NA PREDAJ_2 izbák_pôvodný stav_výťah áno_balkón nie
NA PREDAJ_2 izbák_pôvodný stav_výťah áno_balkón nie Tento 2 izbový byt s rozlohou necelých 55 m2 v pôvodnom stave sa nachádza v tehlovom bytovom dome, ktorý prešiel významnou obnovou v r. 2017 a tým dosiahol energetický certifikát A1. Byt sa nachádza na 2. poschodí s novučičkým výťahom - inteligentný - sám Vám otvorí dvere:-) Dispozícia: po vstupe do bytu Vás privíta obdĺžniková chodba, po jej ľavej strane je samostatná toaleta, za ňou kúpeľňa s umývadlom a vaňou (pôvodný umakart). Užšou chodbou lemovanou pôvodnou vstavanou skriňou po boku aj na strope sa dostanete do kuchyne, z nej do spálne. Do tejto izby sa dostanete aj z druhej izby, je priechodná. Obývačka má štedrú rozlohu. Byt je svetlý, teplý, prináleží k nemu menšia pivnica v suteréne (1,35 m2). Občianska vybavenosť v okolí je bohatá, na dosah všetko potrebné. Cena: 128.000 Eur K dispozícii: predaj je nutné schváliť rozhodnutím súdu, predpoklad: min. 1/2 roka Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy, vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo. Pri tejto ponuke je možné licitovať kúpnu cenu podľa všeobecných podmienok licitácie spoločnosťou bea vukusic, s.r.o. uverejnených na: www.beavukusic.sk/sluzby. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, rada Vám poskytnem všetky potrebné informácie. Zodpovedný certifikovaný maklér: Mgr. Beáta VUKUSIC, RSc.; +421 905 550 021; beavukusic@gmail.com. Spoločnosť "bea vukusic, s.r.o." - na jednom mieste (Hlavná 18/1) nájdete: - realitnú činnosť - predaj & prenájom nehnuteľností, zviditeľnenie Vašej nehnuteľnosti na najsledovanejších portáloch a sieťach - finančné poradenstvo - radi Vás odborne prevedieme procesom financovania Vašej nehnuteľnosti - máme dlhoročné skúsenosti v tejto oblasti - zabezpečíme akékoľvek poistenie - vinkulácie - právne poradenstvo prostredníctvom advokátskej kancelárie - autorizované zmluvy. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti "bea vukusic, s.r.o."
Košice I - Sever
128 000 €
NA PRENÁJOM - príjemný 3 izbák na KVP - Bauerova ul.
PRENÁJOM - príjemný 3 - izbák na KVP - tak pre rodinu, ako aj pre jednotlivcov! 3 nepriechodné izby na veľkorysej ploche 70 m2 sú pri prenájmoch veľkým benefitom! Byt sa nachádza na 2. poschodí Bauerovej ulice zatepleného bytového domu s výťahom. Dispozícia: po vstupe do bytu Vás privíta predsieň v tvare štvorca, z ktorej sa dostanete do každej z izieb: vľavo do obývačky, vpravo do pracovne/detskej izby a ďalej do spálne (posledné dve orientované na V). Oproti vchodu sa nachádza samostatná kúpeľňa s vaňou a toaleta. Kuchyňa (plne vybavená elektrospotrebičmi) s loggiou a obývačka sú orientované na Z svetovú stranu. Bohatá občianska vybavenosť v okolí samozrejmosťou: pošta, poliklinika, školy, škôlky, potraviny, BILLA, dm drogerie, reštaurácie, všetko potrebné na dosah. Cena: 750 Eur mesačne vrátane médií, internetu a rozšírenej ponuke TV programu. K dispozícii: od 15.05.2024. RENT - a pleasant 3 - room on KVP - both for the family and for individuals! 