Brojlery biele ROSS 308
Biele brojlerové kuriatka ROSS 308 , k odberu ihneď až do vypredania zásob. Cena 0,75€ , pri väčšom odbere zľava. Samozrejme máme pre kuriatka aj originálnu kŕmnu zmes . Objednávky prijímame telefonicky alebo cez našu web stránku uvedenú nižšie. Farma a liaheň kurčiat GYRON v Banke pri Piešťanoch.
Piešťany
0,70 €
Perličky
Predáme 1 týždňové perličky, ťažký druh, vhodný na domáce chovanie. Ich vajcia obsahujú podstatne väčšie množstvo vitamínov ako slepačie vajcia, sú bohaté na vitamín A stopové prvky - najmä železo, preto sú vhodné aj pre ľudí chorých, starších a malé deti. Taktiež údajne neobsahujú takmer žiadny cholesterol. Žĺtok má omnoho výraznejšiu žltšiu farbu. Mäso je veľmi jemné a chutné, no najmä bez tuku. Jeho maximálna dietetická hodnota je jednoducho neporovnateľná. Cena je 6 eur kus a za každý kŕmny deň pripočítava 0,12 eur. Predaj denne na farme Gyron v Banke pri Piešťanoch od 8,00 do 16,30 a v Sobotu do 11,30 hod.
Piešťany
6 €
Kuričky - mladé sliepočky 10 týždňové a staršie
Farma a liaheň kurčiat GYRON v Banke pri Piešťanoch predáva kuričky - mládky, vytriedené kuričky na chov. Cena za kus je 7,20 eur, podľa druhu, veku a množstva. Predaj 8,00-16,30 a aj v Sobotu do 11,30. Máme ihneď k odberu Hnedá, Gazdovská Hempšírka, Pásikavá, Čiernozlatá, Dekalb Leghorn biely. Rozvoz po dohode od 100ks, odber je možný u nás na farme v Banke pri Piešťanoch.
Piešťany
7 €
Mladé sliepky - kuričky 9 týždňové
Gyron - Hydinárska Farma - Liaheň kurčiat ponúka 9 týždňové sliepky rôzne farby - vysokoznáškové mladé nosnice so znáškou až 330 vajec ročne. Cena za kus je od 6,90 eur a kto by potreboval kohútov, tak tých máme tiež . Predaj denne 8,00 -16,30 a v Sobotu do 11,30 hod. v Banke pri Piešťanoch, priamo na farme GYRON.
Piešťany
6 €