FINREA│3 izbový tehlový byt (64 m2) so záhradou 320m2 a 2 garážami v širšom centre Martina
Ak Vám vyhovuje bývanie v meste a oceňujete komfort kompletnej infraštruktúry, tento 3 izbový byt je pre Vás ako stvorený! Vďaka svojej praktickej polohe - 2 min. autom do centra, môžete využívať výhody mestského života a zároveň si môžete oddýchnuť na záhradke, bez nutnosti niekam cestovať. Je to ideálne bývanie pre rodinu s deťmi, alebo staršieho človeka - kutila, záhradkára. Byt sa nachádza v tehlovej bytovke, ktorá má spolu iba štyri byty. Súčasťou je vlastná záhrada s viničom a ovocnými stromami, malou chatkou a studňou na pozemku 320m2. K bytovke okrem záhrady patrí aj zdieľaný dvor. K danému bytu patria taktiež dve garáže s elektrinou (jedna aj s montážnou jamou) a dve murované pivnice (+ dva zdieľané pivničné priestory). Samotný byt má rozlohu cca 64m2 a nachádza sa na druhom poschodí. Orientovaný je na východ/západ. Byt je v pôvodnom, udržiavanom stave, takže si ho  môžete upraviť podľa vlastných predstáv. Menené boli iba plastové okná. Vykurovanie je aktuálne riešené plynom. V byte sú pôvodné parkety, v kúpeľni dlažba a v kuchyni liata podlaha. Do bytu sa vstupuje cez predsieň, z ktorej sa následne vstupuje do kúpeľne a WC, kuchyne a obývacej izby. Všetky tri izby sú prechodné. Z obývacej izby sa ďalej vstupuje do spálne a zo spálne do detskej izby, z ktorej sa dá prejsť do kuchyne. Pri kuchyni sa nachádza aj špajza s oknom. Mesačné náklady sú cca 160Eur/mesačne. Ak si chcete byt pozrieť osobne, rezervujte si obhliadku na uvedenom telefónnom čísle a ja sa budem tešiť na stretnutie! 0918 540 249 Email: plz@finrea.sk FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Martin
165 000 €
FINREA│kancelária v prestížnej budove pre vaše úspešné podnikanie - Lucenkova
Podnikajte z prestížnej budovy MATLAK Economy v jednej z najlepších lokalít Dolného Kubíne - Bysterec - Lucenkova. Vďaka reprezentatívnej budove, moderným priestorom a samotnej kancelárií tu má vaše podnikanie skvelé zázemie pre váš úspech.  V lokalite je množstvo úradov, obchodov, kancelárií a prevádzok, ktoré vám zabezpečia veľký pohyb ľudí a tým aj potencionálnych klientov.  Samotná kancelária vás poteší moderným vzhľadom a vďaka veľkým oknám tu budete mať dostatok svetla po celý deň. Orientovaná je na juhozápad.  Vďaka kompletnému servisu sa môžete plne sústrediť na váš biznis a pustiť starostí so službami okolo nájmu z hlavy. O všetko podstatné je postarané a máte to v cene nájmu: - parkovanie (aktuálne je k dispozícií 1 voľné miesto) - oceníte upratovanie spoločných priestorov - rýchly internet je samozrejmosťou - v cene sú poplatky za energie (voda, kúrenie, elektrická energia) - už žiadne lopatovanie - odhŕňanie snehu máte v cene - vďaka kamerovému systému sa vy a vaši klienti budú cítiť bezpečne Vyberte si jednu, alebo obidve voľné kancelárie (možnosť prepojenia): Kancelária č. 309 výmera 17,43 m² 265 eur + DPH/mesačne Kancelária č. 310 výmera 18,82 m² 265 eur + DPH/mesačne Ak teda rozmýšľate nad podnikaním a radi by ste mali reprezentatívnu kanceláriu s minimálnymi starosťami o jej chod aby ste sa plne mohli sústrediť na svoj biznis, tak mi zavolajte ešte dnes aby som vám nepovedal, že tieto kancelárie už má Vaša konkurenia. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Dolný Kubín
530 €/mes.
