OBCHODNÉ PRIESTORY NA KOMENSKÉHO ULICI, KOŠICE CENTRUM
Ponúkame na predaj podiel vo veľkosti 2/3 na budove v centre Košíc na Komenského ulici.  Priestory majú výmeru podielov na prízemí 298m2. Pozostávajú z dvoch samostatných častí s vlastnými vchodmi priamo z ulice do obchodno-komerčnej časti, skladu vo dvore, plechových garáží a podkrovia. K týmto priestorom patria aj plechové garáže, podiel na pozemku v obchodnom dvore, ktorý sa v súčasnosti využíva ako letná piváreň, 2/3 podielu na pivnici z výmery 101m2. Taktiež k nim patrí aj náležité podkrovie, ktoré nie je zahrnuté vo výmere. Krovy sú vysoké a je možnosť tu vstavať pekné bytové jednotky. Inžinierske siete sú všetky napojené a sú samostatne odoberané v každej časti. Dodávku tepla zabezpečujú vlastné plynové kotly, rozvod tepla je rozvádzaný prostredníctvom radiátorov. Budova je postavená z tehál s hrubými múrmi, priestory sú s vysokými stropmi.  Vstup je priamo z Komenského ulice. Do dvora je možný vjazd autom. Priestory je možné využiť na obchodné účely, kancelárie, sídlo spoločnosti, drobnú výrobu. Sociálne zariadenie je vybudované v obidvoch častiach. Využívanie priestorov v budove medzi spoluvlastníkmi je určené zmluvou o využívaní priestorov. Je možná kúpa aj každej časti o veľkosti podielu 1/3 samostatne. V prípade záujmu volajte na telefónne číslo 0918 651 600, realitný maklér Vasiľ Blaha.  
Košice I - Staré Mesto
600 000 €
PRENÁJOM KANCELÁRII, ALŽBETINA, KOŠICE STARÉ MESTO
     So súhlasom majiteľa ponúkame na prenájom kancelárie na Alžbetinej ulici v Košiciach, vo výmere 70 m2, s parkovacím miestom vo dvore.      Kancelárie sú zrekonštruované, nachádzajú sa na druhom nadzemnom podlaží. Pozostávajú z troch samostatných kancelárii. Cena je 700 eur mesačne, bez DPH a energií. Energie sa v roku 2023, po zvýšení energii pohybovali okolo 190 eur mesačne bez DPH.       Na spoločnej chodbe je k dispozícii aj kuchynka. Možnosť prenajať vo dvore parkovacie miesto za 50 eur mesačne, bez DPH.      Do budovy je nájomníkom umožnený prístup 24h. Budova je pod kamerovým systémom. V budove sú príjemní nájomníci, napr. advokáti, na treťom podlaží. Na druhom podlaží oproti tiež sídli firma s príjemným osadenstvom. Priestory sú krásne, zrekonštruované a v centre mesta. Ponúkajú na dlhodobý prenájom. Výťah sa v budove nenachádza.      V prípade záujmu o obhliadku volajte na t. č. 0905 985 958.
Košice I - Staré Mesto
700 €/mes.
KANCELÁRIE NA PRENÁJOM, JUŽNÁ TRIEDA, KOŠICE JUH
      Ponúkame na prenájom Kancelárie na Južnej triede v Košiciach . Kancelárie sú tri v bunke o spoločnej výmere 57,2m2 a nachádzajú sa na treťom poschodí. K dispozícií je výťah.       Jedna je kancelária menšia, môže slúžiť ako sekretariát a ostatné dve sú naľavo a napravo. Sociálne zariadenie sa nachádza na poschodí, je oddelené.      Budova je rekonštruovaná a udržiavaná s dobrým a bezpróblemovým parkovaním vo vlastnom dvore pre klientov a aj pre návštevy s prístupom 24/7.       Parkovné miesta sú v cene nájmu. Kancelárie sú vymaľované a pripravené na penájom. Prenájimateľ je veľmi ústretový a sanaží sa maximálne vyhovieť požiadavkam nájomcov.      Cena prenájmu je 425,60 € s DPH, energie a služby sa účtujú v cene 281,40€ s DPH. Kancelárie sú klimatizované.       V prípade záujmu volajte na telefónne číslo 0918 651 600, realitný maklér Vasiľ Blaha.
Košice IV - Juh
707 €/mes.
