OBCHODNÝ PRIESTOR NA PRENÁJOM, OC TORYSA, KOŠICE FURČA
      Ponúkame ma prenájom obchodno-skladovacie priestory na Jaltskej ulici, v mestskej časti Košice Furča v obchodnom centre OC Torysa. Priestory sú o celkovej výmere 521m2, pozostávajú z obchodnej časti a skladovacích priestorov, ktoré majú prístup zo zadnej časti dvora s nakladacou rampou. Nachádzajú sa na prízemí  v rekonštruovanej budove  s bezbárierovým prístupom. Priestory sú klimatizované, podlaha je keramická. K dispozícií je chladiarenský box, denná miestnosť výlevka, dve WC, vzduchotechnika,vstup je opatrený  bezpečnostnými dverami. Je to bývala prevádzka potravín. Možnosť označenia prevádzky reklamným LED Boxom.       Cena penájmu je 10,00€ bez DPH za m²/mesiac + energie. V prípade záujm volajte na telefónne číslo 0918 651 600, realitný maklér Vasiľ Blaha.
Košice III - Dargovských Hrdinov
10 €/mes.
BUDOVA POLYFUNKČNÉHO VYUŽITIA, SLIVNÍK, OKRES TREBIŠOV
     V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj polyfunkčnú budovu v obci Slivník nachádzajúcu sa len 25 km od Košíc. Budova bola postavená okolo roku 1987 a bola prevádzkovaná do roku 2016. Boli v nej zriadené prevádzky reštaurácie, potravín, mliekarne, mäsiarstva. V ostatných 3 rokoch je budova nevyužívaná.  Potenciál budovy je široký od možnosti využitia ako zariadenie pre seniorov, výrobný priestor pre drobnú remeselnú výrobu, bytovú výstavbu a iné.       Budova sa skladá z 1. nadzemného podlažia a suterénu. V suteréne sa nachádza kotolňa a skladové priestory prístupné ako schodiskom tak i nákladným výťahom. V 1 . NP sa nachádzajú priestory niekdajšej reštaurácie, výčap, kuchyňa, salónik, jedna väčšia miestnosť slúžiaca ako predajňa potravín, sklad, dve menšie predajne a  dve sociálne zázemia. V zadnej časti budovy sa nachádza zásobovacia rampa. Budova je napojená na všetky inžinierske siete. Pred hlavným vstupom do budovy je umiestnená zastrešená terasa.  Celková úžitková plocha budovy 538,51 m² z toho 21,48 m² je tvorených terasou a 136 m² suterénom. Budova bola vykurovaná plynovým kotlom.      Technické riešenie budovy umožňuje vytvorenie nadstavby. Nad časťou pôvodných potravín sú panelové stropy. Svetlá výška budovy v najvyššej časti je 6,7 metra a v nižšej 3,6 metra.  Budova je situovaná priamo v srdci obce Slivník kde dopyt po bytových jednotkách vysoko prevyšuje ponuku. Tu sa otvárajú možnosti prestavby budovy na obytnú budovu.       Výmera pozemku je 1449 m² z toho zastavanú plochu tvorí 583 m².  Predmetom ponuky je i parcela o výmere 488 m² nachádzajúca sa priamo naproti tohto objektu a jej využitie v prípade prestavby na obytnú budovu je jednoznačné a to na parkovacie státia.     Kúpa a následná rekonštrukcia sa javí ako dobrá investícia vzhľadom na rozvoj obce a skladbu obyvateľstva. Pre lepšiu predstavu o dispozícií a stave tejto nehnuteľnosti si pozrite video prehliadku na našom webe.