FINREA│2-izbový byt (62m2) v pôvodnom stave v Istebnom
Hľadáte byt v pôvodnom stave pri Dolnom Kubíne? Máme pre Vás skvelú ponuku! 2-izbový byt sa nachádza v obci Istebné 7km od Dolného Kubína. Obec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a svojou polohou aj kľudné a tiché prostredie na bývanie. Priestranný tehlový 62m2 byt v pôvodnom stave má výbornú veľkosť aj dispozíciu na budúcu rekonštrukciu. Byt je vhodný na bývanie ale aj na investíciu. V byte sa nenachádza balkón, ale svojou orientáciou na J a Z je po celý deň slnečný, teplý a dostatočne presvetlený. Nachádza sa na 2/2 poschodí bez výťahu. Je voľný ihneď, predáva sa prázdny. Prislúchajú k nemu 2 pivnice v suteréne. Parkovanie je bezproblémové vedľa bytového domu. Pri vážnom záujme je možné sa na cene dohodnúť. Ak vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať! FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Istebné
dohodou
FINREA │ Elegantná garsónka 36 m2 Vrútky Centrum
 Tento byt má už svojho nájomcu, hľadáte podobný byt? Neváhajte nás kontaktovať!  Príďte sa pozrieť na tento pekný, zrekonštruovaný byt, plne vybavený  za výhodnú cenu! Rozloha bytu je 36 m2 a má juhozápadnú orientáciu.  Nachádza sa na 1. nadzemnom podlaží.  Kúrenie riešené vlastným samostatným plynovým kotlom. Bytový dom je tehlovej konštrukcie a vznikol prestavbou pôvodného objektu z roku 1914.  Celý bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou vo vyššom štandarde a je vo veľmi peknom stave. Posledná rekonštrukcia prebehla pred 5 rokmi.  Súčasťou je kompletne vybavená kuchyňa, kúpeľňa so sanitou, vstavané skrine a nábytok. V rámci celej budovy sú plastové okná, dlažba a plávajúce podlahy.  Budova sa nachádza v pešej dostupnosti vlakovej stanice a v blízkosti zastávok MHD.  Priestor je ihneď voľný. Výška mesačného nájmu pri obsadení 1-2 osobami je 400,- Eur. Pri podpise zmluvy sa platí 1x nájom, 2x depozit a 400 €/mesiac  odmena RK. Maximálne pre 2 osoby, bez zvierat. V prípade, že by ste si objekt radi prezreli osobne, neváhajte ma kontaktovať a rezervovať si termín na obhliadku! Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Vrútky
400 €/mes.
FINREA│3-izbový byt v projekte NOVÁ ZÁBREŽ - C3
FINREA│ Vám ponúka na predaj 3 izbový byt novostavbe bytového domov projektu NOVÁ ZÁBREŽ, v Oravskej Porube, len 5km od centra Dolného Kubína.  Projekt NOVÁ ZÁBREŽ predstavuje komfortné rodinné bývanie pre moderné rodiny.  Myšlienkou projektu je poskytnúť bývanie vo vysokom štandarde ľudom, ktorí preferujú život mimo ruchu mesta, ale zároveň chcú byť v jeho bezprostrednej blízkosti.  5. poschodový Bytový dom bude disponovať 12 bytmi a 6 garážami. V dnešnej dobe je bezbariérový prístup štandardom a náš projekt ho má ako samozrejmosť. Do svojho bytu sa dostanete z hlavného vchodu a aj z garáže prostredníctvom výťahu.  3 izbový byt o výmere 82,11m2 nachádzajúci sa na 4. nadzemnom podlaží disponuje chodbou, priestrannou modernou obývacou izbou prepojenou s kuchyňou, dvoma spálňami, kúpeľnou s oddelenou toaletou, balkónom a miestnosťou, ktorú môžete využívať ako šatník alebo špajzu.  ŠTANDARD: Byt sa predáva v stave štandard a súčasťou bude: podlahy, dlažby, obklady, sanita, vodovodné batérie, interiérové dvere. Máte možnosť si vybrať z viacerých variant štandardu, na základe vzorkovníka, ktorý Vám bude ponúknutý.  O PROJEKTE: Projekt NOVÁ ZÁBREŽ ponúka 12 bytov rôznych veľkostí. Dvojizbové alebo trojizbové byty aj s balkónom, prekrásnym výhľadom a parkovaním. Majitelia bytov si môžu k svojmu novému bývaniu prikúpiť aj jednu zo 6 garáži, ktoré sa nachádzajú na prvom podlaží bytového domu. Nový byt v našom projekte je výhodnou investičnou príležitosťou, či štartom pre mladé rodiny, páry alebo jednotlivcov.  Plánované odovzdanie bytov do užívania je v jeseni 2025. LOKALITA: Oravská Poruba je malebná obec v okrese Dolný Kubín, vzdialená od centra mesta do 5km. V obci sa nachádza škôlka, obchod, kostol, zástavky MHD, detské ihriská, futbalové ihrisko. Okolie ponúka či už športové, turistické a aj relaxačné vyžitie. WWW: viac info nájdete na stránke projektu: www.novazabrez.sk . Vizualizácie sú len ilustračné. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Oravská Poruba
167 900 €
FINREA│3-izbový byt v projekte NOVÁ ZÁBREŽ - C1
