkovania Popis bytového domu: • Tehlový bytový dom • Nový výťah menený v roku 2023 To, že centrum mesta Bratislava disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou nemusíme ani zmieňovať, nájdete tu skutočne všetko čo potrebujete. Pár metrov od bytového domu sa nachádza OC Central, potraviny, MHD zástavky, či rannú kávičku si môžete vychutnať v kaviarni, ktorá sa nachádza hneď pri vchode do bytového domu. Parkovanie je možné v okolí, či vo vnútrobloku, ktorý ponúka taktiež i množstvo zelene a detských ihrísk, ktoré ocenia hlavne tí najmenší. Ak ešte stále váhate a potrebujete doplniť dodatočné informácie alebo si dohodnúť obhliadku nehnuteľnosti, tak nás neváhajte kontaktovať. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária Nitra” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusiverealnitra”.
Bratislava III - Nové Mesto
214 900 €
RODINNÝ DOM - ŠIDLOVEC, PREŠOV - NOVOSTAVBA - TOP LOKALITA
EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov ponúka EXKLUZÍVNE na predaj  novostavbu moderného dispozične ideálne riešeného 4-izbového  rodinného domu na krásnom rovinatom pozemku. Dom sa nachádza v tichej slepej uličke novovybudovanej vilovej štvrti vyhľadávanej mestskej časti Šidlovec. Má úžitkovú plochu 125 m² a stojí na pozemku s rozlohou 614 m². K domu prislúcha prekrytá terasa s rozlohou 19 m2 a parkovacia plocha so zámkovou dlažbou. Ide o novostavbu skolaudovanú v roku 2017. Dispozícia domu: výborná dispozícia a výhodná orientácia vzhľadom ku svetovým stranám - orientácia hlavných miestností na JV predsieň, priestranná obývacia miestnosť s kuchyňou a jedálenským kútom, špajza, chodba, 2 spálne, kúpeľňa (vaňa, toaleta a bidet), spálňa so šatníkom a kúpeľňou (sprchovací kút, toaleta a bidet), technická miestnosť (plynový kotol, zásobník teplej vody, práčka a sušička) a oddychová celoročná terasa Popis domu: -hrubá stavba murovaná z tehál -zateplená fasáda a strecha -železobetónová stropná doska -plastové okná s izolačným trojsklom a exteriérovými žalúziami na diaľkové ovládanie -vstupné dvere bezpečnostné -kuchyňa vybavená kuchynskou linkou na mieru s granitovým drezom a vstavanými spotrebičmi -vstavané skrine v každej spálni -podlahové teplovodné kúrenie s plynovým kotlom a zásobníkom teplej vody -možnosť lokálneho vykurovania interiérovým krbom -napojený na verejnú sieť elektriny, plynovodu, vody a kanalizácie -vlastná studňa na pozemku -terasa vybavená pergolou so strešným prekrytím a bočným tienením na dialkové ovládanie Popis pozemku: -slnečný a rovinatý -parkovacia plocha pred domom vyložená zámkovou dlažbou -umiestnený v tichej slepej uličke mimo hlavnej cesty -prístup po skolaudovanej asfaltovej ceste s verejným osvetlením Bonusy nehnuteľnosti: -pokojná lokalita s prírodou na dosah -výborná dispozícia a orientácia domu -kompletne zariadený, už len sa nasťahovať -parkovanie minimálne pre 3 autá -oddychová terasa s možnosťou celoročného využitia -nízke mesačné náklady Dom sa predáva kompletne zariadený a je ihneď voľný. Lokalita Šidlovec je veľmi obľúbená, a to hneď z dvoch dôvodov. Jedným je blízkosť do centra mesta a druhou pokojné prostredie v blízkosti prírody. Lukratívna ponuka, ktorá vo vás zanechá skutočne príjemný pocit. Rád sa s vami stretnem na spoločnej obhliadke.
