Priestranný 2-izb. byt v centre Piešťan, Pod párovcami
Ponúkame na prenájom priestranný 2-izbový byt v centre Piešťan, Pod Párovcami.   + priestranný (70m2), svetlý a vzdušný + poschodie 1.z 3 + orientácia do dvoch strán (východ/západ) + vyhľadávaná rezidenčná lokalita pri Mestskom parku + bezproblémové parkovanie   V byte sa nachádza obývačka, spálňa, samostatná kuchyňa, kúpeľňa a samostatné WC.   + kompletne zariadený a vybavený + priestranná kúpeľňa s vaňou + WC v samostatnej miestnosti + vlastné kúrenie – plynový kotol   POZOR! niektoré časti nábytku na fotografiách boli vymenené za nové.   Dom je zateplený. Vstup do brány je na číp. Vchod a spoločné priestory sú upravené a čisté. Vidno, že tu bývajú ľudia, ktorým záleží na prostredí.   + jedna z najžiadanejších rezidenčných oblastí v centre Piešťan + všetky zaujímavé miesta jednoducho dostupné + kompletná občianska vybavenosť + bezproblémové parkovanie na parkovisku za domom plus parkovanie na ulici + v dome nie je výťah   Byt je ideálny pre 2 až 3 osoby (maximum). Neprekážajú nám rodiny s deťmi, pracovníci, cudzinci. Žiaľ fajčeniu v byte a domácim maznáčikom nie sme naklonení.   + k dispozícii ihneď + internet je možné do bytu zaviesť, nie je však zahrnutý v nájme + nájomné 600EUR/mesiac vrátane energií. + kaucia 600€ + BEZ PROVÍZIE, alebo iných poplatkov pre RK   Pozdáva sa vám táto prezentácia? Príďte si byt pozrieť naživo. Zavolajte mi, dohodnime si termín obhliadky. Volajte kedykoľvek, najlepšie práve teraz. Podobné byty sa zvyčajne prenajmú veľmi rýchlo.   Som Milan Petrík, zastihnete ma aj mimo bežných pracovných hodín na telefónnom čísle 0905 812082.
Piešťany
600 €/mes.
DOM-REALÍT, 4-izbový rodinný dom s dušou a upravenou záhradou
DOM-REALÍT, Ponúkame na predaj rodinný dom v pôvodnej časti na začiatku obce Ivanka pri Dunaji. Ak hľadáte dom do ktorého sa zaľúbite na prvý pohľad, určite neprehliadnite túto ponuku.   + pozemok 670m2, zastavaná plocha 100m2, úžitková plocha 130m2 + dvojpodlažná stavba s valbovou strechou + záhrada s parkovou úpravou + v zachovalom stave, možnosť nasťahovať sa a bývať + pivničné priestory pod polovicou domu + novo vybodovaná štýlová vinárska pivnica a archív v podzemí + parkovanie vo dvore, alebo pred domom   Dom je vkusne zariadený, pocitovo je veľmi príjemný. Pohodovú atmosféru umocňuje upravená záhrada, ktorej dominuje zelená farba, vzrastlé stromy a kroviny.   + Prízemie = kuchyňa s jedálenskou časťou, obývačka, spálňa, kúpeľňa a WC + Podkrovie = tri útulné izby, a pracovňa + záhrada s parkovou úpravou a vzrastlými stromami + kuchynská časť prepojená s priestrannou terasou + samostatne stojaci altánok s posedením + vinárska pivnica s miestnosťou pre archív + drevený domček v záhrade pre domáceho kutila   Pôvodný dom bol kompletne prerobený a nadstavený pred cca 30 rokmi. Je vo veľmi zachovalom stave, dá sa nasťahovať a bývať bez nutnosti ďalšej investície.   + teplo a ohrev vody = plynový kondenzačný kotol + dom je z polovice podpivničený, nachádza sa tu úložný priestor a technická miestnosť + postavený z pálených tehál so škridlovou strechou + napojený na všetky siete vrátane plynu + vlastná studňa + mesačné náklady na energie a služby 150€   Ivanka pri Dunaji je obľúbená lokalita na okraji Bratislavy s dobrou dostupnosťou. Nachádza sa tu kompletná občianska vybavenosť ako aj priestor na prírodné a športové vyžitie   + obec dynamicky rastie, ale zachováva si vidiecku atmosféru + jednoduché napojenie na vonkajší aj vnútorný diaľničný okruh Bratislavy + možnosť využiť vlakovú dopravu do centra Bratislavy + cyklotrasy, jazero, lesy a zelené plochy v okolí, mohyla M.R.