Predaj 2 Izbový byt Vrbové
Ponúkame Vám na predaj svetlý zrekonštruovaný 2 izbový byt v panelovom dome na Sadovej ulici vo Vrbovom. Celý bytový dom prešiel v roku 2020 rekonštrukciou (zateplenie, plastové okná, izolácia strechy) Byt má rozlohu 38,5m2 s loggiou 3m2. K bytu prislúcha pivničná kobka s rozlohou 2m2 Byt je svetlý, obe obytné izby sú orientované na juh Dispozícia bytu - Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, spálne a obývacej izby spojenej s kuchyňou V bytovom dome sa nachádza spoločná miestnosť pre bicykle a kočikáreň Náklady - Mesačné náklady na byt vrátane kúrenia, elektriny, teplej a studenej vody a príspevku do bytového fondu sa pohybuje max do 150€ mesačne Byt sa predáva kompletne zariadený. V prípade Rýchleho jednania je možná dohoda na cene
Vrbové
77 900 €
Predaj starší RD Šípkové
Ponúkame Vám na predaj starší rodinný dom v pôvodnom stave, v intraviláne obce Šípkové. Nadzemné podlažie pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch izieb, kuchyne, kúpeľne, komory a technickej miestnosti. Okná sú plastové, dom je napojený na elektriku, má vlastnú studňu, kúrenie je na tuhé palivo. Za domom sa nachádzajú drevené hospodárske stavby. Časť pozemku je rovinatá, časť s miernym stúpaním. Pozemok je o celkovej rozlohe 1162 m2 . Obec Šípkové sa nachádza v okrese Piešťany. Najbližšie mesto Vrbové je vzdialené 5km. Diaľničný privádzač je vzdialený 12km.
Šípkové
52 000 €
Predaj stavebného pozemku Piešťany
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v osobnom vlastníctve o celkovej výmere 7500 m2. Susedí s lokalitou Lodenica, je rovinatý, skladá sa z dvoch parciel, je určený v rámci Územného plánu mesta Piešťany pre výstavbu obytných domov (4NP), vhodný aj pre výstavbu obchodných zariadení, administratívnych budov, ubytovacích zariadení...Prístup k parcelám je priamo z Rekreačnej ulice, na ktorej sa nachádzajú inžinierske siete.
Piešťany
dohodou
Predaj pozemku
Ponúkame na predaj pozemok v extraviláne obci Krakovany. Nachádza sa v priemyselnej zóne medzi obcami Trebatice a Krakovany s prístupom zo štátnej cesty. Je rovinatý, predáva sa s podielom v prístupovej parcele, na ktorú je vydané stavebné povolenie. Predmetný pozemok má šírku 37m, dĺžku 56m a rozloha pozemku je 2089m2. Diaľničný privádzač, pri meste Piešťany, je vzdialený 4 km.
Krakovany
150 060 €
Priemyselný areál s ubytovňou vo Veľkých Kostoľanoch.
Ponúkame Vám na predaj priemyselný areál v obci Veľké Kostoľany, okres Piešťany, nachádzajúci sa v tesnej blízkosti diaľnice D1. Celková rozloha areálu je 41 800 m2. V areály sa nachádza VÝROBNÁ HALA s mostovými žeriavmi 2x8t a 1x5t, s kancelárskymi a sociálnymi priestormi s úžitkovou plochou o výmere 4 193 m2, SKLADOVÁ HALA s úžitkovou plochou o výmere 940 m2, novozrekonštruovaná UBYTOVŇA so 160 lôžkami, BUFET, vlastná PRÁČOVŇA, ROZOSTAVANÁ STAVBA o rozlohe 750 m2, vhodná na rôzne využitie, veľkoplošné reklamné plochy, skladovacie a manipulačné plochy a ŽELEZNIČNÁ VLEČKA ( 750 bm) pre železničnú dopravu s priamym napojením na trať BA-Žilina so samostatným vchodom v areály. V areály sa nachádzajú novovybudované IS - vlastná kanalizácia pre splaškovú a dažďovú vodu, vlastné žumpy a studne, trafostanica ( vysoké napätie ), regulačná stanica, pripojenie na internet DSL a pevné telefónne linky. Výhody nehnuteľnosti: výborná dostupnosť, rozľahlé priestory pre manipuláciu s materiálmi, fungujúca ubytovňa. Cena v RK.