Slivník
dohodou
POLYFUNKČNÁ BUDOVA OC AURA V KOMERČNEJ ZÓNE, PRI PRACHÁRNI, KOŠICE JUH
  V exkluzívnom zastúpení ponúkame na prenájom priestory v polyfunkčnej budove. Priestory sa nachádzajú v 3. poschodovej budove situovanej v komerčnej zóne na ulici Pri prachárni, Košice Juh. V tejto vyhľadávanej lokalite so skvelým dopravným napojením na vonkajší mestský okruh sa nachádzajú obchodné prevádzky ako Nay, Decodom, Decathlon, Jysk, Moebelix, Asko, OC CASSOVIA, dve čerpacie stanice PHM, autoumývarne, futbalový štadión, hotel Múza  a mnoho ďalších prevádzok. Priestory sú rozdelené do 9tich sekcií, najmenší z nich je o výmere 130,56 m²: ostatné viď rozdelenie jednotlivých podlaží. Na prízemí tejto budovy bude prevádzka Mountfield. Prenájom po podlažiach minimum 600 m2. Nižšie nájdete rozdelenie jednotlivých podlaží. Pôdorysy a bližšie informácie k cene a parkovacím možnostiam na vyžiadanie v sídle spoločnosti AA REALITY KOŠICE po predošlom telefonickom dohovore. Rozdelenie 2. NP Rozdelenie 3. NP Rozdelenie 4. NP  
Košice IV - Juh
dohodou
RODINNÝ DOM, NERUDOVA, KOŠICE CENTRUM
Ponúkame na predaj rekonštruovaný šesťizbový rodinný dom so samostatne stojacou dvojgarážou v centre Košíc na Nerudovej ulici. Dom sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 358m2, úžitková výmera domu je 267 m2,vrátanie podkrovia, stavba  je dvojpodlažná, podkrovie je možné stavebne upraviť na obytnú časť, záhrada je upravená a má výmeru 137m2. Dvojgaráž má výmeru 36m2, je opatrená dvomi automatickými vstupnými bránami pre dodávku a osobné auto, je zateplená vrátane strechy. Inžinierske siete sú napojené, elektrina, plyn, vodovod a kanalizácia. Dom je postavený z tehál, exteriér je kompletne rekonštruovaný a zateplený polystyrénom o hrúbke 135mm, strecha je opatrená kanadským šindľom, vonkajšie steny sú opatrené omietkou. Základy domu sú zateplené extrudovaným polystyrénom o hrúbke 25mm. Interiér suterénu je dokončený, nadzemné podlažie je v stave holobyt. Budúci majiteľ si ho môže upraviť podľa vlastného dizajnu. Okná sú plastové značky Salamander. V rámci rekonštrukcie interiérov boli realizované všetky rozvody, podlahy a omietky. Vnútorné dvere a zárubne sú drevené pôvodné, repasované. V obytnom suteréne je na podlahe položená dlažba. V dome je zabezpečovacie zariadenie a video vrátnik. Vonku je osvetlenie na senzorové snímače.  Suterén má samostatný vchod, je delený na tri samostatné izby, kuchyňu, kúpeľňu a dve WC. Nachádza sa tu plynový kotol ústredného kúrenia IMMERGAS. Suterén je možné využiť aj na podnikanie, alebo na prenájom. Nadzemné podlažie má úžitkovú výmeru 102m2, ma tri obývacie izby, kuchyňu, komoru, kúpeľňu s WC a verandu so samostatným vstupom zo záhrady. V dvoch izbách sú pôvodné repasované drevené parkety a osadené sú dve klimatizačné jednotky DAIKIN. V kúpeľni je dizajnový kombinovaný radiátor, voda/elektrina a elektrická príprava na podlahové kúrenie.  V jednej izbe a na chodbe je podlahové kúrenie na  zvyškové teplo z radiátorov, k dispozícií je vložkovaný 200mm komín pripravený na alternatívny zdroj tepla. Okná sú značky Salamander s izolačným trojsklom. V kuchyni je príprava na elektrické podlahové vykurovanie. Z predsiene je výstup do podkrovia. TUV zabezpečuje plynový prietokový ohrievač  Podkrovie je pripravené na prípadnú stavebnú úpravu, sú tu vyvedené rozvody, podlaha je izolovaná keramický materiálom a je opatrená betónový poterom. Záhrada je upravená s vysadenou zeleňou. K dispozícií je záhradný vodovod a elektrina. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť a centrum mesta. KOMPLETNÚ FOTOGALÉRIU NÁJDETE NA NAŠEJ STRÁNKE AAREALITYKOSICE.SK   Pre lepšiu predstavu o dispozícií a stave tejto nehnuteľnosti si pozrite video prehliadku na našom webe.