3 impassable rooms on a generous area of ​​70 m2 are a great benefit when renting! The apartment is located on the 2nd floor of Bauerova Street, an insulated apartment building with an elevator. Layout: upon entering the apartment you will be greeted by a square-shaped hall, from which you can get to each of the rooms: left to the living room, right to the study / children's room and further to the bedroom (the last two oriented to the East). Opposite the entrance is a separate bathroom with tub and toilet. The kitchen (fully equipped with electrical appliances) with loggia and living room are oriented to the West world side. Rich civic amenities in the area of ​​course: post office, clinic, schools, kindergartens, groceries, BILLA, drugstores, restaurants, everything you need within easy reach. Price: 750 Euros per month, including media, internet and extended TV program offer. Available: from May 15-th 2024. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, rada Vám poskytnem všetky potrebné informácie. Zodpovedný certifikovaný maklér: Mgr. Beáta VUKUSIC, RSc. +421 905 550 021, beavukusic@gmail.com. Spoločnosť "bea vukusic, s.r.o." - na jednom mieste (Hlavná 18/1) nájdete: - realitnú činnosť - predaj & prenájom nehnuteľností, zviditeľnenie Vašej nehnuteľnosti na najsledovanejších portáloch a sieťach - finančné poradenstvo - radi Vás odborne prevedieme úverovým - hypotekárnym procesom (dlhoročné skúseností) - zabezpečíme akékoľvek poistenie - vinkulácie - právne poradenstvo prostredníctvom advokátskej kancelárie - autorizované zmluvy Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti "bea vukusic, s.r.o."
Košice II - Sídlisko KVP
750 €/mes.
NA PREDAJ_3 izbový byt na Helsinskej_Ťahanovce_82 m2
Túžite po rozľahlom 3 izbovom byte? Jeden taký o rozlohe 82 m2 na ideálnom 3. poschodí Helsinskej ulice sídliska Ťahanovce čaká práve na Vás! Slušný čistý 8 poschodový zateplený bytový dom (3 byty na jednom poschodí) kolaudovaný v r. 1999 - vtedy aj zateplený, udržiavané spoločné priestory s výťahom stojacom na medziposchodí. Dispozícia: po vstupe do bytu bezpečnostnými dverami Vás privíta chodba v tvare obdĺžnika so vstavanými skriňami po ľavej strane, pred ňou je vstup do rozľahlej obývačky s výstupom na priestrannú loggiu (neobvykle široká: 4,04 x 1,40 m). Na ľavej strane vzadu je vstup do spálne (tiež sa tu nachádzajú vstavané skrine). Obývačka so spálňou sú orientované na JZ. Oproti vchodovým dverám je murované jadro - kúpeľňa (s vaňou) a samostatná toaleta. Na pravej strane chodby je vstup do detskej izby, za ňou sa nachádza kuchyňa. Kuchynská linka je ani nie dvojročná - vysoký biely lesk, s bohatými úložnými priestormi až po strop (viď fotodokumentáciu). Kuchyňa s detskou izbou sú orientované na SV s výhľadom na prírodu. Rekonštrukcii podľahol celý byt v r. 2021 okrem výmeny obkladu v kúpeľni a WC. K bytu prináleží plechová pivnica s rozlohou 1,91 m2 v suteréne bytového domu. Občianskavybavenosť: všetko na dosah, neďaleko je LIDL, zadrav. stredisko, pošta, školy, škôlky, zastávka MHD. Cena: 156.000 Eur V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, rada Vám poskytnem všetky potrebné informácie. Zodpovedný certifikovaný maklér: Mgr. Beáta VUKUSIC, RSc.; +421 905 55 00 21; beavukusic@gmail.com. Spoločnosť "bea vukusic, s.r.o." - na jednom mieste (Hlavná 18/1) nájdete: - realitnú činnosť - predaj & prenájom nehnuteľností, zviditeľnenie Vašej nehnuteľnosti na najsledovanejších portáloch a sieťach - finančné poradenstvo - radi Vás odborne prevedieme procesom financovania Vašej nehnuteľnosti - máme dlhoročné skúsenosti v tejto oblasti - zabezpečíme akékoľvek poistenie - vinkulácie - právne poradenstvo prostredníctvom advokátskej kancelárie - autorizované zmluvy Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti "bea vukusic, s.r.o.".
