Kabelka Louis Vuitton Loop
Táto kabelka je nielen módnym doplnkom, ale tiež praktickým spoločníkom pre každodenný život. Vďaka odnímateľnej retiazke a nastaviteľnému popruhu je možné ju nosiť rôznymi spôsobmi. Dostupné veľkosti: S (23x13x6cm) a M (38x26x10cm)., rohy a popruh sú kožené. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
120 €
Kabelka Dionysus
Zmeň sa na antickú bohyňu s touto štýlovou kabelkou, ktorá je hitom tohtoročnej sezóny! Dostupné veľkosti: S (28x17x10cm) a M (30x21x10cm), materiál je hovädzia koža (semiš). Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia.
Bratislava I - Staré Mesto
105 €
Kabelka Classic Flap
Táto kabelka ikonického designu sa od roku 1955, kedy bola vytvorená, stala obľubeným doplnkom mnohých celebrít a milovníčok módy. Kabelka je vyrobená z teľacej kože, rozmery sú 25x16x8cm. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
135 €
Kabelka Re-Edition 2005
Tento model je inšpirovaný svojím predchodcom - modelom Bandoliera Tessuto z r. 2005 - čo sa týka unikátneho nylonového materiálu, avšak prispôsobený najnovším trendom. Týmto spojením vznikol model Re-Edition 2005, ktorý si nejde nezamilovať. Rozmery kabelky sú 22x18x6,5cm, materiál je nylon. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
105 €
Kabelka Boy
Táto luxusná kabelka známeho francúzskeho designu je hitom tohtoročnej sezóny. Teraz môže byť aj Tvoja! Kabelka je vyrobená z teľacej kože, rozmery sú 25x15x9cm. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
135 €
Náramok Dior J'Adior
Tento dokonale prepracovaný náramok je bestsellerom tohtoročnej sezóny. Má nastaviteľnú dĺžku 14-23cm. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitý náramok je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
40 €
Kabelka Birkin
Táto módna ikona medzi kabelkami je považovaná za najluxusnejšiu kabelku všetkých dôb. Teraz môže byť aj Tvoja! Kabelka je vyrobená z teľacej kože, rozmery sú 35x26x18cm. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
160 €
Kabelka Saddle
Tento ikonický kúsok sa viac ako 20 rokov od svojho debutu vracia opäť doslova „do sedla“ a to vďaka nadčasovému dizajnu, ktorý snáď nikdy neomrzí. Rozmery kabelky sú 25,5x20x6,5cm, čierne prvky na kabelke sú z teľacej kože. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
130 €
Kabelka Horsebit 1955
Už od r. 1955 je model Horsebit s unikátnymi jazdeckými elementmi obľúbeným doplnkom milovníčok módy na celom svete. Rozmery kabelky sú 25x18x8cm, materiál je teľacia koža. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia.
Bratislava I - Staré Mesto
130 €
Kabelka Soho Disco
Táto kabelka je nevyhnutnou súčasťou Tvojho dokonalého outfitu. Vďaka unikátnemu tvaru a veľkosti sa stala obľúbeným doplnkom mnohých svetových celebrít a módnych ikon. Kabelka je vyrobená z teľacej kože, rozmery sú 21x15x7cm. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia.
Bratislava I - Staré Mesto
105 €
Kabelka LV Multi Pochette Accessoires
Po tejto sofistikovanej kabelke módny svet doslova šalie. Možno ju nosiť niekoľkými spôsobmi a prvky kombinovať podľa momentálnej nálady. Rozmery pochetky (tej väčšej) sú 24x16x6cm. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia.
Bratislava I - Staré Mesto
105 €
Kabelka LV Neverfull Empreinte
Elegantná ikonická kabelka Neverfull Empreinte je nevyhnutným doplnkom pre každú ženu, ktorá si praje spojiť eleganciu s praktickosťou. Rozmery kabelky sú 31(dolná šírka)x28x14cm, popruh a lemy sú kožené. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
120 €
Ľadvinka Marmont
Ak chceš spojiť športový look s eleganciou, táto štýlová ľadvinka je tým ideálnym doplnkom. Možno ju nosiť tiež ako crossbody. Ľadvinka je vyrobená z teľacej kože, rozmery sú 18x11x5cm. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia.
