Otto Bach nemecký kvalitný klavír za Super cenu
Otto Bach model 114 Chippendale vysokokvalitný klavír od nemeckého renomovaného výrobcu.Pekné štýlové prevedenie tmavý mahagón satén,masív-dyha. Výborná klavírna mechanika s príjemnou ľahkou hrou. Príjemná mohutnejšia akustika so zvonivými vysokými tónmi. Nástroj je po kompletnom odbornom servise. Garancia spokojnosti! Zdarma doprava do 100km.Ladenie klavíra na mieste a záruka. K dispozícii je vám aj originál video nahrávka. Viac napovie meno predajcu.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
899 €
Koncertný klavír od firmy Yamaha
Kaiser model 1 Chippendale koncertný vysokokvalitný klavír originál Japan prémiovej značky. Luxusné moderné prevedenie čierny vysoký lesk,lak polyester Chippendale. Ten to model vychádza z modelu Yamaha U1 a je takmer identický-rozdiel je v stratégii marketingu firmy Yamaha. Mohutná akustika s krásne hlbokým basom a príjemne znejúcimi vysokými tónmi-diskantom. Špičková klavírna mechanika Yamaha, vynikajúca ľahkosť hry a príjemný ponor kláves. Nástroj je po kompletnom odbornom servise. Vzhľadovo ako aj po technickej stránke zachovalý nádherný klavír. Garancia vysokej spokojnosti. Zdarma:doprava pre celú SR ladenie klavíra na mieste a záruka.Doprava pre iné kraje možná po dohode. K dispozícii je vám aj originál video nahrávka.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
3 690 €
moderný luxusný klavír
Golden Ton od renomovanej firmy Yamaha model 114 Chippendale.Luxusné originálne prevedenie čierny vysoký lesk,lak polyester. Perfektná moderná klavírna mechanika s príjemnou ľahkosťou hry,mahagónove jadro kladiviek zaručujúce silný úder na struny. Pekná mohutnejšia akustika s hlbokým basom a príjemne znejúce vysoké tóny-diskant. Ten to klavír má certifikát kvality ISO 2000 Nástroj je po kompletnom odbornom servise. Garancia vysokej spokojnosti! Zdarma:doprava pre Bratislavský kraj, ladenie klavíra na mieste a záruka.Doprava pre iné kraje možná po dohode. K dispozícii je vám aj originál video nahrávka. Cena platí iba do 07.04.2024
Bratislava II - Podunajské Biskupice
2 650 €
Luxusný Weinbach-Petrof
Weinbach-Petrof luxusný klavír českej prémiovej značky firma Petrof a.s exportný kus zo západnej Európy po prvom majiteľovi.Štýlové moderné prevedenie originál krémovo biely vysoký lesk,lak polyester. Nenáročné na údržbu povrchu ako snehobiely vysoký lesk. Perfektná klavírna mechanika s príjemnou ľahkou hrou. Nádherná akustika s krásne hlbokým basom a príjemne znejúcimi vysokými tónmi-diskantom. Ten to model bol určený prevažne iba na export pre západnú Európu,v naších končinách nebol takmer k dispozícii. Nástroj je po kompletnom odbornom servise. Garancia vysokej spokojnosti! pre lepšiu informovanosť cena nového najlacnejšieho klavíru Petrof je 10.900 euro. Zdarma:doprava pre celú SR,ladenie klavíra na mieste azáruka. K dispozícii je vám aj originál video nahrávka.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
4 350 €
Luxusné malé klavírne krídlo Rosler-Petrof
Rösler model 145 luxusné najmenšie klavírne krídlo od českej renomovanej firmy Petrof a.s Exportný kus zo západnej Európy,po prvom majiteľovy.Nádherné modernejšie prevedenie v čiernom vysokom lesku,lak polyester. Perfektná klavírna mechanika s luxusnou klaviatúrou z prírodného materiálu. Jedinečná akustika s krásne hlbokým basom a kryštálovo čistými vysokými tónmi-diskantom. Jednoducho zhrnuté-radosť s každej hry na tom to klavírnom krídle. Nástroj je po kompletnom odbornom servise. Po technickej stránke ako ako vzhľadovo top stav! To to klavírne krídlo je nenáročné na veľký priestor,možno umiestniť aj do bytu. Celková dĺžka 145 cm váha 280 kg Garancia maximálnej spokojnosti aj pre profesionálov! pre lepšiu informovanosť: cena najmenšieho klavirného krídla od firmy Petrof je 36.900 euro. Zdarma:doprava pre celú SR,ladenie klavíra na mieste a záruka. K dispozícii je vám aj originál video nahrávka.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
12 900 €
Boston-Steinway and Sons
Boston model UP 118 Chippendale Koncertný klavír najvyššej kvality. Ojedinele najdrahšie prírodné prevedenie tmavý mahagón vysoký lesk,lak polyester. Nádherný dizajn ako aj technická stránka je prácou firmy Steinway and Sons. Špičková moderná klavírna mechanika,mahagónové jadro kladíviek. Krásne mohutná akustika s hlbokým basom a kryštálovo čistými vysokými tónmi-diskantom. Ten to nástroj je po prvom majiteľovi, bol kupovaný priamo v Showroome firmy Steinway and Sons v Düseldorfe v roku 2019 Po technickej stránke ako aj vzhľadovo,stav takmer nového klavíra. Garancia maximálnej spokojnosti! Iba pre lepšiu informovanosť: cena nového klavíra Boston model UP 118 je od 14950 euro. Zdarma doprava pre celú SR,ladenie klavíra na mieste a záruka. K dispozícii je vám aj originál video nahrávka.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
8 400 €
Luxusný klavír -super cena
Maeari model U 820 luxusný klavír od renomovanej firmy Samick gruppe C.Bechstein. Štýlové moderné prevedenie biely vysoký lesk,lak polyester. Výborná klavírna mechanika s príjemnou ľahkosťou hry. Veľmi príjemne znejúca akustika. Nástroj je po kompletnom odbornom servise. Garancia vysokej spokojnosti! Rok výroby 2010 výška 108 cm šírka 149 cm hĺbka 54 cm Zdarma: doprava pre celú SR,ladenie klavíra na mieste a záruka. K dispozícii je vám aj originál video nahrávka.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
3 650 €