Košice I - Sídlisko Ťahanovce
156 000 €
NA PREDAJ_Dom v Kostoľanoch nad Hornádom - len na skok od Košíc
8 minút autom od parku Anička. Tam na Vás čaká dom s viacúčelovým využitím. Pôvodne pochádza zo 70-tych rokov, posledných 5 rokov bol intenzívne rekonštruovaný, hlavne interiér - omietky, nová kuchyňa,....... Tento atmosferický (môže byť pokojne aj viac generačný) rodinný dom je vsadený do svahovitého terénu s kaskádami o rozlohe 861 m2. K domu vedú 2 prístupové cesty, z jednej z nich máte možnosť zaparkovať 2 autá na pozemku (spevnený betón), pred domom sa nájde ďalšie miesto. Dom s úžitkovou plochou 225 m2 má nasledovnú dispozíciu: Samotný rodinný dom pozostáva z 3 podlaží. Na prvom z nich sa okrem plnohodnotnej izby nachádza aj práčovňa s technickou miestnosťou - kotolňou. Na druhom podlaží je vchod do samotného domu, chodba Vás zavedie do novej štýlovej kuchyne (vybavenej kvalitnými spotrebičmi: americká chladnička Electrolux, el. rúra beko (pyrolytická - samočistiaca), umývačka riadu AEG, plynový sporák - 5 - Bosch, digestor s uhlíkovým filtrom, MV Sharp, dvojdrez 100 - nadštandard......) prepojenej s obývačkou. Z chodby vybavenej kanadskými kachľami (s 10 r. zárukou)sa dostanete do 2 samostatných nepriechodných izieb (spálňa + detská) - orientované sú na V. V kúpeľni je vaňa, toaleta je samostatná. Podkrovie o rozlohe 25 m2 je tiež vhodné na bývanie + dvojpodlažná prístavba so samostatným vchodom je tiež obývateľná: izba, pod ňou kuchynka s kúpeľňou. Na pozemku sa nachádza vedľajšia budova - tehlová dielňa pre domácich majstrov o výmere 24 m2 s vlastným komínom (možnosť napojenia na kachle) a podzemnou pivnicou. Každý si tu nájde svoje miesto! Vedľa domu je aj samostatná pivnica/sklad. Na pozemku je okrem verejného vodovodu aj vlastná studňa. Ohrev teplej vody - solar. Vykurovanie: plyn + kanadské kachle na tuhé palivo. Okná sú plastové - izolačné trojsklo; podlahy - kvalitný vinyl. Na dome bola zrealizovaná injektáž. Občianska vybavenosť na dosah: 2x potraviny, denná reštaurácia - obedové menu, pravá pizza z pece, drogéria, škôlka, škola, obecný úrad, všeobecný lekár, zubár, nemôžeme nespomenúť vychýrenú kostoliansku zmrzlinu s cukrárňou, foodtruck MELKY - gurmánske lahôdky, stavebniny..... Železničná stanica je vzdialená 10 min. pešo. Cena: 275.000 Eur Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy, vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo. Pri tejto ponuke je možné licitovať kúpnu cenu podľa všeobecných podmienok licitácie spoločnosťou bea vukusic, s.r.o. uverejnených na: www.beavukusic.sk/sluzby. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, rada Vám poskytnem všetky potrebné informácie. Zodpovedný certifikovaný maklér: Mgr. Beáta VUKUSIC, RSc. +421 905 550 021; beavukusic@gmail.com. Spoločnosť "bea vukusic, s.r.o." - na jednom mieste (Hlavná 18/1) nájdete: - realitnú činnosť - predaj & prenájom nehnuteľností, zviditeľnenie Vašej nehnuteľnosti na najsledovanejších portáloch a sieťach - finančné poradenstvo - radi Vás odborne prevedieme úverovým - hypotekárnym procesom (dlhoročné skúseností) - zabezpečíme akékoľvek poistenie - vinkulácie - právne poradenstvo prostredníctvom advokátskej kancelárie - autorizované zmluvy Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti "bea vukusic, s.r.o.". Cena energií: 250 Euro / mesiac