Bratislava I - Staré Mesto
105 €
Kabelka Lady
Klasický dizajn s ikonickým quiltovaným vzorom robí z kabelky Lady nielen módny doplnok, ale tiež umelecké dielo. Dostupné veľkosti: M (24x20x11cm) a L (32x25x11cm), kabelka je vyrobená z teľacej kože. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
160 €
Kabelka Antigona
Doplň svoju osobnosť touto štýlovou kabelkou známeho francúzskeho designu! Kabelka je vyrobená z teľacej kože, rozmery sú 33x27x18cm. Dostupná je so strieborným alebo zlatým kovaním. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
155 €
Náramok Dior J'Adior
Tento dokonale prepracovaný náramok je bestsellerom tohtoročnej sezóny. Má nastaviteľnú dĺžku 14-23cm. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitý náramok je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
35 €
Kabelka LV Pochette Métis
Tento model z dielne legendárneho francúzskeho návrhára je stelesnením nadčasovej elegancie. Kabelka má úplne dokonalý tvar a je možné nosiť ju tak na pleci, ako aj v ruke. Rozmery kabelky sú 25x19x9cm, ucho je z pravej kože. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
120 €
Kabelka YSL Collège
S touto kabelkou s unikátnym nadčasovým dizajnom zažiariš kamkoľvek prídeš. Dostupné veľkosti: S (24x17x6,5cm) a M (32x20x8,5cm), kabelka je vyrobená z teľacej kože. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
155 €
Kabelka Ville
Kabelka s jednoduchým nezameniteľným dizajnom na každodenné nosenie. Dostupné veľkosti: S (18,8x15x5,8cm) a M (25,9x21,8x10,9cm), kabelka je vyrobená z teľacej kože. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
195 €
Kabelka Peekaboo
Model Peekaboo má nezameniteľný ikonický dizajn, vďaka ktorému už viac než 10 rokov patrí k najobľúbenejším kabelkám naprieč módnym svetom. Rozmery kabelky sú 33x26x12cm, materiál je jahňacia koža. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
155 €
Kabelka Marmont
Tento model z dielne presláveného talianskeho návrhára je bestsellerom tohtoročnej sezóny. Ikonické retro logo z éry 70. rokov v kombinácii s prešívanými renesančnými ornamentmi tvorí unikátny dizajn, ktorému možno len ťažko odolať. Rozmery kabelky sú 26x15x7cm, materiál je zamat. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia.
Bratislava I - Staré Mesto
105 €
Kabelka LV Delightful
Zaži pocit dokonalosti s touto štýlovou kabelkou z dielne najslávnejšieho návrhára všetkých čias! Rozmery kabelky sú 42x33x15cm, popruh a lemy sú kožené. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
130 €
Kozmetická taška LV
Táto elegantná kozmetická taštička nemôže vo vašej kabelke chýbať. Rozmery kabelky sú 17x12x6cm. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú tašku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
70 €
Kabelka LV Favorite
Táto luxusná kabelka sa stala módnym hitom posledných rokov, a to predovšetkým vďaka svojmu jedinečnému designu. Rozmery kabelky sú 24x14x4cm, popruh je z pravej kože. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
100 €
Batoh LV Palm Springs
Omladni vďaka tomuto cool batôžku, ktorý v sebe spája športový look s nadčasovou eleganciou. Dostupné veľkosti: S (17x22x10cm) a M (22x29x10cm), popruhy a ucho je z pravej kože. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitý batoh je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
105 €
Ľadvinka LV Bumbag
Táto ľadvinka je dokonalým spojením nedbanlivosti a elegancie. Dá sa nosiť podľa nálady ako crossbody, cez plece alebo okolo pásu. Rozmery ľadvinky sú 37x14x13 cm, popruh a ucho sú kožené. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú ľadvinku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
100 €
Kabelka LV Capucines
Dolaď svoj outfit k dokonalosti s touto štýlovou kabelkou s presláveným francúzskym dizajnom! Dostupné veľkosti: M (27x18x9cm) a L (36x23x14cm), kabelka je vyrobená z teľacej kože. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
145 €
Peňaženka LV Zippy
Táto štýlová peňaženka s presláveným francúzskym dizajnom je zároveň skvelým módnym doplnkom. Rozmery sú 19,5x10,5x2,5cm. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú peňaženku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
70 €
Kabelka LV Neverfull
Táto legendárna kabelka známej francúzskej značky, ktorá je už desiatky rokov neoddeliteľným doplnkom všetkých milovníčok módy, môže byť už čoskoro Tvoja! Dostupné veľkosti: M (31(dolná šírka)x28x14cm) a L (39x32x19cm), uchá a lemy kabelky sú z pravej kože. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitú kabelku je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
120 €
Batoh LV Lockme
Konečne je tu batoh, ktorý je štýlový, elegantný a zároveň praktický. Dokážeš mu odolať? Rozmery batohu sú 22x28x13cm, materiál je teľacia koža. Dopravné je 7 € pri doručení na adresu, 5 € pri doručení do výdajného miesta Zásielkovňa.sk, príplatok pri dobierke sú 3 €. Nepoužitý batoh je možné vrátiť do 30 dní od prevziatia. Je možné objednať aj ďalší tovar luxusných značiek (kabelky, oblečenie, topánky, doplnky), stačí poslať obrázok.
Bratislava I - Staré Mesto
145 €
1 2