Rodinné domy Alekšince
Pripravujeme výstavbu montovaných rodinných domov v obci Alekšince. Domy budú napojené na siete voda,elektrika, kanalizácia a optika. Pozemky sú o veľkosti 506m2 a 600m2. Ponúkame výstavbu 3 a 4 izbových rodinných domov. Použitie kvalitných materiálov a technológií - predpríprava na vonkajšie žalúzie, betónová strešná krytina (antracit alebo hnedá), okná plastové (antracit alebo hnedé), predpríprava na klimatizáciu, rekuperácia, termostaty v každej miestnosti, fotovoltaika (možnosť dodatočného napojenia + dotácia), elektrické podlahové vykurovanie. Cena holodomu 3 izbovej verzie s terasou: 139.900 eur, cena holodomu 3izbovej verzie bez terasy: 149.900 eur a cena holodomu 4izbovej verzie s terasou: 179.900 eur
Alekšince
139 900 €
Pekný rekonštruovaný 3izbový byt s garážou
Vo výbornej lokalite krajského mesta Trnava ponúkam na predaj komplet rekonštruovaný 66m2 byt s balkónom, pivnicou a garážou. Byt dispozične pozostáva z dvoch izieb, obývačky, kuchyne, predsiene, WC, chodby a kúpeľne. Nachádza sa na 4.poschodí v zateplenom bytovom dome na Hospodárskej ulici. Pešou chôdzou sa do 5.min.dostanete do centra mesta. Infraštruktúra v okolí je rozvinutá a bytový dom je obklopený zeleňou. Byt bol rekonštruovaný v 2016 vrátane výmeny podláh, inštalácií, stierok, jadra. Kuchyňa je vybavená kvalitnými spotrebičmi. Byt sa predáva zariadený (okrem TV,práčky a chladničky), event.po dohode s vlastníkom bytu. Zabezpečíme kompletný servis vrátane príprav zmlúv, prevodov na katastri, ZP grátis v prípade zabezpečenia bankového servisu (hypotekárny úver). Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná.
Trnava
169 000 €
3ibový byt - výborná poloha-Chrenová I.
V zastúpení majiteľa ponúkam exkluzívne byt na najlepšej adrese sídliska Chrenová. Byt sa nachádza na Lomnickej ulici v nízkopodlažnej bytovke na 4.poschodí (žiadny dupot nad hlavami). Bytový dom je zateplený a kompletne rekonštruovaný. Byt má výmeru 74,5m2 a je komplet rekonštruovaný. Súčasťou bytu je aj balkón a pivnica. Voľný od 10/2024. Zabezpečíme kompletný servis vrátane príprav zmlúv, prevodov na katastri, ZP grátis v prípade zabezpečenia bankového servisu (hypotekárny úver).
Nitra
185 000 €
Krásne novostavby v novej lokalite
V malebnej obci Čechy na predaj montované rodinné domy. Veľkosť pozemkov je 508m2, 593m2 a 636m2. Obec sa neustále rozvíja, vyniká cestovný ruch-lyžiarsky vlek, v blízkosti obec Podhájska-termálne kúpalisko. Súčasťou výstavby sú kvalitné materiály a technológie - predpríprava na vonkajšie žalúzie, betónová strešná krytina (antracit alebo hnedá), okná plastové (antracit alebo hnedé), predpríprava na klimatizáciu, rekuperácia, termostaty v každej miestnosti, fotovoltaika (možnosť dodatočného napojenia + dotácia), elektrické podlahové vykurovanie. V ponuke sú modely trojizbových rodinných domov. Ponúkame aj možnosť výstavby štvorizbových rodinných domov. Cena holodomu od: 106.280 eur Ponúkame možnosť dokončenia rodinných domov do štandardu a na kľúč.
