4 IZBOVÝ BYT, ORTVAŇOVÁ, KOŠICKÁ NOVÁ VES
Ponúkame na predaj 4 IZBOVÝ BYT s terasou a vlastnou oplotenou záhradou na ORTVAŇOVEJ ulici v mestskej časti KOŠICKÁ NOVÁ VES s nadštandardnou výmerou 170,5 m2, z čoho samotný byt má výmeru 90 m2, terasa 19,5 m2 a oplotená záhrada o výmere 61 m2. Byt sa nachádza na prízemí v 4 poschodovom bytovom dome vo výbornej a tichej lokalite pri lesoparku Furča. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, ktorá je súčasťou veľkej obývacej miestnosti s prechodom do spálne, pričom z obidvoch miestností je východ na veľkú terasu a záhradu orientovanú na Západ. Z centrálnej chodby sa ďalej vchádza do kúpeľne s vaňou a samostatnou toaletou. Súčasťou bytu sú ešte dve samostatné izby orientované na Východ s pekným výhľadom do lesa. Vybavením bytu sú vstavané skrine, kde po dohode s majiteľom je možné byt odkúpiť s kompletným zariadením. Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite pri lesoparku Furča, ktorý ponúka pre priaznivcov prírody možnosti aktívneho vyžitia na bežeckom chodníku o dĺžke 5 km, ktorý vedie až na Zelený Dvor. V lesoparku sú vybudované nové ohniská s prístreškami pre milovníkov opekačiek, a taktiež detské preliezky a ihrisko. Neďaleko sa taktiež nachádzajú obchodného centrá ako SHOPBOX, KLAS, LIDL a čerpacie stanice SLOVNAFT. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie nás môžete kontaktovať na čísle 0908 999 669. Pre lepšiu predstavu o dispozícií a stave tejto nehnuteľnosti si pozrite video prehliadku na našom webe.
Košice III - Košická Nová Ves
307 900 €
STAVEBNÝ POZEMOK, KOŠICE BARCA
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v mestskej časti Košice - Barca.  Pozemok o celkovej rozlohe 1000 m2  sa nachádza na Kostrovej ulici, v tichej lokalite medzi rodinnými domami. Stojí na ňom starý, podpivničený rodinný dom s novou strechou, určený na zbúranie. Má všetky inžinierske siete aj vlastnú, 12 metrov hlbokú, kopanú studňu. Rozmery pozemku sú cca 20 x 50 metrov. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom. Náš hypotekárny špecialista je pripravený pomôcť Vám s možnosťou financovania.
Košice IV - Barca
310 000 €
PREDAJ BYTU V KOŠICIACH - PONÚKNITE
  PREDAJ, SPROSTREDKOVANIE NEHNUTEĽNOSTÍ Uvažujete o predaji Vašej nehnuteľnosti? Náš tím skúsených maklérov za Vás vybaví všetko potrebné.  - predaj, alebo sprostredkovanie nehnuteľností zabezpečíme formou inzercie na realitných portáloch a sociálnych sieťach ako YouTube, Facebook, Instagram, - videoprehliadka a profesionálne fotenie nehnuteľností, - autorizácia zmlúv advokátom, - aktívna práca našich maklérov. Ponúkame Vám možnosť aj priameho odkupu nehnuteľnosti, kde celú transakciu vieme zrealizovať v priebehu pár dní.  Máte záujem o konzultáciu v oblasti realít ? S radosťou vám odpovieme na všetky vaše otázky. Predávajte cez nás! Zabezpečíme sťahovanie. Neváhajte nás kontaktovať telefonicky: 0918 18 55 18 alebo emailom: info@aarealitykosice.sk viac sa dozviete na našej stránke aarealitykosice.sk
Košice I - Sídlisko Ťahanovce
dohodou
RODINNÝ DOM, KARCSA, OKRES BODROGKÖZI, MAĎARSKO
Ponúkame na predaj rodinný dom v dedine Karcsa v Maďarsku cca 72 km od centra mesta Košice a 49 km od štátnej hranice Skároš - Hollóháza, v Boršodsko-abovsko-zemplínskej župe.  Dom je veľký a je postavený z tehál a kvádrov. Nachádza sa v ňom 5 izieb, 2 kuchyne, 2 kúpeľne a 2 WC. Na pozemku je hospodárska budova a garáž. Pozemok je dostatočne veľký a rovinatý o výmere 1 478m2. Dom disponuje inžinierskymi sieťami : V, Pl, EL.,Ž, kúrenie je možné aj kotlom na drevo. Kanál v obci nie je. Táto lokalita je tichá, v obci je jazierko, ktoré ponúka príjemné prechádzky. Len 22 kilometrov od obce sa nachádza Slovákmi vyhľadávané kúpalisko Sárospatak. Rodinný dom je vhodný na celoročné bývanie alebo aj na rekreačné účely. V prípade záujmu o obhliadku, nás neváhajte kontaktovať na tel.číslo 0918 18 55 18.