Prešov
429 000 €
REZERVOVANÉ- 2 IZBOVÝ BYT- NITRA, 60 M2-VÝNIMOČNÁ NOVOSTAVBA-TERASA 22 M2
EXCLUSIVE realitná kancelária Nitra ponúka EXKLUZÍVNE na predaj moderný 2-izbový byt v novostavbe PANORAMA v Nitre. Obytný komplex PANORAMA je koncipovaný tak, aby spĺňal najnáročnejšie kritéria moderného bývania s dokonalou kombináciou mestského života, pekného prostredia a unikátneho výhľadu na Nitru. Pohodlie domova je spojené s príjemným okolím v bezprostrednej blízkosti centra mesta, prírody a odpočinku. Byt má výmeru 60 m²  a prislúcha k nemu terasa s rozlohou 22 m2. Novostavba bola skolaudovaná v roku 2020. Dispozícia bytu: – vstupná predsieň, kúpeľňa s toaletou, spálňa, obývacia miestnosť s kuchyňou, terasa Táto neobyčajná novostavba Vás očarí hneď na prvý pohľad, nie len dizajnom, ale aj technickými parametrami. Byt poskytuje dokonalý komfort, nachádza sa na 1. poschodí a je tu ako som už spomínala terasa o rozlohe 22 m2 , ktorá Vám umožní súkromie na relax. Je tu prívod vody, 2 elektrické zásuvky, čo teda znamená , že ju môžete využiť na grilovanie a je staticky navrhnutá tak, aby ste si na ňu mohli zadovážiť aj jacuzzi. Izby v byte sú priestranné a vzdušné. Kuchynská linka je umiestnená vo veľkolepom priestore v rozlohe 25 m2 tak aby bola nie len praktická, ale aj krásne ladiaca do celého kontextu bytu. Chodbový priestor je dokonale využitý, nachádza sa tu na mieru navrhnutý roldor v plnej výške stropu a v šírke 4m. Popis bytu: • orientácia bytu na dve svetové strany juh/západ • bezpečnostné vchodové dvere (zn. Sapeli) • plastové okná (zn. Schüco) s izolačným trojsklom • kuchynské okno s elektrickými Z-tkovými žalúziami, všade inde predpríprava na elektrické žalúzie • podlahy dlažba a laminát • kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou • obývacia miestnosť prepojená s jedálenskou časťou a kuchyňou s výstupom na terasu • kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi • elektrické teplovodné podlahové kúrenie v celom byte • nízke mesačné náklady • optický internet • predpríprava na klimatizáciu   Popis bytového domu: • tehlový bytový dom • zateplený • bezbarierový prístup • bezproblémové parkovanie Byt sa predáva čiastočne zariadený. Má veľmi výhodnú polohu.Obytný komplex PANORAMA je ohraničený ulicami Kmeťova a Golianova na pomedzí mestských častí Čermáň, Šúdol, Klokočina, čím pôsobí ako bývanie zasadené do prostredia rodinných domov. V okolí je kompletná občianska vybavenosť a vynikajúca dopravná dostupnosť. Lokalita poskytuje výborné napojenie na hlavnú dopravnú infraštruktúru mesta. Vlastným dopravným prostriedkom sa presuniete do úplného centra v priebehu 5-8 min a na diaľničný obchvat R1 za 4 min. V blízkosti sa nachádzajú drobné aj veľké prevádzky, poliklinika, nákupné centrum, materské, základné školy a gymnázium, kaviarne a športoviská, športová hala… Málokedy sa dá o 2 izbovom byte zdeliť toľko informácií ako pri tejto nehnuteľnosti, preto by som Vás rada pozvala na obhliadku a ukázala Vám všetky vymoženosti tejto krásnej novostavby. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária Nitra” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusiverealnitra”.
Nitra
159 900 €
4 IZBOVÝ BYT - ZIMNÁ, SEKČOV, 88 M2, LOGGIA - 2 KÚPEĽNE
EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov ponúka EXKLUZÍVNE na predaj veľmi príjemný, priestranný a kompletne moderne zrekonštruovaný 4 – izb. byt  na ul. Zimná  v Prešove. Byt má výmeru 88 m² a jeho súčasťou je loggia a 2 kúpeľne. Nachádza sa na 3. poschodí 3 - podlažného bytového domu a prislúcha k nemu priestranná murovaná pivnica. Dispozícia bytu: vstupná chodba, kuchyňa, obývacia miestnosť s jedálenským kútom, 3 spálne, 2 kúpeľne s toaletou, loggia a kumbál Popis bytu: - kompletná rekonštrukcia a zmenená dispozícia - menené rozvody vody, kanalizácie a elektroinštalácie - murované bytové jadro - plastové izolačné dvojsklá - plávajúca laminátová podlaha - vstupná chodba so vstavanou skriňou - obývacia miestnosť prepojená s jedálenskou časťou - kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, mikrovlná rúra, umývačka riadu a chladnička s mrazničkou) - 3 spálne so vstavanou skriňou - kúpeľňa s vaňou a toaletou - kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou - loggia - orientácia bytu  Východ - Západ - kumbál na chodbe - murovaná pivnica - parkovanie verejné Popis bytového domu: - panelový bytový dom - zateplený - rekonštrukcia strechy a spoločných priestorov - bez výťahu Byt má zaujímavé dispozičné riešenie s orientáciou Východ - Západ. Predáva sa zariadený a kúpou je ihneď voľný. Nachádza sa v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a vynikajúcou dopravnou dostupnosťou. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, nákupné centrá – Max, Eperia, Koral, zdravotnícke zariadenia – Poliklinika Procare, školy, materské školy, MHD, fitness centrum, reštaurácie, detské ihriská, kúpalisko Plaza Beach, zimný štadión PSK Aréna, atď. VIAC FOTOGRAFIÍ NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusivereality”.
