Príjemný dvojizbový byt s terasou
Realitná kancelária Briliant Reality Vám  ponúka na prenájom príjemný dvojizbový byt s krásnou terasou v atraktívnom bytovom dome postavenom pri jazierku s promenádou, fontánou a vodopádom. Byt sa nachádza na druhom poschodí bytového domu bez výťahu a jeho výmera je 54,91m2 plus terasa o výmere 13 m2 . Byt je kompletne zariadený a ponúka komfort so všetkým vrátane klimatizácie a internetu. Ponúka príjemnú obývaciu izbu s výstupom na terasu prepojenú s kuchynskou časťou, Je to priestor na aktívny život, oddych, trávenie voľného času.... Kuchyňa je vybavená kvalitnými vstavanými spotrebičmi. V spálni sa nachádza vstavaná skriňa a manželská posteľ. Kúrenie je zabezpečené vlastným plynovým kotlom značky Viesmann. K bytu prináleží pivnica a jedno parkovacie státie pred bytovým domom. Nádherná lokalita Senec Gardens sa nachádza na okraji mesta v tichej časti, len 3 km od centra mesta. Hypermarket Tesco je vzdialený len 2 km autobusová stanica 3 km. V lokalite sa nachádza autobusová zastávka, kde premáva bezplatná MHD,  dve detské ihriská a jazierko, ktoré je obľúbeným miestom na oddych. Nachádza sa tu materská škola, aj príjemná kaviareň.  Lokalita ponúka výbornú dostupnosť k diaľnici D1. Byt bude voľný od 1.6.2024 a je vhodný pre max dve osoby, bez zvierat. Cena mesačného nájmu je 650 € vrátane energií.  K cene treba pripočítať jednomesačný depozit  a províziu vo výške jednomesačného nájmu.
Senec
650 €/mes.
TOP 2-Izbový Byt na Lichnerovej // Novostavba //
Znalecký posudok v cene nehnuteľnosti! Realitná kancelária Briliant Reality Vám ponúka na predaj moderne zariadený 2-izbový byt priamo v centre mesta Senec na ulici Lichnerova. Kolaudácia v roku 2017. Byt sa nachádza na 3/3 poschodí v zateplenom bytovom dome bez výťahu, má výmeru 52,30 m2 + terasa 6 m2 orientovaná na sever, priamo Lichnerovu ulicu. V bytovom dome je k dispozícii spoločná kočikáreň. ** Veľmi nízke mesačné náklady, iba 40 eur (plyn, voda, elektrina). ** Názor makléra: Bývajte na Lichnerke, v útulnom presvetlenom byte. V pešej dostupnosti vybavíte všetko potrebné: nákupy, kávičku, úrady, ale i kozmetiku... Kompletná občianska vybavenosť na dosah. Tichý slušný vchod, otváranie vchodových dverí na čip. Iba 2 susedia na poschodí. Bezproblémové parkovanie za domom. Byt je vhodný aj ako investičný na prenájom vďaka nízkym mesačným nákladom. Dispozícia (viď pôdorys): • vstupná chodba, • obývacia izba spojená s kuchyňou, odkiaľ je východ na terasu, • spálňa, • kúpeľňa s vaňou a WC. Nehnuteľnosť sa predáva kompletné zariadená, zahŕňa: • kuchynská linka na mieru s elektrickou varnou doskou a rúrou, digestorom, mikrovlnkou, chladničkou s mrazničkou, • jedálensky stôl s 2 stoličkami, • gauč, kreslo, konferenčný a TV stolík, TV • posteľ, nočné stolíky a veľká vstavaná skriňa na mieru, • práčka. Vybavenie a technická charakteristika nehnuteľnosti: • podlahové kúrenie, • vlastný plynový kotol, • dlažba v celom byte, • plastové okná so sieťkami a žalúziami, • sanita a dlažba v kúpeľni. Lokalita a občianska vybavenosť: • bývajte v centre, v pešej dostupnosti autobusová či vlaková stanica, • kompletná občianska vybavenosť za pár minút pešou chôdzou, • parkovanie v okolí je bezproblémové. V cene sú zahrnuté všetky služby vrátane kompletného právneho servisu. Financovanie Vám zabezpečí náš skvelý hypotekárny špecialista. Cena energií: 40 Euro / mesiac
Senec
163 000 €
Obrábaná vinica v Limbachu
Realitná kancelária Briliant Reality Vám ponúka na predaj obrábaný vinohrad v katastrálnom území obce Limbach. Ide o mierne svahovitý pozemok s výmerou  2902 m2, nachádzajúci sa v extraviláne obce, ktorý je vedený ako vinica. Rozmery pozemku sú približne 70 x 40m. K pozemku je možné prikúpiť aj susednú vinicu, v podobnej výmere. Nachádza sa v tichom pokojnom prostredí s prístupovou cestou. Neďaleko vznikla zástavba rodinných domov. Investičný potenciál do budúcna. Cena pozemku je 20 Eur za m2. V cene sú zahrnuté všetky služby  vrátane kompletného právneho servisu a katastrálnych poplatkov.