FINREA│ Vám ponúka na predaj 3 izbový byt novostavbe bytového domov projektu NOVÁ ZÁBREŽ, v Oravskej Porube, len 5km od centra Dolného Kubína.  Projekt NOVÁ ZÁBREŽ predstavuje komfortné rodinné bývanie pre moderné rodiny.  Myšlienkou projektu je poskytnúť bývanie vo vysokom štandarde ľudom, ktorí preferujú život mimo ruchu mesta, ale zároveň chcú byť v jeho bezprostrednej blízkosti.  5. poschodový Bytový dom bude disponovať 12 bytmi a 6 garážami. V dnešnej dobe je bezbariérový prístup štandardom a náš projekt ho má ako samozrejmosť. Do svojho bytu sa dostanete z hlavného vchodu a aj z garáže prostredníctvom výťahu.  3 izbový byt o výmere 81,9m2 nachádzajúci sa na 2. nadzemnom podlaží disponuje chodbou, priestrannou modernou obývacou izbou prepojenou s kuchyňou, dvoma spálňami, kúpeľnou s oddelenou toaletou, balkónom a miestnosťou, ktorú môžete využívať ako šatník alebo špajzu.  ŠTANDARD: Byt sa predáva v stave štandard a súčasťou bude: podlahy, dlažby, obklady, sanita, vodovodné batérie, interiérové dvere. Máte možnosť si vybrať z viacerých variant štandardu, na základe vzorkovníka, ktorý Vám bude ponúknutý.  O PROJEKTE: Projekt NOVÁ ZÁBREŽ ponúka 12 bytov rôznych veľkostí. Dvojizbové alebo trojizbové byty aj s balkónom, prekrásnym výhľadom a parkovaním. Majitelia bytov si môžu k svojmu novému bývaniu prikúpiť aj jednu zo 6 garáži, ktoré sa nachádzajú na prvom podlaží bytového domu. Nový byt v našom projekte je výhodnou investičnou príležitosťou, či štartom pre mladé rodiny, páry alebo jednotlivcov.  Plánované odovzdanie bytov do užívania je v jeseni 2025. LOKALITA: Oravská Poruba je malebná obec v okrese Dolný Kubín, vzdialená od centra mesta do 5km. V obci sa nachádza škôlka, obchod, kostol, zástavky MHD, detské ihriská, futbalové ihrisko. Okolie ponúka či už športové, turistické a aj relaxačné vyžitie. WWW: viac info nájdete na stránke projektu: www.novazabrez.sk . Vizualizácie sú len ilustračné. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Oravská Poruba
164 900 €
FINREA│3-izbový byt v projekte NOVÁ ZÁBREŽ - A2
FINREA│ Vám ponúka na predaj 3 izbový byt novostavbe bytového domov projektu NOVÁ ZÁBREŽ, v Oravskej Porube, len 5km od centra Dolného Kubína.  Projekt NOVÁ ZÁBREŽ predstavuje komfortné rodinné bývanie pre moderné rodiny.  Myšlienkou projektu je poskytnúť bývanie vo vysokom štandarde ľudom, ktorí preferujú život mimo ruchu mesta, ale zároveň chcú byť v jeho bezprostrednej blízkosti.  5. poschodový Bytový dom bude disponovať 12 bytmi a 6 garážami. V dnešnej dobe je bezbariérový prístup štandardom a náš projekt ho má ako samozrejmosť. Do svojho bytu sa dostanete z hlavného vchodu a aj z garáže prostredníctvom výťahu.  3 izbový byt o výmere 81,9m2 nachádzajúci sa na 3. nadzemnom podlaží disponuje chodbou, priestrannou modernou obývacou izbou prepojenou s kuchyňou, dvoma spálňami, kúpeľnou s oddelenou toaletou, balkónom a miestnosťou, ktorú môžete využívať ako šatník alebo špajzu.  ŠTANDARD: Byt sa predáva v stave štandard a súčasťou bude: podlahy, dlažby, obklady, sanita, vodovodné batérie, interiérové dvere. Máte možnosť si vybrať z viacerých variant štandardu, na základe vzorkovníka, ktorý Vám bude ponúknutý.  O PROJEKTE: Projekt NOVÁ ZÁBREŽ ponúka 12 bytov rôznych veľkostí. Dvojizbové alebo trojizbové byty aj s balkónom, prekrásnym výhľadom a parkovaním. Majitelia bytov si môžu k svojmu novému bývaniu prikúpiť aj jednu zo 6 garáži, ktoré sa nachádzajú na prvom podlaží bytového domu. Nový byt v našom projekte je výhodnou investičnou príležitosťou, či štartom pre mladé rodiny, páry alebo jednotlivcov.  Plánované odovzdanie bytov do užívania je v jeseni 2025. LOKALITA: Oravská Poruba je malebná obec v okrese Dolný Kubín, vzdialená od centra mesta do 5km. V obci sa nachádza škôlka, obchod, kostol, zástavky MHD, detské ihriská, futbalové ihrisko. Okolie ponúka či už športové, turistické a aj relaxačné vyžitie. WWW: viac info nájdete na stránke projektu: www.novazabrez.sk . Vizualizácie sú len ilustračné. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Oravská Poruba
166 500 €
FINREA│PRENÁJOM Jednoizbový byt 31m2, Martin - Priekopa, len u nás
PRENAJATÉ - Hľadáte podobný? Ozvite sa a nájdeme riešenie aj pre vás. Zháňate štartovací byt na prenájom?  Využite ponuku jednoizbového bytu v Priekope s priestranným balkónom. Byt má aj balkón výmera 5,4m2 a pivnicu výmera 3m2. Voľný je ihneď. Podmienky : 3 platby pri podpise zmluvy. Max.1-2 os. Výmera vrátane pivnice 31m2. Cena 290E Stav objektu: pôvodný stav.  Kontakt: 0918 540 249 FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Martin
290 €/mes.