Prešov
229 900 €
RODINNÝ DOM - CENTRUM, NITRA, POZEMOK 519 M2 - ZNÍŽENÁ CENA
EXCLUSIVE realitná kancelária Nitra ponúka EXKLUZÍVNE na predaj murovaný jednopodlažný rodinný dom v centre mesta Nitra na Kalvárii. Dom sa nachádza v lukratívnej časti na Kalvárskej ulici. Má úžitkovú plochu 121,76 m² a stojí na pozemku s rozlohou 519 m².   Dispozícia domu: • vstupný priestor ( s možnosťou prerobenia na garáž), predsieň, chodba, kuchyňa s jedálenským kútom, obývacia miestnosť, 2 spálne, kúpeľňa s toaletou, letná kuchyňa, podkrovie a pivnica Popis domu: • stavebný materiál – tehla - 40 cm • menená nová plechová strecha • výška stropu 2,97 m • plastové okná  • vchodové dvere plastové • laminátová plávajúca podlaha • keramická dlažba a obklad v kúpeľni • kuchynská linka • dom je napojený na všetky inžinierske siete (voda, elektrika, plyn, kanalizácia) • zdroj kúrenia – plynový kotol, možnosť dorobenia krbu • radiátory • vlastná studňa • terasa Popis pozemku: • rozloha 519 m2 • slnečný, mierne svahovitý pozemok s priamym výhľadom na Zobor Pokiaľ hľadáte dom vo výnimočnej lokalite s nádherným výhľadom   v centre mesta a chceli by ste si ho realizovať podľa vlastných predstáv, máme pre Vás jedinečnú ponuku priamo pod Kalváriou. Napriek tomu, že sa nachádzame v centre mesta, je tu príjemné súkromie a ticho. Ideálne miesto pre život každého člena rodiny. Pre Vás, Vašu polovičku, deti prípadne psíka.  Najlepšie na tom je, že dispozícia domu vytvára praktické možnosti úpravy interiéru. Keďže v uvedenej lokalite sa predávajú nehnuteľnosti iba výnimočne, je treba ju vidieť na vlastné oči a nasať celkovú atmosféru plnú možností. Teším sa na spoločné obhliadky. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU "EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov" ALEBO NA INSTAGRAME "exclusiverealnitra".  
Nitra
241 900 €
4-IZB. BYT,UL.ŠVÁBSKA–PREŠOV,77M2, 8/8P,LOGGIA,SKVELÝ VÝHĽAD
EXCLUSIVE realitná kancelária ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 4 izbový byt na sídlisku Šváby s luxusným výhľadom na Prešov. Nachádza sa v bytovom dome na 8. poschodí z ôsmich, v ktorom bola vymenená strecha, výťah a má zrekonštruované vstupné priestory. Rozloha bytu je 77m2 + loggia, je v pôvodnom ale zachovalom stave, má vymenené plastové okná a kuchynskú linku. Byt je svetlý a tichý, orientovaný na dve svetové strany JV-SZ, a je určený na rekonštrukciu podľa vašich predstáv. Dispozícia bytu: Vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa, toaleta, obývacia izba, spálňa, detská izba a pracovňa. Zhrnutie: • 8.poschodie z ôsmich • 77 m2 + loggia • umakartové jadro • orientácia –JV/ SZ • pôvodný stav • zaujímavá dispozícia • výhľad na mesto • 2x pivnica • vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv • výborná občianska vybavenosť • byt je kúpou ihneď voľný Lokalita bytového domu: V tesnej blízkosti bytu nájdete kompletnú občiansku vybavenosť: zdravotnícke centrum, potraviny, reštaurácie, poštu, lekáreň, obchody, MHD zastávku. Byt má zaujímavú dispozíciu a preto je vhodný pre ľudí, ktorí si svoje nové bývanie chcú prerobiť podľa seba a svojich predstáv. Kúpou je ihneď voľný. Teším sa na spoločné obhliadky. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusivereality”.