Maďarsko
35 000 €
POZEMOK, KOŠICE KRÁSNA
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj pozemok o celkovej rozlohe 2621 m²  v Košiciach - Krásna nad Hornádom, časť Pastvisko. V súčasnosti je to orná pôda bez IS, v budúcnosti je tam plánovaná výstavba rodinných domov. Jedná sa o investičný pozemok, ktorého hodnota sa bude v čase zhodnocovať, nakoľko územím bude prechádzať južný obchvat mesta Košice - rýchlostná cesta R2, s plánovaným začiatkom výstavby v roku 2022. Plánovaná doba výstavby rýchlostnej cesty sú tri roky. Jednotková cena 34,9 Eur/m2. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom.
Košice IV - Krásna
88 851,90 €
3 IZBOVÝ MEZONET APARTMÁN A63, TOPOLA, BULHARSKO LETOVISKO WHITE COAST BEACH
Ponúkam na predaj investičný apartmán v Bulharskom letovisku známom ako WHITE COAST BEACH nachádzajúcom sa neďaleko mestečka Topola. Apartmán mezonet A 63 celková úžitková plocha 107,67m2. SEKCIA E, 3. a 4. poschodie 1. obývačka s kuchyňou – 26,60 m2 , spoločné časti 14,43 m2 2. WC – 2,40 m2 3. chodba a schodisko – 6,10 m2 4. spálňa – 10,5 m2 6. kúpeľňa – 3,7 m2 8. terasa – 7,37 m2 9. terasa – 20,55 m2   Celková úžitková výmera  – 107,67m2 K apartmánu je možné zakúpiť aj parkovacie miesto. Cena apartmánu vrátane nábytku predstavuje sumu vrátane dane. Celkové ročné náklady na prevádzku taktiež výšku ročných výnosov Vám rád predstavím na osobnom stretnutí v sídle našej spoločnosti. POPIS PROJEKTU      SPA rezidenčný komplex „Biele pobrežie“ je butikový komplex uzavretého typu, ktorý sa nachádza priamo na pláži, s rozlohou 10 000 m2. Projekt bol úplne dokončený za menej ako 18 mesiacov. Investor, ktorý je významnou osobnosťou v oblasti, vlastní 25-ročnú koncesiu na minerálnu vodu a 15-ročnú koncesiu na súkromnú pláž s rozlohou viac ako 5 000 m2.      Komplex pozostáva z dvoch budov obsahujúcich byty s rozlohou od 60 m2 do 160 m2. z ktorých polovica je navrhnutá na dvoch úrovniach, aby vyhovovali špecifikám terénu a umožňovali panoramatický výhľad. K dispozícii sú dve podzemné parkoviská s kapacitou cca. 80 motorových vozidiel a samostatné parkovacie miesto pridelené ku každému bytu. V jednej z budov je umiestnená stredne veľká reštaurácia pre potreby obyvateľov, lobby bar, bazén, SPA a recepcia pre poskytovanie služieb.      Dizajn obytného komplexu korešponduje s malebnou krajinou – s budovami v pokojne plynúcich tvaroch s použitím prírodných materiálov. Prevláda biela farba, šikmá škridlová krytina, viaceré terasy, cyprusy, vyhliadkové plošiny.      Pre zabezpečenie lepšieho komfortu pre vlastníkov bytov je zabezpečená celoročná údržba a správa spoločných častí nehnuteľností.  Komplex má: - otvorený bazén s minerálnou vodou; - reštaurácia a lobby bar; - panoramatický výťah  Komplex má vlastnú súkromnú pláž.