Košice I - Staré Mesto
dohodou
POZEMOK, KOŠICE KRÁSNA
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj pozemok o celkovej rozlohe 801 m²  v Košiciach - Krásna nad Hornádom, časť Vrbiny. V súčasnosti je to orná pôda bez IS, v budúcnosti je tam plánovaná výstavba rodinných domov. Jedná sa o investičný pozemok, ktorého hodnota sa bude v čase zhodnocovať, nakoľko územím bude prechádzať južný obchvat mesta Košice - rýchlostná cesta R2, s plánovaným začiatkom výstavby v roku 2022. Plánovaná doba výstavby rýchlostnej cesty sú tri roky. Jednotková cena 39,9 Eur/m2. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom.
Košice IV - Krásna
27 153,90 €
CHALUPA VYSOKÉ TATRY, OBEC MLYNČEKY
   V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj chalupu v malebnej obci Mlynčeky situovanej na východnom úpätí Vysokých Tatier. Tento rekreačný dom bol kolaudovaný v roku 2018 a disponuje všetkými inžinierskymi sieťami vrátane internetového pripojenia. Pozemok je o výmere 331 m2.  Chalupa pozostáva z dvoch podlaží na prvom nadzemnom sa nachádza zádverie, technická miestnosť, kúpeľňa, obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálňou. Na druhom nadzemnom podlaží sa nachádzajú dve priestranné spálne s balkónmi a kúpeľňa. Existujúci stropný výlez do podkrovia je využiteľný na uskladnenie sezónnych vecí. Kúrenie na prízemí zabezpečuje elektrický kotol značky Protherm a podlahové teplovodné rozvody. Teplá úžitková voda je pripravovaná v 120 l elektrickom zásobníku. V obývacej izbe je inštalovaná kachľová pec ako doplnkové estetické vykurovanie. Na poschodí vykurovanie zabezpečujú samostatné elektrické nástenné kolektory.  Chalupa je kompletne zariadená. Na pozemku je vybudovaná terasa prístupná priamo z obývacej izby a samostatne stojaci altán s výhľadom na tatranské štíty. Súčasťou altánu je i kôlňa. Stavba sa nachádza v novo vybudovanej lokalite s trvalo obývanými rekreačnými domami.  Priamo v obci sa nachádzajú dve lyžiarske vleky. Poloha obce je predurčená na cyklotúry a výlety do okolitej prírody Vysokých Tatier. Výhodou tejto lokality je menej rušná pokojná oblasť. V obci nájdete potraviny, športové centrum s poskytovaním stravovacích služieb. Táto nehnuteľnosť má potenciál i komerčného využitia pre ďalší prenájom. KOMPLETNÚ FOTOGALÉRIU NÁJDETE NA STRÁNKE PREDAJCU V SEKCII CHALUPY. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte výhradne telefonicky na čísle 0918689846. Pre lepšiu predstavu o dispozícií a stave tejto nehnuteľnosti si pozrite video prehliadku na našom webe.
Mlynčeky
dohodou
PRENÁJOM NEBYTOVÉHO PRIESTORU, ROOSEVELTOVA, KOŠICE CENTRUM
Ponúkame na prenájom nebytový priestor na Rooseveltovej ulici v Košiciach v centre mesta. Priestor pozostáva z jednej miestnosti o výmere 22 m2, nachádza sa na prvom poschodí. Priestor sa nachádza v blízkosti hotela Hilton a nákupného centra Aupark. Voľný je ihneď. Nájomné je 199,- €/mesiac. Vodné, stočné a kúrenie je vo výške 99,- €/mesiac. Elektrická energia sa účtuje podľa skutočnej spotreby.  Pri podpise nájomnej zmluvy nie je potrebné zložiť depozit. Všetky ceny sú už s DPH.  K dispozícií je bezplatný Wi-Fi internet. V prípade záujmu o obhliadku volajte na telefónne číslo 0918 651 600.
Košice I - Staré Mesto
199 €/mes.