Prešov
116 900 €
" REZERVOVANÉ " 2 IZBOVÝ BYT – TRNKOV, 58 M², PARK. STÁTIE
EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 2 - izbové byty s balkónom v novo postavených murovaných 3-podlažných bytových domoch v rýchlo sa rozvíjajúcej obci Trnkov vzdialenej len 11 km od Prešova (10 min. autom). Byty majú výmeru 58 m², ku každému bytu  prislúcha balkón, pivničná kobka a nekryté parkovacie miesto pred bytovým domom. Byty sa ponúkajú v stave holodom a ich kolaudácia prebehla v roku 2021. Dispozícia bytov: - vstupná chodba, kúpeľňa s toaletou (splachovací systém Geberit), obývacia miestnosť s výstupom na balkón spojená s kuchyňou, priestranná spálňa   Popis bytu: - plastové okná 5 komorové s izolačným 3-sklom – bezpečnostné poistky proti vypáčeniu - vstupné dvere – bezpečnostné, protipožiarne - anhydritový poter s protihlukovou izoláciou (pripravené na pokládku interiérovej podlahy) - sadrové omietky, vrchný náter v bielej farbe ukončený hygienickým náterom - v izbách panelové vykurovacie telesá, v kúpeľni rebríkový radiátor - bytový termostat v jednej referenčnej miestnosti - optický internet - nízke náklady spojené s užívaním bytu Popis bytových domov: - nízkoenergetické, moderné, 3-podlažné novostavby skolaudované v roku 2021 - každý bytový dom disponuje priestranným výťahom pre 6 osôb - bytové domy z tehál zn. Porotherm - vykurovanie zabezpečené spoločným plynovým kotlom - bezproblémové parkovanie – kryté a nekryté parkovacieho miesta - len 14 bytov v bytovom dome - správca bytových domov – Spravbytkomfort, s.r.o. - energetický certifikát “B” Popis lokality: - vybudované inžinierske siete – verejný vodovod, kanalizácia, elektrina, plyn - betónová prístupová cesta s parkovacími miestami a s verejným osvetlením - optický káblový internet - k dispozícii je detské ihrisko a altánok na grilovanie so skladovým priestorom pri bytových domoch Obec Trnkov je vzdialená 11 km od mesta Prešov – 10 minút autom (smer Kapušany, Lada). Je obklopená Slanskými vrchmi s výhľadom na Kapušiansky hrad. Nachádzajú sa tu potraviny COOP Jednota (80 m), detské ihrisko, multifunkčné športové ihrisko, posilňovňa, penzión s reštauráciou, obecný úrad. Plánuje sa výstavba materskej školy a domova sociálnych služieb. Ak hľadáte bývanie v modernej lokalite mimo hlavnej cesty, ale zároveň v rýchlo sa rozvíjajúcej obci mimo ruchu mesta s dobrou dopravnou dostupnosťou do mesta Prešov, veríme, že vás táto ponuka osloví. Rady Vám odpovieme na ďalšie otázky a tešíme sa na spoločnú obhliadku. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusiverealpresov”.