Bulharsko
153 100 €
KOMERČNÝ OBJEKT, HNILČÍK, SPIŠSKÁ NOVÁ VES
Ponúkame na predaj vynikajúcu, rozpracovanú investičnú príležitosť, objekt turisticko-rekreačného zariadenia v obci Hnilčík, okres Spišská Nová Ves, v horskom prostredí - chatovej oblasti s celkovou výmerou 7340 m2. Objekt je vhodný na rôzne podnikateľské účely, napr. domov pre seniorov, penzión s wellness, nájomné byty, súkromná škôlka, príp. viac-generačné bývanie. Budova je čiastočne podpivničená a skladá sa z troch podlaží, rozmery 25,15 x 10,7m, rok výstavby 1937, prístavba realizovaná v roku 1970, rozmery 3,25 x 7,15m, použitý stavebný materiál tehla. Na pozemku sú prípojky elektriny a vody, kanalizácia je riešená septikom. Celková výmera pozemku je 7340m2, podlahová plocha budovy je 830 m2. V roku 2007- 2008 bola začatá rekonštrukcia, počas ktorej vznikla aj nadstavba, realizovala sa nová strecha s použitím betónových škridiel, boli osadené nové platové okná a dvere, postavené nové komíny. V interiéri sú obvodové steny, je potrebné dokončiť priečky, elektické rozvody, vodovodné rozvody a rozvody kanalizácie a kúrenie. Vstup na pozemok je z obecnej cesty, cez pozemok tečie potôčik. Možná realizácia čističky odpadových vôd. Krásne, tiché a pokojné prostredie s možnosťou vychádzok do okolitej panenskej prírody. V blízkosti sa nachádza Slovenský raj, Dobšinská ľadová jaskyňa, vodná nádrž Dedinky, lyžiarske strediská. V obci je kostol, obchod, neďaleko objektu autobusová zastávka.   Pre lepšiu predstavu o dispozícií a stave tejto nehnuteľnosti si pozrite video prehliadku na našom webe.
Hnilčík
dohodou
POZEMOK, KOŠICE KRÁSNA
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj pozemok o celkovej rozlohe 459 m²  v Košiciach - Krásna nad Hornádom, časť Zadné konce. V súčasnosti je to orná pôda bez IS, v budúcnosti je tam plánovaná výstavba rodinných domov. Jedná sa o investičný pozemok, ktorého hodnota sa bude v čase zhodnocovať, nakoľko územím bude prechádzať južný obchvat mesta Košice - rýchlostná cesta R2, s plánovaným začiatkom výstavby v roku 2022. Plánovaná doba výstavby rýchlostnej cesty sú tri roky. Jednotková cena  39,9 Eur/m2. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom.
