NA PREDAJ 2-izbový byt, ul. Tyršovo nábrežie, Košice - Staré Mesto
Ponúkame na predaj 2-izbový byt, ideálne situovaný v srdci starého mesta, čo predstavuje bohatú občiansku vybavenosť a dostupnosť na skok do centra mesta. Nachádza sa na 5./6. poschodí a pozostáva z 2 obytných miestností a príslušenstva. Príslušenstvo tvorí kuchyňa, predsieň, kúpeľňa, WC, balkón a pivnica. Byt je v pôvodnom stave, čo predstavuje vynikajúcu príležitosť pre úplnú rekonštrukciu a prispôsobenie podľa Vašich predstáv a požiadaviek. Byt je možné prerobiť z 2-i. na 2,5 izbový, tak ako na identickom byte (viď. posledné obrázky). Ako stavebná firma s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti rekonštrukcií, sme pripravení pomôcť Vám s rekonštrukciou tohto bytu a vytvoriť Vaše vysnívané bývanie. S naším tímom odborníkov v oblasti stavebných prác Vám garantujeme kvalitné a štýlové riešenia. Sme schopní realizovať rekonštrukciu presne podľa Vašich preferencií a požiadaviek, aby ste sa cítili ako doma. Ak hľadáte byt s neobmedzeným potenciálom a chcete si ho prispôsobiť podľa vlastných predstáv, neváhajte nás kontaktovať. Spolu vytvoríme Váš vysnívaný domov v jednej z najlepších lokalít mesta. V prípade zájmu o obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať. Cena nehnuteľnosti je vrátane odmeny pre RK. V odmene pre RK je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti. Bezplatné hypotekárne poradenstvo Vám poskytnú naši špecialisti.
Košice I - Staré Mesto
149 000 €
Na predaj priemyselny pozemok Bočiar-Šaca, 19872m2
Ponúkame exkluzívne na predaj pozemok, ktorý sa nachádza vedľa štátnej cesty III. triedy č. 3318 Veľká Ida - Haniska, Bočiarska ulica. Od obce Veľká Ida je pozemok vzdialený cca 5 km, od obce Bočiar 3 km, výjazd na diaľnicu R4 je vzdialený 17 km. Pozemok sa nachádza v priemyselnej zóne, neďaleko areálu U.S. Steel Košice, v blízkosti je areál bývalej Valcovne profilov. Územným plánom je pozemok charakterizovaný ako plochy zariadenia výroby, skladov a skladovej výroby. V okolí sú nepriamo dostupné všetky inžinierske siete okrem kanalizácie.
Bočiar
690 000 €
Exkluzívne na predaj krásna hacienda, Stará Voda, pozemok 3205m2
Exkluzívne ponúkame na predaj lukratívny rodinný dom so zastavanou plochou 214m2, a s veľkým upraveným pozemkom 3205m2, v atraktívnej oblasti obec Stará Voda, okres Gelnica. Stavba je murovaná z tehál s betónovými základmi so zateplením /minerálna vlna/, obložená dreveným obkladom, strecha pokrytá škridlami. Podpivničený s dvojgarážou. Dom napojený na vodovod, elektrinu a plyn. Diaľkovo ovládané vykurovanie a ohrev vody z plynového kondenzačného kotla so zásobníkom. Satelitný internet. Bytová plocha je o rozlohe 260 m2. K domu patrí príslušenstvo: dom sa predáva kompletne zariadený, kachlové pece, krytá terasa, terasa, sauna, jacuzzi, altánok, množstvo okrasných a dekoratívnych vylepšení. Na prvom podlaží sa nachádza: kuchyňa s obývčkou, kupeľňa, výstup na terasu a 3 samostatné izby Na druhom podlaží sa nachádza kúpeľna a 3 samostatné izby. V okolí sú dostatočné možnosti na turistiku, rekreáciu a oddych. Cena: 485.000,-€ pri vážnom záujemcovi dohoda. Bezpečný právny aj finančný servis pre zabezpečenie prevodu a financovania je v cene a zdarma ! V prípade vážneho záujmu volajte 0918 841 507 Len vážny záujemcovia! Viac foto na vyžiadanie.
Stará Voda
485 000 €
STARÉ MESTO-LETNÁ,veľký podkrovný,3-izbový byt 102 m²
REAL ESTATE LIMITED ponúka exkluzívne na predaj: Hľadáte si nový domov, prípadne investíciu do budúcnosti? Investovať v Starom Meste sa oplatí. Investícia je lukratívnejšia a stabilnejšia, ako kdekoľvek inde. Ideálne na prenájom vďaka blízkosti Technickej a Veterinárnej univerzity. Na predaj 3-izbový dizajnový podkrovný tehlový byt ul. LETNÁ, Košice - Staré Mesto. Byt sa nachádza v podkroví tehlového domu, ktorý bol NOVOVYBUDOVANÝ po kompletnej nadštandarnej rekonštrukcii podkrovia v roku 2013. Príslušenstvo bytu tvorí obývacia miestnosť, 2 spálne, kuchyňa, kúpeľňa s WC, chodba, komora a galéria. BYTOVÝ DOM: nie je zateplený. Bez výťahu. ■ úžitková plocha bytu: 102 m² + komora ■ byt má vlastné vykurovanie ■ nízky nájom (cca 130,-€) ■ KRB ■ špajza ■ byt novovybudovaný v roku 2013 ■ nachádza sa na 3/3 poschodí. ■ osobné vlastníctvo ■ bez tiarch ■ bytový dom nemá výťah ■ energetický certifikát: C Parkovanie podľa dostupnosti vo dvore bytového domu, prístupného len pre vlastníkov. Prípadneza poplatok na vyhradenom parkovacom mieste. Výborná občianska vybavenosť: blízkosť obchodov, služieb a centra Starého mesta. V prípade zájmu o obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať. Cena nehnuteľnosti je vrátane odmeny pre RK. V odmene pre RK je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti. Bezplatné hypotekárne poradenstvo Vám poskytnú naši špecialisti. Znalecký posudok na byt ihneď k dispozícií. Kontakt: 0918 841 507 Branislav DĚDIČ – konateľ relslovakia.sk
Košice I - Staré Mesto
299 000 €