Prešov
114 900 €
3 IZBOVÝ BYT – TRNKOV, 67-72 M², NOVOSTAVBA - PARK. MIESTO
EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov ponúka EXKLUZÍVNE na predaj priestranné 3 - izbové byty s prestrešeným balkónom / terasou v novo postavených murovaných 3-podlažných bytových domoch v rýchlo sa rozvíjajúcej obci Trnkov vzdialenej len 11 km od Prešova (10 min. autom). Byty majú výmeru od 67 m² do 72 m², ku každému bytu  prislúcha balkón/ terasa, pivničná kobka a parkovacie miesto pred bytovým domom. Byty sa ponúkajú v stave holodom a ich kolaudácia prebehla v roku 2021. Dispozícia bytov: - vstupná chodba, kúpeľňa, samostatná toaleta so splachovacím systémom Geberit, obývacia miestnosť s výstupom na balkón/ terasu spojená s kuchyňou, priestranná spálňa a detská izba   Popis bytu: - plastové okná 5 komorové s izolačným 3-sklom – bezpečnostné poistky proti vypáčeniu - vstupné dvere – bezpečnostné, protipožiarne - anhydritový poter s protihlukovou izoláciou (pripravené na pokládku interiérovej podlahy) - sadrové omietky, vrchný náter v bielej farbe ukončený hygienickým náterom - v izbách panelové vykurovacie telesá, v kúpeľni rebríkový radiátor - bytový termostat v jednej referenčnej miestnosti - optický internet - nízke náklady spojené s užívaním bytu Popis bytových domov: - nízkoenergetické, moderné, 3-podlažné novostavby skolaudované v roku 2021 - každý bytový dom disponuje priestranným výťahom pre 6 osôb - bytové domy z tehál zn. Porotherm - vykurovanie zabezpečené spoločným plynovým kotlom - bezproblémové parkovanie – kryté a nekryté parkovacieho miesta - len 12/14 bytov v bytovom dome - správca bytových domov – Spravbytkomfort, s.r.o. - energetický certifikát “B” Popis lokality: - vybudované inžinierske siete – verejný vodovod, kanalizácia, elektrina, plyn - betónová prístupová cesta s parkovacími miestami a s verejným osvetlením - optický káblový internet - k dispozícii je detské ihrisko a altánok na grilovanie so skladovým priestorom pri bytových domoch Obec Trnkov je vzdialená 11 km od mesta Prešov – 10 minút autom (smer Kapušany, Lada). Je obklopená Slanskými vrchmi s výhľadom na Kapušiansky hrad. Nachádzajú sa tu potraviny COOP Jednota (80 m), detské ihrisko, multifunkčné športové ihrisko, posilňovňa, penzión s reštauráciou, obecný úrad. Od marca 2024 bola zahájená výstavba materskej škôlky s kapacitou pre 43 detí. Predpokladaný termín ukončenia je v marci 2025. V budúcnosti sa plánuje tiež výstavba domova sociálnych služieb. Ak hľadáte bývanie v modernej lokalite mimo hlavnej cesty, ale zároveň v rýchlo sa rozvíjajúcej obci mimo ruchu mesta s dobrou dopravnou dostupnosťou do mesta Prešov, veríme, že vás táto ponuka osloví. Rady Vám odpovieme na ďalšie otázky a tešíme sa na spoločnú obhliadku. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusiverealpresov”.
Prešov
139 900 €
3 IZBOVÝ BYT – TRNKOV, 67-72 M², PARKOVACIE MIESTO – NOVOSTAVBA
EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov ponúka EXKLUZÍVNE na predaj priestranné 3 - izbové byty s prestrešeným balkónom / terasou v novo postavených murovaných 3-podlažných bytových domoch v rýchlo sa rozvíjajúcej obci Trnkov vzdialenej len 11 km od Prešova (10 min. autom). Byty majú výmeru od 67 m² do 72 m², ku každému bytu  prislúcha balkón/ terasa, pivničná kobka a parkovacie miesto pred bytovým domom. Byty sa ponúkajú v stave holodom a ich kolaudácia prebehla v roku 2021. Dispozícia bytov: - vstupná chodba, kúpeľňa, samostatná toaleta so splachovacím systémom Geberit, obývacia miestnosť s výstupom na balkón/ terasu spojená s kuchyňou, priestranná spálňa a detská izba   Popis bytu: - plastové okná 5 komorové s izolačným 3-sklom – bezpečnostné poistky proti vypáčeniu - vstupné dvere – bezpečnostné, protipožiarne - sadrové omietky, vrchný náter v bielej farbe ukončený hygienickým náterom - anhydritový poter s protihlukovou izoláciou (pripravené na pokládku interiérovej podlahy) - v izbách panelové vykurovacie telesá, v kúpeľni rebríkový radiátor - bytový termostat v jednej referenčnej miestnosti - optický internet - nízke náklady spojené s užívaním bytu Popis bytových domov: - nízkoenergetické, moderné, 3-podlažné novostavby skolaudované v roku 2021 - každý bytový dom disponuje priestranným výťahom pre 6 osôb - bytové domy z tehál zn. Porotherm - vykurovanie zabezpečené spoločným plynovým kotlom - bezproblémové parkovanie – kryté a nekryté parkovacieho miesta - len 12/14 bytov v bytovom dome - správca bytových domov – Spravbytkomfort, s.r.o. - energetický certifikát “B” Popis lokality: - vybudované inžinierske siete – verejný vodovod, kanalizácia, elektrina, plyn - betónová prístupová cesta s parkovacími miestami a s verejným osvetlením - optický káblový internet - k dispozícii je detské ihrisko a altánok na grilovanie so skladovým priestorom pri bytových domoch Obec Trnkov je vzdialená 11 km od mesta Prešov – 10 minút autom (smer Kapušany, Lada). Je obklopená Slanskými vrchmi s výhľadom na Kapušiansky hrad. Nachádzajú sa tu potraviny COOP Jednota (80 m), detské ihrisko, multifunkčné športové ihrisko, posilňovňa, penzión s reštauráciou, obecný úrad. Plánuje sa výstavba materskej školy a domova sociálnych služieb. Ak hľadáte bývanie v modernej lokalite mimo hlavnej cesty, ale zároveň v rýchlo sa rozvíjajúcej obci mimo ruchu mesta s dobrou dopravnou dostupnosťou do mesta Prešov, veríme, že vás táto ponuka osloví. Rady Vám odpovieme na ďalšie otázky a tešíme sa na spoločnú obhliadku. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusiverealpresov”.