Štefánika, areál letiska  + v obci je škola, škôlky, obchody (TESCO, METRO), obľúbené podniky a reštaurácie   Cena je kompletná vrátane provízie a kompletného servisu realitnej kancelárie.   Zaujala vás táto prezentácia? Príďte si pozrieť dom naživo. Zavolajte mi, dohodnime si termín obhliadky. Volajte kedykoľvek, najlepšie práve teraz. Podobné nehnuteľnosti sa zvyčajne predajú veľmi rýchlo. Som Milan Petrík, zastihnete ma aj mimo bežných pracovných hodín na telefónnom čísle 0905 812082. © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
Ivanka pri Dunaji
400 000 €
DOM-REALÍT, Zrekonštruovaný dom s prístavbou, Poľnohospodárska
DOM-REALÍT, Ponúkame na predaj zrekonštruovaný rodinný dom s prístavbou v pôvodnej časti Vrakune blízko Malého Dunaja a Vrakunského lesíka.   + samostatne stojaci so sedlovou strechou + tri obytné jednotky, každá so samostatným vstupom + obytná plocha 145 m2, zastavaná plocha 160 m2 + rovinatý pozemok 530 m2 so šírkou 14m až 12m + čiastočne podpivničený (36m2) + možnosť zobytnenia podkrovia + kompletne zrekonštruovaný v roku 2006 + skvelá lokalita v rámci mestskej časti   Rodinný som + 2 izby, priestranná kuchyňa, kúpeľňa s WC, komora + úžitková plocha 72 m2 + samostatný vchod z dvora + kuchynská linka so spotrebičmi + zariadenie, možnosť zanechania nábytku po dohode + súčasťou domu je samostatný byt -garsónka (24 m2) + jedna miestnosť (izba s kuchynským kútom) + WC a sprchový kút v samostatnej miestnosti + garsónka má svoj vlastný vstup z dvora   Prístavba + 2 izbový byt s úžitkovou plochou 50 m2 + interiér = holobyt (treba dokončiť kuchynskú linku, podlahy a kúpeľňu) + predizba s prípravou na kuchyňu, obývačka, kúpeľňa s WC + priestranná obývačka s krbom + vstup z dvora + druhý vstup priamo do záhrady za domom   Klasický dom z 60 rokov, prešiel komplet rekonštrukciou a prístavbou v roku 2006. S drobnými úpravami sa dá použiť na okamžité bývanie.   + suchý, bez zatečenia, bez vlhkosti + stavba z klasických materiálov (tehla, kváder) + zateplený plášť, nový krov a škridlová strecha + plastové okná + možnosť vstavby ďalších miestností do podkrovia + čiastočne podpivničený, pivnica nevyužívaná, v pôvodnom stave + kúrenie a telpá voda = elektrický kotol, radiátory + všetky inžinierske siete okrem plynu + plynovod sa nachádza na hranici pozemku + parkovanie vo dvore, alebo na komunikácii pred domom + záhrada za domom vhodná na pestovanie, alebo relax   Poľnohospodárska ulica sa nachádza v „starej“ Vrakuni, v pôvodnej oblasti so zástavbou rodinných domov. Dom sa nachádza v na konci ulice medzi Miestnym úradom a kostolíkom.   + kompletná občianska vybavenosť v pešom dosahu (námestie s obchodmi a službami, potraviny Terno, škola, škôlka, detské ihriská a športoviská, reštaurácie, zdravotné stredisko, miestny úrad, kostol) + autobusová zástava 5 minút chôdze + možnosti športu a relaxu (Malý Dunaj, Vrakunsky lesík, cyklotrasy) + pokojná atmosféra jednej z najzelenších mestských častí   Dom je kúpou voľný, nie je zaťažený, hypotéka možná.   K nehnuteľnosti je vypracovaný znalecky posudok (August 2023) s hodnotou 491tis.€   Zaujala vás táto prezentácia? Príďte si pozrieť dom naživo. Zavolajte mi, dohodnime si termín obhliadky. Volajte kedykoľvek, najlepšie práve teraz. Podobné nehnuteľnosti sa zvyčajne predajú veľmi rýchlo.   Som Milan Petrík, zastihnete ma aj mimo bežných pracovných hodín na telefónnom čísle 0905 812082.