Veľké Kostoľany
dohodou
Záhradná chatka Vrbové
Ponúkame na predaj záhradnú chatku s pozemkom, vo Vrbovom, v záhradkovej osade Vysoké sady. Chatka je murovaná, zastavaná plocha je 16m2, celková výmera pozemku je 412m2. V pivničných priestoroch sa nachádza kuchynka, sklad na zeleninu, ovocie a toaleta. Na poschodí je spoločenská miestnosť s výlezom do podkrovia a kachlami, spálňa a kúpeľňa. S vonkajšej strany má odkladací priestor na náradie. Chatka je pripojená na elektrinu, vodu má zo studne, ktorá je spoločnou so susednou chatkou. Predáva sa aj s vybavením. Pozemok je terasovitý s vysadenými ovocnými stromčekmi. Od prístupovej komunikácie má parkovaciu plochu pre autá. Pri vážnom záujme dohoda možná.
Vrbové
40 000 €
Predaj polyfunkčného objektu
Ponúkame na predaj polyfunkčný objekt v centre mesta Vrbové. Celková výmera pozemku je 594m2 z toho zastavaná plocha je o výmere 327m2 . Budova prešla rekonštrukciou, okná a výklady sú plastové, podlahy z keramickej dlažby, strecha s krovom nová, na dvore chodník z betónovej dlažby, zvyšok je zatrávnený. V súčastnosti je predná časť prenajatá ako obchodný priestor. V zadnej časti sa nachádzajú dve bytové jednotky pozostávajúce z obývacej izby spojenej s kuchyňou, spálne, samostatným WC a kúpeľne. Obe bytové jednotky sú vhodné na prenájom. Objekt je napojený na elektriku, plyn (majú samostatné merače), studňa je vlastná.
Vrbové
dohodou
Predaj Hotela PANORAMA
Ponúkame na predaj hotel PANORÁMA ***+ nachádzajúceho sa v lesoparku, v pokojnom prostredí, na vrchu Červená veža, nad kúpeľným mestom Piešťany. Zastavaná plocha je 646m2, celková výmera pozemku 4354m2. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Zmodernizovaný hotel ponúka nádherný výhľad a kvalitné ubytovanie v sedemnástich dvojlôžkových izbách s vlastnou kúpeľnou, balkónom, plným vybavením a štyroch apartmánoch (dva vybavené vlastnou kuchyňkou). Reštaurácia v tradičnom štýle a terasa na grilovanie s posedením, poskytujú priestor na rodinné a biznis akcie. V suteréne je relax zóna so suchou saunou a infrasaunou. Poloha hotela je ideálna, pre turistov a cyklistov s ľahkou dostupnosťou turistických a cyklistických trás Považského Inovca, pre hráčov golfu a návštevníkov mesta Piešťany. Najbližší diaľničný privádzač je vzdialený 5km. Cena nehnuteľnosti je uvedená bez DPH !
Banka
1 500 000 €
Pozemok Veľké Kostoľany
Ponúkame na predaj pozemok v intraviláne obce Veľké Kostoľany. Pozemok v širšom centre obce s prístupom z ulice Ľ. Štúra, je oplotený betónovým múrom , má dva vstupy, všetky prípojky sú privedené k pozemku. Podľa ÚPI je určený pre sociálnu a komerčnú vybavenosť obce. Obec Veľké Kostoľany je vzdialená iba 15min. od Piešťan, Trnavy a Hlohovca.
Veľké Kostoľany
459 270 €