Trnkov
139 900 €
2 IZBOVÝ BYT – TRNKOV, 58 M², PARKOVACIE MIESTO – NOVOSTAVBA
EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 2 - izbové byty s balkónom v novo postavených murovaných 3-podlažných bytových domoch v rýchlo sa rozvíjajúcej obci Trnkov vzdialenej len 11 km od Prešova (10 min. autom). Byty majú výmeru 58 m², ku každému bytu  prislúcha balkón, pivničná kobka a nekryté parkovacie miesto pred bytovým domom. Byty sa ponúkajú v stave holodom a ich kolaudácia prebehla v roku 2021. Dispozícia bytov: - vstupná chodba, kúpeľňa s toaletou (splachovací systém Geberit), obývacia miestnosť s výstupom na balkón spojená s kuchyňou, priestranná spálňa   Popis bytu: - plastové okná 5 komorové s izolačným 3-sklom – bezpečnostné poistky proti vypáčeniu - vstupné dvere – bezpečnostné, protipožiarne - sadrové omietky, vrchný náter v bielej farbe ukončený hygienickým náterom - anhydritový poter s protihlukovou izoláciou (pripravené na pokládku interiérovej podlahy) - v izbách panelové vykurovacie telesá, v kúpeľni rebríkový radiátor - bytový termostat v jednej referenčnej miestnosti - optický internet - nízke náklady spojené s užívaním bytu Popis bytových domov: - nízkoenergetické, moderné, 3-podlažné novostavby skolaudované v roku 2021 - každý bytový dom disponuje priestranným výťahom pre 6 osôb - bytové domy z tehál zn. Porotherm - vykurovanie zabezpečené spoločným plynovým kotlom - bezproblémové parkovanie – kryté a nekryté parkovacieho miesta - len 14 bytov v bytovom dome - správca bytových domov – Spravbytkomfort, s.r.o. - energetický certifikát “B” Popis lokality: - vybudované inžinierske siete – verejný vodovod, kanalizácia, elektrina, plyn - betónová prístupová cesta s parkovacími miestami a s verejným osvetlením - optický káblový internet - k dispozícii je detské ihrisko a altánok na grilovanie so skladovým priestorom pri bytových domoch Obec Trnkov je vzdialená 11 km od mesta Prešov – 10 minút autom (smer Kapušany, Lada). Je obklopená Slanskými vrchmi s výhľadom na Kapušiansky hrad. Nachádzajú sa tu potraviny COOP Jednota (80 m), detské ihrisko, multifunkčné športové ihrisko, posilňovňa, penzión s reštauráciou, obecný úrad. Plánuje sa výstavba materskej školy a domova sociálnych služieb. Ak hľadáte bývanie v modernej lokalite mimo hlavnej cesty, ale zároveň v rýchlo sa rozvíjajúcej obci mimo ruchu mesta s dobrou dopravnou dostupnosťou do mesta Prešov, veríme, že vás táto ponuka osloví. Rady Vám odpovieme na ďalšie otázky a tešíme sa na spoločnú obhliadku. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusiverealpresov”.