Čechy
106 280 €
Krásny slnečný byt so záhradou a garážou
V exkluzívnom zastúpení majiteľov ponúkam na predaj 4 izbový byt v Ivanke pri Nitre. Nachádza sa v tehlovej bytovke, v ktorej sú dokopy 4 byty. Byt bol pôvodne 3izbový, dispozične je prerobený na 4izbový a pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, kúpeľne, WC, obývacej izby, spálne, dvoch detských izieb, balkóna. K bytu prislúchajú veľké murované uzamykateľné pivnice. Súčasťou predaja je garáž, podiel na pozemku, záhrada, terasa, náraďovňa, udiareň. Byt má veľký potenciál, je slnečný a pocitovo má ráz bývania v rodinnom dome vďaka nízkemu podlažiu (poschodie) a príslušenstvu. Byt má 76,71m2 a pivnice 29,29m2. Byt disponuje vlastným kúrením-kotol (nový)sa nachádza v pivnici. Byt je rekonštruovaný vrátane výmeny podlahových krytín, nových omietok, stropov, elektriny. Predáva sa čiastočne zariadený - rolldorové skrine, veľká skriňa v spálni a kuchyňa (okrem chladničky) sú súčasťou predaja. Ivanka pri Nitre je rozvinutá obec, je to prímestská časť mesta Nitra. Nachádzajú sa tu zastávky MHD, ZŠ,MŠ, obchody, čokoládovňa, podnikateľské aktivity a prosperujúce podniky. Zabezpečíme kompletný servis vrátane príprav zmlúv, prevodov na katastri, ZP grátis v prípade zabezpečenia bankového servisu (hypotekárny úver).  
Ivanka pri Nitre
135 000 €
Krásny rodinný dom
V rozvinutej obci Horná Kráľová ponúkame na predaj rodinné domy-montované novostavby na pozemkoch o výmere 324m2. Každý budúci vlastník bude mať aj podiel na prístupovej ceste. Je možnosť odovzdania RD v štádiu holodom, alebo po dohode možnosť dokončenia stavby na kľúč. Použitie kvalitných materiálov a technológií - predpríprava na vonkajšie žalúzie, strešná krytina škridla (antracit alebo hnedá), okná plastové (antracit alebo hnedé), predpríprava na klimatizáciu, rekuperácia, termostaty v každej miestnosti, fotovoltaika (možnosť dodatočného napojenia + dotácia), elektrické podlahové vykurovanie. V prípade záujmu ponúkame obhliadku vzorových domov. Cena za holodom: 139.990eur
Horná Kráľová
139 990 €
Rodinný dom Beladice
V novej štvrti obce Beladice vám ponúkame na predaj rodinný dom. Veľkosť pozemkov je 647m2. Každý budúci vlastník bude mať aj podiel na prístupovej ceste. Je možnosť odovzdania RD v štádiu uzatvorená hrubá stavba, alebo po dohode možnosť dokončenia stavby na kľúč. Použitie kvalitných materiálov a technológií - predpríprava na vonkajšie žalúzie, strešná krytina škridla (antracit alebo hnedá), okná plastové (antracit alebo hnedé), predpríprava na klimatizáciu, rekuperácia, termostaty v každej miestnosti, fotovoltaika (možnosť dodatočného napojenia + dotácia), elektrické podlahové vykurovanie. V prípade záujmu ponúkame obhliadku vzorových domov.
Beladice
145 000 €
Rodinný dom pri Podhajskej
Ponúkame Vám na predaj nízkoenergetický rodinný dom v obci Trávnica okr. Nové Zámky. Úžitková plocha je 98m2, zastavaná plocha je 131m2. Pozemok je vo výmere 600m2 + 86m2 podiel na príjazdovej ceste. Cena je 116 200 € v štádiu hrubej stavby, 145 000 € v štádiu holodom s možnosťou dokončenia na kľúč. Dom obsahuje podlahové elektrické vykurovanie, príprava na centrálnu rekuperáciu a klimatizáciu.  Prevádzkové náklady na vykurovanie, ohrev vody a varenie, svietenie do 150€ za mesiac. Vzorový dom nájdete na našej webovej stránke www.finreality.sk.
Trávnica
116 200 €