SRA | 3 - izbový byt s charizmou, balkón, výborná poloha, Bratislava – Daxnerovo nám.
Krásna moderná rekonštrukcia, slnkom zaliata obývačka, výborná poloha v blízkosti trhoviska Miletičova sú atribúty, ktoré vás napadnú v súvislosti s 3 izbovým bytom na Daxnerovom námestí. 9 FAKTOV O NEHNUTEĽNOSTI ■ moderná rekonštrukcia ■ obytné miestnosti 3 ■ úžitková plocha 75m² ■ poschodie 3/5p. BEZ výťahu ■ pivnica v suteréne ■ balkón ■ klimatizácia ■ rezidenčné/platené parkovanie v okolí bytového domu ■ k dispozícii od 7.6.2024 INTERIÉR Byt je orientovaný na 3 svetové strany, pozostáva z chodby, obývačky prepojenej s jedálenskou časťou a kuchyňou, 2 obytných miestností, kúpeľne s vaňou a WC. Z obývačky je výstup na slnečný balkón s JV orientáciou nasmerovaný do tichého vnútrobloku. Byt je čiastočne zariadený, prenajímateľ ponúka možnosť dozariadenia podľa potrieb nájomcu. Na oknách sú elektrické vonkajšie žalúzie, v obývačke je nová klimatizačná jednotka. TV a internet je súčasťou nájmu. Súčasné vybavenie bytu: Chodba: vešanie na kabáty Obývačka: stôl, stoličky, skrinka pod TV, televízor, klimatizácia, panelové závesy Spálňa: manželská posteľ, nočný stolík 2x, lampa 2x, skriňa, panelové závesy Izba: vešiak, policová knižnica, panelové závesy Kuchyňa: kuchynská linka so spotrebičmi - chladnička, mraznička, rúra, varná doska, práčka Kúpeľňa s WC: vaňa, skrinka pod umývadlo Balkón: 2 stoličky LOKALITA Príjemné prostredie s výbornou občianskou vybavenosťou, do centra mesta sa autom dostanete za 3 minúty. OC Nivy alebo OC Centrál sa nachádzajú v pešej vzdialenosti od bytového domu. ČO NÁS ZAUJALO? ■ pekná, moderná rekonštrukcia ■ výborná poloha CENA ■ 730,- Eur/mesiac + energie 220,- Eur/mesiac ■ 2 mesačný depozit Chcete vedieť viac? Zavolajte mi prosím, rada Vám doplním ďalšie informácie. KONTAKT Ing. Eva Fabianová, RSc. SLOVENSKÁ REALITNÁ AGENTÚRA Májkova 3, 811 07 Bratislava Slovenská republika tel.: +421 908 156 112 e-mail: fabianova@sra.sk web: sra.sk Zriaďovateľom tejto spoločnosti je REALITNÁ ÚNIA SR. Cena energií: 220 Euro / mesiac
Bratislava II - Ružinov
730 €/mes.
SRA | 3 – izbový tehlový byt s veľkým potenciálom, na hranici Starého Mesta, Belehradská ul., Bratis
Máte radi atmosféru historického centra Bratislavy a chceli by ste bývať v jeho blízkosti? Ponúkame vám príjemný 3i byt, ktorý sa nachádza v tichej lokalite na hranici Starého mesta v Bratislave. 10 FAKTOV O NEHNUTEĽNOSTI ■ podlahová plocha bytu 71m² ■ obytné miestnosti 3 ■ poschodie 3. z 6 ■ 2 byty na poschodí ■ loggia 2m² ■ pivničná kobka 3m² ■ orientácia V, Z ■ parkovanie verejné pred bytovým domom ■ bytový dom bol kolaudovaný v r. 1950 ■ výťah INTERIÉR Výmera 3 izb. bytu vrátane pivnice a loggie je 75,77m². Byt pozostáva z predsiene, špajze, 3 obytných miestností, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a loggie. Izby sú priechodné, z kuchyne je prístup na loggiu. Na byte boli vymenené okná, inak sa nachádza v pôvodnom stave. Vnútorné priečky bytu niesú nosné, čo ponúka vynikajúcu príležitosť na zmenu dispozície a vytvorenie si vášho vysnívaného bývania. Mesačné zálohové platby sú vo výške 260,- Eur/1 os. BYTOVÝ DOM Bytový dom prešiel výraznou modernizáciou – nové stúpačky, výťah, vstupné dvere na čip, zateplenie, spoločné priestory. K bytu prináleží pivnica s dostatkom úložného priestoru. Vo vnútrobloku prístupnom len pre majiteľov bytov sa nachádza oddychová zóna s detským ihriskom, množstvom zelene a laviček. LOKALITA Zabývaná lokalita ponúka majiteľovi komfortné bývanie bez nutnosti prepravy autom. V pešej vzdialenosti od domu nájdete napríklad trhovisko Trnavské mýto, park na Račianskom mýte, OC Centrál alebo kostol Blumentál. ČO NÁS ZAUJALO? ■ výborná poloha na hranici Starého mesta ■ tichá lokalita ■ možnosť rekonštrukcie podľa vašich predstáv CENA 234.900,- Eur Cena zahŕňa províziu realitnej kancelárie, náklady za právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, úhradu poplatkov na katastri, ponuku možnosti financovať kúpu prostredníctvom hypotekárneho úveru a realitné poradenstvo. Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť a dohodnite si obhliadku. KONTAKT Ing. Eva Fabianová, RSc. SLOVENSKÁ REALITNÁ AGENTÚRA Májkova 3, 811 07 Bratislava Slovenská republika tel.: +421 908 156 112 e-mail: fabianova@sra.sk web: sra.sk Zriaďovateľom tejto spoločnosti je REALITNÁ ÚNIA SR.