Košice IV - Krásna
15 560,10 €
PREDAJ BYTU V KOŠICIACH - PONÚKNITE
PREDAJ, SPROSTREDKOVANIE NEHNUTEĽNOSTÍ Uvažujete o predaji Vašej nehnuteľnosti? Náš tím skúsených maklérov za Vás vybaví všetko potrebné.  - predaj, alebo sprostredkovanie nehnuteľností zabezpečíme formou inzercie na realitných portáloch a sociálnych sieťach ako YouTube, Facebook, Instagram, - videoprehliadka a profesionálne fotenie nehnuteľností, - autorizácia zmlúv advokátom, - aktívna práca našich maklérov. Ponúkame Vám možnosť aj priameho odkupu nehnuteľnosti, kde celú transakciu vieme zrealizovať v priebehu pár dní.  Máte záujem o konzultáciu v oblasti realít ? S radosťou vám odpovieme na všetky vaše otázky. Predávajte cez nás! Zabezpečíme sťahovanie. Neváhajte nás kontaktovať telefonicky: 0918 18 55 18 alebo emailom: info@aarealitykosice.sk viac sa dozviete na našej stránke aarealitykosice.sk
Košice IV - Juh
dohodou
PREDAJ BYTU V KOŠICIACH - PONÚKNITE
PREDAJ, SPROSTREDKOVANIE NEHNUTEĽNOSTÍ Uvažujete o predaji Vašej nehnuteľnosti? Náš tím skúsených maklérov za Vás vybaví všetko potrebné.  - predaj, alebo sprostredkovanie nehnuteľností zabezpečíme formou inzercie na realitných portáloch a sociálnych sieťach ako YouTube, Facebook, Instagram, - videoprehliadka a profesionálne fotenie nehnuteľností, - autorizácia zmlúv advokátom, - aktívna práca našich maklérov. Ponúkame Vám možnosť aj priameho odkupu nehnuteľnosti, kde celú transakciu vieme zrealizovať v priebehu pár dní.  Máte záujem o konzultáciu v oblasti realít ? S radosťou vám odpovieme na všetky vaše otázky. Predávajte cez nás! Zabezpečíme sťahovanie. Neváhajte nás kontaktovať telefonicky: 0918 18 55 18 alebo emailom: info@aarealitykosice.sk viac sa dozviete na našej stránke aarealitykosice.sk
Košice III - Dargovských Hrdinov
dohodou
ODKÚPIM BYT V KOŠICIACH - PONÚKNITE
PRIAMY ODKUP NEHNUTEĽNOSTÍ Odkúpime Váš byt v hotovosti.   Máte záujem o konzultáciu ? S radosťou vám odpovieme na všetky vaše otázky. Zabezpečíme sťahovanie. Neváhajte nás kontaktovať telefonicky: 0918 18 55 18 alebo emailom: info@aarealitykosice.sk viac sa dozviete na našej stránke aarealitykosice.sk
Košice IV - Juh
dohodou
PRENÁJOM REŠTAURAČNÝCH PRIESTOROV, VHODNÝCH AJ NA INÉ KOMERČNÉ VYUŽITIE
  So súhlasom majiteľa ponúkame na prenájom priestory reštaurácie. Pokiaľ sa budú využívať ako reštaurácia, je nutné zariadiť kuchyňu. Priestory sú vhodné aj na Fitness centrum, multifunkčné stredisko a podobne. Možnosť prevádzkovania kaviarne, cukrárne, alebo rýchleho občerstvenia. Výmera podlažia je 400m2. Nad reštauráciou sú priestory  400m2, ktoré je tiež možné prenajať ak bude záujemca, ktorý na základe dlhodobého nájmu zrekonštruuje priestory, kde môžu byť apartmány, prípadne garsónky a bude správcom budovy a bude si to prenajímať. Priestor je po úpravách vhodný aj na bývanie. Majiteľ nie je platcom DPH. Cena mesačného nájmu je 1000€ bez médií. Pri záujme o obhliadku volajte 0905 985 958.     Pre lepšiu predstavu o dispozícií a stave tejto nehnuteľnosti si pozrite video prehliadku na našom webe.
Košice III - Dargovských Hrdinov
1 000 €/mes.
INVESTIČNÝ POZEMOK, ORNÁ PÔDA, KOŠICE - KRÁSNA
      Ponúkame na predaj investičný pozemok na budúcu výstavbu rodinného domu o výmere 815m2 v lokalite Košice Krásna. Pozemok sa nachádza na rovine s veľmi miernym sklonom, je bez IS, je k nemu vyznačená prístupová cesta na ktorej je podiel. Je v tichej lokalite, dostatočne vzdialený od plánovanej rýchlostnej komunikácie.       Parcela má ideálny rozmer približne 25m x 32m, je to vhodná investícia do budúcnosti, najlepšie uložené financie. V prípade záujmu volajte na telefónne číslo  0918 651 600. Je možná dohoda na cene!          