KANCELÁRIA NA PRENÁJOM, MOYZESOVA, KOŠICE CENTRUM
Ponúkame na prenájom kancelársko-komerčný priestor na ulici Moyzesova v centre Košíc. Miestnosť má výmeru 15m2 a nachádza sa na druhom poschodí. V tejto miestnosti je umývadlo, čo umožňuje využiť priestor aj na iné komerčné služby.  K priestorom patrí aj sociálne zariadenie. Nájomné je vo výške 169,-€/mes. Vodné, stočné a kúrenie sa účtuje vo výške 99,-€/mes. Elektrická energia sa účtuje podľa skutočnej spotreby. Pri podpise nájomnej zmluvy nie je potrebný depozit. Všetky ceny sú už s DPH. K depozícií je bezplatný Wi-Fi internet. Priestor je voľný ihneď.  V prípade záujmu volajte na telefónne číslo 0918 651 600, realitný maklér Vasiľ Blaha.
Košice I - Staré Mesto
169 €/mes.
STARÁ SLADOVŇA, HISTORICKÝ POLYFUNKČNÝ OBJEKT 8200 M2, ŠTÚROVA ULICA, KOŠICE STARÉ MESTO
Ponúkame na predaj historický polyfunkčný objekt známy ako STARÁ SLADOVŇA postavený koncom 19. storočia. Tento objekt je národnou kultúrnou pamiatkou (možnosť čerpania dotácii na obnovu národných kultúrnych pamiatok) nachádzajúcou sa na Štúrovej ulici v juhozápadnej časti historického centra mesta Košice - Staré mesto, v tesnej blízkosti STEEL ARÉNY. Objekt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou. Podlahová plocha objektu je o rozlohe 8200 m2. Pozemok má rozlohu 7780 m2. Budova s prináležiacimi pozemkami ponúka široké možnosti využitia od ubytovacích kapacít, penzión - hotel cez obchodné priestory po kancelárie. Momentálne je v budove zriadených viacero prevádzok ako predajňa osvetlenia, parkiet, záhradných potrieb a osív, reštaurácií, kancelárií, sauna, auto - umyváreň, atď... Budova vo svojich útrobách ukrýva rozsiahle podzemné miestnosti zasahujúce až pod kopec na západnej strane objektu, ktoré boli v minulosti využívané pre potreby vtedajšej výroby sladovne a pivovaru. Samozrejmosťou je dostatočné množstvo parkovacích miest, ktoré sú prístupné cez rampu a sú spoplatnené. Budova svojou charakteristikou a možnosťami širokého využitia je vhodná pre skúseného investora. Tento historický polyfunkčný objekt v sebe ukrýva vysoký potenciál tvorenia zisku z prenájmu samotnej budovy a taktiež parkovacích miest. Objekt disponuje vlastnou trafostanicou a všetkými inžinierskymi sieťami. ​
Košice I - Staré Mesto
dohodou
INVESTIČNÝ POZEMOK NA VÝSTAVBU IBV, KOSTOLNÁ UL., ROZHANOVCE, KOŠICE OKOLIE
    V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj investičný pozemok o výmere 20 776 m2 nachádzajúci sa na ulici Kostolná v obci Rozhanovce, Košice okolie. Požadovaná cena je 30 Eur/ m2. Pre bližšie informácie ma kontaktujte na čísle 0918689846. Obec Rozhanovce je dobre rozvinutou obcou, ktorá je od krajského mesta Košice vzdialená iba 5 km. Občianska a technická vybavenosť v obci: Predajňa potravinárskeho tovaru Pohostinské odbytové stredisko Predajňa nepotravinárskeho tovaru Zariadenie pre údržbu a opravu motorových vozidiel Predajňa súčiastok a príslušenstva pre motorové vozidlá Lekárne a výdajne liekov Samostatné ambulancie praktického lekára pre dospelých Samostatné ambulancie praktického lekára pre deti a dorast Samostatné ambulancie praktického lekára stomatológa Komunálny odpad Zneškodňovaný komunálny odpad Telocvičňa Futbalové ihrisko Knižnica Pošta Verejný vodovod Verejná kanalizácia Kanalizačná sieť pripojená na ČOV Rozvodná sieť plynu Základná škola Materská škola
Rozhanovce
623 280 €
STARÁ SLADOVŇA, SKLADOVÉ PRIESTORY, ŠTÚROVA ULICA, KOŠICE STARÉ MESTO
Ponúkame na prenájom skladové, kancelárske a obchodné priestory v historickom objekte STARÁ SLADOVŇA na Štúrovej ulici v juhozápadnej časti historického centra mesta Košice - Staré mesto, v tesnej blízkosti STEEL ARÉNY, od výmery 50 m² . V budove sa nachádzajú dve reštaurácie. Samozrejmosťou je dostatočné množstvo parkovacích miest, ktoré sú prístupné cez rampu a sú spoplatnené. Cena prenájmu je uvedená za m2, bez DPH.   