Bratislava III - Nové Mesto
234 900 €
SRA | príjemný 2,5 izbový byt, príroda na dosah, Dlhé diely, Hlaváčikova ul., Bratislava
Ideálna kombinácia priestoru, pohodlia, ceny a prírody, tak by sa dal charakterizovať 2,5 izbový byt na Hlaváčikovej ulici na Dlhých dieloch. 10 FAKTOV O NEHNUTEĽNOSTI ■ podlahová plocha bytu 53m² ■ obytné miestnosti 3 ■ poschodie 2. z 7 ■ 2 byty na poschodí ■ pivničná kobka 2m² ■ orientácia JV, SZ ■ klimatizácia ■ verejné a rezidenčné parkovanie ■ bytový dom bol kolaudovaný v r. 1989 ■ výťah INTERIÉR Výmera 2,5 izb. bytu vrátane pivnice je 55,19m². Byt prešiel v roku 2017 zmenou dispozície, kedy bol v obývacej izbe vybudovaný kuchynský kút, priestor obývačky bol zväčšený o plochu loggie a z pôvodnej kuchyne vznikla menšia izba. Momentálna dispozícia bytu pozostáva z predsiene, spálne, samostatného WC, kúpeľne s vaňou, obývačky s kuchynským kútom a menšej izby. Izby sú nepriechodné. Obývačka a spálňa sú orientované na JV, menšia izba je čiastočne pod úrovňou cesty a je presvetlená zo SZ strany. V byte sú plastové okná, klimatizácia, v spálni, izbe a na chodbe sa nachádzajú na mieru robené vstavané skrine. Mesačné zálohové platby sú vo výške 120,- Eur/2 os. BYTOVÝ DOM Bytový dom má 7 nadzemných podlaží, je zasadený do svahovitého terénu krásneho prostredia plného zelene. Bytový dom bol výrazne modernizovaný – nové stúpačky, vstupné dvere na čip, zateplenie, strecha, spoločné priestory. K bytu prináleží pivnica nachádzajúca sa na rovnakom podlaží ako byt. Obyvatelia domu majú k dispozícii kočikáreň. Energetický certifikát bytového domu – B LOKALITA Lokalita Dlhých dielov ponúka výbornú občiansku vybavenosť. Potraviny, základná škola, detské ihriská, MHD zástavka v pešej vzdialenosti od bytového domu. Nesporne ďalšou veľkou výhodou bývania na tejto adrese je blízkosť prírody Malých Karpát. ČO NÁS ZAUJALO? ■ príroda na dosah ruky ■ dostatok úložného priestoru CENA 161.900,- Eur Cena zahŕňa províziu realitnej kancelárie, náklady za právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, úhradu poplatkov na katastri, ponuku možnosti financovať kúpu prostredníctvom hypotekárneho úveru a realitné poradenstvo. Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť a dohodnite si obhliadku. KONTAKT Ing. Eva Fabianová, RSc. SLOVENSKÁ REALITNÁ AGENTÚRA Májkova 3, 811 07 Bratislava Slovenská republika tel.: +421 908 156 112 e-mail: fabianova@sra.sk web: sra.sk Zriaďovateľom tejto spoločnosti je REALITNÁ ÚNIA SR.
