PREDAJ Rodinný dom Gönc, Maďarsko
Ponúkame Vám rodinný dom v Maďarskom mestečku Gönc, ktorý je vhodný ako na celoročné bývanie, tak aj ako víkendová chalupa. Mestečko Gönc je obľúbené medzi Košičanmi, hlavne svojou blízkosťou a bezproblémovou dopravnou dostupnosťou do Košíc. Od hranice je vzdialená cca. 9 km a nájdete tu kompletnú infraštruktúru a služby - obchody, benzínovú pumpu, krytú plaváreň, poštu... Dom bol postavený v roku 1970 na pozemku o výmere 721 m2, materiál stavby tehla, materiál strechy škridla. Má tri veľké samostatné izby, do ktorých vchádzate centrálnou chodbou, kuchyňu, špajzu, kúpeľňu a samostatné WC. Kúrenie je ústredné s kotlom na tuhé palivo (kotol je v pivnici - dom je čiastočne podpivničený). Nakoľko je dom už dlhšiu dobu prázdny a nevyužívaný, vyžaduje si kompletnú rekonštrukciu. Na pozemku sa nachádza ďalšia samostatná pivnica, šopa a zvyšky starej stavby, ktorá slúžila ako šopa, ale táto stavba sa likviduje a odpratáva. V cene je kompletný maďarský právny servis spolu s dvojjazyčnou kúpnou zmluvou (autorizovaný právnik spolu s autorizovanou tlmočníckou firmou), vklad na kataster spolu s poplatkami, prepis médií, tlmočenie.
Maďarsko
44 500 €
PREDAJ Bývalé družstvo Fony, Maďarsko
Ponúkame Vám na predaj bývalé hospodárske družstvo v Maďarskej obci Fony, ktorá je od Košíc vzdialená cca. 45 km a od štátnej hranice cca. 25 km. Predmetné družstvo sa nachádza na okraji obce v smere od dediny Vilmány, a to po novej, kompletne zrekonštruovanej asfaltovej prístupovej ceste. Výmera pozemku je 38.946 m2, t.j. necelé 4 hektáre, na pozemku sa nachádza vodovodná prípojka + studňa, elektrická trafostanica a dve maštale, postavené v 70.-ych rokoch minulého storočia (maštaľ pre 80 ks. hovädzieho dobytka o výmere 500m2 a maštaľ pre teliatka o výmere 400 m2). Celý pozemok je vyňatý z Maďarského pôdneho fondu, čiže nie je problém, aby predmetnú nehnuteľnosť nadobudol cudzinec a zároveň, nie je problém s následnou výstavbou - zastavanosť je do 20% výmery. Nehnuteľnosť je svojou polohou vhodná na využitie ako súkromný ranč, rodinné sídlo, prípadne využitie pre turistov, ktorý smerujú na hrad Regéc (ubytovanie, atrakcie...), prípadne chov koní atď. Cena: 119.900,-€, t.j. 3,10-€/m2. V cene je kompletný maďarský právny servis spolu s dvojjazyčnou kúpnou zmluvou ( autorizovaný právnik spolu s autorizovanou tlmočníckou firmou ), vklad na kataster spolu s poplatkami, prepis médií, tlmočenie.
Maďarsko
119 900 €
Dom, chalupa Vizsoly, Maďarsko
Ponúkame Vám rodinný dom vhodný aj ako víkendová chalupa v Maďarskej obci Vizsoly. Obec je od Košíc vzdialená 40 km, jedná sa o väčšiu dedinu, v ktorej sa nachádza múzeum medu a aj múzeum najstaršej biblie v Maďarsku, tzv. Vizsoly biblia. Obec je vyhľadávanou turistami a návštevníkmi múzea a je o ňu príkladne postarané - obecný úrad v maximálnej možnej miere čerpá eurofondy. Samotný dom je postavený z kameňa a prešiel rozsiahlou a nákladnou rekonštrukciou, ktorá ale nie je kompletne dokončená. V pláne bolo vybudovanie a prevádzkovanie rodinného penziónu. Zrekonštruované, alebo vymenené boli kompletné inžinierske siete vrátane kompletne nových elektrických rozvodov, zrenovovaná bola strecha, nové omietky, čiastočne vymenené podlahy - dlažby, plávajúce podlahy. Kúrenie - plynové gamatky, piecky na tuhé palivo. Predná časť domu má 3 izby, kúpeľňu s WC, veľkú predsieň, v ktorej je možné dobudovať kuchynský kút, v strednej časti je voľná miestnosť, ktorá bola plánovaná ako malý apartmán a v zadnej časti domu sú dve izby, vstupná predsieň, v ktorej je tiež možnosť dobudovania kuchynského kútu a dve miestnosti, ktoré boli plánované ako ďalšia kúpeľňa a WC. Inžinierske siete: elektrika, voda (obecný vodovod a studňa), plyn, žumpa. Pozemok je krásny, široký, rovinatý o výmere 3.000 m2. Nehnuteľnosť je vhodná ako na celoročné bývanie, tak aj ako víkendová chalupa, prípadne je vhodná na bývanie dvojgeneračnej, alebo viacčlennej rodiny, ako rodinné sídlo, prípadne prevádzkovanie ubytovacieho zariadenia spojená s voľnočasovými aktivitami. Okolie je vhodné na turistiku, bicyklovanie... Dom je kúpou okamžite voľný. V cene je kompletný maďarský právny servis spolu s dvojjazyčnou kúpnou zmluvou (autorizovaný právnik spolu s autorizovanou tlmočníckou firmou), vklad na kataster spolu s poplatkami, prepis médií, tlmočenie.