Kostoľany nad Hornádom
275 000 €
NA PREDAJ_lukratívne pozemky na Liptovskej Mare - BOBROVNÍK
KÚPTE SI POZEMOK NA LIPTOVSKEJ MARE EŠTE PRED ZAHÁJENÍM LETNEJ SEZÓNY ! NA PREDAJ - lukratívny rovinatý pozemok v obci Bobrovník na Liptovskej Mare. Pôvodne jeden pozemok - dlhý 60 m, široký 31 m, dokopy 1867 m2, sme rozdelili na 3 takmer identické o rozlohách: * P - 623 m2 (parc.č. 329/26 o výmere 599 m2 + parc.č. 461/24 o výmere 24 m2) - 124.600 Eur * S - 622 m2 (parc.č. 329/27 o výmere 602 m2 + parc.č. 461/27 o výmere 20 m2) - 124.400 Eur * Ľ - 622 m2 (parc.č. 329/28 o výmere 608 m2 + parc.č. 461/28 o výmere 14 m2) - 124.400 Eur IS: * elektrina - čoskoro bude zavedená, máme k dispozícii vyjadrenie od SSD * voda: na pozemku je rozbočka od studne nachádzajúcej sa 8 m nad pozemkom * kanalizácia: je potrebné zriadiť septik UPI k nahliadnutiu kvôli nasledovnej výstavbe. Pozemky sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti MARINA resort poskytujúci počas sezóny celodenné stravovanie na slnečnej terase s výhľadom na Maru, krytý bazén, saunu a posilňovňu aj pre verejnosť. Pláž s lodenicou so stánkami s občersvením je ďalšou alternatívou, gurmáni - milovníci domácej stravy si prídu na svoje v miestnom salaši BOBROVNÍK. Liptovská Mara - druhá najväčšia vodná priehrada na Slovensku sa právom pýši prezývkou liptovské more. Počas leta sa stáva druhým domovom pre fanúšikov vodných športov. Môžete sa tu nielen kúpať, ale aj člnkovať, jazdiť na vodných bicykloch, paddleboardoch alebo vodných skútroch. Odvážlivci si môžu vyskúšať aj adrenalínové vodné atrakcie – flyboard alebo vodné lyžovanie, oddýchnuť si môžete vo vodných parkoch Tatralandia či Bešeňová, kúpele Lúčky. Liptovská Mara a jej čisté vody ponúkajú aj široké možnosti rybolovu. Ak vás kúpanie a vodné športy omrzia, obujte si turistické topánky a vyrazte do hôr. Priehrada leží v obkľúčení kopcov, na juhu sa rozprestierajú Nízke Tatry, na severe západné Tatry. Prosiecka a Kvačianska dolina je jednou z najkrajších okružných turistických trás Liptova. Ďalšie unikáty: Lúčanský vodopád - národná prírodná pamiatka, Liptovský hrad, Babyland. Dom hore nohami - obľúbenú turistickú atrakciu, archeoskanzen Havránok, v Zookontakt, Galéria Ilusia...... K dipsozícii: I H N E Ď. CENA: 124.400 Eur. V prípade Vášho záujmu Vám rada poskytnem všetky technické náležitosti k stavbe, neváhajte ma kontaktovať. Zodpovedný certifikovaný maklér: Mgr. Beáta VUKUSIC, RSc.; +421 905 550 021; beavukusic@gmail.com. Spoločnosť "bea vukusic, s.r.o." - na jednom mieste (Hlavná 18/1) nájdete: - realitnú činnosť - predaj & prenájom nehnuteľností, zviditeľnenie Vašej nehnuteľnosti na najsledovanejších portáloch a sieťach - finančné poradenstvo - radi Vás odborne prevedieme procesom financovania Vašej nehnuteľnosti - máme dlhoročné skúsenosti v tejto oblasti - zabezpečíme akékoľvek poistenie - vinkulácie - právne poradenstvo prostredníctvom advokátskej kancelárie - autorizované zmluvy. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti "bea vukusic, s.r.o."
Bobrovník
124 400 €
NA PREDAJ - posledné 2 apartmány v Štôle!