Košice I - Staré Mesto
481,44 €/mes.
3 IZBOVÝ MEZONET APARTMÁN A40, TOPOLA, BULHARSKO LETOVISKO WHITE COAST BEACH
Ponúkame na predaj investičný apartmán v Bulharskom letovisku známom ako WHITE COAST BEACH nachádzajúcom sa neďaleko mestečka Topola. Apartmán mezonet A 40 celková úžitková plocha 105,08m2. 1. poschodie 1. obývačka s kuchyňou – 26 m2 , spoločné časti 14,08 m2 2. WC – 1,77 m2 2. poschodie 3. chodba so schodiskom – 6,15 m2 4. spálňa – 10,90 m2 5. pracovňa – 7 m2 6. kúpeľňa – 3,80 m2 7. loggia – 8,90 m2 8. terasa – 7,37 m2 K apartmánu je možné zakúpiť aj parkovacie miesto. Cena apartmánu vrátane nábytku predstavuje sumu 114.300,-Eur vrátane dane. Celkové ročné náklady na prevádzku taktiež výšku ročných výnosov Vám rád predstavím na osobnom stretnutí v sídle našej spoločnosti. POPIS PROJEKTU      SPA rezidenčný komplex „Biele pobrežie“ je butikový komplex uzavretého typu, ktorý sa nachádza priamo na pláži, s rozlohou 10 000 m2. Projekt bol úplne dokončený za menej ako 18 mesiacov. Investor, ktorý je významnou osobnosťou v oblasti, vlastní 25-ročnú koncesiu na minerálnu vodu a 15-ročnú koncesiu na súkromnú pláž s rozlohou viac ako 5 000 m2.      Komplex pozostáva z dvoch budov obsahujúcich byty s rozlohou od 60 m2 do 160 m2. z ktorých polovica je navrhnutá na dvoch úrovniach, aby vyhovovali špecifikám terénu a umožňovali panoramatický výhľad. K dispozícii sú dve podzemné parkoviská s kapacitou cca. 80 motorových vozidiel a samostatné parkovacie miesto pridelené ku každému bytu. V jednej z budov je umiestnená stredne veľká reštaurácia pre potreby obyvateľov, lobby bar, bazén, SPA a recepcia pre poskytovanie služieb.      Dizajn obytného komplexu korešponduje s malebnou krajinou – s budovami v pokojne plynúcich tvaroch s použitím prírodných materiálov. Prevláda biela farba, šikmá škridlová krytina, viaceré terasy, cyprusy, vyhliadkové plošiny.      Pre zabezpečenie lepšieho komfortu pre vlastníkov bytov je zabezpečená celoročná údržba a správa spoločných častí nehnuteľností.  Komplex má: - otvorený bazén s minerálnou vodou; - reštaurácia a lobby bar; - panoramatický výťah  Komplex má vlastnú súkromnú pláž.
Bulharsko
108 200 €
2 IZBOVÝ APARTMÁN A62, TOPOLA, BULHARSKO LETOVISKO WHITE COAST BEACH
Ponúkame na predaj investičný apartmán v Bulharskom letovisku známom ako WHITE COAST BEACH nachádzajúcom sa neďaleko mestečka Topola. Apartmán pozostáva z obývacej izby prepojenej s jedálňou a kuchynským kútom, samostatnou spálňou a kúpeľňou s WC. Celková úžitková plocha apartmánu je 75,86 m2. Cena tohto apartmánu je 104.200,- Eur vrátane dane. K apartmánu je možné zakúpiť aj parkovacie miesto. Apartmán sa predáva so zariadením. Celkové ročné náklady na prevádzku taktiež výšku ročných výnosov Vám rád predstavím na osobnom stretnutí v sídle našej spoločnosti. POPIS PROJEKTU      SPA rezidenčný komplex „Biele pobrežie“ je butikový komplex uzavretého typu, ktorý sa nachádza priamo na pláži, s rozlohou 10 000 m2. Projekt bol úplne dokončený za menej ako 18 mesiacov. Investor, ktorý je významnou osobnosťou v oblasti, vlastní 25-ročnú koncesiu na minerálnu vodu a 15-ročnú koncesiu na súkromnú pláž s rozlohou viac ako 5 000 m2.      Komplex pozostáva z dvoch budov obsahujúcich byty s rozlohou od 60 m2 do 160 m2. z ktorých polovica je navrhnutá na dvoch úrovniach, aby vyhovovali špecifikám terénu a umožňovali panoramatický výhľad. K dispozícii sú dve podzemné parkoviská s kapacitou cca. 80 motorových vozidiel a samostatné parkovacie miesto pridelené ku každému bytu. V jednej z budov je umiestnená stredne veľká reštaurácia pre potreby obyvateľov, lobby bar, bazén, SPA a recepcia pre poskytovanie služieb.      Dizajn obytného komplexu korešponduje s malebnou krajinou – s budovami v pokojne plynúcich tvaroch s použitím prírodných materiálov. Prevláda biela farba, šikmá škridlová krytina, viaceré terasy, cyprusy, vyhliadkové plošiny.      Pre zabezpečenie lepšieho komfortu pre vlastníkov bytov je zabezpečená celoročná údržba a správa spoločných častí nehnuteľností.  Komplex má: - otvorený bazén s minerálnou vodou; - reštaurácia a lobby bar; - panoramatický výťah  Komplex má vlastnú súkromnú pláž.