Maďarsko
39 900 €
Rodinný dom vhodný aj na podnikanie, Košice - Sever
Ponúkame Vám rodinný dom v jednej z najlukratívnejších častí mesta, neďaleko botanickej záhrady na ulici Pod kaštieľom. Jedná sa o pokojnú lokalitu, ktorá je vhodná ako na bývanie, tak aj na podnikanie - nehnuteľnosť je ideálna na zriadenie právnickej, notárskej, alebo obchodnej kancelárie, sídla firmy, prípadne na zriadenie zubnej, alebo inej ambulancie. Dom bol postavený v roku 1974 a cca. pred rokom prešiel čiastočnou obnovou - pôvodné okná boli vymenené za plastové s izolačným trojsklom, vymenené vstupné dvere, vynovená kuchynská linka, vybrúsenie a nalakovanie parkiet v dvoch izbách, vymenený plynový kotol na ústredné kúrenie. Na prízemí je veľká obývačka, spálňa, kuchyňa, WC a technická miestnosť s kotlom na tuhé palivo + na plyn, pričom táto miestnosť sa po rekonštrukcii dá využiť aj ako kúpeľňa pre spodné podlažie. Na poschodí sú dve izby, veľká spálňa, kúpeľňa s WC a malá teraska. Dom je čiastočne podpivničený. V zadnej časti pozemku je garáž, ktorá je vhodná ako sklad, alebo archív, prípadne je vhodné ju zbúrať, aby ste získali väčšiu využiteľnosť záhrady. V prípade vážneho záujmu je možná dohoda na cene.
Košice I - Sever
365 000 €
PREDAJ Rodinný penzión Mogyoróska, Maďarsko
Ponúkame Vám krásny, rozsiahly rodinný dom v Maďarskej obci Mogyoróska, priamo pod starodávnym hradom Regéc. Táto nehnuteľnosť ešte do konca roku 2022 slúžila ako rodinný penzión, ktorý bol majiteľkou prevádzkovaný od roku 2006. Jediný dôvod predaja je vek majiteľky (už nevládze sa o túto nehnuteľnosť postarať). Tento dom môže naďalej slúžiť pre turistov na ubytovanie, prípadne je vhodný aj ako rodinná vila pre väčšiu rodinu, alebo môže slúžiť ako firemné zázemie pre manažment. Dedinka Mogyoróska je veľmi vyhľadávaná, nakoľko je obklopená lesmi, jedná sa o dedinku, ktorá je tzv. slepá, čiže chodia do nej len majitelia domov, prípadne návštevy, je čistá a bezproblémová bez asociálov, prípadne neprispôsobivých občanov. Je aj veľmi obľúbená medzi turistami, nakoľko sa nachádza priamo pod hradom Regéc, ktorý je celoročne navštevovaný ( v prípade záujmu o prevádzkovanie ubytovacieho zariadenia je istota o veľký záujem zo strany turistov ). Pozemok o výmere 1.500 m2 je krásne široký, upravený s možnosťou rozšírenia športových a relaxačných aktivít - dostatok miesta na vybudovanie bazéna, sauny... Dom má šesť izieb, 3 x kúpeľňu s WC, veľkú kuchyňu, verandu, garáž, ktorá slúži ako kotolňa. Kúrenie je ústredné s kotlom na drevo. Nakoľko je nehnuteľnosť krásne presvetlená slnkom, hodí sa to využiť na solárne prípadne fotovoltické panely. Podkrovie je voľné, nevyužité, čiže v prípade záujmu o rozšírenie ubytovacích kapacít, sa viete bezproblémov realizovať a kapacitu si zväčšiť. Dom sa predáva s kompletným zariadením a nábytkom mimo pár osobných vecí majiteľky. Kúpou je nehnuteľnosť okamžite voľná. V cene je kompletný maďarský právny servis spolu s dvojjazyčnou kúpnou zmluvou (autorizovaný právnik spolu s autorizovanou tlmočníckou firmou), vklad na kataster spolu s poplatkami, prepis médií, tlmočenie.
Maďarsko
165 000 €