Košice IV - Krásna
33 000 €
POZEMOK, KOŠICE KRÁSNA
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj pozemok o celkovej rozlohe 582 m²  v Košiciach - Krásna nad Hornádom, časť Zadné konce. V súčasnosti je to orná pôda bez IS, v budúcnosti je tam plánovaná výstavba rodinných domov. Jedná sa o investičný pozemok, ktorého hodnota sa bude v čase zhodnocovať, nakoľko územím bude prechádzať južný obchvat mesta Košice - rýchlostná cesta R2, s plánovaným začiatkom výstavby v roku 2022. Plánovaná doba výstavby rýchlostnej cesty sú tri roky. Jednotková cena 39,9 Eur/m2. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom.
Košice IV - Krásna
19 729,80 €
POZEMOK, KOŠICE KRÁSNA
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj pozemok o celkovej rozlohe 447 m²  v Košiciach - Krásna nad Hornádom, časť Záhumnie. V súčasnosti je to orná pôda bez IS, v budúcnosti je tam plánovaná výstavba rodinných domov. Jedná sa o investičný pozemok, ktorého hodnota sa bude v čase zhodnocovať, nakoľko územím bude prechádzať južný obchvat mesta Košice - rýchlostná cesta R2, s plánovaným začiatkom výstavby v roku 2022. Plánovaná doba výstavby rýchlostnej cesty sú tri roky. Jednotková cena 39,9 Eur/m2. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom.
Košice IV - Krásna
15 153,30 €
CHATA KAVEČANY, KOŠICE SEVER
Ponúkame v exkluzívnom zastúpení na predaj rekreačnú chatu v Kavečanoch, Košice Sever, oproti vyhliadkovej veži. Murovaná chata je postavená na pozemku s rozlohou 598 m2. Záhrada je mierne svahovitá, členitá, ideálne juhozápadne orientovaná a má tvar obdĺžnika s rozmermi 37 x 17 metrov. Je tu vysadených zo 20 ovocných stromov (jablká, hrušky, slivky a 2 druhy hrozna). Chata má v dolnej časti obývaciu časť s krbom (3,2 x 5,7 m), kuchynku (3,5 x 2 m), kúpeľňu so splachovacím WC a sprchou (2,4 x 1,4 m), komoru (1 x 3,4 m). Na hornom poschodí je spacia časť (5,7 x 3,4 m) vyhrievaná stredovým komínom s prieduchmi i elektrickým radiátorom a terasa (5 x 1 m) s výhľadom na les.  Nad touto miestnosťou je nevyužívané podkrovie s oknom, ktoré je možné prestavať na spaciu časť. Chata je postavená z kvádrov. Strecha je plechová. Pod kuchynským priestorom sa nachádza murovaná pivnica. V záhrade sa nachádza na spevnenom povrchu s dlažbou kútik s drevenými lavicami, stolom a betónovým záhradným grilom so zástenou. Pre aktívnych záhradkárov je k dispozícii skleník a po práci možnosť relaxácie v pravej mexickej hojdacej sieti. Je tu zavedená elektrina 220/380 V, betónová žumpa, voda sa zachytáva v dvoch zberných nádržiach.  Chata sa nachádza v tichej časti na konci slepej ulice, prístupná je autom 500 metrov od hlavnej cesty po poľnej a spevnenej ceste. Zastávka MHD autobusu č. 29 je v dosahu 5 min. chôdze a chodí v 1/2 hodinových intervaloch.  V tejto časti sa nachádzajú a stavajú celoročne obývané chaty. Cena je uvedená vrátane provízie pre kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom. Náš hypotekárny špecialista je pripravený pomôcť vám s výberom najvýhodnejšej ponuky.  V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0904 319 922.