Bulharsko
104 200 €
2 IZBOVÝ APARTMÁN A51, TOPOLA, BULHARSKO LETOVISKO WHITE COAST BEACH
Ponúkame na predaj investičný apartmán v Bulharskom letovisku známom ako WHITE COAST BEACH nachádzajúcom sa neďaleko mestečka Topola. Apartmán pozostáva z obývacej izby prepojenej s jedálňou a kuchynským kútom, samostatnou spálňou a kúpeľňou s WC. Celková úžitková plocha apartmánu je 71,53 m2. Cena tohto apartmánu je 87.500,- Eur vrátane dane. Apartmán je na predaj so zariadením. K apartmánu je možné zakúpiť aj parkovacie miesto. Celkové ročné náklady na prevádzku taktiež výšku ročných výnosov Vám rád predstavím na osobnom stretnutí v sídle našej spoločnosti. POPIS PROJEKTU      SPA rezidenčný komplex „Biele pobrežie“ je butikový komplex uzavretého typu, ktorý sa nachádza priamo na pláži, s rozlohou 10 000 m2. Projekt bol úplne dokončený za menej ako 18 mesiacov. Investor, ktorý je významnou osobnosťou v oblasti, vlastní 25-ročnú koncesiu na minerálnu vodu a 15-ročnú koncesiu na súkromnú pláž s rozlohou viac ako 5 000 m2.      Komplex pozostáva z dvoch budov obsahujúcich byty s rozlohou od 60 m2 do 160 m2. z ktorých polovica je navrhnutá na dvoch úrovniach, aby vyhovovali špecifikám terénu a umožňovali panoramatický výhľad. K dispozícii sú dve podzemné parkoviská s kapacitou cca. 80 motorových vozidiel a samostatné parkovacie miesto pridelené ku každému bytu. V jednej z budov je umiestnená stredne veľká reštaurácia pre potreby obyvateľov, lobby bar, bazén, SPA a recepcia pre poskytovanie služieb.      Dizajn obytného komplexu korešponduje s malebnou krajinou – s budovami v pokojne plynúcich tvaroch s použitím prírodných materiálov. Prevláda biela farba, šikmá škridlová krytina, viaceré terasy, cyprusy, vyhliadkové plošiny.      Pre zabezpečenie lepšieho komfortu pre vlastníkov bytov je zabezpečená celoročná údržba a správa spoločných častí nehnuteľností.  Komplex má: - otvorený bazén s minerálnou vodou; - reštaurácia a lobby bar; - panoramatický výťah  Komplex má vlastnú súkromnú pláž.