RAJ PRE ŠPORTOVCOV I ODDYCHUCHTIVÝCH RELAXÁČOV :-) VITAJTE PRIAMO POD ŠTÍTMI TATIER ! Ak máte už ruchu každodenného mestského života dosť, zbaľte sa a vybehnite si oddýchnuť do vlastného apartmánu! V ponuke posledné 2 apartmány! Čerstvo skolaudované. Využitie: * rekreačné účely * investícia/prenájom * celoročné bývanie. Konkrétne tento skutočne veľkorysý 4 izbový apartmán - sa nachádza na 1. poschodí bloku A s výhľadom zo severne orientovanej terasy na naše prekrásne Tatry. Na rozlohe 111,595 m2 nájdete 4 priestranné izby, kuchyňu, kúpeľňu a chodbu. K apartmánu prináleží aj terasa o rozlohe 13,14 m2 orientovaná na sever (Tatry), balkón s rozlohou 11,62 m2 tiahnuci sa južnou svetovou stranou a kopka na prízemí domu o rozlohe 9,38 m2. Kúrenie: podlahové, vlastná kotolňa v bytovom dome - plyn. 1 parkovacie miesto vrámci areálu pred vstupom do domu dostanete grátis! Dostupnosť v rámci Tatier fantastická - všetko máte odtiaľ na dosah. Pre ilustráciu: na Štrbské pleso sa odtiaľ dostanete autom v priebehu 15 minút - je odtiaľ vzdialené necelých 11 km. tento apartmán je odovzdávaný v NADŠTANDARDE, súčasťou ktorého sú: * talianska dlažba/drevo* drevené obklady stien - vysoko kvalitný materiál * interiérové dvere s oblôžkovými zárubňami * vstupné protipožiarne dvere * obklady, dlažby a sanita v kúpeľni a WC * kuchynská linka Cena: 320.000 Eur. Kompletnú ponuku všetkých apartmánov v "Štôla RESORT" si možete pozrieť tu: https://beavukusic.sk/nehnutelnost/1094-stola-resort V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, rada Vám poskytnem všetky potrebné informácie. Zodpovedný certifikovaný maklér: Mgr. Beáta VUKUSIC, RSc. +421 905 550 021; beavukusic@gmail.com. Spoločnosť "bea vukusic, s.r.o." - na jednom mieste (Hlavná 18/1) nájdete: - realitnú činnosť - predaj & prenájom nehnuteľností, zviditeľnenie Vašej nehnuteľnosti na najsledovanejších portáloch a sieťach - finančné poradenstvo - radi Vás odborne prevedieme úverovým - hypotekárnym procesom (dlhoročné skúseností) - zabezpečíme akékoľvek poistenie - vinkulácie - právne poradenstvo prostredníctvom advokátskej kancelárie - autorizované zmluvy Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti "bea vukusic, s.r.o.". Cena energií: 120 Euro / mesiac
Štôla
320 000 €
NA PREDAJ - HALY, SKLADY, ADMIN.BUDOVA/UBYTOVŇA_NIVY_BA_za areálom Slovnaftu
NA PREDAJ - dve haly (výrobná, skladová), sklad a bývalý penzión - dnes ubytovňa pre zamestnancov na rozlohe 5.078 m2. Nehnuteľnosti sa nachádzajú v lokalite nášho hlavného mesta v BRATISLAVE za areálom ropnej rafinérie SLOVNAFT - Malé Pálenisko v rovinatom teréne. Keďže v danej lokalite prebieha zásadná zmena dopravnej infraštruktúry, stavby majú vysokú variabilitu využitia. * Jednopodlažná budova s podkrovím (JZ) (+ malé podzemné podlažie) pôvodne z r. 1952 slúžila ako administratívna budova, v r. 1995 bola rekonštruovaná, rozšírená o sociálnu časť, 1. NP a povala boli prestavané a zrekonštruované, v r. 2006 bol zmenený účel využitia na penzión. Poslednou zmenou z r. 2015 bola budova zmenená na ubytovňu. * Haly (SV) (hala I., hala II.a, hala II.b) - výškové osadenie stavieb na terén. Základy z monolitického betónu, izolácia proti zemnej vlhkosti, zvislé nosné konštrukcie - oceľové stĺpy, hliníkový plech, zateplenie. Vhodné na ľahkú