Košice I - Kavečany
66 000 €
KANCELÁRIE NA PRENÁJOM, MOYZESOVA, KOŠICE CENTRUM
      Ponúkame na prenájom zrekonštruované kancelárske priestory o výmere 73 m2 v centre Košíc na Moyzesovej ulici.  Kancelárie sa nachádzajú na druhom poschodí. Okná sú do nádvoria. Ide o šesť priechodných miestností so samostatným sociálnym zariadením. Prípojka na vodu je v každej miestnosti. Prístup do budovy je 24 hodín denne. Objekt je monitorovaný kamerovým systémom. Kancelárie sú voľné ihneď. Nájomné je 299,- €/mes. Vodné, stočné a kúrenie je účtované vo výške 199,- €/mes. Elektrická energia sa účtuje podľa reálnej spotreby, vlastný elektromer. Všetky ceny sú už s DPH.  K dispozícií je bezplatný Wi-Fi internet. V prípade záujmu volajte na telefónne číslo 0918 651 600.
Košice I - Staré Mesto
299 €/mes.
PRENÁJOM KANCELÁRII, POPRADSKÁ ULICA, KOŠICE TERASA
     Ponúkame na prenájom zrekonštruované kancelárie na Popradskej ulici v Košiciach, o výmere 120 m2, ktoré sa nachádzajú na štvrtom poschodí zo štyroch, s výhľadom na Borovicový háj.      V priestoroch sú klimatizačne jednotky, ktoré majú samostatné merače. Je to 5 zrekonštruovaných kancelárii s príručnými skladmi.     Cena za prenájom kancelárii 120m2 je 820,-eur/mesiac + DPH. Voľné budú od 01.06.2020.     V priestoroch je samostatná kuchyňa, samostatné WC. Budova má čipový systém, takže je možné ostať v práci ľubovoľne dlho. Budova je zrekonštruovaná.     Obhliadku si môžete dohodnúť na telefónnom čísle 0905 985 958, alebo 0918 651 600.
Košice II - Západ
820 €
GARSÓNKA, ČÁRSKEHO ULICA, KOŠICE SEVER
Ponúkame na predaj v exkluzívnom zastúpení garsónku na Čárskeho ulici, v lokalite Košice - Sever. Byt s rozlohou 22  m2 má pôvodné okno, novú elektroinštaláciu, malú kuchynskú linku s plynovou varnou doskou, sprchovací kút, samostatné WC s umývadlom. plávajúcu podlahu, dlažbu.  K bytu patrí veľká pivnica. Byt je orientovaný na Juh, do dvora a je ihneď voľný. V blízkosti sa nachádza OC Mier, Beta, potraviny BILLA, KLAS, TESCO, ANTIK, rekreačný areál Anička, plážové kúpalisko Ryba. Cena je uvedená vrátane provízie pre kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom. Náš hypotekárny špecialista je pripravený pomôcť vám s výberom najvýhodnejšej ponuky. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0904 319 922. Text a fotografie sú majetkom realitnej kancelárie AAREALITY KOŠICE s.r.o. a sú chránené zákonom o autorských právach.  
Košice I - Sever
77 000 €
SKLAD/PREDAJŇA NA PRENÁJOM, OC TIP - TOP, KOŠICE - STARÉ MESTO
 Ponúkame na prenájom obchodno-skladové priestory v nákupnom centre TIP-TOP. Výmera je 51,5m2 a 19m2  spoločnej chodby  (spolu 62m2), nachádzajú sa na prízemí, prístup je z parkoviska z dvora 24 hodín denne/7dní.  Pozostávajú zo spoločného vstupu s iným nájomcom, dvoch miestností, chodby ktorá sa môže využiť ako sklad, sprchy, WC a výlevky-skladu. Priestor je vhodný na sklad, výdajňu tvaru, predajňu chovateľských potrieb, požičovňu náradia, zásielkovňu a podobne. Nájom je 450€/mesiac bez médií. Elektrina sa účtuje zvlášť, má samostatné meranie. Teplo je dodávané z vlastnej kotolne čo umožňuje úsporu nákladov, je rozúčtované podľa podlahovej výmery. Priestor je voľný okamžite, v prípade záujmu o obhliadku volajte na tel.: 0918 651 600.
Košice I - Staré Mesto
450 €/mes.