Bulharsko
87 500 €
2 IZBOVÝ APARTMÁN A34, TOPOLA, BULHARSKO LETOVISKO WHITE COAST BEACH
    Ponúkame na predaj investičný apartmán v Bulharskom letovisku známom ako WHITE COAST BEACH nachádzajúcom sa neďaleko mestečka Topola. Apartmán pozostáva z obývacej izby prepojenej s jedálňou a kuchynským kútom, samostatnou spálňou a kúpeľňou s WC. Celková úžitková plocha apartmánu je 73,29 m2. Cena tohto apartmánu je 81.500,- Eur vrátane dane. K apartmánu je možné zakúpiť aj parkovacie miesto. Celkové ročné náklady na prevádzku taktiež výšku ročných výnosov Vám rád predstavím na osobnom stretnutí v sídle našej spoločnosti. POPIS PROJEKTU      SPA rezidenčný komplex „Biele pobrežie“ je butikový komplex uzavretého typu, ktorý sa nachádza priamo na pláži, s rozlohou 10 000 m2. Projekt bol úplne dokončený za menej ako 18 mesiacov. Investor, ktorý je významnou osobnosťou v oblasti, vlastní 25-ročnú koncesiu na minerálnu vodu a 15-ročnú koncesiu na súkromnú pláž s rozlohou viac ako 5 000 m2.      Komplex pozostáva z dvoch budov obsahujúcich byty s rozlohou od 60 m2 do 160 m2. z ktorých polovica je navrhnutá na dvoch úrovniach, aby vyhovovali špecifikám terénu a umožňovali panoramatický výhľad. K dispozícii sú dve podzemné parkoviská s kapacitou cca. 80 motorových vozidiel a samostatné parkovacie miesto pridelené ku každému bytu. V jednej z budov je umiestnená stredne veľká reštaurácia pre potreby obyvateľov, lobby bar, bazén, SPA a recepcia pre poskytovanie služieb.      Dizajn obytného komplexu korešponduje s malebnou krajinou – s budovami v pokojne plynúcich tvaroch s použitím prírodných materiálov. Prevláda biela farba, šikmá škridlová krytina, viaceré terasy, cyprusy, vyhliadkové plošiny.      Pre zabezpečenie lepšieho komfortu pre vlastníkov bytov je zabezpečená celoročná údržba a správa spoločných častí nehnuteľností.  Komplex má: - otvorený bazén s minerálnou vodou; - reštaurácia a lobby bar; - panoramatický výťah  Komplex má vlastnú súkromnú pláž.
Bulharsko
81 500 €
KANCELÁRSKY PRIESTOR, NAPÁJADLÁ, KOŠICE NAD JAZEROM
Ponúkame na prenájom obchodné priestory v Košiciach - Nad Jazerom - Napájadlá, v obchodnom centre Idea, vedľa Tesca. Obchodné centrum sa nachádza na frekventovanom mieste, s vysokým počtom zákazníkov. Priestor na 2 poschodí má rozlohou 800 m2 a je voľný. Zámerom prenajímateľa je vytvoriť nové kancelárske priestory, ktoré vzniknú prerobením v súčasnosti nevyužívanej plochy, Priestory sa upravia podľa požiadaviek a potrieb nového nájomcu a prenajímané budú v celku, prípadne sa predelia na polovice. V obchodnom centre je ponúkaný pestrý sortiment tovaru a služieb - fitness, bowling, reštaurácia, kaviareň, starostlivosť o deti vrátane veľkého zábavného detského ihriska pre trávenie voľného času rodičov aj detí. V ponuke obchodných prevádzok sú odevy, chovateľské potreby, vyživovacie doplnky, finančné služby a podobne. OC Idea je dobre dostupné MHD, poskytuje dobré parkovacie možnosti.  
Košice IV - Nad jazerom
dohodou
CHATA GEČA, KOŠICE - OKOLIE
Ponúkame na predaj murovanú chatu vo vyhľadávanej lokalite Geča jazero-štrkovisko. Výmera pozemku je 282m2. Chata o úžitkovej výmere 100m2, z toho prízemie je 50m2, pivnica 15m2, podkrovie 15m2 a altánok 20m2. Ponúka sa na predaj kompletne zariadená a vybavená vrátane elektrospotrebičov ako sú chladnička, práčka, televízor, mikrovlnná rúra, klimatizácia s ohrevom a chladením, k dispozícií je internet. Teplo zabezpečuje krb. Zriadená je elektrická prípojka 240/400V, voda je zavedená z vlastnej studne, kanalizácia je zvedená do žumpy.  Na rovnom pozemku sa ďalej nachádza plechová garáž, bazén s filtráciou vody, solárnym ohrevom a prekrytím bazéna kupolou. Bola realizovaná drevená prístavba, ktorá slúži ako altánok. Chata je podpivničená. Nachádza sa 200m od jazera, ktoré je obľúbenou rybárskou lokalitou. Cesta do lokality je výborná, asfaltová a panelová s celoročným prístupom, neďaleko je zastávka SAD, približne 900m.  Pri vstupe do lokality je k dispozícií reštaurácia Amur kde je možné dať si dobré pivečko, povestné rybie špeciality a je vybavená detským ihriskom  pre najmenších. Takýto servis poskytuje máloktorá chatárska lokalita! Dobrá investícia! V prípade záujmu volajte na tel.: 0918 651 600, Vasiľ Blaha, realitný maklér.