Trnkov
114 900 €
3 IZBOVÝ BYT – TRNKOV, 89 M2, PARK. MIESTO – NOVOSTAVBA
EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov ponúka EXKLUZÍVNE na predaj priestranné 3 - izbové byty s balkónom v novo postavených 3-podlažných bytových domoch v rýchlo sa rozvíjajúcej obci Trnkov vzdialenej len 11 km od Prešova (10 min. autom). Byty majú výmeru 89 m², ku každému bytu  prislúcha balkón, pivničná kobka a kryté parkovacie miesto pod bytovým domom. Byty sa ponúkajú v stave holodom a ich kolaudácia prebehla v roku 2021. Dispozícia bytov: - vstupná chodba, kúpeľňa, samostatná toaleta (splachovací systém Geberit), obývacia miestnosť s výstupom na balkón spojená s kuchyňou, priestranná spálňa a detská izba, šatník/ kumbál   Popis bytu: - plastové okná 5 komorové s izolačným 3-sklom – bezpečnostné poistky proti vypáčeniu - vstupné dvere – bezpečnostné, protipožiarne - anhydritový poter s protihlukovou izoláciou (pripravené na pokládku interiérovej podlahy) - sadrové omietky, vrchný náter v bielej farbe ukončený hygienickým náterom - v izbách panelové vykurovacie telesá, v kúpeľni rebríkový radiátor - bytový termostat v jednej referenčnej miestnosti - optický internet - nízke náklady spojené s užívaním bytu Popis bytových domov: - nízkoenergetické, moderné, 3-podlažné novostavby skolaudované v roku 2021 - každý bytový dom disponuje priestranným výťahom pre 6 osôb - bytové domy z tehál zn. Porotherm - vykurovanie zabezpečené spoločným plynovým kotlom - bezproblémové parkovanie – kryté a nekryté parkovacieho miesta - len 14 bytov v bytovom dome - správca bytových domov – Spravbytkomfort, s.r.o. - energetický certifikát “B” Popis lokality: - betónová prístupová cesta s parkovacími miestami a s verejným osvetlením - optický káblový internet - k dispozícii je detské ihrisko a altánok na grilovanie so skladovým priestorom pri bytových domoch Predajné ceny jednotlivých bytov – vrátane pivničnej kobky a 1 krytého pakovacieho miesta: - byty v bytovom dome B1 – 169 900 eur - byty v bytovom dome B2 (predpríprava na klimatizáciu) – 174 900 eur Obec Trnkov je vzdialená 11 km od mesta Prešov – 10 minút autom (smer Kapušany, Lada). Je obklopená Slanskými vrchmi s výhľadom na Kapušiansky hrad. Nachádzajú sa tu potraviny COOP Jednota (80 m), detské ihrisko, multifunkčné športové ihrisko, posilňovňa, penzión s reštauráciou, obecný úrad. Od marca 2024 bola zahájená výstavba materskej škôlky s kapacitou pre 43 detí. Predpokladaný termín ukončenia je v marci 2025. V budúcnosti sa plánuje tiež výstavba domova sociálnych služieb. Ak hľadáte bývanie v modernej lokalite mimo hlavnej cesty, ale zároveň v rýchlo sa rozvíjajúcej obci mimo ruchu mesta s dobrou dopravnou dostupnosťou do mesta Prešov, veríme, že vás táto ponuka osloví. Rady Vám odpovieme na ďalšie otázky a tešíme sa na spoločnú obhliadku. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusiverealpresov”.
Prešov
169 900 €
PRIESTORY NA PRENÁJOM - VOLGOGRADSKÁ, PREŠOV - 266 M2
EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom novozrekonštruované priestory v lukratívnej lokalite na Sídlisku III v Prešove. Priestory sa nachádzajú  v suteréne polyfunkčného bytového domu na ulici Volgogradská a spolu predstavujú plochu 266 m2. Vstup do priestorov je z dvoch strán. Priestory sú vhodné na rôzne typy zdravotníckych zariadení (ambulancie, rehabilitácie, masáže, estetická klinika, stacionár), služby (kaderníctvo, kozmetika, pedikúra, manikúra) a kancelárie Dispozícia priestorov:   - časť A - vstupná chodba, 4 prechodové kancelárie, spoločná kuchynka a sociálne zariadenia - časť B - vstupná chodba, 1 priestranná miestnosť (41 m2), spoločná kuchynka, sociálne zariadenia so sprchovacím kútom - časť C - vstupná chodba, 3 miestnosti a sociálne zariadenia Priestory je možné prenajať ako celok (266 m2) alebo samostatne jednotlivé časti objektu. Popis priestorov: - kolaudované v roku 2019 (1 rok užívané) - orientácia -  V/Z - umiestnenie v suteréne - plastové izolačné dvojsklá - dlažba - LED osvetlenie - umývadlo v každej miestnosti - bezbariérový prístup - výťah - internet - verejné parkovanie Doplňujúce údaje: - uvedená cena je 8 EUR/m2 na mesiac bez DPH + záloha za energie - 2 parkovacie státia v cene nájmu - 2x mesačný nájom a 1x depozit (700 €) - priestory sú voľné ihneď Polyfunkčná budova má veľmi lukratívnu polohu z hľadiska pešej a dopravnej dostupnosti. Nachádza sa na vyhľadávanom Sídlisku III s frekventovaným pohybom ľudí.