Bratislava IV - Karlova Ves
161 900 €
SRA | Rodinný dom s veľkým pozemkom a vínnou pivnicou, obec Čataj, len 30 min od Bratislavy
Ak aj vy snívate, že raz budete pestovať vinič a robiť vlastné víno, určite neprehliadnite našu ponuku. Vidiecky dom s pôvodnou vínnou pivničkou na krásnom veľkom pozemku je na to ako stvorený. Navyše obec Čataj je vzdialená len 30 minút jazdy autom od Bratislavy. 7 FAKTOV ■ vidiecky dom s hospodárskymi budovami vhodný na rekonštrukciu ■ celková výmera pozemku 1848m² ■ orientácia domu na svetové strany – JZ, SV ■ pôvodná vínna pivnica ■ veľký pozemok s ovocnými stromami ■ studňa ■ napojenie na obecnú el., vodu a plyn INTERIÉR Stretnutie s priateľmi vo vínnej pivničke na vlastnom pozemku? Prečo nie, naša nehnuteľnosť vám túto možnosť ponúka. Pôvodný 4-5 izbový rodinný dom disponuje 3 samostatnými vchodmi, je jednopodlažný, má sedlovú strechu, podkrovie v súčasnosti nieje zobytnené. V minulosti vyhovoval viacgeneračnému bývaniu. Neodmysliteľnou súčasťou tohto vidieckeho domu je aj hospodárska budova s 3 miestnosťami slúžiacimi ako skladové priestory. STAVBA Dom je v pôvodnom stave, postavený v 40tych rokoch minulého storočia, je vhodný na kompletnú rekonštrukciu, kúrenie domu bolo riešené plynovým kotlom v kombinácii s radiátormi v každej z obytných miestnosti. Momentálne nie je obývaný. Na pozemku sa nachádza studňa, dom je napojený na mestský vodovod, plyn a elektrinu. Kanalizácia je odvedená do žumpy. RD sa nachádza v prednej časti pozemku, z jednej strany tvorí jeho hranicu. Pozemok je rovinatý, oplotený, šírka pozemku 13m, dĺžka 141m, prístup na pozemok je z hlavnej asfaltovej komunikácie. zastavaná plocha domu: 226m² zastavaná plocha hospodárskych budov a garáže: 95m² dvor: 1527m² Súčasná veľká zastavaná plocha pozemku ponúka značné možnosti na výstavbu alebo rekonštrukciu existujúceho objektu. Parkovanie je možné v garáži alebo priamo na pozemku, kde je dostatočný počet parkovacích miest. LOKALITA Do obce Čataj sa z Bratislavy pohodlne dostanete po diaľnici D1, výjazdom na Blatné len za 30 minút. Obec ponúka dobrú občiansku vybavenosť vrátane školy a škôlky. Vzdialenosti: Bratislava – 38km, Trnava - 18km, Senec - 8km. ČO NÁS ZAUJALO? ■ veľký pozemok s ovocnými stromami a viničom ■ 30 min. autom do Bratislavy ■ možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv ■ vínna pivnica CENA 179.900,- Eur Cena je konečná. Zahŕňa províziu realitnej kancelárie, náklady za právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, úhradu poplatkov na katastri, ponuku možnosti financovať kúpu prostredníctvom hypotekárneho úveru a realitné poradenstvo. Chcete vedieť viac? Zavolajte mi, rada Vám odpoviem na Vaše otázky. KONTAKT Ing. Eva Fabianová, RSc. SLOVENSKÁ REALITNÁ AGENTÚRA Májkova 3, 811 07 Bratislava Slovenská republika tel.: +421 908 156 112 e-mail: fabianova@sra.sk web: sra.sk Zriaďovateľom SLOVENSKEJ REALITNEJ AGENTÚRY je Realitná únia SR.
Čataj
179 900 €
SRA | krásne bývanie v obci Báč, len 22min. z Bratislavy po R7
Krásny 3i byt v novostavbe rodinného domu s dvomi bytovými jednotkami, pekným rovinatým pozemkom a garážou, ocenia nielen milovníci golfu, ale aj tí, ktorí hľadajú pokojné bývanie mimo ruchu mesta. Nehnuteľnosť sa nachádza v novovybudovanej lokalite medzi rodinnými domami v obci Báč, v pešej vzdialenosti od Golf Club Welten a ramena Dunaja. Len 5 km od domu, v meste Šamorín, nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. 