Geča
115 000 €
ZÁHRADA, KOŠICE - KOŠICKÁ NOVÁ VES - GEDER
Ponúkame na predaj záhradu v osobnom vlastníctve, v mestskej časti Košická Nová Ves, časť Geder. Záhrada s rozlohou 385 m2  je prístupná autom po panelovej ceste, 400 m od hlavnej cesty. V hornej časti pozemku kde je rovina sa nachádza drevená mini chatka, zvyšná časť je svah s kaskádami, vysadených je tu zo 10 ovocných stromov. Na konci pozemku preteká potôčik, vhodný na zalievanie pestovanej zeleniny. Pred pozemkom sa nachádza elektrická rozvodná skriňa, so zakopaným káblom v zemi priamo na pozemku, bez elektromera. Neďaleko je zastávka MHD autobusov č. 20 a 32, aj  potraviny Milk Agro. Záhrada je vhodná na relax, pestovanie zeleniny, na aktívne trávenie voľných chvíľ s rodinou, priateľmi. V tejto časti sa nachádzajú a stavajú i celoročne obývateľné chaty. Náš hypotekárny špecialista je pripravený pomôcť Vám s výberom najvýhodnejšej ponuky. Cena je uvedená vrátane provízie pre kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom.
Košice III - Košická Nová Ves
39 693 €
OBCHODNÝ PRIESTOR, NAPÁJADLÁ, KOŠICE NAD JAZEROM
Ponúkame na prenájom obchodné priestory v Košiciach - Nad Jazerom - Napájadlá, v obchodnom centre Idea, vedľa Tesca. Obchodné centrum sa nachádza na frekventovanom mieste, s vysokým počtom zákazníkov. Priestor na 1.poschodí, s rozlohou 144 m2, má hlavnú miestnosť a zázemie - so šatňou, WC, skladom a je ihneď voľný. V obchodnom centre je ponúkaný pestrý sortiment tovaru a služieb - fitness, bowling, reštaurácia, kaviareň, starostlivosť o deti vrátane veľkého zábavného detského ihriska pre trávenie voľného času rodičov aj detí. V ponuke obchodných prevádzok sú odevy, chovateľské potreby, vyživovacie doplnky, finančné služby a podobne. OC Idea je dobre dostupné MHD, poskytuje dobré parkovacie možnosti. Mesačný prenájom činí 940,- EUR/ mesačne, bez DPH a elektriky.
Košice IV - Nad jazerom
940 €
POZEMOK, KOŠICE KRÁSNA
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj pozemok o celkovej rozlohe 5529 m²  v Košiciach - Krásna nad Hornádom, lokalita Na Hore 3, - časť Petry. V súčasnosti je to orná pôda bez IS, v budúcnosti je tam plánovaná výstavba rodinných domov. Jedná sa o investičný pozemok, ktorého hodnota sa bude v čase zhodnocovať, nakoľko územím bude prechádzať južný obchvat mesta Košice-rýchlostná cesta R 2, s plánovaným začiatkom výstavby  v roku 2022. Plánovaná doba výstavby rýchlostnej cesty sú tri roky. Jednotková cena  34,9 Eur/m2. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom.  
Košice IV - Krásna
33,90 €
PRENÁJOM SKLADOVACÍCH/VÝROBNÝCH PRIESTOROV, KOŠICE-JUH
So súhlasom majiteľa ponúkame na prenájom výrobné/skladovacie priestory v lokalite Košice-Juh s výborným pripojením na cestný obchvat v stráženom priemyselne - obchodnom areáli. Areál má prístup 24/7, ponúka aj stravovacie možnosti. Trakt/sklad H5  (a 1. posch. H5.1) spolu cca 849,03m².   Voľné od 01.02.2024 (v prípade záujmu od 01.01.2024 po dohode s nájomcom). K dispozícií je rampa a možnosť vjazdu do skladu s dodávkou, sociálne zázemie, WC, šatňa alebo kancelária, a tri kancelárie. Parkovanie je pred skladovým priestorom. Nájomné je 42 € bez DPH/m2/rok. t.j. 3,50€ bez DPH/m2/mesiac,  + média podľa stavu merača.  PS - prevádzkové služby 0,50€ bez DPH m2/mesiac. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma kontaktujte na telefónnom čísle 0918 651 600, realitný maklér Vasiľ Blaha.
Košice IV - Juh
2 971,50 €/mes.