Limbach
58 040 €
Parkovacie státie v parkovacom dome Ružinov
Realitná kancelária Briliant Reality Vám ponúka na predaj parkovacie státia v Parkovacom dome na Mraziarenskej ulici v Ružinove. Parkovací dom poskytuje 24 hodinovú strážnu službu, samozrejmosťou je výťah medzi poschodiami aj kamerový systém. Náklady na správu cca 40Eur/ mesačne Výmera parkovacieho státia 12,6 m2. Vstup do garáže je zabezpečený rampou a čipovou kartou. V cene sú zahrnuté všetky služby vrátane kompletného právneho servisu a katastrálnych poplatkov. Cena 20 tisíc+ Dph
Bratislava II - Ružinov
20 000 €
Stavebný pozemok v Tomášove
Realitná kancelária Briliant Reality Vám ponúka na predaj slnečný stavebný pozemok v Tomášove. Pozemok je vyrovnaný a pripravený k stavbe vysnívaného rodinného domu, vďaka výmere 815 m2 a  rozmermi: šírkou 15 m a dĺžkou 50 m. Nachádza sa v zastavanej časti obce, v lokalite už postavených rodinných domov. IS: elektrika, plyn, voda, kanalizácia. Súčasťou ceny nehnuteľnosti je aj podiel na prístupovej ceste. Lokalita ponúka množstvo benefitov: blízkosť Malého Dunaja,potraviny, zdravotné centrum, pošta, futbalový štadión, materská, základná škola, kostol, reštaurácie, vzdialenosť od Senca 12km a od Bratislavy 28 km. Okrem individuálnej osobnej dopravy je spojenie s okolitými obcami a Bratislavou zabezpečené hromadnou autobusovou dopravou. O financovanie sa postará náš finančný expert. V cene sú zahrnuté všetky služby vrátane kompletného právneho servisu a katastrálnych poplatkov.
Tomášov
180 000 €
Stavebný pozemok v Tomášove
Realitná kancelária Briliant Reality Vám ponúka na predaj slnečný stavebný pozemok v Tomášove. Pozemok je vyrovnaný a pripravený k stavbe rodinných domov, vďaka výmere 1670 m2 a rozmermi: šírkou 30 m a dĺžkou 50 m. Nachádza sa v zastavanej časti obce, v lokalite už postavených rodinných domov. IS: elektrika, plyn, voda, kanalizácia. Súčasťou ceny nehnuteľnosti je aj podiel na prístupovej ceste. Lokalita ponúka množstvo benefitov: blízkosť Malého Dunaja,potraviny, zdravotné centrum, pošta, futbalový štadión, materská, základná škola, kostol, reštaurácie, vzdialenosť od Senca 12km a od Bratislavy 28 km. Okrem individuálnej osobnej dopravy je spojenie s okolitými obcami a Bratislavou zabezpečené hromadnou autobusovou dopravou. O financovanie sa postará náš finančný expert. V cene sú zahrnuté všetky služby vrátane kompletného právneho servisu a katastrálnych poplatkov.
Tomášov
350 000 €
Zrekonštruovaný rodinný dom Blatné
Realitná kancelária Briliant Reality Vám ponúka na predaj  zrekonštruovaný rodinný dom neďaleko okresného mesta Senec, v obci Blatné. Ide o samostatne stojaci rodinný dom postavený na pozemku o výmere 656 m2. Zastavaná plocha je 131,72 m2 a úžitková  plocha tohto domu je 120m2. Pôvodná časť domu bola zrekonštrovaná a zadná časť pristavená. Takisto bola urobená nadstavba a nová strecha. Nadstavené poschodie je  pripravené  na neskoršie zobytnenie o podobnej výmere ako dolná časť domu. Momentálne je obývaná len prízemná časť domu a tá dispozične ponúka spálňu, dve detské izby a veľkú kuchyňu. Kúpeľňa je spojená s WC a k dispozícii je aj komora. Prístavba domu je podpivničená o výmere 24,94m2 Po dokončení horného poschodia môžu vzniknúť ďalšie 3-4 izby. Na pozemku je postavený samostatný obytný domček určený na letné posedenia s priateľmi. Záhrada je priestranná, s bazénom  a studňou. Pred domom je možnosť parkovania pre 3 autá. Dom sa predáva čiastočne zariadený (podľa dohody). Postavený je z tehly, napojený je na elektrinu, plyn aj vodu. Kúrenie je radiátorové plynové. Okná sú plastové s vnútornými žalúziami aj sieťkami.  Mesačné náklady na tento dom nepresahujú 140,- Eur. Kanalizácia je v tejto lokalite samozrejmosťou. Obhliadky sú možné po dohode aj počas víkendu. Obec Blatné je susediaca s okresným mestom Senec. V obci sa nachádza ZŠ aj materská škola.  Ponúka výbornú dostupnosť k diaľnici D1. V cene sú zahrnuté všetky služby vrátane kompletného právneho servisu a katastrálnych poplatkov. V rámci našej akcie máte pri kúpe tejto nehnuteľnosti znalecký posudok zdarma. Nehnuteľnosť je možné kúpiť aj na hypotéku, financovanie Vám zabezpečí náš finančný expert.
Blatné
249 000 €
Stavebný pozemok priamo v Senci
Realitná kancelária Briliant Reality Vám ponúka na predaj stavebný pozemok v Senci, kde sa momentálne nachádza starý rodinný dom. Pozemok o výmere 1314 m2 poskytuje priestor pre investičný zámer. Svojou šírkou 22 m a dĺžkou 60 m je možnosť stavby rodinných domov pre viac rodín. Nehnuteľnosť má veľký investičný potenciál z hľadiska výhodnej polohy v meste Senec, nachádza sa v zastavanej časti, pešia dostupnosť do centra či na Slnečné Jazerá. Na pozemku sa nachádzajú všetky IS. Lokalita a občianska vybavenosť: - mesto Senec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, - v blízkosti vlakovej stanici, - dobrá dostupnosť na D1 do Bratislavy či Trnavy, Šamorína, Galanty V cene sú zahrnuté všetky služby vrátane kompletného právneho servisu a katastrálnych poplatkov. Financovanie Vám zabezpečí náš finančný expert.
Senec
150 000 €