POZEMKY PRE VÝSTAVBU SÍDLISKA
Ideálne pre developerov: Ponúkame Vám investičné pozemky s rozlohou spolu 9300 m2 parcely registra E  a parcely registra C v Košickej Novej Vsi, vedľa Sídliska Zelená stráň – Košice. Lokalita  je určená na vybudovanie nového sídliska. V územnom pláne mesta Košice je tento pozemok určený na obytné plochy viacpodlažnej stavby. Pozemok, ktorý je v katastri nehnuteľností vedený ako orná pôda, ale je územným plánom obce, resp. zóny, určený na zastavanie, je podľa zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku (stavebný zákon) v znení neskorších predpisov stavebným pozemkom. Bližšie informácie pri osobnom jednaní. Kontakt : 0905 985 958, 0918 651 600.  
Košice III - Košická Nová Ves
93 €
RODINNÝ DOM, CHRASTNÉ, KOŠICE - OKOLIE
  Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Chrastné - Košice okolie.   Dom je v pôvodnom stave, s plastovými oknami.   K dispozícii sú 3 izby (3,9x4,5  4,7x4,5  a 4x4,6 m) a 2 menšie miestnosti. Na podlahách sú drevené dyle.   Cez samostatný vchod z prednej časti domu je prístupná:   - kuchyňa (4,3x3,8 m) v ktorej sa nachádza kachľová pec, - komora - technická miestnosť (2,3x2,6m), v ktorej je plynový kotol, elektrický bojler, darling a vaňa.   Súčasťou domu je garáž, sklad, drevená stodola, suché WC. Pod domom je pivnica (4,4x3,5m).   Horná časť je vykurovaná ústredným kúrením napojeným na plynový kotol, spodná časť kachľovou pecou.   Základ domu je z kameňa, dom je postavený z kvádra a tehly, strechu pokrýva eternit.   Pri dome je vlastná studňa s pitnou vodou.   Dom má zavedený plyn, elektrinu 220/380 V. Obecný vodovod je pred bránou.    Pozemok s rozlohou 1502 m2 je mierne svahovitý, perspektívne je možnosť rozdeliť pozemok na 2 stavebné parcely..   Šírka pozemku pri vchode je cca 13 m a dĺžka 130 m.   Dom je bez tiarch, predajom voľný. Situovaný je v strede obce, blízko autobusovej zastávky.   Blízko sú potraviny COOP Jednota. Náš hypotekárny špecialista je pripravený pomôcť Vám s výberom najvýhodnejšej ponuky. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom.    V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0904 319 922.  
Chrastné
130 000 €
CHATA ČERMEĽ, KOŠICE SEVER
Ponúkame na predaj rekreačnú chatu nad reštauráciou Baránok, v obľúbenej lokalite Čermeľ, časť Prielohy. Pekná, murovaná chata sa nachádza v tichej časti pri lese, prístupná je autom po strmej, 300 metrov dlhej panelovej ceste. Slnečná záhrada s rozlohou 703 m2 je mierne svahovitá, s murovanými opornými múrmi, juhozápadne orientovaná. Chata so zastavanou plochou 42  m2 má v dolnej časti obývaciu časť so šamotovým krbom, kuchynský kút, toaletu so splachovacím WC a prietokovým ohrievačom, komoru a výstup na terasu.  Na hornom poschodí je spacia časť, terasa s výhľadom na les, vchod na nevyužívané podkrovie. Pod chatou sú na úrovni terénu 2 čisté, priestranné, suché pivnice, ponúkajúce i iné možnosti využitia.  Prízemná časť chaty je postavená z kameňa, vrchná z kvádrov. Strecha je škridlová. Je tu zavedená elektrika 220/380 V, záhradkársky vodovod, betónová žumpa. Zastávka MHD autobusu č. 14 je v dosahu 15 min.  V tejto časti sa nachádzajú a stavajú celoročne obývané chaty. Cena je uvedená vrátane provízie pre kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom. Náš hypotekárny špecialista je pripravený pomôcť Vám s výberom najvýhodnejšej ponuky.  V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0904 319 922.
Košice I - Sever
102 500 €