OBCHODNÝ PRIESTOR, NAPÁJADLÁ, KOŠICE NAD JAZEROM
Ponúkame na prenájom obchodné priestory v Košiciach - Nad Jazerom - Napájadlá, v obchodnom centre Idea, vedľa Tesca. Obchodné centrum sa nachádza na frekventovanom mieste, s vysokým počtom zákazníkov. Priestor na prízemí má rozlohou 250 m2 a je ihneď voľný. Zámerom prenajímateľa je vytvoriť nový obchodný priestor, ktorý vznikne využitím v súčasnosti voľnej predajne a pričlenením nevyužívanej, priestrannej prístupovej chodby. Priestory sa upravia podľa požiadaviek a potrieb nového nájomcu. V obchodnom centre je ponúkaný pestrý sortiment tovaru a služieb - fitness, bowling, reštaurácia, kaviareň, starostlivosť o deti vrátane veľkého zábavného detského ihriska pre trávenie voľného času rodičov aj detí. V ponuke obchodných prevádzok sú odevy, chovateľské potreby, vyživovacie doplnky, finančné služby a podobne. OC Idea je dobre dostupné MHD, poskytuje dobré parkovacie možnosti.  
Košice IV - Nad jazerom
dohodou
NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU RD B, GELNÍCKA UL., PEREŠ, KOŠICE ZÁPAD
NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU RD B, GELNÍCKA UL., PEREŠ, KOŠICE ZÁPAD V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu vo vyhľadávanej lokalite mestskej časti Pereš, Košice Západ. Jedná sa o dvojpodlažný 5-izbový dom s priľahlým pozemkom, ktorý je vhodný pre 3-5 člennú rodinu. Dom spĺňa kritéria energetickej triedy A. Rozloha pozemku  500 m2  Celková úžitková plocha 182,81 ㎡ mimo plocha terasy, balkóna a odstavnej plochy. Dokončenie máj 2024. ŠTANDARD PONÚKANÉHO RODINNÉHO DOMU: ZÁKLADY Monolitické železobetónové pásy Monolitická doska hr.150mm, vystužená Kari siete hr. 8mm 150x150mm Protiradónová hydroizolácia základovej dosky OBVODOVÝ PLÁŠŤ Obvodové pórobetónové murivo z presných tvárnic Ytong hr.300 mm zateplené kontaktným zatepľovacím systémom EPS hr.200mm+silikónová omietka v kombinácií s dreveným exteriérovým obkladom VNÚTORNÉ PRIEČKY Pórobetónové priečky z presných tvárnic Ytong hr.125mm Povrchy stien–sadrové omietky A1, hygienický náter biely STROPY Sadrokartónový podhľad s bielym hygienickým náterom STRECHA Jednoplášťová železobetónová plochá strecha s tepelnou izoláciou na báze EPS hrúbky:300mm- 400mm, geotextília, 2mm fóliová krytina PVC chránená štrkovou vrstvou VYKUROVANIE Podlahové teplovodné Tepelné čerpadlo vzduch–voda Ohrev teplej vody zabudovaným 180l zásobníkom TÚV cez tepelné čerpadlo CHLADENIE Podlahové tepelným čerpadlom vzduch–voda Predpríprava na klimatizáciu pre jedáleň a obývaciu izbu DVERE A OKNÁ Vstupné dvere do domu Hliníkové Okenné, dverné konštrukcie a HS portal - PVC Profil Slovaktual Optim CL 6-kom, 3 sklo, Ug=0,6W/m2K, obojstranný antracit Realizácia zaomietacích boxov pre osadenie vonkajších elektrických žalúzií ELEKTROINŠTALÁCIA Vývody pre svietidlá, kuchynské spotrebiče, vypínače, zásuvky, bleskozvod Samostatný vývod pre osvetlenie záhrady Inštalácia slaboprúd-príprava pre internet, domový videovrátnik, satelit, alarm, kamerový systém Príprava pre elektrickú autonabíjačku CYKY- J5X6 POVRCHY PODLÁH Izolácia EPS hr.150mm Cementový poter hr.60mm ZDRAVOTECHNIKA Rozvody vody a kanalizácie pre kúpeľňu, WC, kuchyňu Samostatný vývod pre napojenie práčky a napojenie závlahy VONKAJŠIE ÚPRAVY Zámková dlažba CityStone Casa di campo dolomite Parkový obrubník sivý, Okapový chodník okolo domu Splanírovaná zemina
Košice II - Pereš
429 000 €
POZEMOK, KOŠICE KRÁSNA
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj pozemok o celkovej rozlohe 4675 m²  v Košiciach - Krásna nad Hornádom, časť Výhon. V súčasnosti je to orná pôda bez IS, v budúcnosti je tam plánovaná výstavba rodinných domov. Jedná sa o investičný pozemok, ktorého hodnota sa bude v čase zhodnocovať, nakoľko územím bude prechádzať južný obchvat mesta Košice-rýchlostná cesta R 2, s plánovaným začiatkom výstavby  v roku 2022. Plánovaná doba výstavby rýchlostnej cesty sú tri roky. Jednotková cena  34,9 Eur/m2. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom.