10 FAKTOV O NEHNUTEĽNOSTI ■ podlahová plocha bytu 94m² ■ výmera pozemku 486m² ■ zastavaná plocha 134m² ■ obytné miestnosti 3 ■ poschodie 1. z 2 ■ terasa 1 - 9m² ■ terasa 2 - 14m² ■ garáž 28m² ■ orientácia S, J, V ■ IS: kanalizácia, voda, elektrina INTERIÉR Súčasná dispozícia bytu pozostáva z chodby, kuchyne so špajzou prepojenou s obývacou časťou, priestrannej kúpeľne so sprchovým kútom, samostatného WC, detskej izby a spálne s pracovným kútikom. Byt sa predáva spolu so zariadením. VYBAVENIE RODINNÉHO DOMU Byt bol daný do užívania v roku 2019 v štádiu holobyt. ■ elektrické podlahové kúrenie s digitálnym termostatom v každej miestnosti ■ interiérové žalúzie ■ dátová zásuvka v spálni a obývačke ■ kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi ■ vstavané skrine na chodbe ■ sadrokartónové podhľady ■ posuvný okenný HST portál - obývačka, spálňa ■ terasa pokrytá zámkovou dlažbou ■ elektrický bojler OSTATNÉ ■ orientácia domu: spálňa – S; obývačka – J, detská izba – V ■ oplotenie pozemku z každej strany ■ mesačné náklady: 197,- Eur ■ kolaudácia rodinného domu v r. 2012 LOKALITA Obec Báč, vzdialená len 22 minút jazdy autom od Bratislavy ponúka dobrú občiansku vybavenosť a možnosť relaxu a oddychu na 18 jamkovom golfovom ihrisku GC Welten a neďalekej hrádzi, ktorá je ideálnym miestom na cyklistiku, prechádzky či vodné športy. Vzdialenosti: Šamorín – 5km, Dunajská Streda – 17km, Bratislava – 28km. ČO NÁS ZAUJALO? ■ príjemné pokojné prostredie ■ kvalitné interiérové prevedenie CENA Dohodou. Chcete sa dozvedieť viac? Zavolajte mi, rada Vám odpoviem na Vaše otázky. KONTAKT Ing. Eva Fabianová, RSc. SLOVENSKÁ REALITNÁ AGENTÚRA Májkova 3, 811 07 Bratislava Slovenská republika tel.: +421 908 156 112 e-mail: fabianova@sra.sk web: sra.sk Zriaďovateľom tejto spoločnosti je REALITNÁ ÚNIA SR.
Báč
dohodou
SRA | starší rodinný dom, výborná poloha v CENTRE Malaciek, pozemok 783m2
Hľadáte krásny pozemok, na ktorom bude stáť vaše vysnívané bývanie? Rodinný dom na ul. Jána Kollára v centre Malaciek má nádherný pozemok a úžasnú povalu s veľkým vikierovým oknom, z ktorého je krásny výhľad na celú záhradu orientovanú na juh. Pôdorys domu ponúka viaceré možnosti prerobenia. Pozrite si naše vizualizácie pre lepšiu predstavu ako by domček po rekonštrukcii mohol vyzerať. 8 FAKTOV ■ pozemok 783m² ■ zastavaná plocha domu 100m² ■ IS: elektrina, plyn, voda, kanalizácia ■ čiastočné podpivničenie ■ studňa na pozemku ■ orientácia domu S, J ■ prístup na pozemok z 2 strán ■ parkovanie na pozemku INTERIÉR Rodinný dom má pôdorys v tvare štvorca 10x10m, obývané bolo doposiaľ len prízemie. Na prízemí sa v súčasnosti nachádzajú 2 izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, WC, schodisko na povalu a schodisko do pivnice. Priestor povaly domu je pochôdzny, nachádza sa tam 1 obytná izba, pripravený na zobytnenie. Tretina domu je podpivničená. Kúrenie je gamatkové, dom je vhodný na kompletnú rekonštrukciu. RODINNÝ DOM Tehlový rodinný dom zo 60tych rokov je napojený na všetky inžinierske siete. V roku 2013 prešiel čiastočnou rekonštrukciou, kedy bola menená strešná krytina a okná na prízemí. Pozemok je rovinatý s krásnymi vysokými ihličnanmi, s prístupom z dvoch strán a úplným oplotením. Polievanie záhradky bude potešením, keďže na pozemku sa nachádza vlastná studňa. LOKALITA V pešej vzdialenosti od domu nájdete kompletnú občiansku vybavenosť – školy, škôlky, nákupné možnosti, zdravotné stredisko, nemocnicu, detské ihriská, zámocký park. Veľkou prednosťou bývania na tejto adrese je aj výborné napojenie na diaľnicu. ČO NÁS ZAUJALO? ■ bezkonkurenčná poloha ■ krásna záhrada s okrasnými stromami CENA 259 900 €  Cena zahŕňa províziu realitnej kancelárie, náklady za právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, úhradu poplatkov na katastri, ponuku možnosti financovať kúpu prostredníctvom hypotekárneho úveru a realitné poradenstvo. Chcete vedieť viac? Zavolajte mi, rada Vám zodpoviem Vaše otázky. KONTAKT Ing. Eva Fabianová, RSc. SLOVENSKÁ REALITNÁ AGENTÚRA Májkova 3, 811 07 Bratislava Slovenská republika tel.: +421 908 156 112 e-mail: fabianova@sra.sk web: sra.sk Zriaďovateľom SLOVENSKEJ REALITNEJ AGENTÚRY je Realitná únia SR.
Malacky
259 900 €