priemyselnú výrobu, podľa UPI: nebytové budovy. * Sklad (v strede)- murovaná jednopodlažná nepodpivničená budova s plochou strechou. * Príslušenstvo: oplotenie, vŕtaná studňa, vodovodné prípojky (2), vodomerné šachty (2), areálový rozvod vodovodu, kanalizácie (2), žumpy (2), NN (2 prípojky), Parkoviská (2), areálová obslužná komunikácia, odstavné plochy (3). Benefitom okrem hál, skladov a ubytovne sú 2 rozľahlé parkoviská: - jedno je umiestnené pred samotným areálom a tvorí ho parkovacia plocha pre osobné automobily, vyhotovené je z betónovej zámkovej dlažby kladenej do pieskového podlažia. - druhé sa nachádza vpravo za vstupnými vrátami, tvorené je parkovacou plochou pre nákladné automobily. Tvoria ho cestné panely kladené do štrkového podlažia. Okrem toho v rámci areálu nájdete aj iné odstavné plochy - pri prístreškoch, halách a zadnom vstupe. Areálová obslužná komunikácia vedená od vstupu po prevádzkovom areáli je vhodná pre ťažké nákladné vozidlá, vyhotovená je z monolitického betónu. V prípade doplnenia akýchkoľvek technických údajov kontaktujte zodpovedného makléra (k dispozícii: ZP, TS, Zdravotechnika,....) Cena: 1.000.000 Eur. Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy, vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo. Pri tejto ponuke je možné licitovať kúpnu cenu podľa všeobecných podmienok licitácie spoločnosťou bea vukusic, s.r.o. uverejnených na: www.beavukusic.sk/sluzby. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, rada Vám poskytnem všetky potrebné informácie. Zodpovedný certifikovaný maklér: Mgr. Beáta VUKUSIC, +421 905 550 021; beavukusic@gmail.com. Spoločnosť "bea vukusic, s.r.o." - na jednom mieste (Hlavná 18/1) nájdete: - realitnú činnosť - predaj & prenájom nehnuteľností, zviditeľnenie Vašej nehnuteľnosti na najsledovanejších portáloch a sieťach - finančné poradenstvo - radi Vás odborne prevedieme procesom financovania Vašej nehnuteľnosti - máme dlhoročné skúsenosti v tejto oblasti - zabezpečíme akékoľvek poistenie - vinkulácie - právne poradenstvo prostredníctvom advokátskej kancelárie - autorizované zmluvy. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti "bea vukusic, s.r.o."
Bratislava II - Ružinov
1 000 000 €
NA PREDAJ_2,5 izbový byt_Haburská_Ružinov
SMART_útulný_úhľadný_nielen tieto prívlastky sa hodia k tomuto 2,5 izbovému bytu na Štrkovci. Ružinov je skutočne obľúbenou lokalitou vzhľadom k svojej lichotivej polohe - považuje sa za 2. najvhodnejšiu lokalitu (po Starom Meste) na kúpu či prenájom vďaka výbornej dopravnej dostupnosti a príjemnému prostrediu. Zrekonštruovaný len nedávno - v r. 2021. 64 m2 plochy + balkón + pivnica. 2. poschodie zo 7-ich vzhľadného bytového domu s pekným novým osobným výťahom, orientácia na východ. Dispozícia: po vstupe do bytu Vás privíta black & white dlažba (nájdete ju aj v kuchyni) rozľahlej obdĺžnikovej predsiene (7m2) vybavenej šatníkovou skriňou - obrovský úložný priestor. V poslednej časti vstavanej skrine je uložená chladnička s marzničkou. Prvá izba na ľavej strane chodby je pracovňou (7m2) je najmenšou izbou (to vysvetľuje 2,5 izb.), je nepriechodná rovnako ako aj spálňa. Nachádza sa v nej univerzálny písací stôl rozložiteľný na posteľ. Druhým vchodom vľavo z predsiene sa dostanete do kuchyne vybavenej vstavaným plynovým