Košice IV - Krásna
33,90 €
POZEMOK, KOŠICE KRÁSNA
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj  pozemok o celkovej rozlohe 4245 m²  v Košiciach - Krásna nad Hornádom, lokalita Na Hore 3, - Zadné konce. V súčasnosti je to orná pôda bez IS, v budúcnosti je tam plánovaná výstavba rodinných domov. Jedná sa o investičný pozemok, ktorého hodnota sa bude v čase zhodnocovať, nakoľko územím bude prechádzať južný obchvat mesta Košice-rýchlostná cesta R 2, s plánovaným začiatkom výstavby  v roku 2022. Plánovaná doba výstavby rýchlostnej cesty sú tri roky. Jednotková cena  39,9 Eur/m2. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom
Košice IV - Krásna
33,90 €
POZEMOK, KOŠICE KRÁSNA
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj pozemok o celkovej rozlohe 1098 m²  v Košiciach - Krásna nad Hornádom, časť Berek. V súčasnosti je to orná pôda bez IS, v budúcnosti je tam plánovaná výstavba rodinných domov. Jedná sa o investičný pozemok, ktorého hodnota sa bude v čase zhodnocovať, nakoľko územím bude prechádzať južný obchvat mesta Košice-rýchlostná cesta R 2, s plánovaným začiatkom výstavby  v roku 2022. Plánovaná doba výstavby rýchlostnej cesty sú tri roky. Jednotková cena  39,9 Eur/m2. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom.
Košice IV - Krásna
33,90 €
POZEMOK, KOŠICE KRÁSNA
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj pozemok o celkovej rozlohe 5187 m²  v Košiciach - Krásna nad Hornádom, lokalita Na Hore 3, - časť Kanada. V súčasnosti je to orná pôda bez IS, v budúcnosti je tam plánovaná výstavba rodinných domov. Jedná sa o investičný pozemok, ktorého hodnota sa bude v čase zhodnocovať, nakoľko územím bude prechádzať južný obchvat mesta Košice-rýchlostná cesta R 2, s plánovaným začiatkom výstavby  v roku 2022. Plánovaná doba výstavby rýchlostnej cesty sú tri roky. Jednotková cena  34,9 Eur/m2. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom.
Košice IV - Krásna
33,90 €
PROJEKT POLYFUNKČNEJ BUDOVY, NÁM. OCELIAROV, KOŠICE ŠACA
     V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj základovú platňu s vypracovanou štúdiou pre výstavbu polyfunkčnej budovy nachádzajúcu sa v mestskej časti Košice - Šaca. Momentálne je k budove vytvorená štúdia k prestavbe na bytový polyfunkčný komplex pozostávajúci z 6-tich nadzemných podlaží. Rozdelenie celkovej výmery viď fotogalériu.   Budova je ideálna na zapojenie sa do projektu nájomného bývania i na čerpanie eurofondov  Pozemky pod základovou platňou a v okolí sú v nájme a vlastní ich mesto Košice.     K dispozícii sú všetky inžinierske siete.  Bližšie informácie k projektu pri osobnom stretnutí. Pre dojednanie termínu stretnutia nás kontaktujte na čísle 0918 689 846.  
Košice II - Šaca
380 000 €
ZÁHRADA BOHDANOVCE, KOŠICE OKOLIE
      Ponúkame na predaj záhradu v tichom prostredí obce Bohdanovce, okres Košice - okolie, pozemok je rovinatý o výmere 1076 m2 aj s prístupovou cestou. Pozemok je využiteľný len ako záhrada, po vonkajšom obvode je ohraničený pletivovým plotom. Je možnosť zriadenia elektrickej prípojky. K pozemku vedie panelová cesta, je dobre prístupný počas celého roka.       V prípade akýchkoľvek otázok, či záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0918 651 600.
Bohdanovce
24 000 €
POZEMOK NA PRENÁJOM, DOPRAVNÁ, KOŠICE
   V exkluzívnom zastúpení ponúkame na prenájom pozemok nachádzajúci sa na frekventovanom mieste a to na Dopravnej ulici v Košiciach neďaleko HYPERTESCA. Výmera pozemku je 186 m² a je ako stvorený na osadenie menšieho kiosku, vzorkovej predajne alebo ako odstavná plocha. K dispozícii je elektrická prípojka a sociálne zázemie je umiestnené na lpg plničke vzdialenej 15 metrov od pozemku. Cena je 350 Eur/mesiac.    V prípade záujmu volajte 0918 689 846.
Košice I - Sídlisko Ťahanovce
350 €/mes.