Hodnotenia staršie ako mesiac
Neutrálne
Odporucam,vsetko bez problemov.
M******* M*******, 29. 5. 2019
Negatívne
Niekolko krat sme museli volat, aby nam dodali sachtu ako slubovali. Takisto bolo dohodnute, ze vsetko je v prvotnej cene a nakoniec pri preberani kominu navrch sachty chceli dalsich 25 eur a odmietli nam dat akekolvek potvrdenie. Neodporucam!
Z***** V*******, 7. 7. 2018
Marek, 7. 7. 2018
Pane, neviem s kým ste si ma pomýlili, ale s vami som v živote nebol v kontakte. Láskavo zmažte to hodnotenie, alebo mi dajte dôkazy o vašich nezmysloch.
Pozitívne
Odporucam. Super jednanie rychle dodanie a s rozmerom nemala levicka vodarenska absolutne ziadne vyhrady
P**** p********, 25. 4. 2018
Pozitívne
Vrele odporúčam. Veľmi sme spokojní. Šachta nám bola dodaná do troch dní. Priateľský prístup a veľmi ochotný pán :-) Montáž veľmi jednoduchá, za dve hodky sme ju poskladali. Dokonca v nej máme uskladnené jablká. Vodárí chválili kvalitu a s napojením nemali problém.
J**** Z******, 20. 10. 2015
Pozitívne
Tieto rozmery akceptuje bratislavská, trnavská, nitrianska, galantská, topolčianska, levická vodárenská.......keďže robím vo vodárňach, tak viem že s týmto rozmerom určite nikto nebude mať problém...
i*********, 14. 7. 2015
Negatívne
Zavádzajúci text. Normovaná výška je 1800 svetlá a nie celková, čiže predávajúci buď nemá zistené všetky náležité informácie alebo úmyselne zavádza. Predávajúci klame, že je akceptovaná všetkými vodárenskými spoločnosťami. Každá okresná vodárenská spoločnosť akceptuje niečo iné.
V****, 17. 2. 2015

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.