POZEMOK, KOŠICE KRÁSNA
Ponúkame na predaj jednotlivo 2 pozemky o celkovej rozlohe 9137 m²  v Košiciach - Krásna nad Hornádom, lokalita Na Hore 3, alebo Zadné konce. Jednotlivo majú pozemky: - 5273 m2 - 3864 m2 V súčasnosti je to orná pôda bez IS, v budúcnosti je tam plánovaná výstavba rodinných domov. Jedná sa o investičný pozemok, ktorého hodnota sa bude v čase zhodnocovať, nakoľko územím bude prechádzať južný obchvat mesta Košice-rýchlostná cesta R 2, s plánovaným začiatkom výstavby v roku 2022. Plánovaná doba výstavby rýchlostnej cesty sú tri roky. Jednotková cena  24,9 Eur/m2. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom.
Košice IV - Krásna
92 349,60 €
POZEMOK, KOŠICE KRÁSNA
Ponúkame na predaj jednotlivo 2 pozemky o celkovej rozlohe 9137 m²  v Košiciach - Krásna nad Hornádom, lokalita Na Hore 3, alebo Zadné konce. Jednotlivo majú pozemky: - 5273 m2 - 3864 m2 V súčasnosti je to orná pôda bez IS, v budúcnosti je tam plánovaná výstavba rodinných domov. Jedná sa o investičný pozemok, ktorého hodnota sa bude v čase zhodnocovať, nakoľko územím bude prechádzať južný obchvat mesta Košice-rýchlostná cesta R 2, s plánovaným začiatkom výstavby v roku 2022. Plánovaná doba výstavby rýchlostnej cesty sú tri roky. Jednotková cena  24,9 Eur/m2. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom.
Košice IV - Krásna
126 024,70 €
POZEMOK, KOŠICE KRÁSNA
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj pozemok o celkovej rozlohe 2771 m²  v Košiciach - Krásna nad Hornádom, časť Záhumnie. V súčasnosti je to orná pôda bez IS, v budúcnosti je tam plánovaná výstavba rodinných domov. Jedná sa o investičný pozemok, ktorého hodnota sa bude v čase zhodnocovať, nakoľko územím bude prechádzať južný obchvat mesta Košice - rýchlostná cesta R2, s plánovaným začiatkom výstavby v roku 2022. Plánovaná doba výstavby rýchlostnej cesty sú tri roky. Jednotková cena  34,9 Eur/m2. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom.
Košice IV - Krásna
93 936,90 €
ZÁHRADA BAČKOVÍK, OKRES KOŠICE - OKOLIE
So súhlasom majiteľa ponúkame na predaj záhradu v intraviláne obce Bačkovík, 22 km od centra Košíc. 14 árový oplotený pozemok s rozmermi 18 x 81 m, úplná rovina. Plánované rozparcelovanie a výstavba rodinných domov v budúcnosti. Územný plán je v štádiu riešenia. Spevnená prístupová cesta, inžinierske siete: voda, kanalizácia a elektrina v dosahu 70 m od pozemku. V prípade záujmu o bližšie informácie a obhliadku ma kontaktujte  na tel. čísle 0915 849 227.
Bačkovík
50 000 €
PODNIKATEĽSKÝ PRIESTOR, RASTISLAVOVA ULICA, KOŠICE JUH
Ponúkame na prenájom výrobno- skladové priestory v podnikateľskom objekte na Rastislavovej ulici, Košice - Juh. Priestor bývalej výroby elektromotorov sa nachádza na 1. poschodí. Rozlohu má 250 m2, spolu s kanceláriou a s presklenou skúšobňou. Pre dopravu bremien slúži žeriav s nosnosťou 500 kg a s dosahom na prízemie, pre vykládku tovaru je tu nákladná rampa. Pre zamestnancov je k dispozícii jedáleň na poschodí i dostatok čistých toaliet. Budova je veľmi dobre prístupná autobusovou i električkovou MHD. Budova  je zateplená, s novou fasádou. Mesačný prenájom činí 1000 eur/ mesačne bez DPH a médií.
Košice IV - Juh
1 000 €