sporákom, teplovzdušnou el. rúrou, filtrovým digestorom. Chladnička s mrazničkou je samostatne stojaca v predsieni oproti vchodu - dômyselné riešenie. Srdcom bytu je obývacia izba s jedálenskou časťou (21,7 m2), z nej sa dostanete na balkón. Z priechodnej obývačky sa dostanete do kúpeľňovej časti oddelenej samostatnou toaletou a ďalšie dvere vedú do spálne (14,2 m2) so samostatne stojacou šatníkovou skriňou. V modro-bielej štýlovej kúpeľni je vaňa, úložný priestor s automatickou práčkou. Pôdorys je súčasťou fotodokumentácie; byt sa predáva čiastočne zariadený. Občianska vybavenosť v okolí je skvelá: MŠ, ZŠ, Yeme, Fresh, detské ihriská, tenisové kurty, rôzne možnosti športového vyžitia, MHD - výborná dostupnosť tak do centra, ako ako aj na neďaleký diaľničný obchvat. Nízke mesačné náklady: mesačný zálohový predpis pre správcu predstavuje 140 Eur. Je tu optika od Telekomu. K dipsozícii: I H N E Ď. CENA: 215.000 Eur. V prípade Vášho záujmu Vám rada poskytnem všetky technické náležitosti k stavbe, neváhajte ma kontaktovať. Zodpovedný certifikovaný maklér: Mgr. Beáta VUKUSIC, RSc.; +421 905 550 021; beavukusic@gmail.com. Spoločnosť "bea vukusic, s.r.o." - na jednom mieste (Hlavná 18/1) nájdete: - realitnú činnosť - predaj & prenájom nehnuteľností, zviditeľnenie Vašej nehnuteľnosti na najsledovanejších portáloch a sieťach - finančné poradenstvo - radi Vás odborne prevedieme procesom financovania Vašej nehnuteľnosti - máme dlhoročné skúsenosti v tejto oblasti - zabezpečíme akékoľvek poistenie - vinkulácie - právne poradenstvo prostredníctvom advokátskej kancelárie - autorizované zmluvy. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti "bea vukusic, s.r.o." Cena energií: 142 Euro / mesiac
Bratislava II - Ružinov
215 000 €
NA PREDAJ_DOM RABÍNA v Prešove_architektonický skvost
Zbystriť pozornosť odporúčame nielen židovskej komunite: I keď sa DOM RABÍNA nachádza v komplexe židovského predmestia, zaujímať bude určite širokú verejnosť. Prečo? Táto interesantná stavba nachádzajúca sa dnes na Okružnej ul. (bývalá Švermova) bola postavená na prelome 18. a 19. storočia, v r. 1999 - 2002 podľahla mohutnej rekonštrukcii, kedy majiteľ s veľkým pochopením akceptoval potrebu všetkých nevyhnutných výskumov a v budove uskutočnil prelomovú rekonštrukciu: vymenil a zmodernizoval všetky inžinierske siete: prípojky vody, elektriny, plynu a kanalizácie, zabezpečil telekomunikačné prípojky, uskutočnil sadové a terénne úpravy, zabezpečil vonkajšie osvetlenie. Na ploche 1.352 m2 sa nachádza okrem domu (záznam na LV) krásny park s jednou priľahlou budovou (18,81 m2 podlahovej plochy). Jedná sa o národnú kultúrnu pamiatku - neoddeliteľnú súčasť historického areálu židovskej synagógy. Samotná budova je dvojposchodová, podpivničená, aktuálne slúži ako súkromná galéria. Údaje k jednotlivým podlažiam: * štýlová dobová pivnica s vinotékou a priestorom na veľkolepé posedenie: 112,52 m2 Omietky pivnice boli ošetrené, odhalené (viď fotodokumentáciu). Nájdete tu diela tak umeleckej sklárky Zuzany Bobrovskej, ako aj prenádherné rezbárske výtvory - tieto dekorácie spolu veľmi vkusne dopĺňajú interiér. * prízemie: 132,03 m2 * 1. posch.: 139,50 m2 (+ pavlač s rozlohou 18,5 m2) * podkrovie: 169,06 m2 - monumentálne, nájdete tu fresky známych rezbárov, strop je vysoký SPOLU: 553,11 m2 úžitkovej plochy (bez plochy pavlače). Zábradlie pochádza z dielne umeleckých kováčov, schody sú drevené - masív, dvere a okná rovnako (Žehra). Pokiaľ ide o technický stav budovy - je vo vynikajúcej kondícii, stačí len prísť a môžete ju začať využívať. Možností je neúrekom: je využiteľná tak na komerčné, ako aj súkromné účely. Cena: DOHODOU. K dispozícii: I H N E Ď. Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy, vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo. Pri tejto ponuke je možné licitovať kúpnu cenu podľa všeobecných podmienok licitácie spoločnosťou bea vukusic, s.r.o. uverejnených na: www.beavukusic.sk/sluzby. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, rada Vám poskytnem všetky potrebné informácie. Zodpovedný certifikovaný maklér: Mgr. Beáta VUKUSIC, RSc. +421 905 550 021; beavukusic@gmail.com. Spoločnosť "bea vukusic, s.r.o." - na jednom mieste (Hlavná 18/1) nájdete: - realitnú činnosť - predaj & prenájom nehnuteľností, zviditeľnenie Vašej nehnuteľnosti na najsledovanejších portáloch a sieťach - finančné poradenstvo - radi Vás odborne prevedieme úverovým - hypotekárnym procesom (dlhoročné skúseností) - zabezpečíme akékoľvek poistenie - vinkulácie - právne poradenstvo prostredníctvom advokátskej kancelárie - autorizované zmluvy Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti "bea vukusic, s.r.o." Cena energií: 250 Euro / mesiac
Prešov
dohodou
NA PREDAJ rodinný dom v Zatíne
NA PREDAJ - Gazdovský rodinný dom v Zatíne. Jednopodlažný, samostatne stojaci, čiastočne podpivničený s úžitkovou plochou 130 m2 s veľkým pozemkom - 1.636 m2. Tento poctivý dnes už 4 izbový dom bol postavený v r. 1951 z tehál, tvárnic a kameňa, zrekonšruovaný v r. 1995 (plynofikácia a vykurovanie, elektroinštalácia, kúpeľňa) a v r. 2007 (výmena okien za plastové, laminátové podlahy, povrchové úpravy). Vchody do domu sú dva. Zaujímavosťou sú vyššie základy domu - nemusíte mať obavy ohľadom vlhkosti či plesní. Prístavba v zadnej časti domu bola zrealizovaná len nedávno do štádia hrubej stavby. Súčasťou jednej zo 4 izieb je aj železný krb obložený tehlou. Pivnica je atmosferická, celá obložená kameňom. IS: verejný vodovod, ELI, plyn (lokálne vykurovanie), žumpa. CENA: 27.200 Eur. K DISPOZÍCII: I H N E Ď Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy, vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo. Pri tejto ponuke je možné licitovať kúpnu cenu podľa všeobecných podmienok licitácie spoločnosťou bea vukusic, s.r.o. uverejnených na: www.beavukusic.sk/sluzby. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, rada Vám poskytnem všetky potrebné informácie. Zodpovedný certifikovaný maklér: Mgr. Beáta VUKUSIC, RSc. +421 905 550 021; beavukusic@gmail.com. Spoločnosť "bea vukusic, s.r.o." - na jednom mieste (Hlavná 18/1) nájdete: - realitnú činnosť - predaj & prenájom nehnuteľností, zviditeľnenie Vašej nehnuteľnosti na najsledovanejších portáloch a sieťach - finančné poradenstvo - radi Vás odborne prevedieme úverovým - hypotekárnym procesom (dlhoročné skúseností) - zabezpečíme akékoľvek poistenie - vinkulácie - právne poradenstvo prostredníctvom advokátskej kancelárie - autorizované zmluvy Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti "bea vukusic, s.r.o.".
Zatín
27 200 €