Prešov
8 €/mes.
RODINNÉ SÍDLO - DONOVALY - 629 M2 POZEMOK - TOP MIESTO
EXCLUSIVE, obchodník s prémiovými nehnuteľnosťami, Vám výhradne prináša predaj KANADSKÉHO ZRUBU z masívnej guľatiny v rezorte DONOVALLEY v úplnom centre lyžiarskeho strediska DONOVALY. Unikátna stavba, stojaca na pozemku s rozlohou 629 m2, Vás očarí už po zaparkovaní svojho vozidla. Vzdušná dispozícia, ohromná svetlosť dennej časti, zimná terasa, 3 spálne, 3 kúpeľne a neskutočné výhľady na okolitú scenériu, Vás presvedčia o tom, že sa sem chcete vrátiť každý víkend. Lyžiarske svahy na dosah, bežkárske trate, gastronómia len na skok, vlastný welness s fínskou saunou, oddychovou miestnosťou a vírivkou pod hviezdami sú zárukou jedinečnosti tejto horskej usadlosti. Nádherné výhľady na zjazdovku, či večerné centrum Donovál, umocnia pocit výnimočnosti z Vášho rekreačného sídla. A čo napísať na záver? Tí z Vás, ktorí lokalitu DONOVALLEY poznáte, určite viete, že príležitosť vlastniť nehnuteľnosť práve tu, je veľmi ojedinelá. Tešíme sa na spoločné obhliadky.
Donovaly
dohodou
KANCELÁRSKE PRIESTORY NA PRENÁJOM – CENTRUM MESTA, NITRA - LUKRATÍVNA POLOHA
EXCLUSIVE realitná kancelária Nitra ponúka EXKLUZÍVNE na dlhodobý prenájom priestrannú, dvojpodlažnú administratívnu budovu nachádzajúcu sa na ulici B. Němcovej v Nitre s úžitkovou rozlohou 244 m2. Tieto priestory Vám ponúkajú možnosť mať pôsobisko Vašej spoločnosti vo veľmi vyhľadávanej a lukratívnej časti v úplnom centre mesta Nitra. DISPOZÍCIA: Prízemie: 134 m2: 4 miestnosti a z jednej miestnosti je výstup na terasu (17m2), kuchynka a kúpeľňa s WC. Poschodie: 110 m2: 4 miestnosti + kúpeľňa s WC. Budova je všestranne využiteľná predovšetkým na podnikateľské účely, ako sídlo spoločnosti, administratívne, obchodné, či skladové priestory, zároveň by bola i dokonalým sídlom pre notárov, či lekárov. Svoje nové pôsobisko tu môžu nájsť tí z Vás, ktorí chcú byť v centre diania, napredovať a pritom mať svoj priestor na tvorivú a úspešnú prácu. Na skok od budovy máte pešiu zónu na ktorej sa nachádza množstvo obchodov, reštaurácií, kaviarní, bánk, či Divadlo Andrea Bagara. Svojim zamestnancom alebo klientom viete poskytnúť dokonalý komfort bezproblémového parkovania na piatich parkovacích miestach priamo vo dvore budovy, na ktorý je vstup cez na diaľku ovládanú rampu. Možnosť bezproblémového parkovania v centre mesta je veľmi ojedinelý a veríme tomu, že to ocenia všetci návštevníci budovy. Veľkou výhodou lokality je aj bezproblémová dostupnosť MHD, ako aj rýchle napojenie na všetky hlavné mestské ťahy. Cena prenájmu: 2.000 eur + mesačné náklady Doplňujúce údaje: uvedená cena je bez DPH v cene nájmu je parkovanie voľné ihneď
Nitra
2 000 €/mes.