Bratislava II - Vrakuňa
379 900 €
DOM-REALÍT - Apartmán / obchod v srdci Starého mesta, Jedlíkova ulica
Ponúkame na predaj apartmán/obchodný priestor na lukratívnej adrese v strede Starého mesta. Tento inzerát je určený pre vás v prípade, ak hľadáte: + netradičné bývanie v úplnom centre mesta + výnosnú investíciu (po kúpe možnosť okamžitého prenájmu) + priestor pre akékoľvek podnikanie s výkladom do ulice Nehnuteľnosť sa nachádza srdci Starého mesta na Jedlíkovej ulici pri Royko pasáži, 100 metrov od Námestia SNP. + prízemie historického bytového domu + 157m2 úžitkovej plochy na 2 podlažiach (prízemie, suterén) + kompletná rekonštrukcia pred 5 rokmi vrátane nových rozvodov + vlastné kúrenie a ohrev teplej vody (nízke prevádzkové náklady) + exkluzívne k dispozícii predzáhradka a priestor vo dvore + pivnica v suteréne Pôvodný obchodný priestor je v súčasnosti skolaudovaný ako apartmán. Pozostáva zo 4 samostatných bytových jednotiek, každá má cca 16m2, samostatný vstup, vlastné sociálne zariadenie, kúpeľňu a kuchyňu. Jedna bytová jednotka je vnútorným schodiskom prepojená s priestrannou miestnosťou v suteréne (55m2). + súčasné využitie – priestory slúžia pre interné potreby majiteľa + spoločná chodba a práčovňa v chodbe + nábytok a zariadenie v cene + samostatný vstup z ulice Dispozícia a účel využitia sa dá jednoducho zmeniť. Priestory je možné prepojiť do jedného celku a využiť na bývanie, alebo akékoľvek podnikanie/prevádzku. + bývanie na lukratívnej adrese v srdci mesta + bývanie spojené s podnikaním (prevádzka obchodu) + dlhodobý, alebo krátkodobý prenájom (airbnb) + kancelárie a obchodík s výkladom do ulice Bytový dom postavený v 30-tych rokoch prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane zateplenej fasády a novej strechy. + v 3-poschodovom dome sa nachádza len 6 bytov + spoločné priestory sú čisté a udržiavané + dom aj okolie sú bezpečné bez rušivých elementov + tiché prostredie na konci slepej ulice + detské ihrisko priamo pred domom + možnosť vyhradeného parkovania na susednom pozemku (150€/mes.) Jedná sa o špecifickú nehnuteľnosť určenú pre špecifického klienta. Viac informácii vám rád podám telefonicky, alebo osobne. + fotografie interiéru sú k dispozícii na požiadanie + nízke náklady (cca 200€ vrátane energií) + priestor k dispozícii ihneď, kúpou bude uvoľnený + nehnuteľnosť bez tiarch, hypotéka možná Pozdáva sa vám táto prezentácia? Príďte si nehnuteľnosť pozrieť naživo. Zavolajte mi, dohodnime si termín obhliadky. Volajte kedykoľvek, najlepšie práve teraz. Podobné nehnuteľnosti sa zvyčajne predajú rýchlo. Som Milan Petrík, zastihnete ma aj mimo bežných pracovných hodín na telefónnom čísle 0905 812082. © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o. Cena energií: 200 Euro / mesiac
Bratislava I - Staré Mesto
330 000 €
Na predaj tehlový 4izbový rodinný dom v Rajke - časť “Raj v Rajke”
Z poverenia majiteľa  ponúkame na predaj krásny rodinný dom v Rajke - časť “Raj v Rajke” + 4izbový  10 ročný tehlový dom ( po čerstvej "rekonštrukcii") + cca 89m2 + terasa 12m2 + pozemok 3900m2 + napojený na všetky inžinierske siete + nízke mesačné náklady - cca 100€ + na pozemku je aj vlastná studňa s ponorným čerpadlom (nachádza sa v zemi, takže nie je nutné zazimovanie) v okrasnej studničke, kde je chránené pred mrazom + úložný priestor + veľký záhradný domček so zavedenou elektrikou a osvetlením + pekná udržiavaná záhrada, vysiata kvalitná tráva, pozemok chránený po celej rozlohe sieťami proti  krtkom +  živý plot okolo celého pozemku poskytuje maximálne súkromie + pergola nad terasou + 3 parkovacie miesta vo dvore + bodové osvetlenie na podhľadoch okolo celého domu + v dome 2x WC po 10 rokoch vymenené, vymaľované, nový geberit + rozšírené schody pri vstupe aj na terase + novo osadená kvalitná protišmyková mrazuvzdorná gresová dlažba + sieťky a žalúzie komplet na všetkých oknách vrátane oboch dverí na terasu + veľký úložný priestor na povale, kt. je celá pochôdzna,  pokrytá OSB doskami + ďalší veľký úložný priestor v technickej miestnosti, kde sa nachádza kotol – priestor na práčku aj sušičku + v dome sú dve veľké na mieru robené roldor skrine v chodbe a predsieni + kvalitná priestranná kuchynská linka zn. Decodom - ako nová v top stave - vstavané spotrebiče,  trúba, mikrovlnka, umývačka riadu, varná doska, digestor + priestranná kúpeľňa vybavená kvalitnou talianskou zostavou (zrkadlo, závesná skrinka + druhá s umývadlom) + v dome je teplovodné podlahové kúrenie,  v spálňach sú radiátory (ideálna kombinácia z hľadiska zdravia) + v celom dome je dlažba okrem dvoch spální, kde sú parkety + dom sa predáva nezariadený alebo dohoda Dom je “vyšperkovaný” opravami, ktoré si dom po 10 rokoch vyžiadal - vymenený silikón po obvode celého domu v interiéri, opravené praskliny, novo prerobené osvetlenie v kuchyni nad pracovnou doskou, posunuté ďalšie osvetlenie nad jedálenský stôl, zamurované káble k TV priamo v stene vo výške televízora, novo urobený geberit v kúpeľni, opravená zámková dlažba v dôsledku zvlnenia ako rokmi sadla zem, šachta spevnená kvôli prejazdu autami. + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
Maďarsko
276 000 €